Horoscopul lunii noiembrie 2020. Vărsătorii încheie o poveste de iubire, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în luna noiembrie 2020.


Horoscop Berbec luna noiembrie 2020


Pentru nativii Berbec luna noiembrie va fi o lună activă în următoarele domenii: financiar, relațional, profesional și privind intimitatea.

Sectorul asociat mariajului, al relațiilor și parteneriatelor va fi traversat de către Venus, micul benefic, până pe 21 noiembrie, alături de Soare și va aduce armonie în relații, înțelegere și cooperare. Va fi ajutat de către Mercur, care revine la mișcarea directă din 4 noiembrie, prin zodia Balanței, Din 10 noiembrie Mercur ajunge în zodia Scorpion, pe sectorul avantajelor materiale și al intimității. Chestiunile financiare și sfera intimă vor intra în vizorul nativilor. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 15 noiembrie, care le deschide un nou ciclu financiar, prin lărmurirea unei situații a banilor, pe care aceștia îi dețin în comun cu partenerul, privind o moștenire sau achitarea unor taxe și impozite. 

În preajma fenomenului de Lună Nouă, pe 14 octombrie, revine la mișcarea directă și Marte, guvernatorul Berbecilor, așa că nativii vor simți că reintră în normal, au din nou energie, poftă de viață și de cuceriri.

Evenimentul astral important al lunii este Luna Plină din zodia Gemeni, din 30 noiembrie, care activează sectorul comunicării, al schimbului de opinii, axa cunoașterii, relația cu rudele, în special cu frații. Fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Lună, care aduce schimbări și evenimente cu impact emoțional, surprize, răsturnări de situație în familie.

 

Horoscop Taur luna noiembrie 2020


Pentru nativii Taur luna noiembrie va fi o lună activă în următoarele domenii: mariajul, relațiile, parteneriatele de afaceri, planul financiar, sectorul profesional și starea de sănătate.

Sectorul asociat muncii și sănătății va fi traversat de către Venus, guvernatorul Taurilor, până pe 21 noiembrie, alături de Soare, energia, și va aduce o stare de sănătate mai bună, înțelegere cu colegii, ușurință în îndeplinirea sarcinilor, șanse și oportunități pentru cei care doresc să schimbe locul de muncă. Aceleași domenii vor fi traversate și de Mercur, care revine la mișcarea directă, din 4 noiembrie. În 10 noiembrie, Mercur, guvernatorul casei banilor, ajunge în zodia Scorpion, în sectorul parteneriatelor și relațiilor și va ajuta în comunicarea cu partenerul de cuplu, în negocieri și în semnarea de contracte. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor, care deschide o nouă etapă în cuplu sau privind un parteneriat de natură profesională. 

În ajunul Lunii Noi, mai exact în 14 noiembrie, revine și Marte la mișcarea directă și nativii vor reuși să rezolve o serie de probleme apărute, care pentru un timp nu le-au găsit rezolvare.

Evenimentul astral important al lunii este Luna Plină din zodia Gemeni, din 30 noiembrie, care activează axa financiară, în special banii pe care nativii îi câștigă de la locul de muncă și din activități independente. Fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Lună, care aduce schimbări și evenimente venite cu surpriză, răsturnări de situație prin informațiile primite.

 

Horoscop Gemeni luna noiembrie 2020


Pentru nativii Gemeni luna noiembrie va fi o lună activă în următoarele domenii: sfera sentimentală, activitatea la locul de muncă, sănătatea, relațiile și parteneriatele de afaceri, prietenii și proiectele de viitor.

