Horoscopul lunii aprilie 2023. Gemenii ar putea începe o relație ascunsă de iubire cu cineva din trecutul lor


Află ce îți rezervă astrele în materie de bani, sănătate și dragoste și citește horoscopul lunii aprilie 2023.


Horoscop Berbec luna aprilie 2023

 

În luna aprilie preocupările nativilor Berbec vor fi pentru sectorul financiar, negocieri, interacțiunea cu ceilalți, relațiile, parteneriatele profesionale și planurile personale.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Taur, respectiv sectorul financiar, între 3 si 21 aprilie, când își începe retrogradarea și urmează o perioadă de reevaluare a situației financiare, a modalității în care cheltuie banii. În 21 aprilie și Soarele, energia, dinamizează și susține, pentru o lună, casa banilor proveniți din salarii sau alte activități extraprofesionale.

Pe 6 aprilie are loc Luna Plină în zodia Balanță, pe sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Fenomenul astral poate aduce încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri parteneriale.

Sectorul comunicării, gândirii, interacționării cu ceilalți, negocierile și acumularea de informații, este activat de Venus, micul benefic, din 11 aprilie. Venus în Gemeni le este aliat Berbecilor, care își pot îmbunătăți abilitățile de comunicare, negociere și interacționare cu ceilalți.

Evenimentul astral important al lunii aprilie este Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 aprilie, a doua care se formează anul acesta, și anunță noi începuturi privind planurile nativilor. Este momentul lor de afirmare, în care-și pot seta obiective pentru următorul an. Fiind însoțită de o Eclipsa de Soare, iar Soarele guvernează casa iubirii, fericirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și distracției, nu sunt excluse surprize, răsturnări de situație și evenimente neașteptate în aceste domenii, dar în special în ce privește o poveste de dragoste, care se poate transforma în pasiune.

 

Horoscop Taur luna aprilie 2023

 

În luna aprilie preocupările nativilor Taur vor fi pentru planurile personale, profesionale, financiare și eliminarea situațiilor care îi țin în loc să evolueze.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Taur, respectiv sectorul personalității, între 3 si 21 aprilie, când își începe retrogradarea și urmează o perioadă de reevaluare și revizuire a planurilor personale, în special a planului sentimental. În 21 aprilie și Soarele, energia, dinamizează, pentru o lună, casa personalității și susține toate demersurile acestora, aduce energie, determinare și optimism.

Pe 6 aprilie are loc Luna Plină în zodia Balanță, care se formează pe sectorul muncii, sarcinilor, rutinei zilnice și sănătății. Este posibil să se finalizeze niște proiecte, să se culeagă roadele unor negocieri și să se încheie un parteneriat nou, să obțină un job sau sau o altă funcție. De asemenea, atenție la sănătate, pentru că pot ieși la suprafață afecțiuni mai vechi! Nu este recomandat să abuzeze de medicamente și este nevoie de mai multă odihnă și detașare față de factorii de stres.

Sectorul financiar, al banilor pe care Taurii îi câștigă din muncă este activat de Venus, micul benefic, din 11 aprilie. Venus în Gemeni le îmbunătățește situația financiară, dar vor avea tendința să cheltuie mai mult. 

Evenimentul astral important al lunii aprilie este Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 aprilie, a doua care se formează anul acesta, în sectorul subconștientului, frământărilor interioare și trecutului. Fiind însoțită de o Eclipsa de Soare, iar Soarele guvernează casa vieții de familiei, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții, nu sunt excluse surprize, răsturnări de situație și evenimente neașteptate în aceste domenii. Este posibil ca în urma unor evenimente care au loc în familie, Taurii să aibă niște conștientizări asupra drumului pe care doresc să-l urmeze.

 

Horoscop Gemeni luna aprilie 2023

 

În luna aprilie preocupările nativilor Gemeni vor fi pentru sectorul personalității, sentimental, al relațiilor cu copiii/de prietenie, planurilor de viitor și încheierii unor etape din trecut.

Mercur, guvernatorul lor, traversează zodia Taur, respectiv sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare și trecutului, între 3 si 21 aprilie, când își începe retrogradarea și urmează o perioadă de reevaluare a acțiunilor, mai ales dacă apar persoane din trecut care le răscolesc viața. În 21 aprilie și Soarele, energia, dinamizează, pentru o lună, casa frământărilor interioare, așa că Gemenii vor fi mai interiorizați și introspectivi, să proceseze niște informații fără să fie influențați din afară.

