Horoscop zilnic 8 iulie 2023. Gemenii au ocazia să lege o frumoasă poveste de iubire, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 8 iulie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi să încasezi niște sume de bani, pe care le ții ascunse de partener, pentru că intenționezi să îi faci o surpriză. Pe de altă parte, dacă ești singură, s-ar putea să-ți aduci aminte de un partener din trecut, pe care nu-l poți uita nici acum. Ai tendința să îl cauți, dar stai pe gânduri, pentru că iar ți se răscolesc sentimentele și trăirile.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o ieșire în oraș cu prietenii. Ai nevoie să te distrezi și să te mai detașezi de toți factorii care te suprasolicită la serviciu. S-ar putea să abordezi niște chestiuni de ordin sentimental cu unul dintre prieteni, să ceri un sfat.

 

Gemeni

 

Astăzi, te gândești să iei de la zero un proiect pe care l-ai abandonat cândva. În partea a doua a zilei, onorezi invitația unor prieteni de a ieși în afara orașului, la o plimbare sau o cină. Fii atentă în jurul tău, pentru că nu se știe pe cine întâlnești și se leagă o frumoasă poveste de iubire!

 

Rac

 

Posibil, cineva din anturajul tău să insiste să vă vedeți separat de grupul de prieteni. Pe de altă parte, primești și vești din străinătate și te bucuri de revederea unor persoane dragi, care te anunță că-și vor petrece vacanța în țară. Așadar, este posibil să faci mici schimbări în planurile tale de vacanță.

 

Leu

 

Astăzi este posibil să încerci să reiei legătura cu cineva cu care te-ai certat sau ai avut niște neînțelegeri. Posibil să-ți faci și niște socoteli financiare, dacă pleci în vacanță sau într-un minisejur. Dacă ești singură, s-ar putea să fii mai directă în abordarea unor persoane cu care simți că rezonezi și vrei să le cunoști mai bine.

 

Fecioară

 

Astăzi, așteaptă-te la evenimente în planul relațional sau poate te caută cineva din străinătate/ din alt oraș. Dacă pleci în vacanță, este posibil să vă dați întâlnire în drum spre destinația fiecăruia și să decideți, în ultimul moment, să petreceți câteva zile împreună.

 

Balanță

 

Astăzi este posibil să lași relaxarea si placerile pentru a da o mână de ajutor cuiva din familie. De asemenea, s-ar putea să primești și o sumă de bani cu care-ți rezolvi anumite treburi personale, achiți niște restanțe sau datorii. O discuție cu cineva cu mai multă experiență de viață ar putea să te ajute să-ți dai seama că direcția profesională spre care te îndrepți este cea mai bună.

 

Scorpion

 

Astăzi este o zi favorabilă declarațiilor de iubire, petrecerii timpului cu partenerul, să ai o activitate de creație, pentru că te simți inspirată. De asemenea, dacă ești părinte, te poți ocupa de copii sau că găsești metode noi de a petrece timpul în vacanță. În partea a doua a zilei, găsești o ofertă pentru un sejur de câteva zile și nu mai stai pe gânduri și o achiziționezi.

 

Săgetător

 

În prima parte a zilei, te preocupă chestiunile gospodărești și o plecare în afara orașului, la rude. Decizi cu partenerul de cuplu, în ultimul moment, să petreceți weeekend-ul la aer curat, răcoare, pentru că amândoi aveți nevoie de liniște, relaxare și odihnă.

 

Capricorn

 

Deși este weekend, primești o propunere de a te implica într-un proiect/job nou. Amâni răspunsul pentru că vrei să analiezi bine oferta. În momentul de față cooperezi bine cu echipa din care faci parte și parcă nu ai schimba nimic, deoarece și din punct de vedere financiar ești mulțumită.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil să găsești surse noi de venituri dintr-o activitate extraprofesională. Ești în discuții cu un fost angajator pentru o colaborare sau pentru un job, însă tot amâni un răspuns. Te încântă mai ales că este în regim de telemuncă și nu este nevoie să te deplasezi, ci te ocupi doar în timpul liber.

 

Pești

 

Luna formează astăzi o conjuncție cu Neptun, guvernatorul tău, în casa personalității, și poți deveni idealistă, visătoare, să ai intuiție și inspirație. Planul comunicării este și el activat și ai parte de informații sau vești bune, care te vor ajuta într-un context profesional.

 

related posts

Modifică setările cookies