Sectorul asociat iubirii, aventurii, flirtului, romantismului, copiilor, activităților de creație, artistice și distracției va fi traversat de către Venus, micul benefic, până pe 21 noiembrie, alături de Soare, energia vitală. Așadar, Gemenii vor trăi clipe de pasiune, armonie, clipe romantice în cuplu, relația cu copiii se îmbunătățește, iar cei implicați în activități de creație sau artistice vor avea parte de reușite. Aceleași domenii vor fi traversate și de Mercur, guvernatorul Gemenilor, care revine la mișcarea directă din 4 noiembrie. Este susținută comunicarea deschisă în cuplu. Pe 10 noiembrie Mercur ajunge în zodia Scorpion, în casa muncii, a activităților zilnice și a sănătății, unde va aduce înțelegere cu echipa cu care lucrează. Totodată, Gemenii pot primi propuneri de a-și schimba jobul. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Scorpion, din 15 noiembrie, care deschide o nouă etapă la locul de muncă, privind obținerea unui job sau adoptarea unui stil de viață sănătos, prin dietă și sport. 

În 14 noiembrie și Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă, prin sectorul prietenilor, al grupurilor sociale pe care le frecventează și planurilor de viitor. Gemenii vor observa că unele proiecte se reiau, cu ajutorul unor prieteni, care apar din nou în viața lor.

Evenimentul astral important al lunii este Luna Plină din zodia Gemeni, din 30 noiembrie, care activează casa personalității nativilor și axa relațiilor. Fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Lună, care aduce evenimente neașteptate, surprize, răsturnări de situație în planurile personale ale nativilor.

 

Horoscop Rac luna noiembrie 2020


Pentru nativii Rac luna noiembrie va fi o lună activă în următoarele domenii: sfera sentimentală, viața de familie, activitățile de la locul de muncă, relațiile cu colegii și copiii.

Sectorul asociat vieții de familie, a locuinței, a spațiului de locuit, a patrimoniului, va fi traversat de către Venus, micul benefic, până pe 21 noiembrie, alături de Soare, energia. Așadar, Racii se vor preocupa în special de familie, de gospodărie sau de achiziționarea/vinderea unui imobil, teren sau bun de valoare mai mare. Vor avea ajutor de la familie în toate demersurile care privesc căminul. Aceleași domenii vor fi traversate de către Mercur, astrul comunicării, care revine la mișcarea directă din 4 noiembrie. Va fi susținută comunicarea cu membrii familiei, cu părinții în special și va ajuta să se organizeze mai bine, să se informeze cu privire la bunurile pe care  doresc să le achiziționeze. Pe 10 noiembrie Mercur ajunge în zodia Scorpion, în sectorul afectiv, așa că se schimbă registrul astral și Racii își vor declara/împărtăși sentimentele sau unii nativi vor analiza relația de iubire. Cei singuri vor avea curajul să abordeze persoanele de care se simt atrase. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 15 noiembrie, care le deschide o nouă etapă în sfera sentimentală, în relația cu partenerul de cuplu. Posibil unii nativi să afle că vor deveni părinți sau poate iau decizia de a deveni părinți. În 14 noiembrie, Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă, prin sectorul carierei și al ambițiilor profesionale și nativilor le revine energia, curajul, inițiativa de a se implica în proiecte la locul de muncă.

Evenimentul astral important al lunii este Luna Plină din zodia Gemeni, din 30 noiembrie, care le activează sectorul asociat subconștientului, secretelor, trecutului, meditației și introspecției. Fenomenul astral este insoțit de o Eclipsa de Lună, care aduce evenimente neașteptate, surprize, răsturnări de situație în planurile personale ale Racilor. Cum Luna este guvernatoarea nativilor, planurile se pot schimba brusc, în urma unor evenimente cu impact emoțional.

Horoscop Leu luna noiembrie 2020


Pentru nativii Leu luna noiembrie va fi o lună activă în următoarele domenii: comunicarea și interacționarea cu ceilalți, viața de familie, sectorul sentimental, al relației cu copiii și proiectele noi din sfera profesională.