Pe 6 aprilie are loc Luna Plină în zodia Balanță, pe sectorul iubirii, aventurilor romantice, fericirii, copiilor, creativității, valorificării unui talent. Au loc încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri relaționale. Pentru că Venus, guvernatoarea Balanței, se află într-o casă a secretelor și trecutului, nu este exclusă începerea unei relații ascunse, karmice, cu cineva din trecut.

Sectorul personalității este activat de Venus, micul benefic, din 11 aprilie. Așadar, Gemenii au dispoziție de flirt, aventură, cuceriri, schimbarea garderobei, înfățisării. Micul benefic operează în favoarea lor, le aduce șanse, armonie și înțelegere în relațiile cu ceilalți. 

Evenimentul astral important al lunii aprilie este Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 aprilie, a doua care se formează anul acesta, în sectorul planurilor de viitor, prietenilor, activităților de pe urma exercitării profesiei, viselor și speranțelor. Fiind însoțită de o Eclipsa de Soare, iar Soarele guvernează casa comunicării, învățării și interacționări cu ceilalți, nu sunt excluse surprize, răsturnări de situație și evenimente neașteptate în aceste domenii, dar în special în ce privește comunicarea, informațiile sau veștile pe care le primesc neașteptat.

 

Horoscop Rac luna aprilie 2023

 

În luna aprilie preocupările nativilor Rac vor fi pentru sectorul vieții de familie, planurilor pe termen lung, relațiilor de prietenie, carierei, reputației profesionale și sănătății.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Taur, respectiv sectorul prietenilor și planurilor de viitor, proiectelor de pe urma exercitării profesiei, între 3 si 21 aprilie, când își începe retrogradarea și urmează o perioadă de revizuire a planurilor pe termen lung. În 21 aprilie și Soarele, energia, dinamizează, pentru o lună casa, acest domeniu, aducând mai multă implicare în proiecte noi la serviciu, în grupurile pe care le frecventează.

Pe 6 aprilie are loc Luna Plină în zodia Balanță, pe sectorul vieții de familie, căminului și patrimoniului și anunță încheierea unei etape, finalizarea unor lucrări de renovare, reamenajare, o mutare sau finalizarea unei tranzacții imobiliare.

Sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare și trecutului este activat de Venus din 11 aprilie. Pentru că Venus este guvernatoarea casei familiei, nativii Rac vor încerca să găsească niște răspunsuri la întrebările care îi frământă, legate de familie sau spațiul de locuit, căminul sau relațiile cu părinții.

Evenimentul astral important al lunii aprilie este Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 aprilie, a doua care se formează anul acesta, care impactează sectorul carierei și reputației profesionale. Fiind însoțită de o Eclipsa de Soare, iar Soarele guvernează casa banilor și valorilor, nu sunt excluse surprize, răsturnări de situație și evenimente neașteptate în planul financiar, în obținerea unor beneficii financiare, de pe urma activităților profesionale. De asemenea, este posibil ca nativii Rac să se afirme, să primească o avansare, o funcție, conducerea unui proiect.

 

Horoscop Leu luna aprilie 2023

 

În luna aprilie preocupările nativilor Leu vor fi pentru sectorul perfecționării profesionale, carierei, reputației, prietenilor, proiectelor de viitor, acumulării de cunoștințe și credințelor/principiilor după care se ghidează în viață.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Taur, respectiv sectorul carierei și reputației profesionale, între 3 si 21 aprilie, când își începe retrogradarea și urmează o perioadă de reevaluare a activităților și direcției profesionale. În 21 aprilie și Soarele, energia, dinamizează, pentru o lună, casa carierei, susținând demersurile Leilor.

Pe 6 aprilie are loc Luna Plină în zodia Balanță, pe sectorul gândirii, învățării, comunicării, negocierilor, acumulării de cunoștințe. Posibil să apară o criză de comunicare, care poate duce la încheierea unor negocieri sau finalizarea unor proiecte în alți termeni decât au discutat la început. De asemenea, se pot încheia niște cursuri, se obțin atestate sau burse.

Sectorul prietenilor, grupurilor pe care le frecventează și planurilor de viitor este activat de Venus, micul benefic, din 11 aprilie. Venus în Gemeni le aduce nativilor o viață socială activă, implicare în proiecte noi care să le aducă satisfacție profesională. De asemenea, pentru că Venus este planeta iubirii, nativii singuri își pot cunoaște perechea prin intermediul prietenilor sau grupurilor pe care le frecventează. Totodată, Leii vor încerca să se folosească de oportunitățile,  care vin spre ei pentru a-și atinge obiectivele profesionale.

