Horoscopul lunii noiembrie 2021. Racii au toate șansele să-și găsească marea iubire, Gemenii își pot schimba locul de muncă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în luna noiembrie 2021. 


Horoscop Berbec luna noiembrie 2021


Contextul astral al lunii noiembrie îți aduce preocupări pentru sectorul financiar, al relațiilor, mariajului, intim, profesional, privind schimburile de experiență și obținerea unor calificări, dar și colaborarea sau relațiile cu persoane din străinătate.

Sectorul asociat resurselor deținute în comun cu partenerul, creditele, impozitele, taxele, sectorul intim și al încrederii reciproce, este activat de Mercur, astrul comunicării, în Scorpion, din 6 până în 23 noiembrie, de Soare până pe 21 noiembrie și de Marte toată luna. Marte a început să traverseze zodia Scorpion de la finalul lunii octombrie și va continua până pe 13 decembrie. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, care marchează noi începuturi în sfera financiară, dar și-n cea intimă și ești invitată să-ți schimbi strategiile și planurile în aceste domenii. Totodată, vei simți nevoia de control asupra celorlalți și vei fi determinată să obții bunurile care-ți revin de drept. Atenție la faptul că posesivitatea excesivă sau gelozia ar putea să-ți strice relația de cuplu!

Sectorul asociat carierei și ambițiilor profesionale este activat din 5 noiembrie de Venus, micul benefic, care traversează zodia Capricorn și va opera în chip benefic prin șanse și oportunități profesionale.

În ultima decadă din lună intervin preocupări pentru sectorul studiilor, călătoriilor, schimburile de experiență profesională, lărgirea orizonturilor cunoașterii,  odată cu intrarea lui Mercur în zodia Săgetător, din 24 noiembrie.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din Taur, din 19 noiembrie, care aduce culegerea roadelor unor demersuri financiare. Totodată se pot încheia niște etape și poți încasa o sumă însemnată de bani. Însoțit de o Eclipsă de Lună, fenomenul astral poate aduce evenimente neașteptate, surprize și răsturnări în situația financiară.

 

Horoscop Taur luna noiembrie 2021


Contextul astral al lunii noiembrie îți aduce preocupări pentru mariaj, relații, parteneriate, finanțele și bunurile pe care le deții în comun cu partenerul, călătorii, principii de viață, studii, acumulare de cunoștințe și planuri personale de viață.

Zodia Scorpion, respectiv sectorul asociat relațiilor, mariajului și parteneriatelor, este activată de către Mercur, astrul comunicării, din 6 până în 23 noiembrie, de Soare până pe 21 noiembrie și de Marte toată luna. Marte a început să traverseze Scorpionul de la finalul lunii octombrie și va continua până pe 13 decembrie. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion,  din 4 noiembrie, care marchează noi începuturi în relații, mariaj, asocieri și parteneriate. Pentru a evita unele tensiuni cu partenerul de viață, ar trebui să eviți posesivitatea, gelozia și să-i controlezi acțiunile.

Sectorul asociat studiilor, schimburilor de experiență profesională, acumulării de cunoștințe, lărgirii orizonturilor, călătoriilor și principiilor de viață este activat din 5 noiembrie de către Venus, guvernatorul tău, semn că urmează să obții o serie de avantaje din aceste domenii.

În ultima decadă din lună intervin preocupări pentru sectorul financiar, al bunurilor și resurselor pe care le deții împreună cu partenerul, intereselor financiare, creditelor, taxelor, impozitelor și asigurărilor, odată cu intrarea lui Mercur în zodia Săgetător, din 24 noiembrie.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din Taur, din 19 noiembrie, care aduce evenimente în planul personal, dar și al relațiilor. Însoțit de o Eclipsă de Lună, fenomenul astal poate aduce evenimente neașteptate, surprize și răsturnări de situație în proiectele tale de viitor.

 

Horoscop Gemeni luna noiembrie 2021


Contextul astral al lunii noiembrie îți aduce preocupări pentru activitățile de la locul de muncă, starea de sănătate, relațiile și parteneriatele, segmentul financiar, al banilor și resurselor pe care le deții împreună cu partenerul sau alte persoane și eliminarea unor mentalități învechite pentru a putea evolua.

