Horoscopul lunii mai 2021. Vărsătorii au un noroc fantastic în dragoste și la bani, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de sănătate, dragoste și bani în luna mai 2021. 


Horoscop Berbec luna mai 2021


Contextul astral al lunii mai le aduce nativilor Berbec preocupări pentru comunicare, interacțiunea cu ceilalți, asimilarea de cunoștințe, pentru relațiile de familie și administrarea patrimoniului, situația financiară, studiile, călătoriile, relația cu străinătatea, dar și preocupări pentru spiritualitate și filosofia de viață.

Zodia Gemeni, respectiv sectorul asociat comunicării, gândirii, informațiilor, cunoștințelor și deplasărilor va fi activată pe rând de Mercur, astrul comunicării, din 4 mai, de Venus, micul benefic, din 9 mai și de Soare, din 20 mai. Așadar, Berbecii vor fi mai sociabili, își vor exprima mult mai ușor sentimentele, opiniile și vor fi interesați de anumite domenii, în care vor să se perfecționeze. Comunicarea cu persoana iubită sau cu cei cu care desfășoară activități se intensifică, își pot rezolva unele probleme și chestiuni ce țin de viața de cuplu. Cum Mercur, astrul comunicării, își începe retrogradarea din 30 mai, ar fi recomandat, ca toate negocierile sau încheierile de contracte să se desfășoare înainte de această dată.

Pe data de 11 mai are loc Luna Nouă în Taur, care se perfectează în sectorul financiar și este posibil să li se deschidă o nouă etapă în acest domeniu, iar următoarele două săptămâni sunt importante să-și concentreze atenția pe a găsi un echilibru între încasări și cheltuieli.

Pe 14 mai are loc intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, și până pe 28 iulie va activa sectorul asociat subconștientului, meditației, introspecției, trecutului, vindecării și secretelor. Așadar, urmează o perioadă în care Berbecii ar trebui să-și redirecționeze energia spre interior, să se reechilibreze, să se întoarcă spre spiritualitate.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din 26 mai, din zodia Săgetător. Însoțită de o Eclipsă de Lună, va activa sectorul asociat filosofiei de viață, studiilor, călătoriilor, relației cu persoane din străinătate și va aduce schimbări, răsturnări de situație și evenimente neașteptate în aceste domenii de viață.

  

Horoscop Taur luna mai 2021


Contextul astral al lunii mai le aduce nativilor Taur preocupări îndeosebi pentru situația financiară, pentru un proiect de viitor, pentru relațiile de cuplu și pentru a se afirma.

Zodia Gemeni, respectiv sectorul asociat finanțelor, pe care Taurii îi câștigă din muncă, va fi activat pe rând de Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, din 4 mai, de Venus, micul benefic șu guvernatorul lor, din 9 mai, și de Soare, din 20 mai. Așadar, Taurii vor avea multe oportunități de suplimentare a veniturilor, dacă vor știi să se pună în valoare. Tranzacții, negocieri sau încheieri de contracte este recomandat ca Taurii să le facă până în 30 mai, când Mercur își începe retrogradarea și urmează o perioadă de analiză a obiceiurilor financiare, prin găsirea unui echilibru între încasări și cheltuieli.

Pe data de 11 mai are loc Luna Nouă din zodia Taur, care se formează în casa identității, semn că Taurii pot începe o nouă etapă în viața personală sau cea profesională, este momentul lor de afirmare din an, în care își pot seta obiective pe termen lung.

Pe 14 mai are loc intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, și până pe 28 iulie va activa sectorul asociat prietenilor, vieții sociale și a planurilor și proiectelor de viitor. Cum Jupiter este guvernatorul casei finanțelor, este posibil să obțină finanțare sau sprijin financiar de la prieteni sau de la persoane care sunt dispuse să investească într-un proiect al lor.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din 26 mai, din zodia Săgetător. Însoțită de o Eclipsă de Lună, va activa sectorul asociat moștenirilor, creditelor, taxelor, impozitelor, resurselor deținute în comun cu partenerul de viață sau cu alte persoane, intimității și transformărilor profunde, unde va aduce schimbări, răsturnări și evenimente neașteptate în situația financiară, dar și în relațiile de cuplu.