Sectorul comunicării, al schimbului de opinii, al informațiilor, cunoștințelor, interacționării cu ceilalți și al deplasărilor, va fi traversat de către Venus, micul benefic, până pe 21 noiembrie, alături de Soare, energia. Așadar, Leii se vor preocupa în special de relaționarea cu ceilalți, vor căuta informații într-un domeniu care îi interesează, vor avea succese în prezentarea de proiecte, lucrări, seminarii, interviuri, iar deplasările în scop administrativ sau financiar vor fi de bun augur. Aceleași domenii vor fi traversate și de Mercur, astrul comunicării, care revine la mișcarea directă din 4 noiembrie și va aduce claritate în gândire, exprimare clară și negocieri profitabile. Pe 10 noiembrie, Mercur ajunge în zodia Scorpion, în sectorul asociat căminului și vieții de familie și va ajuta în comunicarea cu membrii familiei sau în descurcarea unor acte sau documente care privesc regimul unei locuințe. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Scorpion, din 15 noiembrie, care aduce noi începuturi privind viața de familie, spațiul de locuit sau decizii care privesc schimbarea locuinței. 

În 14 noiembrie, Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă, prin sectorul asociat călătoriilor, studiilor, mediului academic, relației cu persoane/instituții din străinătate/publice, principiilor și sistemului de valori personale. Astfel, aceste domenii se deblochează, iar lucrurile încep să reintre în normal.

Evenimentul astral important al lunii este Luna Plină din zodia Gemeni, din 30 noiembrie, care le activează Leilor sectorul asociat prietenilor, grupurilor sociale din care fac parte, a planurilor și proiectelor de viitor. Totodată, se dinamizează și axa sentimentală. Fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Lună, care aduce evenimente neașteptate, surprize și răsturnări de situație bruște în planurile pe termen lung ale nativilor. Cum Luna guvernează sectorul subconștientului, Leii vor avea o revelație, care să îi facă să realizeze care este soluția într-o problemă care îi frământă. 

 

Horoscop Fecioară luna noiembrie 2020


Pentru nativii Fecioară luna noiembrie va fi o lună activă în următoarele domenii: sectorul financiar, comunicarea și interacțiunea cu ceilalți, acumularea de cunoștințe, căminul și relația cu membrii familiei, studiile, cursurile de perfecționare profesională, creditele, datoriile și destinația banilor pe care nativii îi dețin în comun cu partenerul de viață sau cu alte persoane.

Sectorul asociat banilor și resurselor pe care nativii le câștigă de la locul de muncă și din activități extraprofesionale va fi traversat de către Venus, micul benefic, până pe 21 noiembrie, alături de Soare. Așadar, Fecioarele se vor preocupa să-și suplimenteze veniturile, iar banii, sume mici dar importante, vor intra în conturile acestora. Aceleași domenii vor fi traversate și de către Mercur, guvernatorul lor, care revine la mișcarea directă din 4 noiembrie. Astfel, Mercur va opera în chip favorabil în toate negocierile pe care Fecioarele le vor avea privind încheierea de contracte. Pe 10 noiembrie, Mercur ajunge în zodia Scorpion, pe casa comunicării și a schimbului de opinii, a acumulării de cunoștințe, a învățării de lucruri noi, a deplasărilor și le va aduce Fecioarelor reușite la examene, interviuri, prezentări sau în pregătirea unor proiecte. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, care le deschide o nouă etapă, iar nativii sunt invitați, în următoareale două săptămâni, să își concentreze atenția pe a lucra la un proiect personal sau a-și  folosi abilitățile și experiența în domeniul de care sunt interesați.

Evenimentul astral important al lunii este Luna Plină din zodia Gemeni, din 30 noiembrie, care le activează sectorul asociat carierei și ambițiilor profesionale. Fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Lună, care aduce evenimente neașteptate, surprize, răsturnări de situație în planurile nativilor care privesc proiectele din carieră. 

 

Horoscop Balanță luna noiembrie 2020


Pentru nativii Balanță luna noiembrie va fi o lună activă în următoarele domenii: planul personal, relațional, financiar, al comunicării și interacționării cu ceilalți.