Zodia Scorpion, respectiv sectorul asociat muncii, activităților profesionale și sănătății, este activată de către Mercur, astrul comunicării, din 6 până în 23 noiembrie, de Soare până pe 21 noiembrie și de Marte toată luna. Marte a început să traverseze Scorpionul de la finalul lunii octombrie și va continua până pe 13 decembrie. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, care marchează noi începuturi în activitatea profesională, obținerea unui nou job, a unei colaborări extraprofesionale și adoptarea unui stil de viață sănătos.

Sectorul asociat finanțelor deținute împreună cu partenerul, datoriile, creditele, moștenirile, taxele, impozitele și asigurările, respectiv zodia Capricorn, este activat din 5 noiembrie de către Venus, micul benefic, semn că urmează să rezolvi un context financiar, să pui ordine în situația banilor pe care îi datorezi, să închei sau să accesezi un credit. Totodată se dinamizează și sectorul intim și poți reaprinde pasiunea în cuplu.

În ultima decadă din lună intervin preocupări pentru sectorul asociat relațiilor personale sau profesionale, odată cu intrarea lui Mercur în zodia Săgetător, din 24 noiembrie.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din Taur, din 19 noiembrie, care aduce evenimente în planul subconștientului, meditației, introspecției, trecutului. Îți poți face un bilanț, în urma căruia să elimini ceea ce te ține în loc să evoluezi. Însoțit de o Eclipsă de Lună, fenomenul astal poate aduce evenimente neașteptate, surprize și răsturnări de situație în planurile tale de viitor care privesc relațiile sau o altă abordare din punct de vedere relațional, dacă ești singură.

 

Horoscop Rac luna noiembrie 2021


Contextul astral al lunii noiembrie îți aduce preocupări pentru planul sentimental, valorificarea unei vocații, relațiile cu copiii, sectorul profesional, relațiile, parteneriatele, planurile de viitor și relațiile de prietenie.

Zodia Scorpion, respectiv sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurii, romantismului, flirturilor, copiilor, vacanțelor, este activată de către Mercur, astrul comunicării, din 6 până în 23 noiembrie, de Soare până pe 21 noiembrie și de Marte toată luna. Marte a început să traverseze Scorpionul de la finalul lunii octombrie și va continua până pe 13 decembrie. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, care marchează noi începuturi privind sfera sentimentală, o activitate de creație sau relațiile cu copiii.

Sectorul asociat relațiilor, mariajului și parteneriatelor profesionale este activat din 5 noiembrie de către Venus, micul benefic, semn că relația cu partenerul de cuplu se îmbunătățește, există mai multă înțelegere și armonie și îți dorești să reînvii pasiunea. Dacă ești singură, ai toate șansele să-ți întălnești perechea.

În ultima decadă din lună intervin preocupări pentru sectorul muncii și activităților profesionale, odată cu intrarea lui Mercur în zodia Săgetător, din 24 noiembrie. Înveți lucruri noi, ți se propune o altă funcție, schimbi departamentul, firma sau poate chiar domeniul de activitate.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din Taur, din 19 noiembrie, care aduce evenimente în planul relațiilor de prietenie și proiectelor pe termen lung. Îți lărgești cercul de cunoștințe, apar oameni noi sau poate îți schimbi anturajul. Însoțit de o Eclipsă de Lună, fenomenul astal poate aduce evenimente neașteptate, surprize și răsturnări de situație în planurile tale de viitor, dar și în relațiile de prietenie.

 

Horoscop Leu luna noiembrie 2021


Contextul astral al lunii noiembrie îți aduce preocupări pentru locuință, familie, patrimoniu, aventuri, sfera sentimentală, copii, activitățile profesionale, cariera, ambițiile profesionale și sănătate.

Zodia Scorpion, respectiv sectorul asociat familiei, spațiului de locuit, patrimoniului, relației cu părinții, este activată de către Mercur, astrul comunicării, din 6 până în 23 noiembrie, de Soare până pe 21 noiembrie și de Marte toată luna. Marte a început să traverseze Scorpionul de la finalul lunii octombrie și va continua până pe 13 decembrie. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, care marchează noi începuturi în viața de familie. Atenție la faptul că vei avea tendința să deții controlul, lucru care ar putea să nu aiba o reacție tocmai bună din partea perechii de viața sau a celorlalți membri ai familiei.

