Horoscopul lunii decembrie 2020. Zodia care are parte de răsturnări spectaculoase de situație în dragoste și finanțe


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în luna decembrie 2020. 


Horoscop Berbec luna decembrie 2020


Zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat studiilor, cursurilor de perfecționare/dezvoltare profesională/personală, relația cu străinătatea, relația cu instituțiile publice, mediul academic, sistemul de valori personal și convingerile, va fi traversată pe rând: de la 1 la 21 decembrie de Mercur, astrul comunicării, de Soare între 1 și 21 decembrie și de Venus, micul benefic, începând din 15 decembrie. Pe 14 decembrie are loc Luna Nouă din Săgetător, însoțită de o Eclipsă de Soare, care poate aduce surprize, răsturnări de situație, evenimente bruște, neașteptate și deschide o nouă etapă în domeniile enumerate mai sus. Posibil Berbecii să aibă o revelație și Eclipsa de Soare îi va ajuta să își revizuiască anumite convingeri, dacă doresc într-adevăr să fie fericiți.

Zodia Capricorn, respectiv sectorul carierei și a aspirațiilor profesionale, a imaginii și statutului personal, începe să fie dinamizată din 21 decembrie de către Mercur și de Soare din 22 decembrie, care îi va ajuta să își demonstreze experiența și abilitățile. Totodată, Luna Plină din zodia Rac din 30 decembrie, va activa axa Rac-Capricorn, deci implicit și activitățile din sfera profesională vor face parte dintre preocupările nativilor. Așadar, poate să apară o criză și scopul acestei crize este găsirea unui echilibru între viața profesională și cea de familie.

Zodia Vărsător, respectiv sectorul asociat prietenilor, proiectelor și planurilor de viitor, a grupurilor sociale pe care nativii le frecventează, va fi activată din decembrie, deoarece primește tranzitul lui Saturn din 17 decembrie și a lui Jupiter, marele benefic, din 19 decembrie. Așadar, se întrevede o perioadă în care Berbecii vor lega relații noi de prietenie, își vor lărgi cercul de cunoștințe, mai ales cu persoane cu putere de decizie, care ar putea să îi ajute în planurile lor pe termen lung. Posibil mulți nativi să se implice în proiecte umanitare și să trateze cu mai multă responsabilitate interesele de grup.

 

Horoscop Taur luna decembrie 2020


Zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat transformărilor profunde, a intimității, a avantajelor materiale, a moștenirilor, a creditelor, a datoriilor, taxelor, impozitelor și a banilor și resurselor financiare, pe care nativii le dețin în comun cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri, va fi traversată pe rând: de la 1 la 21 decembrie de Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, de Soare între 1 și 21 decembrie și de Venus, micul benefic, începînd din 15 decembrie. Pe 14 decembrie va avea loc Luna Nouă din Săgetător, însoțită de o Eclipsă de Soare, care poate aduce surprize, răsturnări de situație, evenimente bruște, neașteptate și deschide o nouă etapă în domeniile enumerate mai sus. Posibil Taurii să aibă o revelație, să-și schimbe obiceiurile și să se declanșeze un proces de transformare profundă la nivel psihic. În ce privește planul financiar, este nevoie de gestionarea rațională a resurselor.

Zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat studiilor, cursurilor de perfecționare, relațiile cu persoane sau instituții din străinătate, dar și sistemul de valori personale și principii după care se ghidează în viață, începe să fie activată din 21 decembrie de către Mercur și de Soare din 22 decembrie. Așadar, contextul astral îi ajută pe Tauri să evolueze spiritual, să progreseze profesional, să fie deschiși să învețe lucruri noi.

Luna Plină din 30 decembrie, din zodia Rac, activează axa cunoașterii, a învățării, a informațiilor și a domeniilor de care nativii sunt interesați. Posibil Taurii să primească o diplomă, un atestat, să aibă reușite la un examen, un interviu sau obținerea unei burse de studii.

Zodia Vărsător, respectiv sectorul asociat carierei, aspirațiilor profesionale și imaginea și statutul personal, va fi activată din decembrie, deoarece primește tranzitul lui Saturn din 17 decembrie și a lui Jupiter, marele benefic, din 19 decembrie. Așadar, se întrevede o perioadă în care Taurii vor avea oportunități mari de avansare în carieră, să își consolideze statutul profesional, dar totul depinde de ei, pentru că Uranus, guvernatorul Vărsătorului, se află în semnul nașterii lor.

