Horoscop zilnic 7 noiembrie 2016. Racii sunt surprinsi de parteneri, iar Leii rezolva o serie de probleme


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 7 noiembrie 2016.


BERBEC

Te intalnesti cu niste prieteni pe care nu ii mai vazusei de foarte mult timp, asa ca ziua se anunta a fi una plina de buna dispozitie si energie pozitiva. Un inceput de saptamana perfect!

TAUR

Inceputul de saptamana te gaseste intr-o dispozitie destul de proasta, dupa un week-end in care ai stat in casa din cauza unei raceli.

GEMENI

Ai tendinta sa ignori toate problemele si sa te prefaci ca totul este in regula. In ciuda prefacatoriei tale, nu vei fi in stare sa pacalesti pe nimeni si vei avea numai de pierdut tinand ascunse problemele care te macina.

RAC

Partenerul de viata te surprinde inca de luni si iti face un cadou surpriza cu care iti arata inca o data cat de norocoasa esti sa ai un asemenea barbat alaturi de tine. Ai parte de o zi minunata!

LEU

Lucrurile merg de la sine si reusesti sa-ti rezolvi majoritatea problemelor pe care le aveai pe lista. Desi e un inceput de saptamana aglomerat, te organizezi eficient si esti multumita de felul in care faci fata provocarilor.

FECIOARA

Durerile din ultima perioada te afecteaza si mai rau, asa ca mergi la un control medical pentru a depisata care este cauza si pentru a primi un tratament adecvat. Mult succes!

BALANTA

Esti impresionata de gestul unei bune prietene care si-a facut timp sa te viziteze dupa o perioada lunga in care nu v-ati mai vazut. La sfarsitul programului, aveti timp sa depanati amintiri si sa stati al povesti.

SCORPION

Esti hotarata sa incepi sa achizitionezi cadourile pentru sarbatori. Incepi cu o lista de lucruri pe care trebuie sa le cumperi si iti faci un calcul pentru a stabili suma pe care esti dispusa sa o investesti.

SAGETATOR

Nu reusesti sa te concentrezi la lucrurile pe care le ai de rezolvat la locul de munca si intri intr-un conflict cu un coleg. Ziua nu este prea grozava, insa se termina repede si ai timp seara sa te reorganizezi.

CAPRICORN

Debordezi de energie si reusesti sa-i binedispui pe cei din jurul tau, lucru care este benefic mai ales la locul de munca, unde lucrezi la un proiect important.

VARSATOR

Te certi cu partenerul de viata la inceputul zilei, insa pana la final va impacati si petreceti o seara romantica, la un restaurant sau la un film. Ce poate fi mai frumos de atat?

PESTI

Ai o idee salvatoare la locul de munca si reusesti sa-ti impresionezi superiorii. Iti promit o marire de salariu sau o prima pana de sarbatori, iar vestea te incanta avand in vedere ca deja te gandesti la cadourile de Craciun.

related posts

Modifică setările cookies