Horoscop zilnic 7 octombrie 2023. Fecioarele au parte de o vizită neașteptată, de la cineva din trecut, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 7 octombrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul vieții de familie, respectiv zodia Rac. S-ar putea să ai nevoie de mai multă afecțiune sau să fii mai sensibilă, când vine vorba de familie sau cei apropiați. Pe de altă parte, ai intuiție într-un context financiar.

 

Taur

 

Astăzi, Luna îți traversează casa comunicării și ai nevoie să discuți niște subiecte care te apasă, să primești niște sfaturi. Evenimente neprevăzute pot veni din sfera profesională, dar vei găsi soluții rapide de rezolvare a unor chestiuni, care apar neprevăzut.

 

Gemeni

 

Astăzi este posibil să apară niște cheltuieli pe care le așteptai, dar suma să fie cu mult mai mare decât ai anticipat. S-ar putea să iei în considerare să-ți cauți colaborări noi sau să închei niște contracte care nu-ți mai aduc beneficii, să lași loc altora mai bine remunerate.

 

Rac

 

Luna îți traversează, astăzi, zodia, respectiv casa personalității și te vei concentra mai mult pe nevoile tale și ale partenerului de cuplu. Ai intuiție mare și ar trebui să ai încredere în ce simți și-n abilitățile tale intuitive, mai ales dacă este nevoie să iei niște decizii importante de viață.

 

Leu

 

Luna îți traversează casa introspecției, izolării și trecutului și-ți pui tot felul de întrebări despre cum ar fi fost viața ta dacă luai alte decizii la un moment dat. Astăzi ar trebui să faci pace cu trecutul și să privești cu încredere spre viitor. Ce ai impresia că nu merge acum în viața ta, de fapt sunt niște lecții pe care trebuie să le asimilezi.

 

Fecioară

 

Astăzi simți nevoia să fii cu prietenii, să te întâlnești cu ei sau să vorbești la telefon. Poți avea și surprize de la aceștia, să primești o vizită neanunțată, care să-ți facă multă plăcere, mai ales dacă este vorba de o prietenie care a trecut testul timpului.

 

Balanță

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul carierei, imaginii și reputației profesionale. Ești vedetă în grupul pe care îl frecventezi, participi la evenimente în spațiul social sau la un eveniment care te pune în valoare în sfera profesională. Și în viața de familie pot avea loc evenimente importante pe care le anunți pe mediile online.

 

Scorpion

 

Astăzi îți faci un plan de ieșiri la evenimente sau încerci să-ți programezi o călătorie și cauți oferte, faci rezervări și socoteli financiare. S-ar putea să iei legătura și cu prietenii, să programați un weekend împreună. În partea a doua a zilei, ești tentată să cumperi niște cărți de dezvoltare personală sau să te înscrii la niște cursuri.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să ajuți pe cineva din familie cu o sumă de bani. Și partenerul poate fi cel care susține niște cheltuieli. De asemenea, intenționezi să-ți abordezi șefii la o discuție legată de salarizare. În planul relațional ai nevoie de mai multă afecțiune de la partener.

 

Capricorn

 

Luna traversează zodia Rac, respectiv sectorul asociat relațiilor și parteneriatelor și este posibil ca partenerul să-ți atragă atenția că este momentul să petreceți timpul împreună, să lăsați deoparte orice altceva.

 

Vărsător

 

Astăzi, decizi să te ocupi de sănătate, să adopți un regim de viață sănătos. Cauți rețete de mâncare și îți faci un abonament la sală. Îți dorești îmbunătățirea calității vieții și vei lua măsurile necesare. În partea a doua a zilei, îți faci și un plan pentru serviciu pentru săptămâna viitoare, să te asiguri că lucrurile merg bine.

 

Pești

 

Luna îți traversează, astăzi, casa iubirii, copiilor și creativității. Poți merge la o întâlnire romantică, să-ți exprimi sentimentele, dacă ești părinte să-I acorzi copilului mai multă atenție sau dacă lucrezi la un proiect, să ai inspirație și să fii mulțumită de rezultat.

 

related posts

Modifică setările cookies