Horoscop zilnic 8 septembrie 2023. Taurii primesc declarații de dragoste, Peștii au succes într-un proiect nou


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 8 septembrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, Luna îți traversează casa vieții de familie și te vor preocupa chestiunile gospoărești ale casei sau cele organizatorice la locul de muncă. Soarele, în tranzit prin zodia Fecioară, respectiv prin casa muncii, formează un aspect armonios cu Jupiter, așa că sunt susținute atenția la detalii și organizarea. Posibilsă  intenționezi să faci și niște pregătiri pentru iarnă.

 

Taur

 

Luna începe să traverseze zodia Rac, astăzi, respectiv casa comunicării, așa că te preocupă mult interacționarea cu ceilalți, să-ți comunici ideile. În planul sentimental, Soarele, în tranzit prin casa iubirii, formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, din zodia ta, așa că pregătește-te să primești declarații!

 

Gemeni

 

Luna traversează astăzi casa banilor. Pe de-o parte primești bani, pe de alta  cheltui. S-ar putea să fii tentată să faci cheltuieli și pentru casă, o aprovizionare sau să cumperi niște obiecte cu care să reamenajezi casa. Spre seară, s-ar putea să primești niște musafiri și îi încânți cu o rețetă nouă.

 

Rac

 

Astăzi, tranzitul Lunii, guvernatoarea ta, prin zodia ta, îți aduce multă intuiție și inspirație în tot ce faci. S-ar putea să acorzi o atenție deosebită și lucrurilor mărunte, să-ți faci agenda pe săptămâna următoare sau să începi niște schimbări în regimul de viață. Demersurile tale sunt susținute de Soarele, în tranzit prin zodia Fecioară, zodia sănătății, care formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, din casa planurilor de viitor.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să ajungi la concluzia, că ar trebui să te eliberezi de lucrurile și oamenii, care nu-ți fac bine. Luna îți traversează casa izolării, introspecției, trecutului și frământărilor interioare și ai parte de unele conștientizări. Pe de altă parte, aspectul armonios, care se formează între Soarele, din casa banilor și Jupiter, marele benefic, aduce vești importante legate de bani și de încasarea unor sume însemnate în perioada următoare.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează, astăzi, casa vieții sociale și este posibil să iei legătura cu mai multe persoane, să cauți să rezolvi diverse chestiuni, care țin de sănătatea cuiva apropiat sau activități profesionale, care au un termen limită. S-ar putea să ți se aprecieze meritele sau implicarea într-o activitate profesională.

 

Balanță

 

Luna traversează, astăzi, sectorul carierei, imaginii și reputației profesionale și s-ar putea, cineva din anturaj, să te încurajeze să încerci ceva nou în sectorul profesional. Latura intuitivă este foarte activată, așa că ascultă-ți instinctul atunci când trebuie să iei o decizie!

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți susține activitățile profesionale, dar și perfecționarea într-un domeniu. Urmează câteva zile, în care ești deschisă să înveți lucruri noi, să citești, să discuți cu persoane pe teme comune de interes. În partea a doua a zilei, comanzi niște cărți sau mergi la o expoziție, un concert sau un spectacol.

 

Săgetător

 

Astăzi, te preocupă situația financiară și cum să faci să transformi o situație/negociere în favoarea ta. S-ar putea să dai o mână de ajutor și cuiva din familie. Pe de altă parte, aspectul armonios, care se formează între Soarele, în tranzit prin casa carierei, și Jupiter, marele benefic, din casa muncii, aduce rezolvarea unor situații încurcate.

 

Capricorn

 

Preocupările tale principale de astăzi sunt relațiile și interacționarea cu ceilalți. S-ar putea să te concentrezi pe a-I ajuta pe altii. De asemenea, la serviciu lucrezi bine în echipă și ți se apreciază eforturile. Seara o petreci în compania partenerului de cuplu urmărind un serial preferat, în tihnă. Aveți nevoie amândoi să stați departe de toată agitația cotidiană.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează astăzi sectorul muncii și se anunță o zi cu multe activități gospodărești. În partea a doua a zilei este posibil să ieși cu prietenii în oraș, să stabiliți programul întâlnirilor din perioada următoare. Te ocupi de organizare, pentru că nu-ți place să stai niciodată singură, ci înconjurată de oameni.

 

Pești

 

Luna activează, astăzi, sectorul sentimental și ești determinată să petreci o seară romantică în compania partenerului de cuplu. Pe de altă parte, aspectul armonios, care se formează între Soarele, în tranzit prin casa relațiilor și parteneriatelor, și Jupiter, marele benefic, din casa comunicării și interacționării, îți aduce un succes într-o negociere sau ai idei bune într-un proiect nou. 

related posts

Modifică setările cookies