Evenimentul astral important al lunii aprilie este Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 aprilie, a doua care se formează anul acesta, care impactează sectorul perfecționării profesionale, studiilor, călătoriilor, lărgării orizonturilor și filosofiei de viață. Fiind însoțită de o Eclipsa de Soare, iar Soarele guvernează casa personalității, va avea efect puternic și  nu sunt excluse surprize, răsturnări de situație și evenimente neașteptate în sistemul de valori și credințele Leilor, care vor aduce o schimbare importantă în viața acestora.

 

Horoscop Fecioară luna aprilie 2023

 

În luna aprilie preocupările nativilor Fecioară vor fi pentru sectorul financiar, intim, al transformărilor profunde, călătoriilor, perfecționării profesionale, carierei și reputației profesionale.

Mercur, guvernatorul nativilor, traversează zodia Taur, respectiv sectorul călătoriilor, perfecționării profesionale, relațiilor cu străinătatea, direcției în viață și sistemului de valori între 3 si 21 aprilie, când își începe retrogradarea și urmează o perioadă de revizuire a principiilor și credințelor. În 21 aprilie și Soarele, energia, dinamizează, pentru o lună, aceste domenii, susținând demersurile nativilor privind rezolvarea unor chestiuni birocratice, studiile, schimburile de experiență profesională sau plecarea într-o călătorie.

Pe 6 aprilie are loc Luna Plină în zodia Balanță, pe sectorul financiar, al banilor pe care Fecioarele le obțin din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Se poate încheia un proiect și nativii pot încasa o sumă de bani importantă sau negocierile salariale ar putea să le aducă o îmbunătățire a situației financiare. 

Sectorul carierei și reputației profesionale este activat de Venus, micul benefic, din 11 aprilie. Venus le aduce nativilor susținere din partea șefilor și șanse de a primi o funcție, conducerea unei echipe și primirea unor beneficii financiare. De asemenea, Fecioarele își pot suplimenta veniturile din activități extraprofesionale.

Evenimentul astral important al lunii aprilie este Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 aprilie, a doua care se formează anul acesta, care impactează sectorul financiar, al banilor care provin din alte surse decît salariile, moștenirile, creditele, sectorul intimității, încrederii reciproce și al transformării profunde. Fiind însoțită de o Eclipsa de Soare, iar Soarele guvernează casa subconștientului și trecutului,  nu sunt excluse surprize, răsturnări de situație, evenimente neașteptate și conștientizări/revelații, care să le schimbe Fecioarelor direcția în viață.

 

Horoscop Balanță luna aprilie 2023

 

În luna aprilie preocupările nativilor Balanță vor fi pentru sectorul personalității, relațiilor, intimității, transformărilor profunde, sectorului financiar, perfecționării profesionale, studiilor și călătoriilor.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Taur, respectiv sectorul intereselor financiare, intimității și încrederii reciproce, între 3 si 21 aprilie, când își începe retrogradarea și urmează o perioadă de revizuire a planurilor financiare, dar și a relației de cuplu. În 21 aprilie și Soarele, energia, dinamizează pentru o lună aceste domenii, susținând o schimbare și luarea unor decizii pe termen lung.

Pe 6 aprilie are loc Luna Plină în zodia Balanță, pe sectorul personalității, care aduce încheieri de etape, finalizarea unor proiecte personale, întregistrarea unui succes. Balanțele sunt invitate să nu rateze oportunitățile pentru a-și atinge obiectivele personale sau profesionale.

Sectorul schimburilor de experiență profesională, călătoriilor, rezolvării unor chestiuni birocratice, lărgirii orizonturilor și filosofiei de viață este activat de Venus, micul benefic, din 11 aprilie. Venus le aduce Balanțelor șanse să rezolve o serie de chestiuni birocratice, succese la examene, acumulare  a unor informații și înțelegerea mai ușoară a unor chestiuni de interes pentru nativi.

Evenimentul astral important al lunii aprilie este Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 aprilie, a doua care se formează anul acesta, care impactează sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Fiind însoțită de o Eclipsa de Soare, iar Soarele guvernează casa planurilor de viitor,

nu sunt excluse surprize, răsturnări de situație și evenimente neașteptate în proiectele de viitor ale nativilor, dar și privind viitorul unei relații. De asemenea, și termenii unui contract profesional sau a unei colaborări se pot schimba brusc și neașteptat.