 

Horoscop Gemeni luna decembrie 2020


Zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat căsătoriei, relațiilor, parteneriatelor personale sau profesionale, va fi traversată pe rând: de la 1 la 21 decembrie de Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, de Soare, energia, între 1 și 21 decembrie și de Venus, micul benefic, începînd din 15 decembrie. Pe 14 decembrie va avea loc Luna Nouă din Săgetător, însoțită de o Eclipsă de Soare, care poate aduce surprize, răsturnări de situație, evenimente bruște, neașteptate și deschide o nouă etapă în domeniile enumerate mai sus. Posibil Gemenii să ajungă la concluzia că o schimbare le este benefică și mai ales o perspectivă nouă a vieții, ar putea să îi facă fericiți.

Zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat transformărilor profunde, a intimității, a avantajelor materiale, a moștenirilor, a banilor deținuți în comun cu partenerul de cuplu, dar și banii deținuți împreună cu partenerii de afaceri, începe să fie activată din 21 decembrie de Mercur și de Soare din 22 decembrie. Așadar, Gemenii vor găsi soluții la unele probleme de natură  financiară, reeșalonează niște datorii sau se poate pune problema unui partaj, în urma unei despărțiri. În ce privește viața inimă, Gemenilor li se dă ocazia să realizeze ceea ce anume îi face fericiți, iar în cazul relațiilor care nu mai funcționează, este posibil să se ajungă la despărțire.

Luna Plină din zodia Rac, din 30 decembrie, activează din nou axa financiară, Rac-Capricorn, în special banii pe care îi câștigă de la locul de muncă. Sume importante de bani pot intra în conturile nativilor.

Zodia Vărsător, respectiv sectorul asociat studiilor, cursurilor de perfecționare, relației cu străinătatea și cu persoane din alte culturi, justiția, spiritualitatea, filosofia și sistemul de valori și convingeri personale de viață, va fi activată din decembrie, deoarece primește tranzitul lui Saturn din 17 decembrie și a lui Jupiter, marele benefic, din 19 decembrie. Cum Jupiter este guvernatorul casei relațiilor, iar Saturn guvernatorul casei transformărilor profunde, în harta astrală a Gemenilor, nativii vor fi ajutați în perioada următoare, să își consolideze idealurile, baza pe care își vor construi relațiile și viața, in general. Posibil cineva din străinătate, dintr-o altă cultură sau o persoană care le-a fost mentor și de la care au avut multe de învățat, să le devină partener. 

 

Horoscop Rac luna decembrie 2020


Zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat muncii, sarcinilor de serviciu, chestiunile gospodărești și sănătatea, va fi traversată pe rând: de la 1 la 21 decembrie de Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, de Soare, energia, între 1 și 21 decembrie și de Venus, micul benefic, începînd din 15 decembrie. Pe 14 decembrie va avea loc Luna Nouă din Săgetător, însoțită de o Eclipsă de Soare, care poate aduce surprize, răsturnări de situație, evenimente bruște, neașteptate și deschide o nouă etapă la locul de muncă, în ce privește un job nou sau adoptarea unui stil de viață sănătos, în urma unor probleme de sănătate apărute.

Zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor profesionale, începe să fie activată din 21 decembrie de către Mercur și din 22 decembrie de către Soare. Așadar, Racii se vor bucura de atenția partenerului, cu care vor avea dialoguri lungi legate de planurile lor în comun. Pe 30 decembrie se formează Luna Plină din zodia Rac, este un moment plin de energie pentru nativi, pot culege roadele unor demersuri în relații sau în parteneriatele de afaceri sau se pot încheia etape.

Zodia Vărsător, respectiv sectorul asociat avantajelor materiale, a moștenirilor, creditelor, taxelor, impozitelor, banilor deținuți în comun cu partenerul, dar și sectorul intimității și al transformărilor profunde, va fi activată din decembrie, deoarece primește tranzitul lui Saturn din 17 decembrie și a lui Jupiter, marele benefic, din 19 decembrie. Cum Jupiter este guvernatorul casei muncii, iar Saturn guvernatorul casei parteneriatelor, nativii vor avea parte, în perioada următoare, de transformări la locul de muncă.