 

Horoscop Gemeni luna mai 2021


Contextul astral al lunii mai le aduce nativilor Gemeni preocupări pentru propria persoană, relația de cuplu, relațiile parteneriale, cariera și starea sănătății.

Sectorul identității nativilor, casa personalității este activată pe rând de Mercur, guvernatorul lor, din 4 mai, de Venus, micul benefic, din 9 mai, și de Soare, din 20 mai. Așadar, Gemenii vor avea susținere, iar cei care își caută iubirea, vor avea parte de niște schimbări în bine. Retrogradarea lui Mercur, din 30 mai, le oferă Gemenilor o perioadă de trei săptămâni, în care își vor reanaliza acțiunile și direcția spre care se îndreaptă.

Pe data de 11 mai are loc Luna Nouă în zodia Taur, în sectorul asociat subconștientului, izolării, meditației, introspecției, trecutului și vindecării, semn că li se deschide o perioadă de două săptămâni în care trebuie să-și analizeze trecutul, să-l lase în urmă, să elimine din viața lor ce îi țin în loc să evolueze și să se găndească la un plan pe termen lung.

Pe 14 mai are loc intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, și până pe 28 iulie va activa sectorul carierei. Gemenii au posibilitatea să se relanseze profesional și vor avea parte de oportunități, pe care trebuie să fie atenți să nu le rateze. Nativii în căutarea unui loc de muncă, au șanse mari să-și găsească un loc de muncă, care să le aducă satisfacții.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din 26 mai, din zodia Săgetător. Însoțită de o Eclipsă de Lună, va activa sectorul asociat relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor de afaceri. Pot să apară momente de criză în cuplu, nativii pot renunța la parteneriatele care nu se mai dovedesc profitabile. Nu sunt excluse surprize, răsturnări în relații și situații neașteptate, care pot schimba cursul evenimentelor.

 

Horoscop Rac luna mai 2021


Contextul astral al lunii mai le aduce nativilor Rac preocupări pentru proiectele de viitor, personale sau profesionale, pentru activitățile de la locul de muncă, starea de sănătate, perfecționarea profesională, studiile și convingerile și credințele după care se ghidează în viață.

Zodia Gemeni, respectiv sectorul asociat subconștientului, izolării, meditației, trecutului, introspecției, va fi activat pe rând de Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, din 4 mai, de Venus, micul benefic, din 9 mai, și de Soare, din 20 mai. Așadar, Racii vor intra într-o etapă în care vor avea nevoie de introspecție, analiză, își vor redirecționa energia spre interior și vor încerca să se reechilibreze, să-și facă ordine în gânduri și în planurile de viitor. Mercur își începe retrogradarea din 30 mai, care va întări tendința lor spre izolare, meditație și introspecție.

Pe data de 11 mai are loc Luna Nouă din zodia Taur, care se formează în casa prietenilor, grupurilor pe care le frecventează, planurilor și proiectelor de viitor. Așadar, se deschide o nouă etapă în planurile nativilor, privind finanțarea unui proiect sau administrarea resurselor comune cu ale partenerului.

Pe 14 mai are loc intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, și până pe 28 iulie va activa sectorul asociat perfecționării profesionale, a străinătății, convingerilor, credințelor și spiritualității. Nativii care își doresc venituri mai mari, vor începe o recalificare profesională sau vor obține niște diplome, care să îi ajute în viitor în găsirea unui loc de muncă mai bine plătit. Cum Jupiter este guvernatorul sectorului muncii, va aduce oportunități și o perspectivă nouă.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din 26 mai, din zodia Săgetător. Însoțită de o Eclipsă de Lună, va activa sectorul asociat muncii și al sănătății. Este posibil să apară schimbări sau o criză la locul de muncă. Se poate încheia o etapă sau se pot culege roadele unui proiect sau a unor demersuri profesionale. În ce privește starea sănătății, recomandarea astrelor este să adopte un regim de viață sănătos și să rezolve unele probleme de sănătate apărute în ultimele luni. La locul de muncă nu sunt excluse surprize, răsturnări și situații neașteptate, care pot schimba cursul evenimentelor.

 

Horoscop Leu luna mai 2021


Contextul astral al lunii mai le aduce nativilor Leu preocupări pentru relațiile de prietenie, lărgirea cercului de cunoștințe, planurile și proiectele de viitor, cariera și sfera sentimentală.

