Horoscop zilnic 7 noiembrie 2023. Peștii s-ar putea să se îndrăgostească și să urmeze o perioadă intensă și pasională în cuplu


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 7 noiembrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, ai foarte multă energie la locul de muncă și în activitățile pe care le desfășori. Și în planul financiar, aspectul armonios pe care Mercur, în tranzit prin casa intereselor financiare, îl formează cu Neptun, planeta intuiției, îți aduce decizii bune și inspirație într-un context financiar.

 

Taur

 

Aspectul armonios, care se formează între Luna, în tranzit casa iubirii, fericirii și a aventurilor sentimentale,  și Jupiter, marele benefic, în tranzit prin zodia ta, îți aduce o stare de bine și te încurajează să faci lucruri, care îți fac plăcere, să petreci timpul cu persoana iubită sau să-ți valorifici o pasiune.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să ai  impulsul de a lua decizii importante în viața ta, să închei un capitol din trecut, care s-a tot deschis în ultimele luni. Ai revelații, conștientizări și reușești, într-un final, să accepți o situație, pentru a putea merge înainte.

 

Rac

 

Luna, guvernatoarea ta, în tranzit prin casa comunicării și gândirii primește, astăzi, raze benefice de la Jupiter, plasat în casa prietenilor și planurilor de viitor. Prin urmare, este posibil să primești sfaturi utile de la prieteni, care să te ajute, în perioada următoare, în proiectele tale.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi anunță mai multe aspecte armonioase, care au legătură cu zona financiară dar și cu cea profesională, unde poți înregistra un succes. De asemenea, dacă ai făcut un demers la o instituție bancară, s-ar putea să primești un răspuns favorabil. 

 

Fecioară

 

Aspectul armonios, care se formează între Jupiter, în tranzit prin casa întelepciunii și idealurilor, cu Venus, micul de benefic, în tranzit prin casa personalității, te ajută să înveți lecții de viață importante, și primești niște semne, pe care nu le poți ignora, care întăresc convingerile și credințele tale. 

 

Balanță

 

Astăzi este posibil să ai acces la informații secrete și pe baza acestora să iei o decizie în planul financiar. Jupiter veghează asupra finanțelor tale, pe care le poate mări considerabil în perioada următoare. Tot astăzi, ești tentată să intri într-o relație, pe care vrei să o ții o perioadă ascunsă.

 

Scorpion

 

Posibil o discuție, pe care o ai, astăzi, cu un prieten sau poate cu partenerul de cuplu, să-ți îmbunătățească viața și mai ales confortul sau situația financiară. Posibil să vină spre tine acele informații, de care chiar ai nevoie și să fii surprinsă că universul îți scoate în cale răspunsurile pe care le cauți.

 

Săgetător

 

Luna, în tranzit prin casa carierei, formează un aspect armonios cu Jupiter, guvernatorul tău, din casa muncii, așa că orice ai întreprinde, vei avea succes. De asemenea, vei avea o zi productivă și oricât de dificilă ar părea, vei reuși să duci totul la capăt.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să vrei să călătorești, și o vei face chiar și cu gândul. Ai nevoie să evadezi din stresul cotidian. Salvarea vine de la prieteni, pentru că aceștia programează, în weekend, o ieșire în afara orașului, așa că este tocmai ce ai nevoie în momentul de față.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi aduce vești despre semnarea unui contract sau a unui act adițional, pentru o colaborare sau o activitate extraprofesională. Dacă ai cerut ajutorul prietenilor, este posibil și aceștia să îți facă o recomandare, mai ales dacă i-ai informat că ai nevoie de o schimbare în planul profesional.

 

Pești

 

Astăzi, Venus, în tranzit prin casa relațiilor, formează un aspect armonios, cu Pluton din sectorul planurilor de viitor. Dacă ești singură, s-ar putea să te îndrăgostești și să urmeze o perioadă intensă și pasională în cuplu. De asemenea, aspectul care se formează între Mercur și Neptun, guvernatorul tău, îți aduce intuiție puternică și decizii inspirate.

 

related posts

Modifică setările cookies