Sectorul personalității va fi traversat de către Venus, guvernatorul nativilor, până pe 21 noiembrie, alături de Soare, energia. Așadar, micul benefic va aduce beneficii nativilor, reușite, șanse, oportunități, dispoziție de flirt, șarm și ocazia de a-și pune în valoare talentele. Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă din 4 noiembrie prin semnul nașterii nativilor, ca în 10 noiembrie să înceapă să traverseze zodia Scorpion, respectiv sectorul financiar și al resurselor. Prin urmare, nativii care au știut să se pună în valoare, acum vor putea culege și roadele demersurilor, prin negocieri și încheierea unor contracte profitabile. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 15 noiembrie, care le deschide nativilor o nouă etapă în ce privește administrarea finanțelor. 

Pe 14 octombrie, Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă, prin sectorul asociat mariajului și relațiilor și lucrurile vor intra ușor-ușor în normal în relația cu partenerul de viață.

Evenimentul astral important al lunii este Luna Plină din zodia Gemeni, din 30 noiembrie, care le activează nativilor sectorul străinătății, studiilor, planurilor personale de viață, conștiința, înțelepciunea, filosofia, spiritualitatea și sistemul de valori personale. Fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Lună, care aduce evenimente neașteptate, surprize, răsturnări de situație în conștiința, filosofia și principiile după care se ghidează nativii, în urma unor evenimente cu impact emoțional.

 

Horoscop Scorpion luna noiembrie 2020


Pentru nativii Scorpion luna noiembrie va fi o lună activă în următoarele domenii: planul sentimental, relațional, financiar, al evenimentelor din trecut care revin în actualitate, dar și lansarea în proiecte personale.

Sectorul asociat subconștientului, al izolării, trecutului, secretelor, meditației, introspecției, va fi traversat de către Venus, până pe 21 noiembrie, alături de Soare, care reprezintă energia. Așadar, Scorpionii vor sta mai mult izolați, să-și analizeze acțiunile și atitudinea față de partener sau partenerii de afaceri. Aceleași domenii vor fi traversate și de către Mercur, astrul comunicării, care revine la mișcarea directă din 4 noiembrie. Posibil Scorpionii să aiba o revelație și să găsească soluții la problemele care îi frământă. Pe 10 noiembrie, se schimbă registrul astral, pentru că Mercur ajunge în zodia lor și le va fi un aliat de nădejde în toate procesele de comunicare, exprimare, atitudine. Aceștia își vor demonstra abilitățile, experiența acumulată și vor fi interesați să își îmbunătățească situația financiară. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 15 noiembrie, care le deschide o nouă etapă de viață. Este momentul lor de afirmare din an, în care își pot seta obiective și planuri pe termen lung, pot începe o nouă relație sau au posibilitatea să o îmbunătățească pe cea în care se află. 

Pe 14 noiembrie și Marte, guvernatorul lor, revine la mișcarea directă, prin zodia Berbec, prin sectorul muncii, așa că vor observa că au mai multă energie să rezvolve sarcinile la serviciu, iar tensiunile cu unii colegi se mai domolesc.

Evenimentul astral important al lunii este Luna Plină din zodia Gemeni, din 30 noiembrie, care le activează sectorul asociat avantajelor materiale, a banilor pe care îi dețin în comun cu partenerul, al creditelor, impozitelor, intimității și transformărilor profunde. Fenomenul astral este insoțit de o Eclipsă de Lună, care aduce evenimente neașteptate, surprize, răsturnări de situație în planurile financiare ale nativilor, dar și în ce privește apropierea de partener, inimitatea și încrederea reciprocă, domenii în care nativii ar putea să aibă parte de situații/evenimente  cu impact emoțional.

 

Horoscop Săgetător luna noiembrie 2020


Pentru nativii Săgetător luna noiembrie va fi o lună activă în următoarele domenii: sfera profesională, relațională, sentimentală, starea sănătății și proiectele de viitor.

