Horoscopul lunii septembrie 2023. Vărsătorii pot pune punct relației sentimentale, Racii își găsesc un job nou 


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul lunii septembrie 2023.


Horoscop Berbec luna septembrie 2023

 

Venus, planeta iubirii, revine la mișcarea directă, din 4 septembrie, semn că Berbecii au finalizat reevaluarea planurilor din sfera sentimentală și financiară. Tot pe 4 septembrie, Jupiter, marele benefic, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, prin sectorul financiar și urmează o perioadă de patru luni, până la finalul lunii decembrie, în care Berbecii vor încasa mai greu bani sau vor exista unele blocaje în intrarea banilor în conturile lor.

Vestea bună din punct de vedere al comunicării și interacționării, negocierilor și deplasărilor, este că Mercur, planeta comunicării, revine la mișcare directă, din 15 septembrie, după trei săptămâni în care a răscolit activitatea la locul de muncă și i-a ajutat pe nativi să se reorganizeze, să ia în calcul și alte oferte de job sau să clarifice anumite proceduri sau neînțelegeri cu unii dintre colegi.

Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Fecioară, din 15 septembrie, care deschide noi etape în sectorul asociat muncii, rutinei zilnice, sarcinilor și sănătății.

Pe 23 septembrie are loc intrarea Soarelui în zodia Balanță, respectiv Echinocțiul de toamna, și urmează o lună de zile în care astrul zilei va activa sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale.

Ultimul aspect astral al lunii este Luna Plină din zodia Berbec, din 29 septembrie, care marchează o încheiere a unor demersuri începute la Luna Nouă din zodia Berbec, din 20 aprilie, eveniment care a fost însoțit și de o Eclipsă de Soare. Berbecii vor înregistra un succes sau vor lua o decizie importantă în cuplu.

 

Horoscop Taur luna septembrie 2023

 

Venus, guvernatoarea nativilor Taur, revine la mișcarea directă, din 4 septembrie, semn că nativii au finalizat revizuirea planurilor care privesc casa, familia, patrimoniul și relațiile cu părinții. Tot pe 4 septembrie, Jupiter, marele benefic, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, prin sectorul personalității. Până pe 31 decembrie, când revine la mișcarea directă, Jupiter îi va ajuta pe Tauri să-ți reanalizeze viața, sistemul de valori și principiile. 

Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 15 septembrie, prin sectorul sentimental, al aventurilor romantice, copiilor, creativității și valorificării unor talente. Retrogradarea încheie o perioadă de trei săptămâni, în care Taurii și-ai revizuit planurile în sectorul iubirii, și-au analizat sentimentele și și-au dat seama dacă își doresc să investească sau să încheie o relație. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Fecioară, din 15 septembrie, care anunță noi începuturi în planul sentimental.

Pe 23 septembrie are loc intrarea Soarelui în zodia Balanță, respectiv Echinocțiul de toamna, și urmează o lună de zile în care astrul zilei va activa sectorul activităților profesionale și sănătății. Este o perioadă favorabilă pregătirii și lansării de noi proiecte.

Ultimul aspect astral al lunii este Luna Plină din zodia Berbec, din 29 septembrie, care marchează o încheiere a unor demersuri începute la Luna Nouă din zodia Berbec, din 20 aprilie, eveniment care a fost însoțit și de o Eclipsă de Soare. Taurii vor încheia o etapă profesională, un parteneriat, o relație profesională nefuncțională, care îi ține în loc să evolueze.   

 

Horoscop Gemeni luna septembrie 2023

 

Venus, planeta iubirii, revine la mișcarea directă, din 4 septembrie, semn că nativii Gemeni au clarificat anumite aspecte din planul sentimental, cu persoane din trecut. Tot pe 4 septembrie, Jupiter, marele benefic, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, prin sectorul asociat frământărilor interioare, introspecției și trecutului. Cum Jupiter este guvernatorul casei relațiilor, Gemenii vor analiza anumite aspecte ale vieții de cuplu. Până pe 31 decembrie, când revine la mișcarea directă, Jupiter îi va ajuta pe Gemeni să-și dea seama unde greșesc sau ce trebuie să îndrepte în relație.

Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 15 septembrie, prin sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, casei, patrimoniului și relațiilor cu părinții, unde timp de trei săptămâni a ajutat la rezolvarea unor chestiuni administrative ale casei, dar și la clarificarea unor neînțelegeri cu unele rude. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Fecioară, din 15 septembrie, care anunță noi începuturi în planul vieții de familie, privind o mutare sau o tranzacție imobiliară.

