Horoscop zilnic 8 decembrie 2015. Balantele au o zi palpitanta, iar Varsatorii intampina probleme la locul de munca


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 8 decembrie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Esti pesimista si nemultumita. Smti ca esti tinuta pe loc la job, ca nu avansezi, iar aceasta rutina zilnica nu iti face bine deloc. Incepi sa te gandesti serios la o alternativa. 

Horoscop 2015 TAUR

Au loc schimbari in relatia ta amoroasa. In functie de felul in care vei face fata provocarilor astrale, te-ai putea desparti de partener sau, dimpotriva, v-ati putea simti mai apropiati ca niciodata. 

Horoscop 2015 GEMENI

Ii dai un ultimatum partenerului. Simti ca te afli intr-o relatie care stagneaza. In timp ce tu te implici trup si suflet, iubitul nu iti satisface nevoile de comunicare, motiv pentru care il pui in fata unei decizii: ori se schimba, ori te pierde.

Horoscop 2015 RAC

Ajung la urechile tale zvonuri legate de partener. Cineva din cercul apropiat de prieteni iti spune ca partenerul iti este infidel, insa nu ai motive de ingrijorare. 

Horoscop 2015 LEU

Astazi te deziluzioneaza un apropiat. Poate pentru ca va leaga o prietenie prea stransa si prea veche nu te-ai gandit niciodata ca persoana respectiva iti ca face vreodata rau in mod deliberat. Aparentele au fost inselatoare de data aceasta insa.

Horoscop 2015 FECIOARA

O persoana din cercul tau de prieteni este indragostita pana peste cap de tine, iar tu nu iti dai seama de asta. Astazi va incerca sa faca o miscare pentru a te cuceri, asa ca trebuie sa fii pregatita pentru orice.

Horoscop 2015 BALANTA

O persoana din trecut revine in viata ta si trezeste sentimente pe care le credeai demult uitate. Cantareste bine lucrurile inainte de a lua orice fel de hotarare si nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard.

Horoscop 2015 SCORPION

Se pare ca te afli intr-o relatie nepotrivita, in care cel de langa tine nu iti satisface nevoile de afectiune. Un nou gest al partenerului te va determina sa iei o decizie finala in ceea ce priveste relatia voastra amoroasa.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Este o zi in care ar trebui sa te feresti de luarea unor decizii importante bazate pe instinct. Astazi este posibil sa cazi in capcanele unor persoane necinstite, asa ca fereste-te de situatii care par prea bune ca sa fie reale.

Horoscop 2015 CAPRICORN

Cei din jur sunt invidiosi pe faptul ca totul merge de minune in ta si ar face orice ca sa schimbe acest lucru. Nu te lasi descurajata, ba chiar ii ignori si te concentrezi pe rezolvarea unor probleme financiare.

Horoscop 2015 VARSATOR

Ti se ofera o sansa in adevaratul sens al cuvantului pentru a demonstra ce poti la serviciu. Vei avea ocazia sa urci pe scara ierarhica, insa, din cauza presiunii, nu reusesti sa demonstrezi ca esti o adevarata profesionista.

Horoscop 2015 PESTI

Iti platesti niste datorii mai vechi si iti faci planul bugetar pentru perioada urmatoare a Sarbatorilor. Se anunta cheltuieli importante si te apuci de facut economii.

related posts

Modifică setările cookies