Horoscop zilnic 9 octombrie 2016. Leii intampina probleme de comunicare, iar Capricornii sunt pusi in situatii dificile


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 9 octombrie 2016.


BERBEC

Desi ti-ai imaginat ca barbatul visurilor tale va arata intr-un anumit fel si va aparea in viata ta in cel mai romantic mod posibil, in realitate lucrurile pot sta cu totul diferit. Nu elimina din start orice pretendent care nu corespunde standardelor pe care ti le-ai formulat in mintea ta. Dragostea te poate surprinde...

TAUR

Astazi ai de ales intre prieteni si iubit. Ambele tabere trag de tine si va trebui sa faci o alegere. Ai grija cum iti justifici alegerea, ca sa nu superi pe nimeni. Pana la urma, totul se va rezolva cu bine.

GEMENI

Astazi nu esti cea mai simpatica persoana. Dai ordine tuturor, incerci sa iti impui dorintele cu forta si nu iei in considerare ceea ce isi doresc si cei din jur. Corecteaza-ti aceasta atitudine pana nu va fi prea tarziu si te vei trezi fara niciun prieten.

RAC

Nativele din Rac acorda astazi o atentie deosebita aspectelor financiare. Platesc rate, isi rezolva restantele si la final constata, spre bucuria lor, ca au ramas si cu o suma importanta de bani. Economiile tale din ultima perioada au fost salvatoare.

LEU

Intampini probleme de comunicare si nu esti pe aceeasi lungime de unda cu partenerul. Incearca sa iei in calcul si parerea celorlalti si sa accepti faptul ca si altii pot avea idei la fel de bune ca ale tale.

FECIOARA

Fanteziile tale pot deveni realitate, mai ales pe plan sentimental. Acesta ar putea fi marele moment pe care il astepti de luni bune, asa ca fii pregatita. Printul visurilor tale poate aparea in orice moment calare pe un cal alb ;)

BALANTA

Primesti un telefon sau esti contactata pe email de catre o persoana cu care nu ai mai vorbit de mult. Ai sansa sa te impaci cu o persoana draga, dupa ce la ultima conversatie lucrurile au degenerat. 

SCORPION

Intre tine si partenerul tau a intervenit o raceala in ultima perioada si nu reusesti sa iti dai seama cine sau ce anume este de vina. Astazi incerci sa repari ceea ce tu consideri ca s-a stricat in aceasta relatie si acorzi mare parte din timp nevoilor partenerului tau.

SAGETATOR

Ai surpriza neplacuta sa constati ca lucrurile nu stau chiar asa cum credeai tu intre tine si partener. Iti imaginai ca totul e numai iubire si armonie, insa se pare ca el nu este tocmai pe aceeasi lungime de unda. Este momentul sa analizati relatia voastra si sa decideti daca merita sa continuati sau nu.

CAPRICORN

Capricornii sunt pusi astazi intr-o situatie dificila, in care trebuie sa ia o decizie importanta. Cantareste bine toate aspectele situatiei, pentru a nu ajunge mai tarziu la regrete. Bazeaza-te pe intuitie si ia cea mai inteleapta decizie.

VARSATOR

Persoana iubita este pe primul loc in topul preocuparilor tale si faci tot posibilul sa o impresionezi. Fie ca iti scoti partanerul la cinema, ii gatesti o cina romantica sau il scoti la o plimbare, nu iti fie teama sa iti exprimi sentimentele fata de el. Cateva vorbe frumoase nu au stricat nimanui.

PESTI

Ai nevoie sa petreci putin timp pe cont propriu si sa iti pui ordine in ganduri. Desi prietenii si iubitul trag de tine, hotaraesti ca este mai bine sa iei o pauza de la iesiri. Aduna-ti gandurile, relaxeaza-te si fa planuri de viitor.

related posts

Modifică setările cookies