Horoscop zilnic 8 noiembrie 2022. Vărsătorii intră în conflict cu partenerul de cuplu, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 8 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Eclipsa Totală de Lună și Luna Plină din zodia Taur, care se formează astăzi îți aduce evenimente neprevăzute și schimbări în planul financiar. Posibil să apară probleme de comunicare, de negociere, tensiuni și blocaje dacă trebuie să intri în posesia unei sume de bani sau să semnezi un contract.

 

Taur

 

Astăzi ești vedeta zilei, pentru că Eclipsa Totală de Lună și Luna Plină din zodia Taur, din casa personalității te scoate în față. Vei simți o energie puternică, însă ai grijă cum o folosești. Dacă o vei folosi constructiv, vei avea numai de câștigat, iar dacă alegi să intri în conflicte,  se pot rupe niște relații. S-ar putea să surprinzi prin decizii, care privesc viața personală, dar și cea profesională.

 

Gemeni

 

Eclipsa Totală de Lună și Luna Plină din zodia Taur de astăzi îți dinamizează sectorul frământărilor interioare, casa subconștientului, izolării, trecutului și introspecției. Totodată, se dinamizează și axa sănătății și muncii și este posibil să apară evenimente neașteptate la locul de muncă sau în planul sănătății, care să te determine să schimbi direcția. Uranus din casa principiilor și convingerilor îți va schimba mentalitatea.

 

Rac

 

Eclipsa Totală de Lună și Luna Plină din zodia Taur de astăzi aduce surprize și răsturnări de situație, dar și evenimente neașteptate în planul proiectelor pe care le ai în derulare, în ce privește relația cu unul dintre prieteni, dar și viața socială. Totodată, se activează și axa sentimentală, iar dacă ești singură, fii atentă în jurul tău, pentru că nu se știe cine se îndrăgostește de tine.

 

Leu

 

Eclipsa Totală de Lună și Luna Plină din zodia Taur de astăzi activează casa carierei, sferei profesionale, relației cu șefii, cu persoane cu putere de decizie, imaginii și statutului personal. Posibil să apară evenimente neașteptate, răsturnări de situație și o dorință mare de a ieși în față. Pentru că lucrurile nu vor merge atât de rapid precum te aștepți, recomandarea astrelor este să ai grijă pentru a nu-ți afecta imaginea.

 

Fecioară

 

Eclipsa Totală de Lună și Luna Plină din zodia Taur de astăzi dinamizează, în primul rând, credințele și convingerile tale, sistemul de valori, care necesită o reconfigurare. În urma unor evenimente, care te vor lua prin surprindere, îți vei clarifica anumite lucruri. Ai parte de conștientizări și vei pune pe locul doi activitatea profesională și te vei ocupa mai mult de sănătate.

 

Balanță

 

Eclipsa Totală de Lună și Luna Plină din zodia Taur de astăzi aduce surprize neașteptate și răsturnări de situație în planul financiar, al banilor deținuți la comun cu partenerul, cu alți terți, privind intrarea în posesia unei moșteniri, împărțirea unor bunuri, accesarea unui dosar de credit. De asemenea, este activat și sectorul intim și pot ieși la suprafață unele secrete.

 

Scorpion

 

Eclipsa Totală de Lună și Luna Plină din zodia Taur de astăzi se formează în sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație, evenimente bruște, rupturi de relație sau dacă ești singură să te trezești deodată într-o relație. Dacă apar tensiuni, recomandarea astrelor este să amâni cât poți un dialog până se liniștesc apele.

 

Săgetător

 

Eclipsa Totală de Lună și Luna Plină din zodia Taur de astăzi activează casa muncii, activitățile profesionale, relațiile cu colegii, sănătatea și rutina zilnică. Pot să apară evenimente neașteptate, încheieri de etape și schimbări bruște de job, de echipă. În ce privește starea de sănătate recomandarea astrelor este să te odihnești mai mult sau să adopți un stil de viață sănătos și să începi niște investigații medicale, dacă se reactivează niște afecțiuni mai vechi.

 

Capricorn

 

Eclipsa Totală de Lună și Luna Plină din zodia Taur de astăzi activează sfera sentimentală, aventurile romantice, distracția, creativitatea, valorificarea unei pasiuni și copiii. În aceste domenii pot să apară evenimente neașteptate și răsturnări de situație. De asemenea, pot avea loc încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind cucerirea unei persoane.

 

Vărsător

 

Eclipsa Totală de Lună și Luna Plină din zodia Taur de astăzi activează sectorul vieții de familie, locuinței, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Pot avea loc evenimente surpriză, răsturnări de situație care privesc aceste domenii, o schimbare de casă sau de reamenajare. Posibil să apară conflicte cu partenerul de cuplu, pentru că ai nevoie din ce în ce mai mult de libertate.

 

Pești

 

Eclipsa Totală de Lună și Luna Plină din zodia Taur de astăzi activează sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, învățării, deplasărilor și relațiilor cu rudele. Posibil să afli niște informații surpriză, care pot schimba o direcție. Dacă pleci la drum, asigură-te că ai tot ce ai nevoie, pentru că s-ar putea să apară situații neprevăzute! În relațiile cu rudele ai mai multă răbdare și chiar dacă simți că sunteți pe cale să începeți un conflict, gestionează totul astfel încât să aplanezi tensiunea.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies