Horoscop zilnic 9 mai 2023. Balanțele pot fi surprinse într-un context intim, Gemenii descoperă secrete din trecut


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 9 mai 2023.
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Conjuncția Soarelui cu Uranus, care se formează astăzi în zodia Taur ar putea să-ți aducă surprize financiare. Posibil să fie vorba de niște cheltuieli neprevăzute sau câștiguri neașteptate. Se schimbă situația financiară, dar și modul în care te raportezi la bani și la cheltuirea acestora.

 

Taur

 

Conjuncția Soarelui cu Uranus, planeta imprevizibilului, care se formează astăzi în casa personalității te impactează în mod direct, așa că te poți aștepta la schimbări bruște, care te pot lua pe nepregătite. Simți să faci ceva ieșit din tipare, diferit, o schimbare în planul personal.

 

Gemeni

 

Pentru că aspectul strâns dintre Soare și Uranus se formează în sectorul trecutului și frământărilor interioare, ai parte de evenimente și situații care privesc trecutul și o relație cu cineva, care a însemnat foarte mult pentru tine. De asemenea, descoperi secrete sau o situație cu cineva din trecut se repetă. Te retragi din agitația cotidiană și stai departe de orice sursă de stres și s-ar putea să ai niște conștientizări, să te detașezi de ceva care te-a răscolit o perioadă mai mare de timp.

 

Rac

 

Pregătește-te, astăzi, la surprize din partea prietenilor, pentru că aspectul strâns dintre Soare și Uranus, planeta imprevizibilului, se formează în casa prietenilor, vieții sociale și grupurilor de apartenență! Posibil cineva din anturaj să te determine să-ți schimbi o un plan sau primești niște sfaturi utile, să-ți materializezi niște proiecte.

 

Leu

 

Conjuncția Soarelui, guvernatorul tău, cu Uranus, planeta imprevizibilului, se formează în casa carierei, statutului și reputației profesionale. Posibil să intervină niște evenimente care privesc statutul, direcția profesională, să fie nevoie să te adaptezi într-un context profesional. De asemenea, șefii te susțin într-un demers.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi, în care Soarele formează o conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, vine să-ți aducă surprize și evenimente neașteptate în sectorul principiilor, studiilor, perfecționării profesionale, relațiilor cu străinătatea, care te vor pune într-o altă direcție, să te maturizezi și să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. O persoană importantă din viața ta poate să-ți ofere un sfat bun, util, care să te îndrepte spre evoluție.

 

Balanță

 

Astăzi se formează un aspect strâns între Soare și Uranus, planeta imprevizibilului, și recomandarea astrelor este să fii atentă la propunerile de asociere sau de investiții financiare. De asemenea, în planul relațional poți fi surprinsă de acțiunea sau atitudinea partenerului, într-un context financiar sau intim.

 

Scorpion

 

Conjuncția Soarelui cu Uranus, planeta imprevibilului, care se formează astăzi, îți aduce situații și evenimente neprevăzute în relația de cuplu, dar și-n colaborările profesionale. Pentru că Soarele îți guvernează sectorul carierei, s-ar putea ca lucrurile să scape de sub control în planul profesional, să fie nevoie de o altă abordare decât cea pe care ai avut-o până acum. 

 

Săgetător

 

Conjuncția Soarelui cu Uranus, planeta imprevibilului, ar putea să-ți aducă evenimente neprevăzute la locul de muncă sau în relațiile cu colegii, să apară viziuni diferite. Programul poate fi dat peste cap sau să-ți vină sarcini care să te suprasolicite. Evenimente neașteptate pot să apară și-n planul sănătății.

 

Capricorn

 

Conjuncția Soarelui cu Uranus, planeta imprevibilului, care se formează astăzi, îți poate aduce evenimente și situații neprevăzute în planul sentimental sau în relațiile cu copiii, dacă ești părinte. Dacă simți că pierzi controlul într-o situație, s-ar putea să fie nevoie să schimbi abordarea.

 

Vărsător

 

Conjuncția Soarelui, guvernatorul casei relațiilor, cu Uranus, guvernatorul tău, ar putea să aducă evenimente neprevăzute în sectorul vieții de familie. S-ar putea să fie nevoie să iei atitudine într-un context familial/locativ, să găsești o punte de comunicare și cele mai bune soluții.

 

Pești

 

Conjuncția Soarelui cu Uranus, planeta imprevibilului, care se formează astăzi în casa comunicării, gândirii și exprimării opiniilor, ar putea să te determine să spui niște lucruri pe care le-ai tot evitat în ultima perioadă. Anumite evenimente ar putea să-ți schimbe viziunea și chiar deciziile. Amână o decizie, dacă poți, pentru că este posibil să te răzgândești, Mercur fiind retrograd până pe 14 mai.

 

related posts

Modifică setările cookies