Pe 23 septembrie are loc intrarea Soarelui în zodia Balanță și urmează o lună de zile în care astrul zilei va activa sectorul sentimental.

Ultimul aspect astral al lunii este Luna Plină din zodia Berbec, din 29 septembrie, care marchează o încheiere a unor demersuri începute la Luna Nouă din zodia Berbec, din 20 aprilie. Gemenii vor încheia o etapă în planul relațiilor de prietenie, privind vieța socială, planurile și proiectele de viitor în sfera iubirii și a aventurilor romantice.  

 

Horoscop Rac luna septembrie 2023

 

Venus, planeta iubirii, revine la mișcarea directă, din 4 septembrie, semn că nativii Rac și-au reevaluat sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigă de la serviciu. Lucrurile s-au aranjat, iar nativii sunt mulțumiți de cursul evenimentelor. Tot pe 4 septembrie, Jupiter, marele benefic, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, prin sectorul asociat prietenilor, vieții sociale, grupurilor pe care le frecventeză, dar și proiectelor profesionale. Cum Jupiter este guvernatorul casei muncii, până la finalul lui decembrie, când revine la mișcarea directă, marele benefic va căuta să rezolve anumite chestiuni profesionale, să aducă revizuiri. Poate chiar și un job nou.

Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 15 septembrie, prin sectorul comunicării, învățării, interacționării, negocierilor și deplasărilor. Se încheie o perioadă de trei săptămâni, în care nativii au rezolvat o serie de activități administrative, au purtat negocieri și au reluat niște dialoguri, să clarifice anumite chestiuni în relația cu partenerul de cuplu, rudele sau cei cu care desfășoară activități. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Fecioară, din 15 septembrie, care anunță noi începuturi în planul comunicării și interacționării cu ceilalți sau privind începerea unor cursuri.

Pe 23 septembrie are loc intrarea Soarelui în zodia Balanță și urmează o lună de zile în care astrul zilei va activa sectorul vieții de familie. Aici se află și Marte, planeta acțiunii, pe întreg parcursul lunii, așa că preocupările pentru viața de familie vor fi prioritare.

Ultimul aspect astral al lunii este Luna Plină din zodia Berbec, din 29 septembrie, care marchează o încheiere a unor demersuri începute la Luna Nouă din zodia Berbec, din 20 aprilie. Nativii Rac vor încheia o etapă în planul carierei și aspirațiilor profesionale sau culeg roadele unor demersuri, prin obținerea unei funcții sau a unui job, care să îi pună în valoare.

 

Horoscop Leu luna septembrie 2023

 

Venus, planeta iubirii, revine la mișcarea directă, din 4 septembrie, semn că nativii Leu au avut o perioadă în care și-au reevaluat planurile din sfera sentimentală și au încercat să-și dea seama ce anume îi face fericiți. Tot pe 4 septembrie, Jupiter, marele benefic, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, prin sectorul asociat carierei și reputației profesionale.  Până pe 31 decembrie, când revine la mișcarea directă, Jupiter îi va ajuta pe nativii Leu să-și analizeze activitatea profesională și să investească într-un proiect de creație sau care le poate aduce notorietate.

Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 15 septembrie, prin sectorul financiar, unde timp de trei săptămâni, a revizuit planurile financiare. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Fecioară, din 15 septembrie, care anunță noi începuturi în administrarea banilor.

Pe 23 septembrie are loc intrarea Soarelui în zodia Balanță și urmează o lună de zile în care astrul zilei va activa sectorul comunicării, negocierilor, învățării și deplasărilor. Leii pot învăța lucruri noi, să revină asupra unor dialoguri din sfera profesională, să rezolve chestiuni administrative sau financiare.

Ultimul aspect astral al lunii este Luna Plină din zodia Berbec, din 29 septembrie, care marchează o încheiere a unor demersuri începute la Luna Nouă din zodia Berbec, din 20 aprilie. Nativii Leu vor încheia o etapă, care are legătură cu perfecționarea profesională, privind relația cu cineva din străinătate. De asemenea, este posibil o călătorie sau o întâlnire cu o persoană care le poate deveni mentor să le schimbe principiile de viață.

