Horoscopul lunii august 2023. Berbecii au parte de noi începuturi în plan sentimental, Racii au noroc la bani


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în luna august 2023.


Horoscop Berbec luna august 2023

 

Contextul astral al lunii august îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală, activitățile profesionale, starea de sănătate, relațiile, situația financiară și planurile pe termen lung.

Axa sentimentală este dinamizată de mai multe aspecte astrale. Venus, planeta iubirii, este retrogradă și îți răscolește sentimentele. Vei face niște reevaluări, însă decizii majore sunt recomandate după 4 septembrie. 

Pe 1 august are loc Luna Plină din zodia Vărsător, din casa planurilor de viitor și în funcție de cum vei gestiona anumite situații, care apar neașteptat, vei lua o decizie la Luna Nouă din 16 august, din zodia Leu, care anunță noi începuturi în planul sentimental. 

Din 27 august, când Marte, guvernatorul tău, ajunge în zodia Balanță, pe sectorul relațiilor, vei investi mai mult în relație, căsătorie sau parteneriatele profesionale.

O reevaluare a planului financiar începe din 29 august, odată cu retrogradarea lui Uranus, planeta schimbărilor și imprevizibilului, prin zodia Taur, prin sectorul banilor pe care îi câștigi din muncă. Așadar, urmatoarele luni, vei analiza niște opțiuni financiare.

Sectorul muncii și activităților zilnice este activat de mișcarea retrogradă a lui Mercur, astrul comunicării, din 23 august, semn că urmează o reevaluare a contractelor de muncă, până pe 15 septembrie, când revine la mișcarea directă. 

Luna Plină din zodia Pești, din 31 august, se formează pe sectorul frământărilor interioare, introspecției și te invită la un bilanț, încheierea unei etape, renunțarea la persoane și situații, care te țin în loc să evoluezi.

 

Horoscop Taur luna august 2023

 

Contextul astral al lunii august îți aduce preocupări pentru carieră, sfera sentimentală, viața de familie, planurile personale de viață și activitățile profesionale.

Axa carieră-familie este dinamizată de mai multe aspecte astrale. Venus, guvernatoarea ta, este retrogradă și te ajută, până pe 4 septembrie, la o reevaluare a relațiilor de familie și a planurilor, care privesc administrarea patrimoniului sau a unui imobil. 

Pe 1 august are loc Luna Plină din zodia Vărsător, din casa carierei și aspirațiilor profesionale și este posibil să culegi roadele unor demersuri, să se încheie o etapă profesională și în funcție de cum vei gestiona anumite situații, vei lua o decizie la Luna Nouă din zodia Leu, din 16 august, care se formează în sectorul vieții de familie și care anunță noi începuturi.

Din 27 august, când Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanță, pe sectorul muncii, îți vei redirecționa energiile spre acest domeniu, mai ales dacă începi o activitate nouă.

O reevaluare a planului personal, dar și a relației în care te afli, începe din 29 august, odată cu retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa personalității tale.

Axa sentimentală este activată de mișcarea retrogradă a lui Mercur, planeta comunicării, din 23 august, semn că urmează o perioadă de reevaluare a sentimentalor și a planului amoros, până pe 15 septembrie, când revine la mișcarea directă și vei putea lua decizii. 

Luna Plină din zodia Pești, din 31 august, care se formează pe sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor, anunță tensiuni în raport cu cineva din anturaj, încheierea unui proiect sau culegerea roadelor unor demersuri privind activitățile profesionale.

 

Horoscop Gemeni luna august 2023

 

Contextul astral al lunii august îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală, învățarea unor lucruri noi, clarificarea unor situații în planul relațional sau profesional, privind viața de familie, administrarea unei locuințe sau a patrimoniului, dar și eliminarea unor situații, care te țin în loc să evoluezi.

Axa cunoașterii, învățării, deplasărilor, interacționării cu ceilalți și principiilor este dinamizată de mai multe aspecte astrale. Venus, micul benefic, este retrograd și te ajută, până pe 4 septembrie, la o clarificare a unor aspecte în planul relațional sau profesional. Posibil să-ți spui niște nemulțumuri, care au legătură cu planul iubirii, Venus fiind guvernatoarea sectorului amoros. 

Pe 1 august are loc Luna Plină din zodia Vărsător, din casa perfecționării profesionale, călătoriilor, străinătății și credințelor și este posibil să culegi roadele unor demersuri, să se încheie o etapă de pregătire profesională și în funcție de cum vei gestiona anumite situații, care privesc și relația cu o persoană, pe care vrei să o cucerești, vei lua o decizie la Luna Nouă din zodia Leu, din 16 august, care se formează în sectorul comunicării, gândirii și declarațiilor.