Horoscop Leu luna decembrie 2020


Zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat iubirii, aventurii, flirtului, copiilor, activităților de creație, artistice și a plăcerilor, va fi traversată pe rând: de la 1 la 21 decembrie de Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, de Soare, energia, între 1 și 21 decembrie și de Venus, micul benefic, începînd din 15 decembrie. Pe 14 decembrie va avea loc Luna Nouă din Săgetător, însoțită de o Eclipsă de Soare, care poate aduce surprize, răsturnări de situație, evenimente bruște, neașteptate și deschide o nouă etapă în planul afectiv, în relațiile cu copiii sau în ce privește valorificarea unui talent, vocație, care ar putea să le aducă Leilor satisfacții personale.

Zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat muncii, al relației cu colegii, a sarcinilor curente și a sănătății, începe să fie activată din 21 decembrie de către Mercur și din 22 decembrie de către Soare. Așadar, dacă au avut probleme de sănătate, nu trebuie să le neglijeze, iar în ce privește locul de muncă, este posibil să înceapă o reorganizare sau pot primi și negocia oferte de job.

Luna Plină din 30 decembrie se formează în zodia Rac și activează sectorul asociat subconștientului, al izolării, al trecutului și  vindecării și poate aduce o revelație nativilor, privind eliminarea din viața lor a ceea ce îi ține în loc să evolueze.

Zodia Vărsător, respectiv sectorul asociat relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor de afaceri și contractelor, va fi activată din luna decembrie, deoarece primește tranzitul lui Saturn, din 17 decembrie și a lui Jupiter, marele benefic, din 19 decembrie. Prin urmare, nativii au posibilitatea să înceapă parteneriate noi, să semneze contracte, să-și evalueze relația/căsătoria în care se află și să vadă dacă mai corespunde cu idealurile lor.

 

Horoscop Fecioară luna decembrie 2020


Zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat vieții de familie, căminului, patrimoniului, relației cu părinții, copilăria, trecutul, bazele emoționale, va fi traversată pe rând: de la 1 la 21 decembrie de Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, de Soare, energia, între 1 și 21 decembrie și de Venus, micul benefic, începînd din 15 decembrie. Pe 14 decembrie va avea loc Luna Nouă din Săgetător, însoțită de o Eclipsă de Soare, care poate aduce surprize, răsturnări de situație, evenimente bruște, neașteptate și deschide o nouă etapă în viața de familie, în ce privește regimul unei locuințe și privind relațiile cu părinții. 

Zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat iubirii, romantismului, flirtului, aventurilor, copiilor, vocației și activităților de creație sau artistice, începe să fie activată din 21 decembrie de către Mercur și din 22 decembrie de către Soare. Așadar, se dinamizează planul sentimental și unii nativi ar putea să își dorească să reia legătura cu o persoană cu care au mai trăit în trecut o poveste de iubire sau poate nu au ajuns așa de departe și acum simt că ar putea fi pregătiți să încerce.

Luna Plină din zodia Rac din 30 decembrie va dinamiza axa sentimentală, va fi o încărcătură astrală, care poate aduce surprize în planul afectiv, prin prieteni sau prin grupul pe care îl frecventează.

Zodia Vărsător, respectiv sectorul asociat muncii, relației cu colegii, a sarcinilor de serviciu și a sănătății, va fi activată din decembrie, deoarece primește tranzitul lui Saturn, din 17 decembrie și a lui Jupiter, marele benefic, din 19 decembrie. Așadar, nativii Fecioară vor avea șanse să facă pași importanți în planul profesional, iar inventivitatea Vărsătorului ar putea să îi ajute să găsească metode originale de a-și îndeplini sarcinile și recomandarea este să se orienteze într-un domeniu online pentru că vor înregistra succese. Vărsătorul este o zodie a tehnologiei și a internetului, iar nativii care vor înțelege să se orienteze spre aceste domenii, vor avea reușite.