Zodia Gemeni, respectiv sectorul asociat prietenilor și planurilor pe termen lung va fi activat pe rând de Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, din 4 mai, de Venus, micul benefic, din 9 mai, și de Soare, din 20 mai. Așadar, urmează o perioadă favorabilă din punct de vedere profesional, în care nativii au ocazia să-și demonstreze abilitățile, să obțină o avansare, conducerea unui proiect, a unei echipe și să obțină rezultate bune. Mercur își începe retrogradarea din 30 mai, așa că, urmează o perioadă de trei săptămâni, în care nativii își vor reevalua proiectele în care sunt implicați și situația financiară, astrul negocierilor fiind și guvernatorul casei banilor obținuți din muncă.

Pe data de 11 mai are loc Luna Nouă din zodia Taur, care se formează în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, semn că începe o nouă etapă în acest domeniu de viață, iar Leii sunt invitați să-ți seteze obiective și să își concentreze atenția, în următoarele două săptămâni, pe viitorul lor profesional.

Pe 14 mai are loc intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, și până pe 28 iulie va activa sectorul asociat resurselor comune cu partenerul, avantajele materiale, moștenirile, creditele și datoriile, transformările profunde și intimitatea. Se va observa o mai mare preocupare pentru situația financiară, pentru intimitate și dorința de a relansa relația de cuplu. 

Ultimul aspect astral este Luna Plină din 26 mai, din zodia Săgetător. Însoțită de o Eclipsă de Lună, va activa sectorul asociat iubirii, aventurii, romantismului, cuceririlor, copiilor, activităților de creație, artistice și vocației. Este posibil să apară o criză în sfera sentimentală, să se încheie o etapă.

Nu sunt excluse surprize, răsturnări și situații neașteptate, care pot schimba cursul evenimentelor.

 

Horoscop Fecioară luna mai 2021


Contextul astral al lunii mai le aduce nativilor Fecioară preocupări pentru carieră, imaginea și statutul personal, pregătirea profesională, viața de familie, relațiile de cuplu și parteneriatele profesionale.

Zodia Gemeni, respectiv sectorul asociat carierei și ambițiilor profesionale va fi activat pe rând de Mercur, guvernatorul lor, din 4 mai, de Venus, micul benefic, din 9 mai, și de Soare, din 20 mai. Așadar, urmează o perioadă de relansare profesională, de consolidare a imaginii și statutului profesional. Nativii sunt sfătuiți să nu rateze oportunitățile, care vin spre ei, pentru că li se vor deschide niște uși, li se vor recunoaște meritele și pot obține o funcție sau conducerea unui proiect, echipă sau departament. Mercur își începe retrogradarea din 30 mai, așa că, urmează o perioadă de trei săptămâni, în care Fecioarele își vor reevalua activitatea profesională.

Pe data de 11 mai are loc Luna Nouă din zodia Taur, care se formează în sectorul asociat studiilor, perfecționării profesionale, relației cu persoane din străinătate, filosofiei și principiilor de viață. Așadar, Fecioarele vor începe o nouă etapă în aceste domenii.

Pe 14 mai are loc intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, și până pe 28 iulie va activa sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Urmează o perioadă benefică în cuplu, în care Fecioarele sunt invitate să-și lămurească situația în căsnicie, în relație, să-și facă un bilanț și să aleagă ce este mai bine pentru ele. Acum li se dă ocazia să îndrepte lucrurile într-o relație, care nu mai merge sau să înceapă o nouă relație pe termen lung. În funcție de acțiunile nativilor din aceste două luni, vor începe să vadă rezultate de la finalul anului, când Jupiter va intra pentru un an de zile în zodia Pești.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din 26 mai, din zodia Săgetător. Însoțită de o Eclipsă de Lună, va activa sectorul asociat vieții de familie, locuinței, patrimoniului și poate anunța o criză, în urma căreia să apară unele schimbări în familie sau privind regimul unei locuințe. Nu sunt excluse surprize, răsturnări și situații neașteptate, care pot schimba cursul evenimentelor.

 

Horoscop Balanță luna mai 2021


Contextul astral al lunii mai le aduce nativilor Balanță preocupări pentru situația financiară, locul de muncă, pregătirea profesională, studiile, relația cu străinătatea, comunicarea, acumularea de cunoștințe, informații și deplasările în scop profesional.