Sectorul asociat muncii, activităților profesionale, sănătății, este activat din 5 noiembrie, de către Venus, micul benefic, semn că urmează să obții o serie de avantaje la serviciu, se îmbunătățesc relațiile cu colegii, lucrezi mai ușor și simți că munca ți-e apreciată. În ce privește starea de sănătate, observi o îmbunătățire. 

În ultima decadă din lună intervin preocupări pentru sectorul sentimental, al cuceririlor, romantismului, odată cu intrarea lui Mercur în zodia Săgetător, din 24 noiembrie. Faci declarații, îți exprimi sentimentele și încerci să lămurești unele neînțelegeri sau probleme, dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din Taur, din 19 noiembrie, care aduce evenimente în planul carierei și ambițiilor profesionale. Însoțit de o Eclipsă de Lună, fenomenul astal poate aduce evenimente neașteptate, surprize și răsturnări de situație în conducerea firmei, în carieră sau privind o schimbare a domeniului de activitate.

 

Horoscop Fecioară luna noiembrie 2021


Contextul astral al lunii noiembrie îți aduce preocupări pentru casă, familie, copii, sfera sentimentală, învățarea unor lucruri noi într-un domeniu de interes pentru tine, schimburi de experiență sau călătorii.

Zodia Scorpion, respectiv sectorul asociat comunicării, opiniilor, informațiilor, învățării, intracționării cu ceilalți, deplasărilor, este activată de către Mercur, guvernatorul tău, din 6 până în 23 noiembrie, de Soare până pe 21 noiembrie și de Marte toată luna. Marte a început să traverseze Scorpionul de la finalul lunii octombrie și va continua până pe 13 decembrie. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, care marchează noi începuturi în modul de comunicare cu ceilalți, în relațiile cu rudele, vecinii sau în interacțiunile cu cei cu care desfășori activități.

Sectorul asociat sferei sentimentale, iubirii, aventurii, romatismului este activat din 5 noiembrie de către Venus, micul benefic, semn că apar șanse de a intra într-o poveste de dragoste, dacă vei fi deschisă și vei renunța la mentalitățile care-ți dăunează. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, ai posibilitatea să reînvii pasiunea.

În ultima decadă din lună intervin preocupări pentru sectorul vieții de familie, locuinței, patrimoniului, părinților, odată cu intrarea lui Mercur în zodia Săgetător, din 24 noiembrie.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din Taur, din 19 noiembrie, care aduce evenimente în planul asociat schimburilor de experiență profesională, călătoriilor, străinătății, cunoașterii, studiilor, obținerii unor atestate. Însoțit de o Eclipsă de Lună, fenomenul astal poate aduce evenimente neașteptate, surprize și răsturnări de situație în aceste domenii, mai ales dacă, în urma unei crize de identitate, vei realiza că trebuie să-ți schimbi principiile după care mergi în viață.

 

Horoscop Balanță luna noiembrie 2021


Contextul astral al lunii noiembrie îți aduce preocupări pentru banii munciți, activitățile profesionale, resursele pe care le deții cu partenerul, moștenirile, creditele, datoriile, taxele, impozitele, asigurările, viața de familie, comunicarea și transmiterea de informații și opinii.

Zodia Scorpion, respectiv sectorul asociat banilor pe care îi câștigi din muncă, este activată de către Mercur, astrul comunicării, din 6 până în 23 noiembrie, de Soare până pe 21 noiembrie și de Marte toată luna. Marte a început să traverseze Scorpionul de la finalul lunii octombrie și va continua până pe 13 decembrie. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, care marchează noi începuturi în administrarea finanțelor, a banilor proveniți de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale.

Sectorul asociat vieții de familie, căminului și patrimoniului este activat din 5 noiembrie de către Venus, guvernatorul tău, semn că relația cu membrii familiei se îmbunătățește, poți începe o renovare/reamenajare a spațiului de locuit sau intra în posesia unor bunuri.