 

Horoscop Balanță luna decembrie 2020


Zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat comunicării, schimburilor de opinii, cunoștințelor, informațiilor, deplasărilor și relației cu rudele și vecinii, va fi traversată pe rând: de la 1 la 21 decembrie de Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, de Soare, energia, între 1 și 21 decembrie și de Venus, micul benefic, începînd din 15 decembrie. Pe 14 decembrie va avea loc Luna Nouă din Săgetător, însoțită de o Eclipsă de Soare, care poate aduce surprize, răsturnări de situație, evenimente bruște, neașteptate și deschide o nouă etapă în relațiile cu frații, cu rudele, dar și privind acumularea de cunoștințe și dorința acestora să fie informați, să învețe lucruri noi. Posibil să existe numeroase dialoguri, care privesc sfera profesională, negocieri de contracte și nu sunt excluse evenimente neașteptate.

Zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, patrimoniului, părinților, începe să fie activată din 21 decembrie de către Mercur și din 22 decembrie de către Soare. Așadar, se dinamizează casa familiei și nativilor li se dă ocazia să rezolve unele probleme de comunicare cu unii membrii ai familiei cu care au avut neînțelegeri. Dacă au intenția să vândă, să cumpere sau să închirieze un imobil, acum este momentul pentru că au mai multe șanse de reușită.

Luna Plină din 30 decembrie, care se formează în zodia Rac, va activa sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale și anunță un succes, o reușită în sfera profesională sau încheierea unei etape.

Zodia Vărsător, respectiv sectorul asociat iubirii, romantismului, flirtului, aventurii, copiilor, activităților de creație și artistice, a vocației și talentelor, va fi activată din decembrie, deoarece primește tranzitul lui Saturn, din 17 decembrie li a lui Jupiter, marele benefic, din 19 decembrie. Așadar, nativii vor deveni mai responsabili în sectorul iubirii, își vor dori relații de durată, serioase. În ce privește copiii, Jupiter le poate aduce un copil în viața lor, iar cei care sunt deja părinți, se vor ocupa mai mult de aceștia.

 

Horoscop Scorpion luna decembrie 2020


Zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat banilor și resurselor financiare, va fi traversată pe rând: de la 1 la 21 decembrie de Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, de Soare, energia, între 1 și 21 decembrie și de Venus, micul benefic, începînd din 15 decembrie. Pe 14 decembrie va avea loc Luna Nouă din Săgetător, însoțită de o Eclipsă de Soare, care poate aduce surprize, răsturnări de situație, evenimente bruște, neașteptate și deschide o nouă etapă în situația financiară. Cum Soarele este guvernatorul casei carierei și a aspirațiilor profesionale, evenimentele care au loc în carieră sau la nivelul conducerii, ar putea să aibă efect și asupra banilor pe care Scorpionii îi câștigă.

Zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat comunicării, schimbului de opinii, începe să fie activată din 21 decembrie de către Mercur și din 22 decembrie de către Soare. Așadar, Scorpionii ar trebui să profite de aceste tranzite astrale pentru a învăța lucruri noi, a se perfecționa într-un domeniu prin începerea unor cursuri de calificare. Totodată, este important cum vor știi să se pună în valoare și să-și negocieze salariul sau niște drepturi pe care doresc să le obțină.

Luna Plină din 30 decembrie din zodia Rac, activează axa cunoașterii, a studiilor, a relației cu rudele, cu persoane aflate în străinătate, cu care nativii țin legătura și de unde pot primi vești sau propuneri. Totodată, vor exista nativi care vor obține burse de studii sau se gândesc să mai urmeze niște cursuri în mediul academic.

Zodia Vărsător, respectiv sectorul asociat vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, patrimoniului, relației cu părinții, va fi activată din decembrie, deoarece primește tranzitul lui Saturn, din 17 decembrie și a lui Jupiter, marele benefic, din 19 decembrie. Prin urmare, se pot intensifica preocupările pentru regimul unei locuințe, prin shimbarea locuinței, cumpărarea sau vinderea și obținerea unui profit însemnat. Totodată, Scorpionii vor avea nevoie de siguranță emoțională, pe care o vor găsi în familie.

