Horoscop zilnic 7 septembrie 2021. Taurii pot începe o poveste de iubire cu un bărbat pasional, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 7 septembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se perfectează și aduce noi începuturi în sectorul asociat muncii, activităților profesionale și sănătății. Așadar, ești invitată să iei decizii profesionale pe termen lung, iar în ce privește starea de sănătate ar fi recomandat să-ți schimbi stilul de viață și să elimini ce nu-ți face bine și te suprasolicită. Posibil să ai parte și de niște surprize de natură financiară în partea a doua a zilei.

 

Taur

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează și deshide noi etape în sectorul iubirii, fericirii, aventurii, cuceririlor, flirtului, copiilor. Așadar, poți începe o nouă poveste de iubire dacă ești singură, reînvii pasiunea în cuplu sau primești o veste surpriză privind apariția unui copil în familia voastră.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care-ți activează sectorul asociat casei, vieții de familie, patrimoniului și părinților. Se deschide o nouă etapă în care îți faci planuri de viitor privind administrarea unui imobil, o mutare, o tranzacție imobiliară pe care ai de gând să o faci în perioada următoare. S-ar putea să ai o revelație sau să primești o soluție bună la o chestiune familială.

 

Rac

 

Configurația astrală de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Fecioarei, care deschide noi etape în felul în care comunici și interacționezi cu cei cu care desfășori activități sau cu cei apropiați. Posibil să ai parte de unele surprize de la unul dintre șefi, care-ți face o propunere.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Fecioarei, care activează sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă sau din alte activități extraprofesionale. Se deschide o nouă etapă și ești invitată să-ți administrezi mai bine cheltuielile, să deschizi un cont de economii sau să ai o altă abordare asupra modului în care administrezi chestiunile financiare.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează în sectorul indentității. Este momentul tău de afirmare din an, în care-ți poți seta obiective pe termen lung, să faci schimbări în planul personal sau profesional. Totodată, așteaptă-te la evenimente surpriză venite de la cineva din străinătate cu care corespondezi sau privind implicarea într-un proiect nou.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna nouă din zodia Fecioarei, care se formează și aduce noi începuturi în sectorul asociat frământărilor interioare, izolării, trecutului, introspecției și lucrurilor ascunse. Din configurația astrală face parte și Marte, guvernatorul casei relațiilor, așa că vei avea niște revelații sau vei încerca să iei decizii relaționale, să elimini din viața ta persoanele și situațiile care te țin în loc sau care nu te mai ajută în evoluție. În partea a doua a zilei ai surprize financiare.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Fecioarei care se formează și aduce noi începuturi în sectorul prietenilor, grupurilor sociale pe care le frecventezi, dar și în ce privesc planurile și proiectele pe termen lung. Cum Marte, guvernatorul casei muncii, face parte din configurația astrală, vei lua decizii profesionale. Surprize vor veni și din partea celor cu care lucrezi, a asociaților sau a partenerului care-ți fac niște propuneri neașteptate.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează și aduce noi începuturi în sectorul profesional. Contextul astral este favorabil afirmării și ideilor revoluționare pe care le poți prezenta șefilor. Ești susținută în planurile tale și de către colegi și vei știi cum să prezinți informațiile, astfel încât să primești aprobări.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează și aduce noi începuturi în sectorul studiilor, perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, călătoriilor, relației cu străinătatea, instituțiilor statului și principiilor de viață după care te ghidezi în viață. Se întrevăd proiecte noi, ți se fac oferte profesionale, însă vei alege doar pe cele cu care rezonezi din punct de vedere a filosofiei tale de viață. În planul sentimental ai parte de suprize.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează și aduce noi începuturi în sectorul financiar, al banilor pe care îi poți obține de la/prin intermediul altor persoane sau instituții. Ești invitată să-ți faci un bilanț financiar și o mai bună organizare a finanțelor. În partea a doua a zilei, ai surprize de la familie sau părinți care-ți oferă o sumă de bani sub formă de cadou.

 

Pești

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Fecioarei care se formează și deschide noi începuturi în planul relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor și asocierilor. În planul personal poți începe o relație sau o consolidezi pe cea în care te afli, iar în planul profesional poți să obții beneficii financiare în urma semnării unui contract. În partea a  doua a zilei, primești vești sau informații surpriză.

Cristiano Ronaldo, pe OnlyFans
 

related posts

Modifică setările cookies