Sectorul asociat grupurilor sociale pe care nativii le frecventează și planurile/proiectele pe termen lung vor fi traversate de către Venus, micul benefic, până pe 21 noiembrie, alături de Soare, care reprezintă energia vitală. Așadar, Săgetătorii se vor preocupa în special de lărgirea cercului de cunoștințe pentru a-și putea pune în aplicare planurile și a găsi finanțare. În cele mai multe cazuri vor avea ajutor de la prieteni. Aceleași domenii vor fi traversate de către Mercur, astrul comunicării, care revine la mișcarea directă din 4 noiembrie. Prin urmare, până pe 10 noiembrie, când Mercur ajunge pe domeniul casei subconștientului și al izolării, este recomandat să inițieze dialoguri cu prietenii sau cu grupurile cu care lucrează, pentru a pune la punct un plan/o strategie. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 15 noiembrie, care îi invită la o perioadă de o lună de zile, în care să mediteze, să aibă o introspecție și să analizeze acțiunile din ultima perioadă. Posibil unele idei, care le vor veni în această perioadă, să le poată implementa în viitor. Tot în preajma fenomenului astral, ar putea să-și rezolve o problemă de sănătate. 

Pe 14 noiembrie și Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă prin sectorul sentimental, așa că lucrurile încep să se îndrepte și în acest domeniu.

Evenimentul astral important al lunii este Luna Plină din zodia Gemeni, din 30 noiembrie, care le activează sectorul mariajului, al relațiilor și parteneriatelor. Fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Lună, care aduce evenimente neașteptate, surprize, răsturnări de situație în relațiile personale sau de natură profesională ale nativilor Săgetător. Cum Luna guvernează finanțele în comun cu partenerul, dar și intimitatea și încrederea reciprocă, aceste domenii ar putea fi motivul răsturnării situației.

 

Horoscop Capricorn luna noiembrie 2020


Pentru nativii Capricorn luna noiembrie va fi o lună activă în următoarele domenii: sentimental, profesional, privind planurile de viitor, relația cu prietenii și nu în ultimul rând, financiar.

Sectorul asociat carierei și ambițiilor profesionale va fi traversat de către Venus, micul benefic, până pe 21 noiembrie, alături de Soare, care reprezintă energia vitală. Așadar, nativii vor fi susținuți în toate acțiunile care privesc sfera profesională, însă trebuie să fie atenți la modul cum interacționează cu superiorii sau cu autoritățile, pentru că vor exista momente în care vor fi tensiuni și conflicte. Aceleași domenii vor fi traversate și de către Mercur, astrul comunicării, care revine la mișcarea directă din 4 noiembrie. Prin urmare, până pe 10 noiembrie, când Mercur ajunge în sectorul grupurilor sociale și a planurilor de viitor, nativii pot primi tot felul de oferte, informații cu privire la un job sau dacă colaborează cu persoane sau instituții din străinătate, vor afla informații prețioase, în urma cărora vor lua decizii. După 10 noiembrie, dialogul cu cei cu care au activități în comun, va duce la implentarea unor planuri. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Scorpion, din 15 noiembrie, care îi invită pe nativi la o nouă etapă privind proiectele personale și planurile pe termen lung.

Pe 14 noiembrie și Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă, prin sectorul familiei, căminului și se vor debloca unele demersuri, iar confictele cu membrii familiei ar putea să dispară, iar Capricornii să folosească constructiv energia lui Marte.

Evenimentul astral important al lunii este Luna Plină din zodia Gemeni, din 30 noiembrie, care le activează sectorul sectorul muncii și al sănătății. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, iar Luna guvernează sectorul relațiilor, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în relațiile cu partenerii de afaceri, colaboratorii și cei cu care desfășoară activități.

 

Horoscop Vărsător luna noiembrie 2020


Pentru nativii Vărsător luna noiembrie va fi o lună activă în următoarele domenii: viața de familie, locuința, sfera sentimentală, sfera profesională, convingerile și sistemul de valori personale.

