Horoscop zilnic 7 martie 2023. Fecioarele ar putea renunța la o relație toxică, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 7 martie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Axa muncii este dinamizată astăzi de două fenomene astrale: Luna Plină din zodia Fecioară, din casa muncii, și intrarea lui Saturn, lordul karmei, în zodia Pești, pe sectorul frământărilor interioare. Așadar este momentul să faci curățenie în viața ta, să elimini ceea ce te ține în loc să evoluezi, să începi o vindecare și să renunți la obiceiurile care-ți afectează sănătatea.

 

Taur

 

Axa sentimentală, a planurilor și proiectelor de viitor este activată de două fenomene astrale: Luna Plină din zodia Fecioară, din casa iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, valorificării unui talent și intrarea lui Saturn, lordul karmei, în zodia Pești, pe sectorul vieții sociale, planurilor și strategiilor pe termen lung.

 

Gemeni

 

Axa familie-carieră este activată astăzi de două aspecte importante: Luna Plină din zodia Fecioară, din casa vieții de familie, căminului și patrimoniului și intrarea lui Saturn, lordul karmei, în zodia Pești, pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului personal. Va fi nevoie să găsești un echilibru între cele două domenii și este posibil să realizezi, la un moment dat, că este nevoie să schimbi direcția profesională, pentru a îndeplini și nevoile familiei.

 

Rac

 

Sectorul cunoașterii, lărgirii orizonturilor, filosofiei de viață, principiilor și credințelor, dezvoltării profesionale este activat de două aspecte importante: Luna Plină din zodia Fecioară, din casa comunicării, gândirii, informațiilor și acumulării de cunoștințe și intrarea lui Saturn, lordul karmei, în zodia Pești, pe sectorul credințelor și principiilor de viață. Introspecția, cunoașterea și faptul că-ți dorești să rezonezi cu partenerul de cuplu, Saturn fiind guvernatorul casei relațiilor, te va ajuta să găsești drumul bun.

 

Leu

 

Sectorul financiar este activat de două aspecte importante: Luna Plină din zodia Fecioară, din casa banilor pe care îi câștigi din muncă și alte activități extraprofesionale, dar și al stimei de sine și intrarea lui Saturn, seniorul karmei, în zodia Pești, pe sectorul intereselor financiare și intimității. Așadar, va fi nevoie să reorganizezi situația financiară, dar și relația cu partenerul de cuplu și cum te raportezi la acest lucru.

 

Fecioară

 

Sectorul relațiilor este activat de două aspecte importante: Luna Plină din zodia Fecioară, din casa personalității, și intrarea lui Saturn, lordul karmei, în zodia Pești, pe sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Va fi necesar să faci ordine, curățenie, să iei niște decizii importante legate de relații, de planurile tale de viață, să elimini ce te ține în loc, să renunți la obiceiurile nesănătoase sau la o relație toxică. De asemenea, recomandarea astrelor este să-ți dai seama dacă modul în care trăiești este ceea ce-ți dorești cu adevărat.

 

Balanță

 

Sectorul muncii, rutinei zilnice, sănătății, dar și frământările interioare, introspecția și trecutul este activat de Luna Plină din zodia Fecioară, dar și de intrarea lui Saturn, lordul karmei, în zodia Pești. Găsirea unui echilibru este cheia și eliminarea situațiilor și persoanelor care te țin în loc să progresezi, să te întrebi dacă munca ta este apreciată, ești mulțumită și merită eforturi din partea ta.

 

Scorpion

 

Sectorul prietenilor, vieții sociale, proiectelor și planurilor de viitor este activat de Luna Plină din zodia Fecioară, dar și de intrarea lui Saturn, lordul karmei, în zodia Pești. Este important să găsești un echilibru în aceste domenii și să identifici ce anume nu merge, ce trebuie corectat, astfel încât să consolidezi o relație sentimentală.

 

Săgetător

 

Sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului personal este activat de Luna Plină din zodia Fecioară, dar și de intrarea lui Saturn, seniorul karmei, în zodia Pești. Va fi nevoie să găsești un echilibru între cele două domenii și este posibil să realizezi, la un moment dat, că este nevoie să faci o schimbare care vizează familia, spațiul de locuit, administrarea patrimoniului sau modalitatea de a interacționa cu părinții/rudele.

 

Capricorn

 

Sectorul studiilor, dezvoltării profesionale, călătoriilor, filosofiei de viață și principiilor este activat de Luna Plină din zodia Fecioară, dar și de intrarea lui Saturn, seniorul karmei, în zodia Pești, pe sectorul comunicării, gândirii și interacțiunii cu ceilalți. Introspecția, cunoașterea și studiul personal te va ajuta să iei cele mai bune soluții în planurile tale de viață.

 

Vărsător

 

Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale este activat de Luna Plină din zodia Fecioară, dar și de intrarea lui Saturn, seniorul karmei, în zodia Pești, în sectorul intereselor financiare și a banilor pe care îi deții cu partenerul de cuplu sau alte persoane. Va fi nevoie să găsești un echilibru în administrarea finanțelor, între banii pe care îi câștigi și cei care vin din alte surse.

 

Pești

 

Sectorul relațiilor și mariajului este activat de Luna Plină din zodia Fecioară, dar și de intrarea lui Saturn, seniorul karmei, în zodia Pești, pe sectorul personalității. Se dinamizează axa relațională și va fi nevoie de un echilibru între ce-ți dorești tu și nevoile partenerului de cuplu.

 

related posts

Modifică setările cookies