Horoscop zilnic 8 mai 2023. Racii trebuie să meargă la medic, pentru că apar disfunții organice, Fecioarele au parte de obstacole


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 8 mai 2023.
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, interesul tău este pentru a participa la diverse activități publice, care să-ți ofere suportul necesar penru a progresa într-un proiect personal. Posibil să primești și o ofertă de serviciu în străinătate, pe care decizi să o iei în calcul în perioada următoare.

 

Taur

 

Astăzi, te preocupă o situație în planul financiar și este posibil să găsești soluții de finanțare pentru un proiect personal. Și în planul relațional și intim este posibil să cauți să discuți cu partenerul, mai ales dacă îți dorești relansarea relației.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează astăzi casa relațiilor. Chiar dacă ai tendința să răstălmăcești anumite cuvinte ale partenerului, ești dispusă spre un dialog sincer cu acesta, să rezolvați anumite chestiuni relaționale și lucruri care te frământă de mai mult timp.

 

Rac

 

Contextul astral al zilei îți aduce preocupări pentru sarcinile de muncă, un context juridic sau care implică acte, dar și preocupări pentru starea de sănătate. Posibil să programezi niște investigații medicale sau consultații, mai ales dacă au apărut unele disfuncții organice.

 

Leu

 

Luna îți activează astăzi casa iubirii, aventurilor romantice, distracției și plăcerilor. Se anunță o zi cu multă bună dispoziție, distracție în compania partenerului sau a prietenilor. De asemenea, s-ar putea să programezi o excursie sau un sejur în străinătate.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează sectorul vieții de familie, căminul și relațiile cu părinții. S-ar putea să fii determinată să faci ordine în casă, să arunci ce nu mai ai nevoie, să rezolvi anumite chestiuni financiar-administrative ale casei. Dacă este nevoie să mergi la vreo instituție financiară, așteaptă-te la obstacole, amânări și nervi.

 

Balanță

 

Sectorul asociat comunicării, gândirii și interacțiunii cu ceilalți este activat astăzi și s-ar putea să ai mai multe discuții, întâlniri, ședințe, să tragi concluzii sau să pregătești o strategie profesională. În partea a doua a zilei, s-ar putea să nu înțelegi întocmai mesajul unuia dintre colegi și de aici să apară unele divergențe.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează astăzi casa banilor și s-ar putea să abordezi anumite chestiuni legate de bani, plăți, încasări, beneficii pe care le poți obține. Posibil să fii tentată să vrei să îi faci partenerului o surpriză, să cumperi un cadou ce ți-l dorește de ceva timp.

 

Săgetător

 

Luna îți traversează astăzi zodia și operează în chip favorabil, pentru că vine cu o stare bună, optimism, dialoguri și schimburi de idei, curaj să începi un proiect nou. De asemenea, s-ar putea să abordezi mai ușor o chestiune bănească, mai ales dacă este nevoie să intri în posesia unor drepturi dintr-o moștenire, partaj, proces.

 

Capricorn

 

Luna îți traversează astăzi universul interior și activează amintiri, trăiri din trecut. Preferi să-ți redirecționezi energia spre interior, să te reechilibrezi. Simți că munca în echipă te obosește și că lucrezi mai bine singură. S-ar putea să afli niște informații, care te surprind și ești dezamăgită de cineva din anturaj, care ți-a ascuns niște lucruri importante pentru tine.

 

Vărsător

 

Astăzi se activează casa prietenilor și este posibil să intervii să ajuți un prieten, să-l recomanzi într-un proiect/colaborare. Dacă este vorba de un coleg, sari în ajutorul lui în fața șefilor. De asemenea, te preocupă anumite chestiuni financiare, recuperarea unor sume de bani.

 

Pești

 

Cu Luna în tranzit prin casa carierei, șefilor și reputației profesionale, te poți afirma, să-ți demonstrezi abilitățile și experiența. De asemenea, s-ar putea să iei niște decizii rapide într-un context profesional, iar șefii să te felicite. Reușești să ții sub control o situație, care poate aduce probleme de imagine firmei în care lucrezi.

related posts

Modifică setările cookies