 

Horoscop Săgetător luna decembrie 2020


Nativii Săgetător vor primi tranzitul planetelor: Mercur, astrul comunicării, de la 1 la 21 decembrie, a Soarelui, energia, între 1 și 21 decembrie și a lui Venus, micul benefic, din 15 decembrie. Este o lună bună pentru nativi, pentru că vor avea susținerea celor trei planete. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Săgetător, din 14 decembrie, care le deschide o nouă etapă pentru următorul an. Este momentul lor de afirmare, de a începe lucruri noi, de a se ocupa de ei și să-și seteze obiective de viitor. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, evenimente bruște și neașteptate. Cum Soarele este guvernatorul casei principiilor și a convingerilor de viață, posibil ca nativii să aibă unele revelații, iar evenimentele care vor avea loc, să le schimbe cu totul viziunea asupra vieții. Săgetătorii vor fi ajutați din astral să-și redefinească filosofia de viață.

Zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat banilor și resurselor pe care le obțin de la locul de muncă, începe să fie activată din 21 decembrie de către Mercur, astrul negocierilor, și din 22 decembrie de către Soare. Așadar, se anunță o lună prosperă din punct de vedere financiar.

Luna Plină din 30 decembrie din zodia Rac, activează axa financiară, respectiv sectorul asociat avantajelor materiale, a banilor pe care aceștia îi dețin în comun cu partenerul sau cu partenerii de afaceri. Așadar, situația financiară se îmbunătățește considerabil, iar banii intră în conturile nativilor înainte de sfârșitul de an.

Zodia Vărsător, respectiv sectorul asociat comunicării, negocierilor, tranzacțiilor și schimburilor, dar și al informației, cunoașterii, învățării și al relației cu rudele, va fi activată în decembrie, deoarece primește tranzitul lui Saturn, din 17 decembrie și a lui Jupiter, marele benefic și guvernatorul lor, din 19 decembrie. Așadar, timp de un an vor fi avantajate negocierile, susținerea ideilor de afaceri, prezentarea acestora unor potențiali parteneri de afaceri, învățarea de lucruri noi, dar și interacțiunea cu rudele, în special cu frații.

 

Horoscop Capricorn luna decembrie 2020


Zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat subconștientului, al izolării, al trecutului, secretelor, meditației și introspecției, va fi traversată pe rând: de la 1 la 21 decembrie de Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, de Soare, energia, între 1 și 21 decembrie și de Venus, micul benefic, începînd din 15 decembrie. Pe 14 decembrie va avea loc Luna Nouă din Săgetător, însoțită de o Eclipsă de Soare, care poate aduce surprize, răsturnări de situație, evenimente bruște, neașteptate pe axa activităților de la serviciu, dar și în ce privește sănătatea. Posibil să apară unele schimbări la locul de muncă, în ce privește starea de sănătate sau să afle un secret. Cum Soarele este guvernatorul casei avantajelor financiare, a moștenirilor, taxelor, impozitelor, datoriilor, dar și a intimității, transformărilor profunde și a încrederii reciproce, veștile pot veni și din aceste domenii.

Totodată, recomandarea astrelor este ca nativii să se reechilibreze și să apeleze la intuiție atunci când doresc să ia o decizie.

Nativii Capricorn vor primi tranzitul planetelor Mercur, din 21 decembrie și a Soarelui, din 22 decembrie, prin semnul nașterii lor, așa că au ocazia să-și facă cunoscute ideile, abilitățile și experiența acumulată de-a lungul timpului. Rezultatele obținute în sfera profesională le pot deschide calea spre un job nou, dacă simt că s-au plafonat și vor să facă altceva.

Luna Plină din 30 decembrie se formează în zodia Rac și activează axa relațională și a parteneriatelor, așa că poate să apară o criză în cuplu, pe care va trebui să știe cum să o gestioneze și în funcție de acțiunile lor, se va trece la un următorul nivel în relație sau la încheierea unei etape. 

Zodia Vărsător, respectiv sectorul asociat finanțetelor și a resurselor personale, va fi activată în decembrie, deoarece primește tranzitul lui Saturn, din 17 decembrie și a lui Jupiter, marele benefic, din 19 decembrie. Așadar, nativii vor fi interesați, în următoarea perioadă, de stabilitate în ce privesc veniturile sau de obținerea unor surse noi financiare.