Zodia Gemeni, respectiv sectorul asociat filosofiei de viață, studiilor, pregătirii profesionale, relației cu instituțiile statului, cu străinătatea va fi activat pe rând de Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, din 4 mai, de Venus, micul benefic și guvernatorul lor, din 9 mai, și de Soare, din 20 mai. Așadar, urmează o perioadă în care direcția Balanțelor în viață va fi schimbată după o analiză și o revizuire a convingerilor și principiilor. La acest lucru va ajuta și Mercur, care își începe retrogradarea din 30 mai. Urmează o perioadă de trei săptămâni în care nativii trebuie să își concentreze atenția pe o recalificare profesională, susținerea unor examene, atestate, interviuri.

Pe data de 11 mai are loc Luna Nouă din zodia Taur, care se formează în casa avantajelor materiale, a moștenirilor, creditelor, datoriilor, resurselor comune cu partenerul, transformării profunde și intimității. Așadar, se deschide o nouă etapă în administrarea finanțelor, iar în cuplu, Balanțele vor dori să reînvie pasiunea, să aibă o legătură profundă cu partenerul.

Pe 14 mai are loc intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, și până pe 28 iulie va activa sectorul asociat muncii și sănătății. Cum Jupiter este guvernatorul sectorului comunicării, schimbului de informații, îi va ajuta pe nativi în toate procesele de învățare, recalificare sau specializare într-un anume domediu. Nativii care sunt în căutarea unui job, vor avea oportunități să își găsească un loc de muncă mai bine plătit și care să le aducă satisfacții profesionale. Cei care vor rămâne la actualul loc de muncă, au șanse să se afirme, iar cei care își doresc o afacere proprie, li se vor deschide niște uși și vor primi ajutor de unde nici nu se așteaptă.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din 26 mai, din zodia Săgetător. Însoțită de o Eclipsă de Lună, fenomenul astral va activa sectorul asociat comunicării, cunoștințelor, informațiilor, negocierilor și deplasărilor. Nu sunt excluse vești și informații surpriză, răsturnări, situații neașteptate, care pot schimba cursul evenimentelor și strategia profesională.

 

Horoscop Scorpion luna mai 2021


Contextul astral al lunii mai le aduce nativilor Scorpion preocupări pentru sfera sentimentală, relațiile de cuplu sau parteneriale, situația financiară, a banilor pe care îi câștigă și a resurselor deținute în comun cu partenerul.

Zodia Gemeni, respectiv sectorul asociat avantajelor materiale, creditelor, impozitelor, datoriilor, banilor la comun cu partenerul, transformărilor profunde și intimității va fi activat pe rând de Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, din 4 mai, de Venus, micul benefic, din 9 mai, și de Soare, din 20 mai. Așadar, Scorpionii vor trebui să își facă ordine în situația financiară și unii dintrei ei vor schimba direcția profesională. La acest lucru va ajuta și Mercur, care își începe retrogradarea din 30 mai. Urmează o perioadă de trei săptămâni în care nativii vor reevalua situația financiară și cei mai mulți vor înclina balanța spre o afacere personală.

Pe data de 11 mai are loc Luna Nouă din zodia Taur, care se formează în casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor, semn că se deschid noi etape în aceste domenii, iar nativii ar trebui să-și concentreze atenția, în următoarele două săptămâni, să încheie sau să finalizeze un contract/parteneriat.

Pe 14 mai are loc intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, și până pe 28 iulie va activa sectorul asociat iubirii, aventurii, copiilor, creativității, activităților artistice și vocației. Marele benefic va aduce celor singuri oportunități în sfera sentimentală, celor care fac parte dintr-un cuplu mai vechi relansarea relației sau vestea că vor deveni părinți.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din 26 mai, din zodia Săgetător. Însoțită de o Eclipsă de Lună, fenomenul astral va activa sectorul asociat finanțelor obținute din muncă proprie. Nu sunt excluse surprize, răsturnări și situații neașteptate, poate să apară o criză de natură financiară, iar nativii să realizeze că este momentul să-și schimbe obiceiurile financiare.

 

Horoscop Săgetător luna mai 2021


Contextul astral al lunii mai le aduce nativilor Săgetător preocupări pentru relațiile de cuplu, parteneriale, viața de familie, spațiul de locuit și regimul unei locuințe, sfera profesională și planurile personale.