Din 27 august, când Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanță, pe sectorul iubirii, vei investi mai multă energie în plăcerile vieții, dar și-n sfera sentimentală.

O reevaluare a planurilor personale de viață începe din 29 august, odată cu retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa frământărilor interioare și trecutului și urmează o perioadă de câteva luni în care îți vei analiza niște opțiuni. Vei alege situația care va fi în acord cu principiile tale.

Axa carieră-familie este activată de mișcarea retrogradă a lui Mercur, planeta comunicării, din 23 august, semn că urmează o perioadă de reevaluare a planurilor, care implică familia și timpul petrecut în sfera profesională, până pe 15 septembrie, când revine la mișcarea directă și vei putea lua decizii. 

Luna Plină din zodia Pești, din 31 august, din sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, străinătății, relației cu șefii, dar și privind imaginea și reputația profesională, aduce încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri, privind o activitate profesională.

 

Horoscop Rac luna august 2023

 

Contextul astral al lunii august îți aduce preocupări pentru sfera financiară, comunicarea, învățarea, interacționarea cu ceilalți, viața de familie, planurile și proiectele de viitor.

Axa financiară este dinamizată de mai multe aspecte astrale. Venus, micul benefic, este retrograd și te ajută, până pe 4 septembrie, la o reevaluare a situației financiare. 

Pe 1 august are loc Luna Plină din zodia Vărsător, din casa avantajelor financiare, creditelor, datoriilor și a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau alți terți și este posibil să culegi roadele unor demersuri, să se încheie o etapă financiară, sa reeșalonezi sau să accesezi un credit. În funcție de cum vei gestiona anumite situații, vei lua o decizie la Luna Nouă din zodia Leu, din 16 august, care se formează în sectorul banilor, pe care îi câștigi și care anunță noi începuturi.

Din 27 august, când Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanță, pe sectorul vieții de familie, vei opera niște investiții în casă, familie, o renovare sau o redecorare a spațiului de locuit.

O reevaluare a relațiilor de prietenie, a vieții sociale și a grupurilor pe care le frecventezi începe din 29 august, odată cu retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin zodia Taur.

Axa cunoașterii, învățării și interacționării este activată de mișcarea retrogradă a lui Mercur, planeta comunicării, din 23 august, semn că urmează o perioadă de reevaluare a modului în care te exprimi și gândești, negociezi sau îți folosești abilitățile, până pe 15 septembrie, când revine la mișcarea directă.

Luna Plină din zodia Pești, din 31 august, se formează pe sectorul asociat principiilor, credințelor, călătoriilor, străinătății, perfecționării profesionale și aduce încheieri de etape, finalizarea unor studii, experiențe inedite într-o călătorie.

 

Horoscop Leu luna august 2023

 

Contextul astral al lunii august îți aduce preocupări pentru planurile personale de viață, relații, sectorul financiar, comunicarea, învățarea și interacționarea cu ceilalți, dar și cariera și aspirațiile profesionale.

Axa relațiilor este dinamizată de mai multe aspecte astrale. Venus, planeta iubirii, este retrogradă și te ajută, până pe 4 septembrie, la o reevaluare a planurilor personale. De asemenea, îți revizuiești sentimentele și încerci să-ți dai seama ce-ți dorești de la o relație. 

Pe 1 august are loc Luna Plină din zodia Vărsător, din sectorul căsătoriei și relațiilor și este posibil să culegi roadele unor demersuri, să se încheie o etapă relațională și în funcție de cum vei gestiona anumite situații, vei lua o decizie la Luna Nouă din zodia Leu, din 16 august, care se formează în casa personalității și care anunță noi începuturi. 

Din 27 august, când Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanță, pe sectorul comunicării, vei face declarații și încerci să recâștigi terenul acolo unde l-ai pierdut, să recucerești o persoană.

O reevaluare a planului profesional, începe din 29 august, odată cu retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa carierei, imaginii și reputației profesionale.

Axa financiară este activată de mișcarea retrogradă a lui Mercur, planeta comunicării, din 23 august, semn că urmează o perioadă de reevaluare a administrării banilor, până pe 15 septembrie, când revine la mișcarea directă și vei putea lua decizii. 

