Horoscop zilnic 8 august 2023. Capricornii au parte de o situație stresantă în amor, Balanțele intră în posesia unor bani


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și  bani și citește horoscopul zilei de marți, 8 august 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, încasezi o sumă de bani mai mare dintr-o colaborare sau un contract, pe care l-ai finalizat luna trecută. Posibil să faci niște cheltuieli pentru o deplasare în scop profesional sau de agrement. Ești tentată să cheltui mai mult decât bugetul stabilit, așa că ai grijă!

 

Taur

 

Luna îți traversează, astăzi, semnul nașterii și formează un aspect strâns cu Jupiter, marele benefic. Ai oportunități de dezvoltare și de creștere din punct de vedere profesional sau personal. Poți primi oferte importante, iar în relație, în urma unor discuții, vei face o schimbare, care să-ți relanseze relația.

 

Gemeni

 

Luna formează, astăzi, un aspect strâns cu Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, în sectorul frământărilor interioare. Dacă traversezi o perioadă tensionată în cuplu, s-ar putea să iei o decizie importantă, de a lăsa în urmă trecutul și faci alte planuri de viitor.

 

Rac

 

Sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor este activat, astăzi, de conjuncția care se formează între Lună și Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei muncii. Posibil să primești o ofertă de job la recomandarea unui prieteni sau să începi o campanie, un proiect, prin care-ți vei putea pune în valoare abilitățile.

 

Leu

 

Astăzi, se anunță o zi importantă în planul profesional, cu oportunități de dezvoltare și creștere. Te poți pune în valoare. Dacă ai aplicat pentru un job nou, ai fost la interviu, acum poți primi un răspuns favorabil, să începi o activitate, prin care să-ți pui mai mult în valoare creativitatea.

 

Fecioară

 

Posibil, astazi, să ai o realizare legată de casă, de administrarea locuinței, intrarea în posesia unor acte importante. Este o zi în care te simți mai aproape de partea spirituală. Discuți despre unele probleme din familie și reușești să scapi de niște frici sau temeri. Reflectezi la viața ta și încerci, pe viitor, să nu mai repeți niște greșeli.

 

Balanță

 

Planul intereselor financiare intră, astăzi, în vizorul tău, mai ales că pot avea loc evenimente neașteptate, să intri în posesia unor sume de bani însemnate. În planul sentimental, este posibil să apară unele confruntări, din cauza unei persoane, care s-a amestecat în chestiunile tale personale.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi aduce discuții importante, legate de încheierea unui parteneriat sau semnarea unui act adițional. De asemenea, șefii ar putea să te anunțe că primești o mărire salarială. Ți-ai demonstrat abilitățile și experiența, munca îți este apreciată și acum culegi roadele.

 

Săgetător

 

Luna formează, astăzi, o conjuncție cu Jupiter, guvernatorul tău, în tranzit prin casa muncii. Contextul astral poate aduce oportunități în sfera profesională, creștere și dezvoltare prin intermediul serviciului. Dacă reușești să gestionezi o situație în comunicarea cu cineva cu care colaborezi și ai viziuni diferite, veți reuși să colaborați bine de acum încolo.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să intervină o situație stresantă în sectorul sentimental și sa fie nevoie ca tu și partenerul de cuplu să fiți sinceri unul cu celălalt, să discutați despre anumite nemulțumiri pe care le aveți în relație.

 

Vărsător

 

Astăzi, te preocupă o chestiune, care ține de casă și familie, pentru că Luna formează o conjuncție cu Jupiter, guvernatorul casei planurilor de viitor, în sectorul familiei. S-ar putea să iei niște decizii în viața de familie, legate de administrarea locuinței sau niște modificări pe care intenționezi să le aduci spațiului de locuit în perioada următoare.

 

Pești

 

Astăzi, Luna și Jupiter, guvernatorul tău și al carierei, formează un aspect strâns în casa comunicării. S-ar putea să te afirmi printr-o idee sau propunere, pe care o prezinți șefilor. De asemenea, ai multe ședințe, întâlniri și cauți să faci o strategie pentru perioada următoare. Pe seară, ieși cu prietenii.

 

 

related posts

Modifică setările cookies