Horoscop zilnic 9 martie 2023. Berbecii dedică mai mult timp partenerului de viață, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 9 martie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna îți traversează astăzi casa relațiilor și parteneriatelor profesionale, respectiv zodia Balanță, o zodie care cultivă armonia.Vei fi mai atentă la interacțiunea cu ceilalți, și în special la cum relaționezi. În partea a doua a zilei, îți dorești să-i dedici timpul partenerului de viață.

 

Taur

 

Astăzi se anunță o zi cu negocieri și dialoguri cu colegii, cu cei cu care desfășori activități. S-ar putea să-ți rezolvi și o serie de chestiuni familiale sau locative, să acorzi ajutor unui membru din familie care are nevoie. De asemenea, s-ar putea să-ți programezi consultații sau investigații medicale.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează astăzi casa iubirii și aventurilor romantice, așa că nu este exclus să ai parte de surprize în planul sentimental și dacă faci parte dintr-un cuplu și dacă ești singură. Posibil să-ți declari sentimentele sau să deschizi niște subiecte pe teme care țin de viitorul relației sau proiectele în care vrei să te implici și să-ți valorifici un talent.

 

Rac

 

Luna, guvernatoarea ta, traversează casa vieții de familie, spațiul de locuit și relațiile cu părinții. S-ar putea să ai niște discuții legate de casă, de achiziționarea unor bunuri, dar și de găsirea unui echilibru între timpul petrecut la serviciul și cel cu familia.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce vești bune, legate de un contract sau un parteneriat profesional. Reușești să te liniștești, pentru că ai fost îngrijorată de cursul unor evenimente care au avut loc la serviciu. Sectorul comunicării și gândirii este activat, așa că s-ar putea să iei legătura cu multă lume, să-ți suni prietenii și să programați niște întâlniri.

 

Fecioară

 

Astăzi este o zi cu preocupări pentru situația financiară, încasări de bani, dar și plăți. De asemenea, s-ar putea să primești un cadou, să te surprindă cineva cu un gest frumos. Pe de altă parte, s-ar putea să ai niște dialoguri cu partenerul de cuplu legate de viitorul vostru împreună.

 

Balanță

 

Luna îți traversează semnul zodiacal, respectiv zodia Balanță, și ești interesată de relaționare cu cei din jur. De asemenea, te interesează cum te văd cei din jur, în special partenerul. În felul acesta vei putea să te corectezi, să ajungi mai ușor la inima celuilalt. În partea a doua a zilei, îți faci o programare la un salon de înfrumusețare sau ieși cu prietenele la un spectacol/ un eveniment cultural. 

 

Scorpion

 

Nu te afli în apele tale astăzi. Ești obosită și suprasolicitată de sarcinile de serviciu. Ai impresia că nu se mai termină săptămâna și una peste alta, șefii își doresc să aveți o ieșire comună, să petreceți timp și în afara orelor de program.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să ai niște dialoguri cu un prieten apropiat legat de unele chestiuni pe care le traversezi în planul sentimental. Posibil să vrei să-I faci o surpriză partenerului de cuplu și să programezi un sejur. Ai nevoie de o reconectare cu acesta, să îndrepți niște lucruri.

 

Capricorn

 

Luna îți traversează astăzi sectorul carierei și aspirațiilor profesionale și este posibil să ai niște discuții cu șefii, să ți se propună schimbarea funcției sau să preiei conducerea unui proiect nou. În ce privește salarizarea, s-ar putea să fii dezamăgită de schimbarea operată, însă accepți și decizi să demonstrezi că meriți mai mult.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil să faci niște deplasări, să obții niște răspunsuri, să intri în posesia unor documente, să rezolvi anumite chestiuni birocratice. Se activează și axa cunoașterii și ești determinată să-ți lărgești universul cunoașterii: te înscrii la un curs sau îți comanzi niște cărți.

 

Pești

 

Astăzi este posibil să primești un cadou sau niște bani. Și partenerul s-ar putea să te anunțe că a primit un bonus sau o primă. Decideți împreună destinația banilor și s-ar putea să înclinați amândoi pentru rezervarea unui sejur, pentru că aveți nevoie de relaxare și mai multă odihnă.

 

related posts

Modifică setările cookies