 

Horoscop Fecioară luna septembrie 2023

 

Venus, planeta iubirii, revine la mișcarea directă, din 4 septembrie, semn că nativii Fecioară au încheiat reevaluarea planurilor din sfera sentimentală, dar și-n cea financiară. Acum pot lua decizii fără să le mai fie teamă că se vor răzgândi. Tot pe 4 septembrie, Jupiter, marele benefic, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, prin sectorul asociat principiilor, sistemului de valori, străinătății și perfecționării profesionale. Până pe 31 decembrie, când revine la mișcarea directă, Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, îi va ajuta pe nativii Fecioară să se lămurească ce drum trebuie să urmeze pentru a fi fericiți în relație. De asemenea, o călătorie le poate schimba perspectiva asupra vieții.

Mercur, guvernatorul nativilor, revine la mișcarea directă, din 15 septembrie, prin sectorul identității și după trei săptămâni în care și-au analizat viața și acțiunile, acum pot lua decizii în planul personal. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Fecioară, din 15 septembrie, care anunță noi începuturi pentru nativi. Este momentul lor de afirmare din an, în care-și pot seta obiective, să înceapă o nouă etapă.

Pe 23 septembrie are loc intrarea Soarelui în zodia Balanță și urmează o lună de zile în care astrul zilei va activa sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigă din muncă. Posibil Fecioarele să-și mărească veniturile, dacă încheie contracte noi.

Ultimul aspect astral al lunii este Luna Plină din zodia Berbec, din 29 septembrie, care marchează o încheiere a unor demersuri începute la Luna Nouă din zodia Berbec, din 20 aprilie. Nativii Fecioară vor încheia o etapă în planul financiar, al banilor care provin din alte surse decât salariile, privind o relație intensă sau culeg roadele unor demersuri parteneriale.

 

Horoscop Balanță luna septembrie 2023

 

Venus, guvernatorul nativilor, revine la mișcarea directă, din 4 septembrie, semn că nativii Balanță vor încerca să ia o decizie în planul sentimental, legat de o relație cu cineva apropiat, un prieten, cu care au existat niște neînțelegeri sau au încercat să înceapă o relație. Tot pe 4 septembrie, Jupiter, marele benefic, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, prin sectorul asociat transformărilor profunde, intimității și încrederii reciproce. Până pe 31 decembrie, când revine la mișcarea directă, Jupiter îi va ajuta pe nativii Balanță să-și reevalueze relația de cuplu. De asemenea, și sectorul financiar va fi revizuit și urmează o serie de dialoguri, negocieri, returnarea unor sume de bani sau accesarea unui credit.

Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 15 septembrie, prin sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare și trecutului. După trei săptămâni în care le-a răscolit trecutul, nativii vor încerca să pună cap la cap toate informațiile și să clarifice niște aspecte în planul relațional. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Fecioară, din 15 septembrie, care invită la un bilanț și la eliminarea unor situații sau persoane care nu îi mai ajută în evoluție.

Pe 23 septembrie are loc intrarea Soarelui în zodia Balanță și urmează o lună de zile în care astrul zilei va activa sectorul identitătii. Nativii au energie, optimism și recomandarea contextului astral este să își rezolve cât mai multe chestiuni personale, pentru că vor fi determinați și lucrurile se vor lega mult mai ușor.

Ultimul aspect astral al lunii este Luna Plină din zodia Berbec, din 29 septembrie, care marchează o încheiere a unor demersuri începute la Luna Nouă din zodia Berbec, din 20 aprilie. Nativii Balanță vor încheia o etapă în planul relațional/ partenerial sau vor culege roadele unor demersuri relaționale. 

 

Horoscop Scorpion luna septembrie 2023

 

Venus, planeta iubirii, revine la mișcarea directă, din 4 septembrie, semn că nativii Scorpion au încheiat o etapă în care și-au revizuit activitatea și proiectele profesionale, au lucrat la imaginea lor și au încercat să se afirme. Tot pe 4 septembrie, Jupiter, marele benefic, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, prin sectorul asociat relațiilor și parteneriatelor profesionale. Până pe 31 decembrie, când revine la mișcarea directă, Jupiter îi va ajuta pe nativii Scorpion la revizuirea planurilor din cuplu sau privind încheierea unor parteneriate, colaborări sau asocieri.

Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 15 septembrie, prin sectorul prietenilor, proiectelor și planurilor de viitor. Timp de trei săptămâni, nativii s-au frământat, analizat și revizuit niște planuri, au rediscutat termenii unor contracte, și-au lărgit cercul de cunoscuți și au apelat la persoane cu influență, care îi pot ajuta sau recomada în proiecte noi. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Fecioară, din 15 septembrie, care anunță noi începuturi în viața socială, în relațiile cu prietenii, dar și-n proiectele profesionale.

Pe 23 septembrie are loc intrarea Soarelui în zodia Balanță și urmează o lună de zile în care astrul zilei va activa sectorul izolării, introspecției, subconștientului și trecutului. Este o perioadă favorabilă pentru reechilibrare și găsirea unor soluții la unele probleme. Scorpionii își vor redirecționa energia spre interior și vor lucra mai bine singuri decât în echipă.

Ultimul aspect astral al lunii este Luna Plină din zodia Berbec, din 29 septembrie, care marchează o încheiere a unor demersuri începute la Luna Nouă din zodia Berbec, din 20 aprilie. Nativii Scorpion vor încheia o etapă în planul muncii sau culeg niște roade, obținerea unei funcții sau a unor beneficii, în urma unor discuții cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie.

 

Horoscop Săgetător luna septembrie 2023

 

Venus, planeta iubirii, revine la mișcarea directă, din 4 septembrie, semn că nativii Săgetător au reolvat, în perioada retrogradării, anumite chestiuni birocratice sau care țin de perfecționarea profesională, direcția spre care se îndreaptă în carieră. De asemenea, este posibil să ia o decizie legată de un proiect cu o firmă din străinătate sau o persoană cu care au încercat să aibă o poveste de iubire. Tot pe 4 septembrie, Jupiter, marele benefic, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, prin sectorul asociat muncii și activităților profesionale. Până pe 31 decembrie, când revine la mișcarea directă, Jupiter, guvernatorul lor, îi va ajuta pe nativi să-și reevalueze activitatea profesională și să păstreze acele proiecte, care le aduc beneficii.

Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 15 septembrie, prin sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Timp de trei săptămâni, Mercur a răscolit activitatea profesională și acum Săgetătorii pot lua decizii privind organizarea, fără să le mai fie teamă că se răzgândesc asupra unor decizii. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Fecioară, din 15 septembrie, care anunță noi începuturi în planul profesional, iar nativii sunt invitați să-ți seteze obiective profecionale pentru următorul an.

Pe 23 septembrie are loc intrarea Soarelui în zodia Balanț și urmează o lună de zile în care astrul zilei va activa sectorul vieții sociale, prietenilor și planurilor de viitor.

Ultimul aspect astral al lunii este Luna Plină din zodia Berbec, din 29 septembrie, care marchează o încheiere a unor demersuri începute la Luna Nouă din zodia Berbec, din 20 aprilie. Nativii Săgetător vor încheia o etapă în planul sentimental, al aventurilor romantice, privind valorificarea unui talent. De asemenea, se pot culege roadele unor demersuri de cucerire a unei persoane sau copiii nativilor vor înregistra un succes.

 

Horoscop Capricorn luna septembrie 2023

 

Venus, planeta iubirii, revine la mișcarea directă, din 4 septembrie, semn că nativii Capricorn au finalizat niște chestiuni financiare, au intrat în posesia unor bani sau urmează să încheie niște parteneriate, care să le aducă mai mulți bani în conturi. De asemenea, Venus retrograd a scos la suprafață și niște nemulțumiri în planul intim, care trebuiau rezolvate, pentru a nu se aduna frustrări în relație. Tot pe 4 septembrie, Jupiter, marele benefic, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, prin sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, copiilor, petrecerii timpului în mod plăcut. Până pe 31 decembrie, când revine la mișcarea directă, Jupiter îi va ajuta pe nativii Capricorn în sectorul sentimental, în relațiile cu copiii, într-un proiect de creație sau privind valorificarea unui talent. Se pot relua activități sau acțiuni începute mai demult, care au fost abandonate.

Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 15 septembrie, prin sectorul perfecționării profesionale, călătoriilor, chestiunilor birocratice, privind direcția profesională, principiile și sistemul de valori după care se ghidează în viață. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Fecioară, din 15 septembrie, care anunță noi începuturi în aceste domenii. Nativii Capricorn pot obține un atestat, să plece într-o călătorie, care le poate schimba viața, principiile și credințele.