Luna Plină din zodia Pești, din 31 august, se formează în sectorul financiar, al banilor care provin din alte surse decât salariile și este posibil să primești o sumă de bani de la cineva din familie sau să apară niște situații, care necesită administrarea unui patrimoniu, intrarea în posesia unor moșteniri.

 

Horoscop Fecioară luna august 2023

 

Contextul astral al lunii august îți aduce preocupări pentru planurile personale de viață, relații, activitățile profesionale, principiile, călătoriile, perfecționarea profesională, dar și eliminarea situațiilor și persoanelor care te țin în loc să evoluezi.

Axa muncii și sănătății, dar și sectorul subconștientului și frământărilor interioare, introspecției și trecutului este dinamizată de mai multe aspecte astrale. Venus, planeta iubirii, este retrogradă și te ajută, până pe 4 septembrie, la o reevaluare a trecutului.

Pe 1 august are loc Luna Plină din zodia Vărsător, din casa activităților profesionale și este posibil să culegi roadele unor demersuri, să se încheie o etapă profesională și în funcție de cum vei gestiona anumite situații, vei lua o decizie la Luna Nouă din zodia Leu, din 16 august, care se formează în sectorul meditației, trecutului și frământărilor și care te invită la un bilanț. 

Din 27 august, când Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanță, pe sectorul financiar și al stimei de sine, îți vei da mai multă valoare și vei căuta să-ți suplimentezi veniturile.

O reevaluare a principiilor, credințelor, relațiilor cu persoane din străinătate, privind perfecționarea profesională și lărgirea orizonturilor cunoașterii, începe din 29 august, odată cu retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, prin zodia Taur.

Axa relațională este activată de mișcarea retrogradă a lui Mercur, guvernatorul tău, din 23 august, semn că urmează o perioadă de reevaluare a planurilor în relație, până pe 15 septembrie, când revine la mișcarea directă și vei putea lua decizii. 

Luna Plină din zodia Pești, din 31 august, care se formează în casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale, poate aduce încheierea unei relații, dar și culegerea roadelor unor demersuri privind o relație cu cineva din străinătate sau cu care te ghidezi după aceleași principii și credințe.

 

Horoscop Balanță luna august 2023

 

Contextul astral al lunii august îți aduce preocupări pentru planurile personale, sfera sentimentală, relațiile de prietenie, activitățile profesionale, starea de sănătate, temerile, fricile, spiritualitatea și sfera financiară.

Axa sentimentală, a relațiilor de prietenie, a vieții sociale și grupurilor pe care le frecventezi este dinamizată de mai multe aspecte astrale. Venus, guvernatoarea ta, este retrogradă și te ajută, până pe 4 septembrie, la o reevaluare a acestor planuri.

Pe 1 august are loc Luna Plină din zodia Vărsător, din sectorul iubirii și aventurilor romantice și este posibil să culegi roadele unor demersuri, să se încheie o etapă în planul amoros și în funcție de cum vei gestiona anumite situații, vei lua o decizie la Luna Nouă din zodia Leu, din 16 august, care se formează în sectorul planurilor de viitor și care anunță noi începuturi. 

Din 27 august, când Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanță, pe sectorul identității, te vei ocupa de tine. Atenție la faptul că vei avea impulsul să fii mai directă sau chiar agresivă în unele situații! Chiar dacă ești bine intenționată, interlocutorii tăi pot deveni deranjați de o astfel de atitudine.

O reevaluare a planului financiar, dar și a relației în care te afli, care privește partea intimă, începe din 29 august, odată cu retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin zodia Taur.

Axa muncii, sănătății, frământărilor interioare, introspecției, este activată de mișcarea retrogradă a lui Mercur, planeta comunicării, din 23 august, semn că urmează o perioadă de reevaluare a activităților profesionale, a stării de sănătate, până pe 15 septembrie, când revine la mișcarea directă și vei putea lua decizii. 

Luna Plină din zodia Pești, din 31 august, se formează pe sectorul muncii, rutinei zilnice și sănătății și poate aduce încheieri de etape într-un proiect profesional sau culegerea roadelor unor demersuri privind obținerea unui nou job, a unei activități pe cont propriu. De asemenea, poate să apară o criză în ce privește sănătatea, să-ți atragă atenția că este nevoie să-ți rezervi mai mult timp de odihnă, departe de stres și suprasolicitare.

 

Horoscop Scorpion luna august 2023

 

Contextul astral al lunii august îți aduce preocupări pentru carieră, familie, iubire, aventurile romantice, prieteni, planuri de viitor, relații, mariaj, sănătate și activitățile profesionale.