În ultima decadă din lună intervin preocupări pentru sectorul comunicării, interacționării cu ceilalți, acumulării de cunoștințe, odată cu intrarea lui Mercur în zodia Săgetător, din 24 noiembrie. Așadar, urmează o perioadă bună pentru unele clarificări sau pentru a obține răspunsuri legate de sfera sentimentală.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din Taur, din 19 noiembrie, care aduce evenimente în planul financiar, al resurselor pe care le deții împreună cu partenerul, cu alte persoane, privind accesarea sau obținerea unui credit, achitarea unor taxe, impozite, asigurări. Însoțit de o Eclipsă de Lună, fenomenul astal poate aduce evenimente neașteptate, surprize și răsturnări de situație în domeniile amintite.

 

Horoscop Scorpion luna octombrie 2021


Contextul astral al lunii noiembrie îți aduce preocupări pentru propria persoană, resursele pe care le câștigi, acumularea de cunoștințe, modalitatea de comunicare și de a obține informații de interes pentru tine, sfera relațiilor, asocierilor, mariajului și parteneriatelor.

Zodia Scorpion, respectiv sectorul asociat personalității, este activată de către Mercur, astrul comunicării, din 6 până în 23 noiembrie, de Soare până pe 21 noiembrie și de Marte toată luna. Marte a început să traverseze Scorpionul de la finalul lunii octombrie și va continua până pe 13 decembrie. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, care marchează noi începuturi în viața ta personală. Următoarele două săptămâni sunt importante pentru afirmare, să te faci remarcată și să-ți demonstrezi abilitățile și experiența.

Sectorul asociat comunicării, opiniilor, dezbaterilor, informațiilor, cunoașterii și acumulării de cunoștințe este activat din 5 noiembrie de către Venus, micul benefic, semn că urmează o perioadă în care Venus va aduce șanse și oportunități și va opera în chip benefic în susținerea unor interviuri, proiecte, lucrări și exprimarea ideilor.

În ultima decadă din lună intervin preocupări pentru sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă sau din activități extraprofesionale, odată cu intrarea lui Mercur în zodia Săgetător, din 24 noiembrie.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din Taur, din 19 noiembrie, care aduce evenimente în planul relațiilor și parteneriatelor. Însoțit de o Eclipsă de Lună, fenomenul astal poate aduce evenimente neașteptate, surprize și răsturnări de situație în planul relațiilor personale sau profesionale.

 

Horoscop Săgetător luna noiembrie 2021


Contextul astral al lunii noiembrie îți aduce preocupări pentru sectorul asociat muncii, sănătății, a banilor pe care îi câștigi din muncă, a relațiilor, dar și privind planurile și proiectele personale.

Zodia Scorpion, respectiv sectorul asociat subconștientului, izolării, universului interior, trecutului, este activată de către Mercur, astrul comunicării, din 6 până în 23 noiembrie, de Soare până pe 21 noiembrie și de Marte toată luna. Marte a început să traverseze Scorpionul de la finalul lunii octombrie și va continua până pe 13 decembrie. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, care te invită la un bilanț personal și la eliminarea unor situații sau persoane care te țin în loc.

Sectorul asociat banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale, este activat din 5 noiembrie de către Venus, micul benefic, semn că se îmbunătățește situația financiară, prin suplimentarea veniturilor.

În ultima decadă din lună intervin preocupări propria persoană odată cu intrarea lui Mercur în zodia Săgetător, din 24 noiembrie. Așadar, ești dornică de afirmare, comunicativă, îți împărtășești cunoștințele și înveți lucruri noi.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din Taur, din 19 noiembrie, care aduce evenimente în planul muncii, al activităților profesionale și sănătății. Însoțit de o Eclipsă de Lună, fenomenul astal poate aduce evenimente neașteptate, surprize și răsturnări de situație în planul sănătății, dar și privind activitatea la serviciu.

 

Horoscop Capricorn luna noiembrie 2021


Contextul astral al lunii noiembrie îți aduce preocupări pentru sectorul muncii, activitățile profesionale, sectorul sănătății, financiar, planurile și proiectele de viitor și sectorul sentimental.

Zodia Scorpion, respectiv sectorul asociat planurilor de viitor și relațiile de prietenie, este activată de către Mercur, astrul comunicării, din 6 până în 23 noiembrie, de Soare până pe 21 noiembrie și de Marte toată luna. Marte a început să traverseze Scorpionul de la finalul lunii octombrie și va continua până pe 13 decembrie. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, care marchează noi începuturi într-un proiect, dar și într-o relație de prietenie.