Pe 23 septembrie are loc intrarea Soarelui în zodia Balanță și urmează o lună de zile în care astrul zilei va activa sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Este un moment fabvorabil să se remarce, să iasă în față, să își atingă un obiectiv profesional.

Ultimul aspect astral al lunii este Luna Plină din zodia Berbec, din 29 septembrie, care marchează o încheiere a unor demersuri începute la Luna Nouă din zodia Berbec, din 20 aprilie. Nativii Capricorn vor încheia o etapă în planul familial, privind o mutare, o tranzacție imobiliară.

 

Horoscop Vărsător luna septembrie 2023

 

Venus, planeta iubirii, revine la mișcarea directă, din 4 septembrie, semn că nativii Vărsător și-au revizuit planurile în sectorul relațional. Deși a fost o vară incendiară din punct de vedere sentimental, au reușit să clarifice anumite chestiuni în relație. Unele relații s-au încheiat sau sunt pe cale să ajungă la final. Tot pe 4 septembrie, Jupiter, marele benefic, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, prin sectorul asociat vieții de familie și administrării patrimoniului, a spațiului de locuit. Până pe 31 decembrie, când revine la mișcarea directă, Jupiter îi va ajuta pe nativii Vărsător să-și rezolve anumite chestiuni, care au legătură cu casa, administrarea bunurilor sau rezolvarea unor tensiuni cu părinții.

Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 15 septembrie, prin sectorul avantajelor financiare, a banilor deținuți la comun cu partenerul de cuplu sau cu alte persoane, a banilor datorați sau care provin din accesarea unui credit, privind intimitatea și încrederea reciprocă. În cele trei săptămâni de retrogradre, Mercur a scos la suprafață nemulțumiri, secrete, temeri și frici. Acum Vărsătorii pot lua decizii importante, fără să le mai fie teamă că se răzgândesc. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Fecioară, din 15 septembrie, care anunță noi începuturi în planul financiar și relațional.

Pe 23 septembrie are loc intrarea Soarelui în zodia Balanță și urmează o lună de zile în care astrul zilei va activa sectorul perfecționării profesionale, studiilor, călătoriilor, relațiilor cu străinătatea.

Ultimul aspect astral al lunii este Luna Plină din zodia Berbec, din 29 septembrie, care marchează o încheiere a unor demersuri începute la Luna Nouă din zodia Berbec, din 20 aprilie. Nativii Vărsător vor încheia niște studii, cursuri, reiau dialoguri sau acum culeg roadele demersurilor sau ale unor negocieri salariale. De asemenea, comunicarea este importantă și relaționarea cu ceilalți, pentru că se pot pune bazele unui proiect nou.

 

Horoscop Pești luna septembrie 2023

 

Venus, planeta iubirii, revine la mișcarea directă, din 4 septembrie, semn că nativii Pești și-au revizuit proiectele profesionale de la locul de muncă. Tot pe 4 septembrie, Jupiter, marele benefic, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, prin sectorul asociat comunicării, gândirii, învățării, negocierilor și deplasărilor. Până pe 31 decembrie, când revine la mișcarea directă, Jupiter, guvernatorul lor, îi va ajuta pe nativi să clarifice anumite chestiuni la serviciu, în cuplu, privind începerea unor cursuri sau modalitatea de gândire și de a lua decizii.

Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 15 septembrie, prin sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale și după trei săptămâni în care a răscolit relațiile, acum se pot lua decizii, pentru că Peștii nu vor mai fi indeciși. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Fecioară, din 15 septembrie, care anunță noi începuturi în planul relațional. Nativii sunt invitați să investească energie în relația de cuplu, dar și în relațiile profesionale și asocieri.

Pe 23 septembrie are loc intrarea Soarelui în zodia Balanță și urmează o lună de zile în care astrul zilei va activa sectorul avantajelor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, privind intimitatea și încrederea reciprocă.

Ultimul aspect astral al lunii este Luna Plină din zodia Berbec, din 29 septembrie, care marchează o încheiere a unor demersuri începute la Luna Nouă din zodia Berbec, din 20 aprilie. Nativii Pești vor încheia o etapă în planul financiar sau vor culege roadele unor demersuri mai vechi, primesc o mărire salarială sau încheie un contract de colaborare, care să le aducă sume suplimentare de bani.

 

related posts

Modifică setările cookies