Zodia Gemeni, respectiv sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor va fi activat pe rând de Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, din 4 mai, de Venus, micul benefic, din 9 mai, și de Soare, din 20 mai. Așadar, atenția nativilor se îndreaptă spre viața de cuplu, aceștia fiind dispuși să depună mai mult efort pentru îmbunătățirea relației. În ce privesc relațiile parteneriale profesionale, este posibil să se ivească oportunități de a începe proiecte noi. Mercur își începe retrogradarea din 30 mai, așa că, urmează o perioadă de trei săptămâni, în care se vor reevalua relațiile personale, dar și cele profesionale. Posibil să apară si o ruptură, în urma unor dialoguri, în care nativii își vor spune nemulțumirile. În ce privesc unele parteneriate, se vor revizui termenii unor contracte.

Pe data de 11 mai are loc Luna Nouă din zodia Taur, care se formează în casa astrologică asociată muncii și sănătății. Astfel, se deschide o nouă etapă privind activitățile de la locul de muncă, relația cu colegii, urmtătoarele două săptămâni sunt importante, iar nativii sunt invitați să-și concentreze atenția pe a organiza eficient munca. Totodată, nativii pot cunoaște persoane care să le schimbe cu totul viața și direcția profesională.

Pe 14 mai are loc intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, și până pe 28 iulie va activa sectorul asociat familiei, relațiilor cu membrii acesteia, locuinței și patrimoniului. Cum Jupiter este guvernatorul Săgetătorilor, aceștia vor avea ajutorul marelui benefic să-și îmbunătățească condițiile de locuit, să renoveze sau să achiziționeze/închirieze o locuință mai mare.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din 26 mai, din zodia Săgetător. Însoțită de o Eclipsă de Lună, va activa sectorul personalității nativilor și poate să apară o criză de identitate, care să îi oblige  să facă niște schimbări majore în viață. Nu sunt excluse surprize, răsturnări și situații neașteptate în cuplu, mai ales că fenomenul astral activează axa relațiilor.

 

Horoscop Capricorn luna mai 2021


Contextul astral al lunii mai le aduce nativilor Capricorn preocupări pentru activitatea profesională, asimilarea de cunoștințe, sectorul sănătății și sfera sentimentală.

Zodia Gemeni, respectiv sectorul asociat muncii și sănătății va fi activat pe rând de Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, din 4 mai, de Venus, micul benefic, din 9 mai, și de Soare, din 20 mai. Așadar, urmează o perioadă activă la locul de muncă, privind activitățile curente, găsirea unui loc de muncă pentru cei care sunt în căutare să facă o schimbare. Capricornii vor depune eforturi mai mari și vor încerca să organizeze cât mai eficient activitatea, să se facă remarcați. Mercur își începe retrogradarea din 30 mai, așa că, urmează o perioadă de trei săptămâni, în care nativii își vor reevalua activitatea, relațiile de muncă, pot primi oferte noi, le analizează, însă sfatul astrelor este să nu ia decizii pe Mercur retrograd, deoarece este posibil să se răzgândească la finalul perioadei.

Pe data de 11 mai are loc Luna Nouă din zodia Taur, care se formează în sectorul astrologic asociat iubirii, semn că pot începe o nouă poveste de iubire sau își pot relansa viața de cuplu.

Pe 14 mai are loc intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, și până pe 28 iulie va activa sectorul asociat comunicării, învățării, informațiilor, negocierilor și deplasărilor. Așadar, vor fi favorizate comunicarea, asimilarea de cunoștințe, susținerea de examene, negocierile, susținerea de interviuri, proiecte, lucrări, în cadrul cărora se vor afirma și vor înregistra succese.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din 26 mai, din zodia Săgetător. Însoțită de o Eclipsă de Lună, va activa sectorul asociat subconștientului, meditației, trecutului, introspecției și vindecării. Posibil să apară o criză, să fie necesar ca nativii să reducă ritmul, să încerce să se reechilibreze și să își ia câteva zile libere. Este posibil, în aceste zile, să aibă parte de unele revelații, care să îi determine să facă niște schimbări, să elimine din viața lor ceea ce nu le mai folosește sau care le stă în drum să evolueze. Nu sunt excluse surprize, răsturnări și situații neașteptate, care pot să apară la serviciu, în relațiile profesionale sau privind starea de sănătate.