 

Horoscop Scorpion luna aprilie 2023

 

În luna aprilie preocupările nativilor Scorpion vor fi pentru sectorul profesional, relațional, financiar, privind încheierea unui contract profesional.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Taur, respectiv sectorul căsătoriei, relațiilor, parteneriatelor profesionale, între 3 si 21 aprilie, când își începe retrogradarea și urmează o perioadă de revizuire a relațiilor personale sau profesionale. În 21 aprilie și Soarele, energia, dinamizează, pentru o lună, sectorul căsătoriei și parteneriatelor profesionale, susținând demersurile nativilor.

Pe 6 aprilie are loc Luna Plină în zodia Balanță, care se formează pe sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Scorpionii sunt invitați la un bilanț și la eliminarea din viața lor a ceea ce îi ține în loc să progreseze. Au loc conștientizări, revelații, legate de relația cu partenerul de cuplu și nativii vor încerca să ia o decizie importantă pentru viața de cuplu. De asemenea, unele afecțiuni mai vechi se pot acutiza și să fie nevoie de investigații medicale.

Sectorul avantajelor financiare, moștenirilor, impozitelor, creditelor, intimității, încrederii reciproce și transformărilor profunde este activat de Venus, micul benefic, din 11 aprilie. Venus le aduce Scorpionilor mici sume de bani, rezolvarea unor chestiuni financiare, achitarea unor credite, dar și o reconectare cu partenerul de cuplu și reaprinderea pasiunii.

Evenimentul astral important al lunii aprilie este Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 aprilie, a doua care se formează anul acesta, care impactează sectorul muncii și rutinei zilnice, a sănătății.

Fiind însoțită de o Eclipsa de Soare, iar Soarele guvernează casa carierei și reputației profesionale,

nu sunt excluse surprize, răsturnări de situație și evenimente neașteptate în aceste domenii. Posibil să apară schimbări importante în conducerea firmei. Scorpionii pot schimba serviciul, domeniul de activitate sau decid să plece în străinătate.

 

Horoscop Săgetător luna aprilie 2023

 

În luna aprilie preocupările nativilor Săgetător vor fi pentru sectorul sentimental, al copiilor, creativității, muncii și rutinei zilnice, relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor profesionale și planurilor de viitor.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Taur, respectiv sectorul muncii, activităților zilnice și sănătății între 3 si 21 aprilie, când își începe retrogradarea și urmează o perioadă de reevaluare a sarcinilor și activităților de muncă, privind reorganizarea acestora. În planul sănătății este recomandată adoptarea unui stil de viață sănătos și începerea unor investigații, dacă se acutizează niște afecțiuni. În 21 aprilie și Soarele, energia, dinamizează și susține pentru o lună aceste domenii.

Sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale este activat de Venus, micul benefic, din 11 aprilie. Venus în Gemeni le aduce Săgetătorilor îmbunătățirea relațiilor de cuplu, armonie, înțelegere și o comunicare mai bună. În planul profesional nativii pot negocia, semna sau încheia contracte profitabile.

Pe 6 aprilie are loc Luna Plină în zodia Balanță, pe sectorul planurilor de viitor, proiectelor pe termen lung, prietenilor și activităților de pe urma exercitării profesiei. Posibil să se finalizeze un proiect, să se reia un proiect mai vechi, să se culeagă roadele unor demersuri profesionale prin găsirea unor surse de finanțare sau pregătirea unor strategii noi.

Evenimentul astral important al lunii aprilie este Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 aprilie, a doua care se formează anul acesta, care impactează sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor și valorificării unor abilități/talente. Fiind însoțită de o Eclipsa de Soare, iar Soarele guvernează casa perfecționării profesionale și filosofiei de viață, nu sunt excluse surprize, răsturnări de situație și evenimente neașteptate în aceste domenii, care vor aduce transformări și schimbări, în urma unor discuții privind mentalitățile și sistemul de valori.

 

Horoscop Capricorn luna aprilie 2023

 

În luna aprilie preocupările nativilor Capricorn vor fi pentru sectorul familial, sentimental, profesional și al sănătății.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Taur, respectiv sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, vacanțelor și valorificării abilităților, între 3 si 21 aprilie, când își începe retrogradarea și urmează o perioadă de revizuire a planului sentimental, a relațiilor cu copiii și interacționării cu persoanele dragi. În 21 aprilie și Soarele, energia, dinamizează și susține, pentru o lună, aceste domenii.

Sectorul muncii, activităților profesionale, rutinei zilnice și sănătății este activat de Venus, micul benefic, din 11 aprilie. Venus în Gemeni le îmbunătățește randamentul, relațiile cu colegii, iar din punct de vedere al sănătății pot să dispară anumite disfuncții și Capricornii să înceapă să se simtă bine.