Sectorul personalității este activat din 5 noiembrie de către Venus, micul benefic, semn că urmează o perioadă în care oportunitățile și șansele vor veni către tine și recomandarea astrelor este să nu le ratezi. Dacă ești singură, micul benefic îți poate aduce dispoziți de flirt și aventuri, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, pentru reînvierea pasiunii.

În ultima decadă din lună intervin preocupări pentru sectorul subconștientului, frământărilor interioare, trecutului, odată cu intrarea lui Mercur în zodia Săgetător, din 24 noiembrie, însă rolul acestui aspect astral este să analizezi greșelile și să lași în spate trecutul.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din Taur, din 19 noiembrie, care aduce evenimente în planul iubirii, aventurii, romantismului. Însoțit de o Eclipsă de Lună, fenomenul astal poate aduce evenimente neașteptate, surprize și răsturnări de situație în planul sentimental.

 

Horoscop Vărsător luna noiembrie 2021


Contextul astral al lunii noiembrie îți aduce preocupări pentru carieră, activitatea profesională, viața de familie, patrimoniul și planurile și proiectele pe termen lung.

Zodia Scorpion, respectiv sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, a străinătății, relațiilor cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie, este activată de către Mercur, astrul comunicării, din 6 până în 23 noiembrie, de Soare până pe 21 noiembrie și de Marte toată luna. Marte a început să traverseze Scorpionul de la finalul lunii octombrie și va continua până pe 13 decembrie. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, care marchează noi începuturi în activitatea profesională.

Sectorul asociat trecutului, subconștientului, mediatației, introspecției, este activat din 5 noiembrie de către Venus, micul benefic, semn că ești invitată să-ți faci un bilanț, să rezolvi niște chestiuni familiale sau chestiuni administrative ale locuinței.

În ultima decadă din lună intervin preocupări pentru sectorul prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi, odată cu intrarea lui Mercur în zodia Săgetător, din 24 noiembrie.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din Taur, din 19 noiembrie, care aduce evenimente în planul vieții de familie, spațiului de locuit și patrimoniului. Însoțit de o Eclipsă de Lună, fenomenul astral poate aduce evenimente neașteptate, surprize și răsturnări de situație în planurile privind locuința și familia.

 

Horoscop Pești luna noiembrie 2021


Contextul astral al lunii noiembrie îți aduce preocupări pentru carieră, activitățile profesionale, schimburile de experiență, călătorii, studii, acumularea unor cunoștințe noi, perfecționarea profesională într-un domeniu de interes.

Zodia Scorpion, respectiv sectorul asociat studiilor, cunoașterii, lărgirii orizonturilor, străinătății, călătoriilor și principiilor de viață, este activată de către Mercur, astrul comunicării, din 6 până în 23 noiembrie, de Soare până pe 21 noiembrie și de Marte toată luna. Marte a început să traverseze Scorpionul de la finalul lunii octombrie și va continua până pe 13 decembrie. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 4 noiembrie, care marchează noi începuturi în domeniile enumerate.

Sectorul asociat prietenilor și planurilor de viitor este activat din 5 noiembrie de către Venus, micul benefic, semn că urmează o perioadă în care viața socială devine mai activă. Dacă ești singură, îți poți găsi partener prin intermediul prietenilor sau a grupurilor pe care le frecventezi.

În ultima decadă din lună, odată cu intrarea lui Mercur în zodia Săgetător, din 24 noiembrie, intervin preocupări pentru sectorul carierei și ambițiilor personale, străinătății, relațiilor cu diferite instituții sau a unor persoane cu putere de decizie, de unde aștepți niște aprobări.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din Taur, din 19 noiembrie, care aduce evenimente în planul comunicării, interacționării cu alte persoane, ideilor, dezbaterilor, lămuririi unor chestiuni în planul profesional, acumulării de informații. Însoțit de o Eclipsă de Lună, fenomenul astal poate aduce evenimente neașteptate, surprize și răsturnări de situație în aceste domenii.

 

related posts

Modifică setările cookies