Horoscop zilnic 8 aprilie 2023. Berbecii au parte de surprize neașteptate în planul financiar și intim, în relația de cuplu


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 8 aprilie 2023.
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Posibil, astăzi, să apară unele surprize neașteptate în planul financiar sau intim, în relația cu partenerul de cuplu. Pentru că Mercur, planeta comunicării și negocierilor, traversează zodia Taur și formează un aspect armonios cu Marte, guvernatorul tău, din casa familiei, este recomandat să nu tragi niște concluzii pripite, ci să analizezi în amănunt obiectivele pe care vrei să le demarezi în familie.

 

Taur

Mercur, în tranzit prin casa personalității tale, formează astăzi un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa comunicării, gândirii și deplasărilor. Luna traversează casa relațiilor, așa că este momentul să porți niște dialoguri cu partenerului de cuplu, pentru că ai toate șansele să stabiliți obiective comune.

 

Gemeni

Astăzi se activează casa muncii și sănătății și este posibil să apară surprize în programul și activitățile profesionale sau în ce privește starea ta de sănătate. Nu abuza de medicamente și odihnește-te mai mult! Pentru că Mercur, guvernatorul tău, tranzitează o casă a frământărilor interioare, și formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, din casa banilor, s-ar putea să ai o revelație, să găsești o soluție financiară la o problemă.

 

Rac

Contextul astral de astăzi activează casa iubirii, aventurilor romantice și este posibil să ai parte de de pasiune și emoții puternice. De asemenea, s-ar putea să apară și o surpriză în planul sentimental, așa că fii pregătită! Pe de altă parte, Mercur, din casa planurilor de viitor, formează un aspect armonios cu Marte, în tranzit prin casa personalității tale. În planul profesional, nu te grăbești să tragi concluzii, ci doar analizezi bine propunerile de job care vin spre tine, dar și ideile care-ți trec prin minte înainte să le pui în practică.

 

Leu

Luna se află astăzi față în față cu sectorul carierei. Este posibil să fie niște discuții în casă despre activitatea ta profesională și cea extraprofesională, care-ți ocupă majoritatea timpului. Lucrezi la un proiect nou, iar aspectul armonios care se formează, zilele acestea, între Mercur, astrul comunicării, în tranzit prin casa carierei, și Marte, planeta acțiunii, din casa lucrurilor secrete, te ajută să ai intuiție și inspirație, pentru că nu ești influențată dinafară. 

 

Fecioară

Astăzi este posibil să faci mai multe deplasări, să rezolvi chestiuni administrative ale locuinței, cumpărături. De asememea, primești vești surpriză din străinătate sau de la o instituție de unde aștepți răspuns sau un act oficial. Pentru că Mercur, guvernatorul tău, formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, din sectorul proiectelor pe termen lung, vei avea susținere să demarezi niște acțiuni.

 

Balanță

Posibil astăzi să te preocupe situația financiară, să rezolvi anumite chestiuni ale casei. Ai grijă cum gestionezi finanțele, pentru că este posibil să apară surprize neașteptate în planurile tale financiare! Chiar dacă Mercur se află în tranzit pe casa avantajelor financiare, și formează un aspect armonios cu Marte din casa carierei, și-ți susține gândirea financiară, ai grijă, pentru că este posibil să te grăbești în luarea unor decizii!

 

Scorpion

Luna îți traversează astăzi zodia și ești mai sensibilă decât de obicei. S-ar putea să te intereseze mai mult nevoile tale și să nu ții cont de cele ale partenerului de cuplu. Posibil să ai parte de evenimente neașteptate în planul relațional și discuții care pot schimba cursul planurilor voastre împreună. Pentru că Mercur, formează un aspect armonios cu Marte, guvernatorul tău, în tranzit prin casa principiilor de viață, s-ar putea să reușești să redresezi o situație, care poate escalada în cuplu.

 

Săgetător

Ai grijă, astăzi, pentru că s-ar putea să apară situații neprevăzute la locul de muncă și să nu știi cum să le gestionezi! Dacă intri în conflict cu colegii sau cu cei cu care desfășori activități și tragi concluzii fără să analizezi sau să discuții unele aspecte, s-ar putea să strici niște relații. Totuși, te va ajuta Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa muncii, care formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii. Înainte să treci la acțiune, vei purta niște discuții pentru stabilirea unor demersuri, proceduri, o reorganizare.

 

Capricorn

Astăzi se dinamizează axa sentimentală și este posibil să apară surprize în relația cu partenerul de cuplu. S-ar putea să te sfătuiești cu cineva apropiat, legat de cum să abordezi anumite chestiuni profesionale. Pe de altă parte, Mercur, planeta ideilor, plasată în casa creativității și-n aspect armonios cu Marte, din casa parteneriatelor, ar putea să-ți aducă discuții și negocieri privind un contract.

 

Vărsător

Luna traversează astăzi sectorul carierei, relațiilor cu șefii și instituțiilor publice. S-ar putea să fie nevoie să găsești un echilibru între carieră și familie. Pe de altă parte, dacă ai de rezolvat anumite chestiuni legate de casă, este posibil să ai niște surprize neașteptate, să fie nevoie să faci rost de niște bani pentru o investiție. Cu Mercur în tranzit prin Taur, nu te grăbești să tragi concluzii și te sfătuiești cu membrii familiei.

 

Pești

Contextul astral de astăzi dinamizează axa cunoașterii, a studiilor, relațiilor cu rudele și filosofiei de viață. S-ar putea să ai parte de vești surpriză, care să schimbe cursul planurilor tale. Pentru că Mercur, plasat în casa comunicării, este resposabil cu comunicarea din perioada următoare și pentru că astăzi formează un aspect armonios cu Marte, vei lua decizii bune, după o analiză temeinică.

related posts

Modifică setările cookies