Horoscop zilnic 8 octombrie 2023. Leii ar putea să ia o decizie regretabilă în viața amoroasă, Racii au o zi agitată


Află ce-ți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 8 octombrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Și astăzi Luna traversează sectorul familiei și este posibil să rezolvi niște chestiuni administrative cu ajutorul celorlalți membri, care se implică și astfel reușiți împreună să-i dați de capăt unei probleme.

 

Taur

 

Posibil, astăzi să intri în conflicte de idei cu interlocutorii tăi, să spui lucrurilor pe nume și apoi să-ți vezi de ale tale ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. În schimb, în planul relațiilor sentimentale îi faci pe plac partenerului și aveți niște discuții plăcute. 

 

Gemeni

 

Pentru că Luna formează, astăzi, un aspect armonios cu Mercur, guvernatorul tău, ai capacitatea de a-I înțelege pe ceilalți, să ajuți într-o chestiune de familie, să intinzi o mână de ajutor. Pe de altă parte, relația cu unul dintre prieteni pare să se strice iremediabil din cauza unor chestiuni de principiu și pentru că nu ajungeți la o viziune comună.

 

Rac

 

Posibil astăzi să ai o zi destul de agitată din cauza unor evenimente care-ți produc emoții. Încearcă și relaxează-te, pentru că lucrurile se vor rezolva de la sine în relația cu partenerul de cuplu, mai ales dacă ați avut mici dispute!

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să nu fii prea receptivă la ocaziile care apar în planul sentimental. Dacă le lași să treacă, s-ar putea să regreți ezitarea. Dacă faci parte dintr-un cuplu, s-ar putea să fie o diferență între ce-ți dorești tu și ce-și dorește partenerul.

 

Fecioară

 

Astăzi poți cere ajutor de la prieteni. Poți să-I atragi de partea ta într-un proiect, fără prea multe insistențe. Pe de altă parte, este posibil cu unul dintre prieteni să ai o dispută, mai ales dacă face sau spune ceva care te va surprinde.

 

Balanță

 

Astăzi este nevoie să ai grijă la imaginea ta. Gândește de două ori înainte să faci niște afirmații! În partea a doua a zilei, primești vești din străinătate. La serviciu este recomandat să-ți întocmești niște planuri și să încerci pe cât posibil să le respecți.

 

Scorpion

Luna îți traversează astăzi casa studiilor, perfecționării profesionale și direcției în viață. Contează foarte mult să-ți dai seama că este nevoie, în perioada următoare, să începi niște cursuri, pentru a obține niște calificări, care te vor ajuta în planul profesional.

 

Săgetător

 

La inițiativa ta, echipa cu care lucrezi reușește să finalizeze un proiect important și astăzi sărbătorești cu prietenii. În planul relațional nu prea ești mulțumită de cum decurg lucrurile, unde anumite conflicte nerezolvate par să izbucnească din nou.

 

Capricorn

 

Posibil lucrurile să devină agitate în planul relațional, dacă partenerul se simte neglijat. În ce privesc treburile gospodărești, dacă vă implicați amândoi și faceți un plan de acțiune, veți descoperi că lucrurile devin deodată mai simple.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil ca cineva din anturajul tău să nu respecte un angajament pe care și l-a asumat față de tine. Chiar și așa să fie, recomandarea astrelor este nu te manifești impulsiv, ci să porți un dialog civilizat, pentru că vei reuși mai mult să îndrepți situația.

 

Pești

 

Viața ta sentimentală poate fi agitată astăzi. S-ar putea să iei decizii, pe care apoi să le abandonezi. Ai nevoie de câteva zile libere, să acorzi mai multă atenție propriei persoane și partenerului de cuplu. În partea a doua a zilei, înceară și nu da curs dorinței de a-ți cheltui tot bugetul!

 

 

related posts

Modifică setările cookies