Horoscop zilnic 9 septembrie 2023. Gemenii reiau o poveste de dragoste din trecut, Berbecii au nevoie de suport emoțional


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 9 septembrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna traversează, astăzi, casa familiei și este posibil să te sfătuiești cu cineva apropiat, legat de intențiile tale de a face o schimbare în planul profesional. Ai niște temeri legate de următorii pași și ai nevoie de susținere din partea partenerului sau a familiei.

 

Taur

 

Luna traversează, astăzi, casa comunicării și gândirii și dacă vrei să-ți stabilești un obiectiv, astăzi este cea mai bună zi. Nu uita că Jupiter, marele benefic, traversează, până în luna mai anul viitor zodia Taur, respectiv casa personalității tale și oportunitățile nu te vor ocoli! De asemenea, este o zi favorabilă să te concentrezi pe dezvoltarea ta profesională.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru bani, câștigarea sau cheltuirea acestora. Un eveniment neașteptat ar putea să-ți aducă în conturile tale niște bani de care ai uitat sau pe care credeai că nu-i mai poți recupera. În planul sentimental/ relațional s-ar putea să revină cineva din trecut, o poveste de iubire care nu s-a încheiat.

 

Rac

 

Luna traversează și astăzi casa personalității și vei fi mai sensibilă, vei avea nevoie de mai multă atenție din partea partenerului de cuplu. Pe de altă parte, s-ar putea să îți dorești să discuți cu un prieten, să obții niște sfaturi, mai ales dacă au existat niște neînțelegeri în cuplu. În partea a doua a zilei faci planuri de călătorie.

 

Leu

 

Luna traversează astăzi sectorul asociat izolării și frământărilor interioare și este posibil să faci o introspecție, să revezi toate situațiile și evenimentele, care s-au desfășurat de a lungul săptămânii. Chiar dacă nu a fost totul așa cum ți-ai propus, sunt aspecte favorabile în planul profesional. Poți primi oferte noi de muncă, de colaborare sau de a trece pe o altă funcție în firma în care lucrezi.

 

Fecioară

 

Posibil astăzi să ajuți pe cineva, unul dintre prieteni, să te implici într-o campanie umanitară sau pur și simplu să-ți rezervi timp pentru proiectele tale de viitor. Vrei să investești în pregătirea ta și contextul astral te ajută foarte mult în perioada următoare.

 

Balanță

 

Astăzi ești interesată de imaginea ta, dar și de proiectele profesionale, de implicarea în colaborări noi, care-ți pot mări veniturile. Evenimente neașteptate sau vești bune ai putea avea în planul financiar. Situația se schimbă în bine și-n planul relațional, unde au loc niște dialoguri pe teme sensibile și astfel rezolvi o serie de chestiuni, care te-au frământat.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să faci niște planuri financiare împreună cu partenerul de cuplu, care includ și ieșirile voastre în oraș sau în afara lui. Posibil să obțineți niște sume de bani suplimentare și să aveți cu ce face niște rezervări. În partea a doua a zilei, un proiect poate prinde contur.

 

Săgetător

 

Deși este posibil să fie niște zile în care să nu ai bani suficienți, situația financiară de la locul de muncă pare să se îmbunătățească considerabil, mai ales dacă știi să te pui în valoare. Luna în tranzit prin casa intereselor financiare, formează un aspect favorabil cu Jupiter, guvernatorul tău, iar lucrurile vor funcționa din ce în ce mai bine.

 

Capricorn

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul relațiilor și preocuparea principală a zilei este să te ocupi de partenerul de cuplu, să vă petreceți timpul împreună, să ieșiți la evenimente. Luna formează aspecte armonioase cu Soarele, din casa socială, și Jupiter, din sectorul iubirii și creativității, așa că vei avea parte de o zi minunată în planul sentimental.

 

Vărsător

 

Astăzi se anunță o zi cu randament intelectual ridicat, dacă ești nevoită să lucrezi, dar și cu multe sarcini gospodărești. Partenerul îți este de ajutor și formați o echipă, așa cum v-ați obișnuit. Dacă pe seară ieșiți în oraș cu niște prieteni, s-ar putea să primești o ofertă de colaborare.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi este favorabil petrecerii timpului cu familia și persoanele dragi. Faci mai multe deplasări. Poate și-n afara orașului și te bucuri de zilele frumoase de toamnă. Dacă ești singură, ai toate șansele să ieși la o întâlnire romantică.

 

related posts

Modifică setările cookies