Horoscop zilnic 9 decembrie 2015. Racii trebuie sa faca fata unei provocari, iar Scorpionii au parte de un conflict


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 9 decembrie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Astazi este o zi perfecta la capitolul productivitate pentru tine. Astrele te vor face sa te simti plina de energie si gata de actiune. Daca ai o lista cu lucruri pe care trebuie sa le faci, dar a ramas la fundul unui teanc de reviste, acum e momentul sa o scoti la lumina. Singurul lucru care ar putea sa iti stea in cale este tendinta ta nativa de socializare. Lasa Facebook-ul pentru seara.

Horoscop 2015 TAUR

A venit timpul sa duci la bun sfarsit toate acele proiecte pe care le aveai in minte, dar pe care nu le-ai pus niciodata in practica. Este posibil sa simti ca ai mai multa energie fizica si creativitate decat de obicei. Fie ca vei munci sau te vei relaxa, lucrurile iti vor iesi de minune.

Horoscop 2015 GEMENI

Demult nu ai mai avut o zi ca asta! Cheful tau este la cote maxime, iar starea de spirit foarte buna. Vei da randament la serviciu si, culmea, iti va mai ramane si ceva energie pentru treburile casnice. Nu te speria, la ce entuziasm ai vei termina totul cat ai zice "peste". 

Horoscop 2015 RAC

Daca este un lucru pe care ai tot ezitat sa-l faci, astazi este momentul sa il duci la bun sfarsit deoarece astrele ti-au rezervat un surplus de incredere in tine pe care sa-l folosesti cu cap. Vei reusi tot ceea ce iti vei propune. Nu incerca insa sa faci si munca altora doar pentru ca te simti in forta.

Horoscop 2015 LEU

Nu in fiecare zi te simti atat de in forma! Profita de acest dar din partea astrelor si da motoarele la maximum atunci cand vine vorba de sarcinile de la birou. Daca iti vei incepe ziua devreme, vei avea timp si energie si pentru ceva sport sau o ieseala cu prietenii. Astazi este o zi numai buna sa nu ocolesti sala de fitness, ori parcul cu pista de alergare din apropierea locuintei.

Horoscop 2015 FECIOARA

Astazi te afli in momentul de maxima energie al saptamanii. Vei fi in stare sa duci la bun sfarsit, cu succes, aproape orice ti-ar iesi in cale. Iti mai trebuie un pic de incredere in tine si vei fi la o aruncatura de bat de realizarea celor mai frumoase vise ale tale. Decat sa iti faci griji gandindu-te ca ai putea fi refuzata, ori vazuta intr-o lumina proasta de ceilalti, mai bine iti aduci aminte ca “daca nu risti, nu castigi”.

Horoscop 2015 BALANTA

Esti intr-o forma foarte buna, iar mintea ta opereaza la cote maxime. Acestea sunt conditii excelente pentru a te dezvolta in domeniul tau sau pentru a-ti pune in valoare creativitatea. Investeste efort in tot ceea ce faci astazi, deoarece este posibil sa apara si ceva colaborari in plan profesional. Daca se iveste oportunitatea, nu spune nu, ai toate sansele sa reusesti!

Horoscop 2015 SCORPION

Vitalitatea de care dai dovada astazi te va face sa te simti stapana lumii. Avand in vedere ca prin natura ta depui foarte mult efort la serviciu, ai grija sa nu te epuizezi fara rost. Chiar daca ai o minte agera si odihnita, o stare de sanatate buna si un psihic de otel, e important sa stii cand sa spui nu. Mai bine pui deoparte un pic din energia asta pentru a-i invita la o cafea pe acei prieteni cu care nu te-ai mai vazut demult.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Iti vei incepe ziua in forta! Te-ai simtit un pic obosita in ultima vreme, dar acest lucru e pe cale sa se schimbe. Ai la dispozitie mai multa putere, iar ceea ce ieri parea de nerealizat, acum are sorti de izbanda. Alege orice proiect pe care il ai in minte si apuca-te de el, sunt sanse mari sa iti reuseasca! 

Horoscop 2015 CAPRICORN

Este posibil sa simti ca astazi ai mai multa energie decat de obicei. Fie ca sarcinile de peste zi iti solicita forta fizica, ori o minte agera, incepe-le cu incredere. Vei reusi sa le duci la bun sfarsit daca te concentrezi si iti fixezi in minte exact ceea ce iti doresti. Foloseste buna dispozitie pe care o ai pentru a-ti gasi un hobby sau ca sa iesi in oras cu prietenii.

Horoscop 2015 VARSATOR

Aproape tot ceea ce faci iti va iesi exact asa cum ai planuit si cum ti-ai dorit. Incepe munca de la birou cu incredere in tine, seful iti va aprecia efortul depus in ultima perioada. Daca este vreun proiect pe care abia acum il creionezi, nu vei gasi o zi mai buna sa te apuci de el. Sunt putine lucrurile carora tu sa nu le poti face fata!

Horoscop 2015 PESTI

Astazi este una din zilele acelea cand te trezesti cu zambetul pe buze. Te vei simti energica, vesela si plina de ganduri pozitive. Asta in combinatie cu tendinta ta de a munci din greu iti va aduce rezultatele pe care le asteptai in plan profesional. Ai grija sa iti ramana timp si pentru ceva distractie, doar e sezonul sarbatorilor!

related posts

Modifică setările cookies