Horoscop zilnic 9 septembrie 2014. Taurii au probleme in cuplu, iar Sagetatorii sunt bantuiti de trecut


Horoscop zilnic 9 septembrie 2014. Pestilor li se recomanda sa analizeze bine situatiile inainte de a agrava un conflict. Vezi mai jos de ce.


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 8 - 14 SEPTEMBRIE

BERBEC

Treci printr-un moment in care experienta si cunostintele de pana acum nu iti sunt suficiente. Trebuie sa ai rabdare si sa inveti de la cineva mai experimentat cum trebuie sa procedezi.

TAUR

Un conflict marital sau o problema la locul de munca iti strica ziua. Planurile de seara ajung sa fie amanate din cauza discutiilor in contradictoriu care te seaca de energie.

GEMENI

Ai parte de o zi plina la serviciu. Din cauza responsabilitatilor mari si a proiectelor in care esti implicata e foarte posibil sa intri in cateva conflicte cu partenerii sau colegii tai.

RAC

Esti incapatanata si din cauza faptului ca nu accepti si alte pareri ajungi sa platesti un pret cam mare. Daca vrei sa iesi din aceasta situatie problematica, trebuie sa renunti la ideile fixe si sa incepi sa fii mai deschisa.

LEU

Intreaga lume se intoarce impotriva ta. Cel putin asa ti se pare tie, care nu esti obisnuita sa ti se impuna limite sau sa ti se spuna ca nu ai dreptate. Incearca sa fii mai toleranta! Acesta este sfatul nostru pentru tine.

FECIOARA

Pierzi o suma de bani. Ai tendinta sa fii capricioasa si sa vrei sa-ti satisfaci niste placeri personale pe care nu ti le prea permiti in aceasta perioada.

BALANTA

Esti predispusa sa iei decizii pripite, fara sa te informezi bine si fara sa te gandesti la consecintele faptelor tale. Ai mare grija inainte de a da un raspuns final si de a face o greseala.

SCORPION

E o zi in care trebuie sa fii perseverenta si foarte hotarata daca vrei sa duci la bun sfarsit o sarcina. Controleaza-ti gura, care uneori ti-o ia pe dinainte, si totul va fi bine pana la sfarsitul zilei.

SAGETATOR

Iti doresti sa ai parte de o zi buna, dar anumite momente din trecut si niste amintiri neplacute iti strica ziua. Nu lasa sentimentele sa-ti controleze faptele!

CAPRICORN

Dai dovada de incapatanare si esti predispusa sa faci o greseala cam mare. Nu e o zi tocmai norocoasa pentru tine, asa ca, de fiecare data cand simti ca soarta nu e in favoarea ta, indeparteaza-te si asteapta sa treaca momentul nefast.

VARSATOR

Esti tinuta in loc. Din cauza atitudinii tale nepotrivite nu reusesti sa atingi un obiectiv pe care, in mod normal, ai putea sa il faci. Trebuie sa te schimbi daca vrei rezultate mai bune.

PESTI

Ai probleme cu cei de la locul de munca. Ti se fac niste reprosuri, iar sfatul nostru este ca, inainte sa te certi, sa analizezi situatia si sa vezi daca nu cumva ai gresit si tu cu ceva.

related posts

Modifică setările cookies