Horoscop zilnic 8 septembrie 2016. Leii isi pot gasi jumatatea, iar Sagetatorii afla un secret


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 8 septembrie 2016.


BERBEC

Ai parte de ceva probleme. Te superi, te enervezi, te consumi si incepi ziua cu stangul, iar singurul sfat pe care ti-l putem da este: ramai calma. Totul se va rezolva cu rabdare.

TAUR

O zi in care trebuie sa ii consolezi pe cei din jur, atat din punct de vedere mental, cat si fizic. Tu pici pe planul doi, dar asta nu te deranjeaza atata vreme cat stii ca cele mai importante fiinte din viata ta sunt bine.

GEMENI

Ai o piatra pe inima de care simti nevoia sa scapi. Porti discutii profunde si pline de incarcatura emotionala cu cineva, iar in cele din urma te linistesti si si iti vezi de treburile zilnice cu devotament si energie pozitiva.

RAC

Iti armonizezi legaturile cu cei din jurul tau. Esti un barometru pentru tot ce ti se intampla; cu alte cuvinte, daca tu esti nervoasa si agresiva, primesti acelasi tratament si din partea lor.

LEU

Daca esti singura, azi ai mari sanse sa intalnesti o persoana care iti va crea senzatia de fluturasi in stomac. Desi vei fi tentata sa te izolezi de cei din jurul tau si sa nu permiti nimanui sa se apropie de tine, incearca sa fii sociabila.

FECIOARA

Fecioarele au o stare foarte buna si o zi excelenta. Atat din punct de vedere amoros, cat si in plan profesional, reprezentantii acestei zodii stau perfect, spre invidia restului semnelor.

BALANTA

Ai parte de o iesire in care esti inconjurata de prieteni apropiati si persoane la care tii. Prima jumatate a zilei este relaxata, iar seara vine cu noi evenimente placute pentru tine. Bucura-te si reincarca-ti bateriile!

SCORPION

Te impui in fata celor din jur si le ceri respect, atentie, recunoastere. Mai ales la locul de munca simti ca nu esti suficient de apreciata si faci demersuri pentru ca activitatea ta sa fie observata si recompensata pe masura.

SAGETATOR

Ajunge la urechile tale un secret pe care il poti folosi mai tarziu in avantajul tau. Desi pentru multi nu e o perioada buna financiara, in portofelul tau intra astazi niste bani.

CAPRICORN

La finalul zilei ai parte de o intalnire romantica mai ceva ca in filme. Prima jumatate insa e una in care apar evenimente neasteptate, cu mare potential de a-ti strica buna dispozitie. Nu le da voie!

VARSATOR

Faci ravagii cu farmecul tau personal. Nimeni nu poate sa-ti refuze nimic astazi, asa ca, daca aveai ceva important de rezolvat, poti sa te ocupi de acest aspect pana la finalul zilei.

PESTI

Faci cheltuieli majore si investesti sume considerabile de bani in lucruri de care nu ai neparat nevoie. Din fericire, golul lasat in portofelul tau va fi compensat cu un castig neasteptat viitor.

related posts

Modifică setările cookies