Horoscop zilnic 9 iulie 2023. Balanțele sunt sfătuite să nu se arunce cu capul înainte într-o relație amoroasă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 9 iulie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, Luna îți traversează casa personalității și ai impulsul de a lua inițiative, în special în sectorul distracției, aventurilor și planului sentimental. Contextul astral te susține să faci o schimbare în planurile tale relaționale și este posibil să începi să vezi unele lucruri și din altă perspectivă, să te gândești la dorințele tale.

 

Taur

 

Astăzi este o zi în care s-ar putea să descoperi o serie de chestiuni pe care este nevoie să le rezolvi cu casa, patrimoniul sau privind administrarea unui imobil. S-ar putea ca o discuție cu cineva din familie să te mobilizeze să-ți urmezi un obiectiv profesional. De asemenea, simți că urmează o săptămână în care vei pune niște probleme șefilor sau încerci să rezolvi anumite chestiuni birocratice.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează astăzi casa prietenilor și primești niște invitații de a pleca cu un grup mai mare. Posibil să refuzi, pentru că trebuie să rezolvi un context financiar, dar până la urmă găsești soluții, te descurci cumva și nu ratezi o distracție alături de prieteni. Comunicarea cu șefii este bună și intenționezi să le pui în vedere că ai primit mai multe sarcini, fără să fii remunerată.

 

Rac

 

Astăzi ești în centrul atenției, pentru că Luna, guvernatoarea ta, traversează casa imaginii și reputației și zodia războinicului Berbec, așa că ai șansa să-ți pui în valoare abilitățile și experiența, să organizezi grupul din care faci parte, astfel încât să aveți un final de săptămână cu multă distracție și relaxare.

 

Leu

 

Tranzitul Lunii prin zodia Berbec de astăzi îți susține demersurile privind lărgirea orizonturilor cunoașterii. Dacă nu reușești să pleci într-o călătărie, vei călători cu gândul, vei urmări un documentar sau vei citi, te vei informa într-un domeniu de interes pentru tine. Pe de altă parte, ești foarte activă din punct de vedere fizic și încerci să-ți mobilizezi și prietenii să adopte un stil de viață sănătos.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să te afli față în față cu o propunere din partea unei persoane, care apare brusc și care ar putea să-ți schimbe viața, dacă accepți să cooperezi cu contextul astral. Situația în cuplu se poate schimba și dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, așa că recomandarea astrelor este să cooperezi cu partenerul și inițiativele lui!

 

Balanță

 

Cu Luna în tranzit prin casa relațiilor, astăzi, este posibil să ai parte de unele neconcordanțe între ce-ți dorești tu și ce-și dorește partenerul. Cheia este comunicarea și exprimarea sinceră a sentimentelor și dorințelor. Dacă ești singură și întâlnești pe cineva, care-ți place din prima clipă, nu te arunca cu capul înainte, ci așteaptă puțin până-ți dai seama dacă vă potriviți!

 

Scorpion

 

Astăzi te preocupă o situație la locul de muncă, mai ales dacă vrei să fii eficientă și productivă. S-ar putea să ai inițiative și să preiei un proiect greu, pentru că-ți dai seama că poți face față. Mai mult de atât, îți plac provocările. În partea a doua a zilei îți faci planul pentru săptămâna ce urmează.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi este favorabil declarațiilor de iubire și s-ar putea să apară și momentul potrivit să intri în discuții cu o persoană pe care ai remarcat-o de ceva vreme. De asemenea, s-ar putea să fii foarte activă în grupul de prieteni, să inițiezi niște acțiuni, să ieșiți împreună, să faceți sport sau să mergeți într-o drumeție.

 

Capricorn

 

Astăzi, te preocupă chestiunile casei, mai ales dacă te întorci dintr-o vacanță. Iei inițiativa și te organizezi, astfel încât să rezolvi cât mai multe lucruri, care țin de casă și administrarea acesteia. Pe seară, s-ar putea să-ți impresionezi partenerul prin declarații. De asemenea, ai parte de câteva zile pasionale.

 

Vărsător

 

Sectorul comunicării este activat astăzi și este posibil să fii mai directă atunci când interacționezi cu ceilalți. Pe de altă parte, dacă ești singură și ieși cu prietenii, s-ar putea să fii spontană și să te remarce cineva, care-ți propune o întâlnire.

 

Pești

 

Astăzi, te preocupă banii și administrarea acestora, îți faci niște planuri și-ți propui să aduci o schimbare în ce privește sectorul financiar. Ai încredere în forțele tale și-n experiența acumulată și te gândești cum să-ți abordezi șefii. În cazul în care nu se poate să obții o mărire salarială, speri să te mai degreveze din sarcini.

related posts

Modifică setările cookies