Horoscop zilnic 8 aprilie 2016. Gemenii sunt lipsiti de vlaga, iar Berbecii isi fac planuri pe termen scurt


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 8 aprilie 2016.


BERBEC

Ziua se arata suficient de linistita incat sa-ti permita sa te relaxezi in a doua parte a ei. Tocmai din acest motiv, spre seara vei planui sa face ceva ce nu repeti foarte des sau sa te intalnesti cu persoane pe care le vezi rar.

TAUR

Taurii vor primi astazi o veste de la o ruda sau o cunstinta aflata la departare, posibil in alta tara. Poate fi o invitatie la ei acasa sau o vizita a lor.

GEMENI

Gemenii sunt complet lipsiti de vlaga si nu reusesc deloc sa-si gaseasca energia. Au parte de suparari in familie, de ceva timp, iar astazi nu au chef deloc sa se mai ocupe de treburile cotidiene.

RAC

Racii au nevoie de ceva mai mult timp pentru a reusi sa-si organizeze ziua. Sunt curpinsi de o stare de somnolenta care ii insoteste pe durata intregii zile si reusesc foarte greu sa se mobilizeze

LEU

Nativii din Leu au o zi buna, cu nimic iesita din comun si par sa se bucure cu adevarat de asta. Schimbarile din ultima vreme i-au obosit si momentul acesta de pauza a venit pentru ei exact la tanc.

FECIOARA

Multa, multa munca la serviciu sau la scoala. Un proiect la care tii foarte mult este in plina desfasurare, lucru care te tine cu ochii lipiti de ecranul calculatorului. Nu uita ca cei din jurul tau nu au nici o vina pentru micile esecuri.

BALANTA

Balantele sunt suparate deja de ceva timp, aparent fara motiv. Cel mai probabil oboseala a pus stapanire pe ele. Nici weekend-ul nu se arata promitator, pentru ca vor avea o multime de alte probleme de rezolvat. 

SCORPION

O vizita neasteptata te va face sa zambesti! Poate vei avea ocazia sa iesi la o plimbare sau sa sa savurezi o prajitura cu cineva drag. O zi buna pentru Scorpioni.

SAGETATOR

Nativii acesti zodii ar fi bine sa isi pastreze relicile taioase pentru alta zi. Cei din jurul tau nu vor avea dispozitia necesara pentru a-ti intelege cerintele si efortul depus de tine nu va duce la vreun rezultat.

CAPRICORN

Capricornii trebuie sa se opreasca din a mai discuta tot felul de lucruri care nuu ii privesc, E posibil ca cineva sa fie deja suparat pe tine pentru ceea ce ai spus si a ajuns la urechile lui.

VARSATOR

Varsatorii pot avea ceva probleme de sanatate. Este de preferat sa ai grija la alimentatie si sa nu stai in apropierea persoanelor care par sa aiba viroze sau alti viursi contagiosi.

PESTI

Vor avea parte de schimbari. Fie ca iti schimbi domiciliul sau iti iei cateva zile libere, astazi vei avea parte de o zi diferita de cele obisnuite. Nu te enerva daca lucrurile nu ies asa cum ti-ai fi dorit.

related posts

Modifică setările cookies