Sectorul asociat principiilor, convingerilor, conștiinței, filosofiei de viață, studiilor, călătoriilor, schimburilor de experiență profesională și relația cu persoane din străinătate, va fi tranzitat de către Venus, micul benefic, care îi va îndemna pe nativi să meargă spre persoane cu care au valori comune. Cei singuri ar putea să își întâlnească perechea într-un mediu academic, la un curs de recalificare, într-o călătorie. Aceleași domenii vor fi traversate și de Mercur, astrul comunicării și planeta guvernatoare a casei iubirii, care revine la mișcarea directă din 4 noiembrie și care întărește interesul Vărsătorilor spre domeniile mai sus amintite. Din 10 noiembrie, se schimbă registrul astral și Mercur ajunge în sectorul profesional, interesul fiind acum pentru a-și rezolva niște chestiuni care țin de imagine, statut personal și direcția în carieră. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Scorpion, din 15 noiembrie, care îi invită pe nativi la o nouă etapă în ce privește cariera.

Pe 14 noiembrie și Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă, prin sectorul asociat comunicării, schimbului de opinii, gândirii, informațiilor și deplasărilor, așa că se va observa o mai bună interacțiune cu ceilalți, chiar dacă rămâne activă tendința de a intra în conflicte, de a-și susține punctele de vedere cu tărie și a nu face concesii.

Evenimentul astral important al lunii este Luna Plină din zodia Gemeni, din 30 noiembrie, care se formează în sectorul asociat iubirii, copiilor, creativității, vocației. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, fenomenul astral poate aduce surprize, răsturnări de situație și evenimente neașteptate în sfera sentimentală. Se poate încheia o poveste de iubire sau se pot culege demersurile în vederea cucerii unei persoane pe care nativii o doresc.

 

Horoscop Pești luna noiembrie 2020


Pentru nativii Pești luna noiembrie va fi o lună activă în următoarele domenii: financiar, familial, privind studiile, axa cunoașterii, informațiile, schimburile de experiență și relația cu instituții publice.

Sectorul asociat avantajelor materiale, a moștenirilor, creditelor, taxelor, banilor pe care nativii îi dețin la comun cu partenerul, dar și sfera intimității și a încrederii reciproce este traversată de către Venus, micul benefic, până pe 21 noiembrie. Așadar, situația financiară va cunoaște o îmbunătățire. Vor exista și momente în care micul benefic va intra în aspecte dizarmonice cu planetele  din zodia Capricorn, așa că se cere o atenție deosebită la cum gestionează banii. Este recomandat a se evita împrumuturi către prieteni sau să facă investiții în proiecte pe care nu le verifică înainte. În aceleași domenii ajunge și Mercur, care revine la mișcarea directă din 4 noiembrie, susținând o analiză și o gestionare rațională a situației financiare. Din 10 noiembrie, se schimbă registrul astral și Mercur ajunge în sectorul studiilor, proiectelor personale, schimburilor de experiență profesională, interesul fiind acum pentru a-și rezolva niște chestiuni birocratice sau de implementare a unor strategii pe termen lung. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 15 noiembrie, care îi invită pe nativii Pești la o nouă etapă privind studiile, schimburile de experiență, filosofia, spiritualitatea și sistemul de valori persoanele.

Pe 14 noiembrie și Marte, planeta acțiunii revine la mișcarea directă, prin sectorul financiar, așa că se deblochează intrarea sumelor de bani, de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale.

Evenimentul astral important al lunii este Luna Plină din zodia Gemeni, din 30 noiembrie, care se formează în sectorul asociat căminului, relației cu părinții și vieții de familie în general. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, fenomenul astral poate aduce surprize, răsturnări de situație și evenimente neașteptate în familie sau care privesc locuința/patrimoniul.

related posts

Modifică setările cookies