Horoscop zilnic 7 septembrie 2016. Taurii se cearta cu partenerul, iar Varsatorii primesc o suma de bani


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 7 septembrie 2016.


BERBEC

Ai parte de o zi stresanta, in care lucrurile nu-ti ies asa cum ti-ai dori. Evenimentele te impiedica sa ai o dispozitie buna, insa trebuie sa incerci sa nu te panichezi prea tare, pentru ca totul va trece repede.

TAUR

Te certi cu iubitul inca de la primele ore ale diminetii, insa reusiti sa va impacati spre seara, cand iesiti in oras, la o cina romantica sau film.

GEMENI

Primesti o veste buna de la locul de munca, care implica ori mai multi bani, ori o promovare. Ai energie si reusesti sa termini foarte repede proiectele pe care le aveai pentru intreaga saptamana.

RAC

Ai o stare de spirit foarte proasta. N-ai chef de nimic, asa ca preferi sa petreci intreaga zi singura si sa te uiti la seriale sau pur si simplu sa lenevesti dupa serviciu.

LEU

Ai probleme de sanatate care par sa se agraveze, mai ales ca tu nu faci mare lucru in acest sens. Ar fi momentul potrivit sa-ti faci o programare si sa consulti un specialist.

FECIOARA

Apar niste cheltuieli neprevazute care te determina sa-ti schimbi planurile pentru urmatoarele zile. Trebuie sa renunti la cateva placeri daca vrei sa ramai pe linia de plutire.

BALANTA

Esti implicata intr-o discutie contradictorie la locul de munca, la finalul careia nu reusesti sa obtii ceea ce ti-ai fi dorit. Contradictiile vor continua si zilele urmatoare asa ca va trebui sa iti pregatesti argumentele.

SCORPION

Departe de a avea o zi ideala, te straduiesti din rasputeri sa-i multumesti pe toti, mai ales pe superiorii de la job care iti cer sa faci atat de multe lucruri intr-un timp scurt. Mai gandeste-te si la tine daca vrei sa ajungi "intreaga" acasa.

SAGETATOR

Primesti un cadou de la prieteni fara sa fie o ocazie speciala, acestia dorindu-si sa te binedispuna dupa o perioada in care ai suferit pe plan sentimental. Ai parte de o seara placuta, care te ajuta din punct de vedere emotional. 

CAPRICORN

Intalnesti o persoana cu care gasesti multe puncte comune si cu care iti face placere sa-ti petreci timpul, asa ca seara iesiti in oras. S-ar putea lasa cu scantei, asa ca pregateste-te!

VARSATOR

Primesti o suma de bani neasteptata care te ajuta sa iti achiti o parte din datorii si chiar sa-ti indeplinesti cateva capricii la care visai de ceva vreme.

PESTI

Durerile de spate sunt din ce in ce mai presistente, de aceea te hotarasti ca este momentul in care sa iti faci o programare la un medic specialist. Sfaturile lui iti vor imbunatati starea si te vor ajuta sa iti continui activitatea mai usor.
 

related posts

Modifică setările cookies