Horoscop zilnic 9 septembrie 2016. Racii primesc multe complimente, iar Scorpionii au parte de o surpriza


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 9 septembrie 2016.


BERBEC

Superiorii iti ofera sansa de a-ti demonstra calitatile, oferindu-ti spre coordonare un proiect important, asa ca trebuie sa-ti indrepti atentia spre el. E un sfarsit de saptamana de lucru agitat.

TAUR

Esti hotarata sa ai o atitudine pozitiva la locul de munca, desi nu mai ai nicio placere sa mergi acolo. Te gandesti mai degraba la weekend si la programul tau liber decat la ce ai de facut.

GEMENI

Te scoli cu o durere de cap care iti creeaza probleme pe parcursul intregii zile, de aceea ar fi bine sa iti faci o programare la medic, mai ales ca nu e prima data cand se intampla asta.

RAC

Noua schimbare de look pe care ti-ai facut-o este apreciata de toata lumea, iar astazi primesti numeroase complimente care te fac sa te simti foarte bine.

LEU

Se anunta o zi obisnuita, in care nu se intampla nimic extraordinar. Iti rezolvi problemele de la munca, iar seara iesi in oras cu amicii tai.

FECIOARA

Astrele nu sunt de partea ta astazi, de aceea ar fi indicat sa te implici in discutii importante si nici sa iei vreo decizie care sa te poata afecta in viitor.

BALANTA

O problema aparuta in ultimul moment te forteaza sa ceri ajutorul unor prieteni pentru a te imprumuta cu o suma de bani care sa te ajute sa treci peste aceasta situatie.

SCORPION

Prietenii iti fac o surpriza si iti ofera un cadou pe care ti-l doreai de foarte multa vreme. Chiar daca nu e un eveniment special, se pare ca te bucuri de prietenia unor persoane speciale.

SAGETATOR

Trebuie sa iei o decizie importanta legata de viitorul tau profesional, iar astazi te intalnesti cu niste prieteni pentru a discuta de posibilitatile pe care le ai.

CAPRICORN

Primesti o veste destul de proasta din partea rudelor, motiv pentru care trebuie sa faci niste schimbari de program la locul de munca, dar si pentru zilele urmatoare.

VARSATOR

Ai foarte mult de munca, motiv pentru care trebuie sa renunti la planurile pe care ti le-ai facut pentru aceasta seara impreuna cu prietenii tai.

PESTI

Este o zi speciala pentru tine, motiv pentru care esti plina de energie si reusesti sa-i impresionezi pe cei din jurul tau cu dispozitia buna de care dai dovada.

related posts

Modifică setările cookies