Horoscop zilnic 9 august 2023. Vărsătorii intră în conflict cu partenerul și nu e exclusă o despărțire, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 9 august 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Astăzi, Venus, guvernatoarea casei relațiilor tale, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului. Așadar, așteaptă-te la evenimente, situații și decizii, care pot schimba cursul unei relații sentimentale! Și în planul financiar pot avea loc cheltuieli neprevăzute sau să cumperi un cadou mai costisitor unei persoane dragi.
 
Taur

Venus, guvernatoarea ta, formează astăzi un aspect conflictual cu Uranus din casa personalității tale, și este posibil să apară evenimente neprevăzute în familie sau care au legătură cu administrarea unor bunuri patrimoniale. Evită dialoguri în contradictoriu cu părinții sau cu alte rude! Aveți viziuni diferite și momentan nu veți ajunge la un punct comun.

Gemeni

Astazi este posibil să te simți mai atrasă de latura spirituală, să ai nevoie să discuți cu cineva apropiat sau cu mai multă experiență de viață, legat de relația ta, care se află într-un impas. Ești pe punctul să iei niște decizii importante și să elimini situațiile și persoanele care îți produc stres.
 
Rac

Astăzi, Venus, micul benefic, în tranzit prin casa banilor și a stimei de sine, formează un aspect conflictual cu Uranus, planeta imprevizibilului, din sectorul proiectelor de viitor și relațiilor de prietenie. Este posibil să apară evenimente și situații neașteptate în relația cu un prieten sau răsturnări de situație într-un proiect pe care îl ai în derulare. De asemenea, realizezi că este momentul să te pui mai mult în valoare.

Leu

Contextul astral de astăzi, în care Venus, în tranzit prin casa personalității, formează un aspect tensionat cu Uranus, din sectorul carierei, relațiilor cu șefii, străinătății, imaginii și reputației profesionale, poate să aducă evenimente surpriză în relația cu unul dintre șefi, mai ales dacă decizi să-ți ceri niște drepturi financiare. Dacă ești singură, te tentează să începi o relație cu cineva din străinătate și faci eforturi să aranjați programul, astfel încât să vă puteți vedea mai des.

Fecioară

Aspectul tensionat care se formează între Venus, în tranzit prin casa izolării, trecutului și introspecției și Uranus, din casa principiilor și credințelor de viață, să te determine să iei niște decizii în planul sentimental. Nu mai ești dispusă să faci compromisuri și vei căuta să închei o relație nefuncțională.

Balanță

Astăzi, pot avea loc transformări profunde în planul iubirii și aventurilor sentimentale, mai ales că Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta schimbărilor, ceea ce poate aduce o ruptură sau evenimente bruște, care te vor determina să faci o schimbare de direcție în planul relațional.

Scorpion

Posibil, astăzi, să ai niște întâlniri cu persoanele cu care colaborezi, să participi la evenimente importante de natură profesională, workshop-uri sau seminarii. În planul relațional, s-ar putea să apară niște evenimente neașteptate și discuții în contradictoriu cu partenerul de cuplu, legate de chestiuni care privesc casa.

Săgetător

Sectorul muncii este activat, astăzi, de conjuncția care se formează între Lună și Uranus, planeta imprevizibilului, așa că este posibil să ai parte de evenimente neprevăzute în activitățile tale de zi cu zi, dar și în relațiile cu colegii. Pe de altă parte, poți lega prietenii cu persoane cu care colaborezi.

Capricorn

Astăzi nu este o zi potrivită pentru a face speculații financiare, mai ales că Venus, din casa intereselor financiare, formează un aspect conflictual cu Uranus și pot să apară evenimente neprevăzute. În plan sentimental este posibil să cunoști pe cineva brusc, de care să te simți atrasă  din prima clipă.

Vărsător

Astăzi, pot să apară evenimente neprevăzute în viața de familie, în relația cu părinții sau legate de preocupările tale privind administrarea unui imobil. Planul relațional este conflictual și s-ar putea să iasă la suprafață anumite nemulțumiri. Nu este exclusă o despărțire, dacă nu reușești să gestionezi situația.

Pești

Astăzi este posibil să fii foarte sensibilă la orice cuvânt care ți se adresează, să ți se pară că toată lumea are ceva cu tine și să intri în conflicte, în special cu colegii cu care lucrezi. Lipsa de comunicare poate duce la încurcături, așa că asigură-te că se înțelege mesajul transmis de tine.


 

related posts

Modifică setările cookies