Horoscop zilnic 8 noiembrie 2023. Taurii sunt tentanți să intre într-o relație amoroasă cu cineva de la serviciu


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 8 noiembrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Veste bună pentru tine astăzi, pentru că Venus, planeta iubirii, intră în casa relațiilor și vei avea parte de o perioadă bună în cuplu. Se îmbunătățesc relațiile, au loc împăcări și ești dispusă să faci compromisuri, pentru a rezolva unele conflicte sau neînțelegeri.

 

Taur

 

Relațiile de muncă se îmbunătățesc, astăzi, odată cu intrarea lui Venus, guvernatoarea ta, în zodia Balanță. Nu vei mai simți presiune la serviciu și reușești să-ți îndeplinești activitățile mult mai ușor. Pentru că Venus este planeta iubirii, s-ar putea să fii tentată să intri într-o relație cu cineva de la serviciu.

 

Gemeni

 

Sectorul sentimental este animat de astăzi de intrarea lui Venus, planeta iubirii, în casa iubirii și aventurilor sentimentale, așa că ești deschisă flirtului, cuceririlor și distracției, plăcerilor și petrecerii timpului în mod plăcut. Te poți îndrăgosti foarte ușor sau să intri într-o relație nouă.

 

Rac

 

Sectorul vieții de familie și căminului este activat, de astăzi, de intrarea lui Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Balanță. Relațiile cu familia se îmbunătățesc și s-ar putea să ai gânduri de o reamenajare a spațiului de locuit, să cumperi diverse obiecte pentru casă, să-ți amenajezi un colț în care să te relaxezi.

 

Leu

 

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Balanță, de astăzi, prin casa comunicării, învățării și negocierilor, urmează o perioadă favorabilă acumulării de informații, cunoștințelor și pentru negocieri. De asemenea, vei avea noroc și șanse să rezolvi o serie de chestiuni administrative, pentru că-ți vor ieși în cale persoane care să te ajute. De asemenea, poți cunoaște persoane noi, la un drum scurt, de care să te îndrăgostești.

 

Fecioară

 

Veste bună pentru tine în planul financiar, pentru că de astăzi, Venus, micul benefic, traversează zodia Balanță, respectiv casa banilor, pe care îi obții din muncă. S-ar putea să primești o mărire salarială, un bonus sau o primă, în perioada următoare. Totodată, vei cheltui mai mult până pe 4 decembrie.

 

Balanță

 

Cu Venus, guvernatoarea ta, în tranzit, de astăzi, prin casa personalității, vei beneficia de tot suportul micului benefic în orice întreprinzi. Te faci plăcută, ai farmec, flirtezi, socializezi mai mult și ai șanse mari să intri într-o relație, dacă asta îți dorești.

 

Scorpion

 

Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa subconștientului, de astăzi, vine să-ți aducă introspecție și vindecare, dacă ai trecut printr-o despărțire sau ai avut conflicte în relație. Pe de altă parte, s-ar putea să revină persoane din trecut cu care să reiei o relație.

 

Săgetător

 

Planurile tale de viitor, dar și proiectele pe termen lung, vor primi un impuls, astăzi, la intrarea lui Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Balanță. Așadar, până pe 4 decembrie, ai putea să reiei proiecte, iar lucrurile să se desfășoare mult mai ușor. În planul iubirii, dacă ești singură, s-ar putea să cunoști pe cineva prin intermediul unui prieten.

 

Capricorn

 

Sectorul carierei și imaginii este activat de astăzi de intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Balanță. Folosește-te de această energie și de oportunitățile pe care le aduce Venus pentru a te face remarcată! Până pe 4 decembrie ai toate șansele să obții o promovare și să-ți pui în valoare experiența.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, străbate zodia Balanță, pe care o va traversa până pe 4 decembrie, și-ți va aduce beneficii în planul perfecționării profesionale, plecări în străinătate și o relație mai bună cu persoanele care locuiesc în afara țării. De asemenea, vei fi preocupată să-ți lărgești orizonturile cunoașterii și te poți îndrăgosti într-o călătorie sau de o persoană pe care o cunoști la un curs de dezvoltare.

 

Pești

 

Venus, micul benefic, tranzitează de astăzi zodia Balanță, respectiv casa intereselor financiare, unde va aduce sume de bani, provenite din alte surse decât salariul, dar și bani mai mulți care provin de la partener. De asemenea, se activează și sectorul intim și al relațiilor și te poți reconecta cu partenerul de cuplu.

related posts

Modifică setările cookies