Axa familie-carieră este dinamizată de mai multe aspecte astrale. Venus, micul benefic, este retrograd și te ajută, până pe 4 septembrie, la o reevaluare a planului profesional, a opțiunilor pe care le ai, privind chiar și un job în străinătate, preluarea unei funcții sau conducerii unei echipe.

Pe 1 august are loc Luna Plină din zodia Vărsător, din sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, relațiilor cu părinții și este posibil să culegi roadele unor demersuri, să se încheie o etapă și în funcție de cum vei gestiona anumite situații, vei lua o decizie la Luna Nouă din zodia Leu, din 16 august, care se formează în sectorul carierei și care anunță noi începuturi. 

Din 27 august, când Marte, guvernatorul tău, ajunge în zodia Balanță, pe sectorul subconștientului, introspecției, spiritualității și trecutului, îți vei redirecționa energia spre interior, să scapi de niște frici, temeri și să elimini din viața ta ce te ține în loc să progresezi. De asemenea, vei fi preocupată de spiritualitate și de evoluție.

O reevaluare a planului relațional începe din 29 august, odată cu retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin zodia Taur.

Axa sentimentală este activată de mișcarea retrogradă a lui Mercur, planeta comunicării, din 23 august, semn că urmează o perioadă de reevaluare a sentimentalor și a planului amoros, până pe 15 septembrie, când revine la mișcarea directă și vei putea lua decizii. 

Luna Plină din zodia Pești, din 31 august, se formează pe sectorul iubirii, aventurilor romantice, creativității și valorificării unui talent și anunță culegerea roadelor unor demersuri relaționale, trecerea la un alt nivel în planul amoros.

 

Horoscop Săgetător luna august 2023

 

Contextul astral al lunii august îți aduce preocupări pentru carieră, familie, comunicare, învățare, interacționare cu ceilalți, privind relațiile cu străinătatea, perfecționarea profesională, proiectele de viitor și sfera profesională.

Axa cunoașterii, învățării și interacționării este dinamizată de mai multe aspecte astrale. Venus, micul benefic, este retrograd și te ajută, până pe 4 septembrie, la o reevaluare a direcției în viață, privind experiențele profesionale, lărgirea orizonturilor, pregătirea și adoptarea unui sistem nou de principii și credințe.

Pe 1 august are loc Luna Plină din zodia Vărsător, din casa comunicării, gândirii, interacționării, negocierilor și este posibil să culegi roadele unor demersuri, să se încheie o etapă educațională și în funcție de cum vei gestiona anumite situații, vei lua o decizie la Luna Nouă din zodia Leu, din 16 august, care se formează în sectorul principiilor și studiilor/perfecționării profesionale și care anunță noi începuturi.

Din 27 august, când Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanță, pe sectorul planurilor de viitor și prietenilor, vei investi mai multă energie în viața socială, relaționare cu prietenii sau în planuri noi de viitor.

O reevaluare a planului profesional, activitățile de zi cu zi și a sănătății, începe din 29 august, odată cu retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin zodia Taur.

Axa carieră-familie este activată de mișcarea retrogradă a lui Mercur, planeta comunicării, din 23 august, semn că urmează o perioadă de reevaluare a timpului petrecut în sfera profesională, în detrimentului celui petrecut cu familia, până pe 15 septembrie, când revine la mișcarea directă și vei putea face niște schimbări. 

Luna Plină din zodia Pești, din 31 august, se formează pe sectorul vieții de familie, căminului, locuinței și anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind o mutare, mărirea familiei sau a spațiului de locuit.

 

Horoscop Capricorn luna august 2023

 

Contextul astral al lunii august îți aduce preocupări pentru sectorul financiar, carieră, relații, studii, comunicare, învățare, negociere și interacționare cu ceilalți.

Axa financiară este dinamizată de mai multe aspecte astrale. Venus, micul benefic, este retrograd și te ajută, până pe 4 septembrie, la o reevaluare a planurilor financiare, să găsești un echilibru între cheltuieli și încasări.

Pe 1 august are loc Luna Plină din zodia Vărsător, din casa banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă și este posibil să culegi roadele unor demersuri, să se încheie o etapă, să primești o mărire salarială și în funcție de cum vei gestiona anumite situații, vei lua o decizie la Luna Nouă din zodia Leu, din 16 august, care se formează în sectorul avantajelor financiare, a banilor deținuți la comun cu partenerul sau cu alte persoane sau a banilor proveniți din alte surse, care anunță noi începuturi.