Pe 6 aprilie are loc Luna Plină în zodia Balanță, pe sectorul carierei și reputației profesionale. Nativii Capricorn pot înregistra un succes, să fie investiți într-o funcție, să se finalizeze un proiect sau să culeagă roadele unor demersuri privind noi responsabilități.

Evenimentul astral important al lunii aprilie este Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 aprilie, a doua care se formează anul acesta, care impactează sectorul vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, relațiilor cu părinții și patrimoniul. Fiind însoțită de o Eclipsa de Soare, iar Soarele guvernează casa intereselor financiare, a moștenirilor și a bunurilor deținute la  comun cu partenerul sau familia, nu sunt excluse surprize, răsturnări de situație și evenimente neașteptate în aceste domenii. Posibil să fie nevoie ca nativii să achite anumite taxe, credite, să intre în posesia unor bunuri.

 

Horoscop Vărsător luna aprilie 2023

 

În luna aprilie preocupările nativilor Vărsător vor fi pentru sectorul comunicării, învățării, deplasărilor, vieții de familie, căminului, iubirii, aventurilor romantice, copiilor, călătoriilor, relațiilor cu străinătatea, perfecționării profesionale și filosofiei de viață.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Taur, respectiv sectorul vieții de familie, locuinței, patrimoniului între 3 si 21 aprilie, când își începe retrogradarea și urmează o perioadă de reevaluare a relațiilor de familie și rezolvarea unor chestiuni privind obținerea unor acte, tranzacții imobiliare sau o mutare. În 21 aprilie și Soarele, energia, dinamizează și susține pentru o lună aceste domenii.

Sectorul sentimental este activat de Venus, micul benefic, din 11 aprilie. Venus în Gemeni le aduce Vărsătorilor impulsul de a trăi viața la cote înalte, distracție, aventuri sentimentale și petrecere a timpului într-un mod plăcut. Vărsătorii vor dori să flirteze, să facă cuceriri și să se reconecteze cu partenerul de cuplu.

Pe 6 aprilie are loc Luna Plină în zodia Balanță, pe sectorul educației superioare, perfecționării profesionale, călătoriilor, străinătății, filosofiei de viață și credințelor. Se încheie niște etape, se culeg roadele unor demersuri profesionale și nativii pot rezolva o serie de chestiuni birocratice. O călătorie îi poate ajută să-și lărgească orizonturile și să le schimbe perspectiva asupra vieții.

Evenimentul astral important al lunii aprilie este Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 aprilie, a doua care se formează anul acesta, care impactează sectorul comunicării, interacționării, învățării, rezolvării unor chestiuni birocratice și relațiilor cu rudele. Fiind însoțită de o Eclipsa de Soare, iar Soarele guvernează casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale, nu sunt excluse surprize, răsturnări de situație și evenimente neașteptate în aceste domenii, în negocieri profesionale și-n clarificarea unor aspecte relaționale.

 

Horoscop Pești luna aprilie 2023

 

În luna aprilie preocupările nativilor Pești vor fi pentru sectorul financiar, familial, comunicarea și învățarea unor lucruri noi, negocieri și rezolvarea unor chestiuni care țin de banii la comun cu partenerul, alte persoane din familie sau intrarea în posesia unor moșterniri.

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Taur, respectiv sectorul comunicării, învățării, negocierilor, interacționării cu ceilalți, deplasărilor, între 3 si 21 aprilie, când își începe retrogradarea și urmează o perioadă de revizuire a modalității în care comunică, transmit și interacționează cu ceilalți. În 21 aprilie și Soarele, energia, dinamizează și susține, pentru o lună, sectorul comunicării, învățării și negocierilor.

Pe 6 aprilie are loc Luna Plină în zodia Balanță, pe sectorul avantajelor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariul. Posibil să apară discuții despre cheltuielile în casă și să fie nevoie de o schimbare, pentru că sunt la mijloc banii la comun cu partenerul. Totodată, este activat și sectorul intim și pot ieși la suprafață unele nemulțumiri.

Sectorul vieții de familie, locuinței, patrimoniului și relațiilor cu părinții este activat de Venus, micul benefic, din 11 aprilie. Venus în Gemeni le aduce Peștilor înțelegere, armonie și relații bune cu familia, redecorarea sau reamenajarea casei.

Evenimentul astral important al lunii aprilie este Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 aprilie, a doua care se formează anul acesta, care impactează sectorul banilor obținuți din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesinale. Fiind însoțită de o Eclipsa de Soare, iar Soarele guvernează casa muncii,  nu sunt excluse surprize, răsturnări de situație și evenimente neașteptate în situația financiară de la serviciu.

related posts

Modifică setările cookies