 

Horoscop Vărsător luna mai 2021


Contextul astral al lunii mai le aduce nativilor Vărsător preocupări pentru relațiile sentimentale, viața de familie, educarea copiilor, relațiile de prietenie, planurile de viitor și sectorul financiar.

Zodia Gemeni, respectiv sectorul asociat iubirii, aventurii, romantismului, flirtului, copiilor, creativității, activităților de relaxare și vocației va fi activat pe rând de Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, din 4 mai, de Venus, micul benefic, din 9 mai, și de Soare, din 20 mai. Așadar, se întrevede o perioadă în care planul amoros va fi preocuparea principală a Vărsătorilor. Cei singuri ar putea să intre într-o relație, iar cei care fac parte dintr-un cuplu mai vechi să își relanseze relația. Vărsătorii sunt sfătuiți să profite de oportunitățile lunii mai pentru a-și valorifica un talent.

Mercur își începe retrogradarea din 30 mai, așa că, urmează o perioadă de trei săptămâni, în care nativii își vor reevalua sentimentele, relațiile sentimentale și vor încerca să își dea seama ce anume îi face fericiți.

Pe data de 11 mai are loc Luna Nouă din zodia Taur, care se formează în casa familiei și locuinței. Așadar, se deschide o nouă etapă în care Vărsătorii își pot seta obiective care privesc viața de familie sau schimbarea locuinței, o dorință mai veche de-a lor.

Pe 14 mai are loc intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, și până pe 28 iulie va activa sectorul financiar. O veste bună pentru Vărsători este că situația financiară se îmbunătățește, însă atenție că va crește și tendința de a cheltui mai mult! Cum Jupiter este guvernatorul sectorului prietenilor și proiectelor pe termen lung, asocierea cu un prieten ar putea să le mărească veniturile sau nativii pot fi tentați să înceapă o afacere pe cont propriu.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din 26 mai, din zodia Săgetător. Însoțită de o Eclipsă de Lună, va activa sectorul asociat planurilor și proiectelor pe termen lung, dar și relațiile de prietenie și viața socială. Nu sunt excluse surprize, răsturnări și situații neașteptate, care pot schimba situația financiară, un proiect sau relațiile cu prietenii.

 

Horoscop Pești luna mai 2021


Contextul astral al lunii mai le aduce nativilor Pești preocupări propria persoană, relațiile de cuplu, viața de familie, cariera, învățarea de lucruri noi, negocierea unui contract important.

Zodia Gemeni, respectiv sectorul asociat familiei, locuinței, patrimoniului și al relațiilor cu părinții va fi activat pe rând de Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, din 4 mai, de Venus, micul benefic, din 9 mai, și de Soare, din 20 mai. Așadar, Peștii sunt preocupați de o schimbare de casă, de o reamenajare a spațiului de locuit sau de regimul unei locuințe. Mercur își începe retrogradarea din 30 mai, așa că, urmează o perioadă de trei săptămâni, în care se vor reevalua relațiile de familie și posibilitățile legate de administrarea unor bunuri de valoare mai mare cum ar fi un imobil, pentru care nativii trebuie să ia decizii.

Pe data de 11 mai are loc Luna Nouă din zodia Taur, care se formează în sectorul comunicării, informării, acumulării de cunoștințe, negocierilor, deplasărilor. Așadar, se deschide o nouă etapă în care Peștii sunt invitați să-și schimbe modul în care comunică și interacționează cu ceilalți.

Pe 14 mai are loc intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, și până pe 28 iulie va tranzita semnul nașterii acestora.  Cum Jupiter este guvernatorul Peștilor, vor apărea oportunități, nativii vor avea mai multă încredere în ei, vor avea energie și se pot afirma. Recomandarea astrelor este ca Peștii să-și concentreze atenția pe propriile interese și să nu rateze șansele care vin spre ei.

Ultimul aspect astral este Luna Plină din 26 mai, din zodia Săgetător. Însoțită de o Eclipsă de Lună, va activa sectorul asociat carierei și ambițiilor profesionale. Posibil să apară o criză la nivelul  conducerii, să apară niște schimbări și Peștii să primească o propunere de a prelua o funcție importantă. Nu sunt excluse surprize, răsturnări și situații neașteptate, care pot schimba cursul direcției lor profesionale.

related posts

Modifică setările cookies