Din 27 august, când Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanță, pe sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și reputației, vei investi mai mult în sfera profesională, te vei afirma, să-ți dovedești experiența și abilitățile.

O reevaluare a planului relațional, privind parteneriatele profesionale, începe din 29 august, odată cu retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin zodia Taur.

Axa cunoașterii, învățării, comunicării, gândirii, deciziilor este activată de mișcarea retrogradă a lui Mercur, planeta comunicării, din 23 august, semn că urmează o perioadă de reevaluare a unei direcții privind pregătirea profesională, până pe 15 septembrie, când revine la mișcarea directă și vei putea lua decizii. 

Luna Plină din zodia Pești, din 31 august, se formează pe sectorul comunicării, învățării, negocierilor și interacționării cu ceilalți și este posibil să aducă o criză de comunicare, care se va dovedi a fi de bun augur, pentru că vor apărea niște soluții la niște probleme, care te frământă în planul pregătirii profesionale.

 

Horoscop Vărsător luna august 2023

 

Contextul astral al lunii august îți aduce preocupări pentru situația financiară, relațională, planurile personale, călătoriile, principiile de viață, perfecționarea profesională, comunicarea, învățarea, gândirea, studiul personal și interacționarea cu ceilalți.

Axa relațională este dinamizată de mai multe aspecte astrale. Venus, micul benefic, este retrograd și te ajută, până pe 4 septembrie, la o reevaluare a planului relațional, dar și-n planul parteneriatelor profesionale.

Pe 1 august are loc Luna Plină din zodia Vărsător, din sectorul identității și este posibil să culegi roadele unor demersuri, să înregistrezi un succes și în funcție de cum vei gestiona anumite situații, vei lua o decizie la Luna Nouă din zodia Leu, din 16 august, care se formează în sectorul mariajului și relațiilor și care anunță noi începuturi.

Din 27 august, când Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanță, pe sectorul călătoriilor, pregătirii profesionale, lărgirii orizonturilor cunoașterii, principiilor și sistemului de valori și vei investi mai multă energie în aceste domenii.

O reevaluare a planului vieții de familie și căminului, începe din 29 august, odată cu retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin zodia Taur.

Axa financiară este activată de mișcarea retrogradă a lui Mercur, planeta comunicării, din 23 august, semn că urmează o perioadă de reevaluare a activităților financiare,  până pe 15 septembrie, când revine la mișcarea directă și vei putea lua decizii. 

Luna Plină din zodia Pești, din 31 august, se formează pe sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi, semn că poți să culegi roadele unor demersuri, să primești o mărire salarială sau să găsești soluții să administrezi mai bine banii.

 

Horoscop Pești luna august 2023

 

Contextul astral al lunii august îți aduce preocupări pentru sectorul personal, relațional, privind parteneriatele profesionale, activitățile de la locul de muncă, sănătatea, comunicarea. 

Axa muncii și sănătății este dinamizată de mai multe aspecte astrale. Venus, micul benefic, este retrograd și te ajută, până pe 4 septembrie, la o reevaluare a activităților profesionale, sarcinilor și programului de lucru.

Pe 1 august are loc Luna Plină din zodia Vărsător, din sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului și ești invitată la un bilanț și la renunțarea la tot ce te ține în loc să evoluezi. În funcție de cum vei gestiona anumite situații, vei lua o decizie la Luna Nouă din zodia Leu, din 16 august, care se formează în sectorul muncii și sănătății și care anunță noi începuturi, prin începerea unor noi activități, dar și prin adoptarea unui stil de viață sănătos.

Din 27 august, când Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Balanță, pe sectorul financiar, al banilor proveniți din alte surse decât salariile, a banilor deținuți la comun cu partenerul de cuplu sau proveniți din alte surse decât salariile și vei investi mai multă energie să rezolvi anumite contexte financiare.

O reevaluare a modalității în care comunici, gândești, acumulezi informație și interacționezi cu ceilalți începe din 29 august, odată cu retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin zodia Taur.

Axa relațională este activată de mișcarea retrogradă a lui Mercur, planeta comunicării, din 23 august, semn că urmează o perioadă de reevaluare a relațiilor și căsătoriei, până pe 15 septembrie, când revine la mișcarea directă și vei putea lua decizii importante. 

Luna Plină din zodia Pești, din 31 august, se formează pe sectorul identității și anunță un succes, culegerea roadelor unor demersuri personale, relaționale sau profesionale. De asemenea, pot avea loc încheieri de etape.

related posts

Modifică setările cookies