 

Horoscop Vărsător luna decembrie 2020


Zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat vieții sociale, a prietenilor, a cercurilor pe care le frecventează nativii Vărsător, va fi traversată pe rând: de la 1 la 21 decembrie de Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, de Soare, energia, între 1 și 21 decembrie și de Venus, micul benefic, începînd din 15 decembrie. Pe 14 decembrie va avea loc Luna Nouă din Săgetător, însoțită de o Eclipsă de Soare, care poate aduce surprize, răsturnări de situație, evenimente bruște, neașteptate,  în relațiile de prietenie, dar și în planurile privind proiectele pe termen lung. Totodată, se activează axa sentimentală și cu Soarele este guvernatorul casei relațiilor, nativii singuri ar putea să își găsească partener socializând mai mult sau prietenii să fie cei care le prezintă pe cineva.

Zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului, secretelor, meditației și introspecției începe să fie activată din 21 decembrie de către Mercur, astrul negocierilor, și din 22 decembrie de către Soare. Așadar, Vărsătorii sunt invitați la un bilanț, mai ales în relațiile care nu mai funcționează de ceva timp, iar comunicarea deschisă ar putea să îi lămurească dacă merită să mai încerce sau să încheie o etapă.

Luna Plină din 30 decembrie se formează în zodia Rac și activează axa sănătății și a serviciului și poate aduce câteva zile, în care să fie suprasolicitați fizic și psihic. Universul interior și sectorul subconștientului sunt bulversate, însă vor reuși să facă față tuturor trăirilor.

Nativii Vărsător vor primi în luna decembrie tranzitul lui Saturn, din 17 decembrie și a lui Jupiter, marele benefic, din 19 decembrie. Așadar, nativii intră într-o nouă etapă și chiar dacă Saturn le va aduce lecții dure, dar importante de viață, Jupiter le va fi alături să primească tot ce vin spre ei cu optimism și încredere în forțele proprii. Saturn va ajuta ca Vărsătorii să pună în practică proiecte mărețe, la care visează de ani de zile.

 

Horoscop Pești luna decembrie 2020


Zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat carierei, aspirațiilor profesionale, a imaginii și statutului personal va fi traversată pe rând: de la 1 la 21 decembrie de Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, de Soare, energia, între 1 și 21 decembrie și de Venus, micul benefic, începînd din 15 decembrie. Pe fondul acesta astral, în 14 decembrie, va avea loc Luna Nouă din Săgetător, însoțită de o Eclipsă de Soare, care poate aduce surprize, răsturnări de situație, evenimente bruște și neașteptate. Așadar, se deschide o nouă etapă profesională, iar nativii sunt sfătuiți să își concentreze atenția pe dezvoltare în carieră. Schimbările care vor avea loc în preajma Eclipsei de Soare, au rolul să îi trezească pe Pești și dacă eforturile lor din ultima perioadă nu vor fi apreciate, atunci vor schimba direcția.

Zodia Capricorn, respectiv sectorul asociat vieții sociale, a prietenilor, a cercurilor pe care le frecventează, începe să fie activată din 21 decembrie de către Mercur, astrul comunicării și al tranzacțiilor, și din 22 decembrie de către Soare. Așadar, se intesifică viața socială, relațiile cu prietenii, proiectele și strategiile pe termen lung.

Luna Plină din 30 decembrie din zodia Rac, va activa axa sentimentală, respectiv casa iubirii, a aventurii, flirtului, romantismului, copiilor și vocației. Fenomenul astral poate să aducă o criză, încheierea unei etape în planul relațional sau o criză să îi trezească și să îndrepte unele greșeli pe care le-au făcut în relația de iubire, în planul afectiv și în faptul că au uitat să-și mai exprime tandrețea, aprecierea către partener.

Zodia Vărsător, respectiv sectorul asociat subconștientului, al izolării, trecutului, secretelor, meditației și introspecției, va fi activată în decembrie, deoarece primește tranzitul lui Saturn, din 17 decembrie și a lui Jupiter, marele benefic, din 19 decembrie. Cum Jupiter este guvernatorul casei carierei și Saturn este guvernatorul casei sociale și a prietenilor, Peștii sunt invitați să-și facă un bilanț profesional și să decidă ce trebuie să schimbe, încotro să se îndrepte, dacă pe termen lung cred ca în formula actuală vor progresa. Nativii au la dispoziție o perioadă destul de mare, un an-doi, în care să își lanseze o afacere personală.

 

related posts

Modifică setările cookies