Horoscopul lunii decembrie 2022. Peștii au succes într-o activitate profesională, Vărsătorii sunt puși pe cuceriri


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în luna decembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop lunar

Horoscop Berbec luna decembrie 2022

 

Primul eveniment astral important al lunii decembrie este Luna Plină din zodia Gemeni, din 8 decembrie, care se formează în sectorul comunicării, informațiilor, veștilor, învățării, deplasărilor și relațiilor cu frații. Pot avea loc finaluri, încheieri de etape privind un curs de perfecționare, dar și evenimente în relația cu rudele. 

Sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale este activat din 7 decembrie de Mercur, din 10 decembrie de Venus și din 21 decembrie de Soare, când are loc solstițiu de iarnă. Așadar, cele trei planete vin să susțină cariera și activitatea profesională, să aducă oferte, propuneri de colaborări și implicare în proiecte noi. Se dinamizează relația cu străinătatea și cu rudele care locuiesc în afara țării. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, din 23 decembrie, care anunță noi etape în sfera socio-profesională, privind statutul și imaginea personală.

Evenimentul astral important al lunii decembrie este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 20 decembrie, în zodia Berbec, în casa personalității tale. Este un moment favorabil unor noi începuturi, ai șansa să începi o relație nouă, o afacere, un job, o formă de învățământ, să te muți la  casa ta sau să devii părinte.

Din 29 decembrie și până pe 18 ianuarie 2023 urmează o perioadă în care Mercur, planeta comunicării, retrogradează prin zodia Capricorn și te invită la o reevaluare a proiectelor profesionale.

 

Horoscop Taur luna decembrie 2022

 

Primul eveniment astral important al lunii decembrie este Luna Plină din zodia Gemeni, din 8 decembrie, care se formează în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă sau din activități extraprofesionale. Pot avea loc încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri financiare prin încasarea unor sume mari de bani. De asemenea, poate să apară și o criză, care te va obliga să găsești alte surse de venituri.

Sectorul asociat studiilor, perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, privind o călătorie, dar și convingerile și principiile de viață este activat din 7 decembrie de Mercur, din 10 decembrie de Venus și din 21 decembrie de Soare, când are loc solstițiu de iarnă. Cele trei planete vor susține activitatea educațională și perfecționarea profesională. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, din 23 decembrie, care anunță noi etape în aceste domenii. Posibil să apară evenimente, care să-ți schimbe modul în care vezi lucrurile în privința dezvoltării personale.

Evenimentul astral important al lunii decembrie este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 20 decembrie în zodia Berbec. Posibil Jupiter să amplifice anumite stări emoționale, dar ajută la o vindecare și după un proces de introspecție, s-ar putea să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Din 29 decembrie și până pe 18 ianuarie 2023 urmează o perioadă în care Mercur, planeta comunicării, retrogradează prin zodia Capricorn și-ți va răscoli principiile și direcția profesională cu scopul să te determine să iei cea mai bună decizie de natură profesională.

 

Horoscop Gemeni luna decembrie 2022

 

Primul eveniment astral important al lunii decembrie este Luna Plină din zodia Gemeni, din 8 decembrie, care se formează în sectorul personalității. Posibil să înregistrezi un succes în planul personal sau să închei o etapă importantă în viața ta. De asemenea, s-ar putea să apară o criză în relația cu partenerul de cuplu, să vrei să faci o schimbare.

Sectorul asociat intereselor financiare, a banilor pe care îi deții cu partenerul de cuplu sau alte persoane, creditele, moștenirile, taxele, impozitele și datoriile, este activat din 7 decembrie de Mercur, din 10 decembrie de Venus și din 21 decembrie de Soare, când are loc solstițiu de iarnă. Așadar, îți dorești o reorganizare a sectorului financiar, astfel încât să ai o situație clară. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, din 23 decembrie, care anunță noi etape în aceste domenii, dar și-n sectorul intim și transformărilor profunde.

Evenimentul astral important al lunii decembrie este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 20 decembrie în zodia Berbec. Jupiter este guvernatorul casei relațiilor. Dacă ești singură, s-ar putea să-ți găsești jumătatea prin intermediul prietenilor sau socializând mai mult. Dacă faci parte dintr-un cuplu, este posibil să-ți faci planuri de viitor cu partenerul, să închei o relație sau să reiei o legătură mai veche. De asemenea, marele benefic vine cu oportunități profesionale și o creștere a veniturilor de pe urma exercitării profesiei.

Din 29 decembrie și până pe 18 ianuarie 2023 urmează o perioadă în care Mercur, guvernatorul tău retrogradează prin zodia Capricorn, unde aduce o reorganizare a situației financiare, în special în ce privesc sumele pe care le datorezi.

 

Horoscop Rac luna decembrie 2022

 

Primul eveniment astral important al lunii decembrie este Luna Plină din zodia Gemeni, din 8 decembrie, care se formează în sectorul asociat subconștientului, frământărilor interioare, trecutului, meditației și introspecției. Ești invitată la un bilanț personal. Din punct de vedere al sănătății este recomandat să ai mai multă grijă, pentru că se pot acutiza niște afecțiuni.

Sectorul asociat relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale este activat din 7 decembrie de Mercur, din 10 decembrie de Venus și din 21 decembrie de Soare, când are loc solstițiu de iarnă. Așadar, urmează o perioadă activă în planul relațional. Dacă ești singură, este momentul să fii deschisă oportunităților care vin spre tine. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, din 23 decembrie, care anunță noi etape în sfera relațională, dar și privind negocierea/încheierea unor contracte profesionale.

Începând din 20 decembrie, Jupiter, guvernatorul casei muncii, revine în zodia Berbec, respectiv pe casa carierei și sferei socio-profesinale. Recomandarea astrelor este să nu ratezi oportunitățile de afirmare profesională, să-ți pui în valoare abilitățile și experiența profesională.

Din 29 decembrie și până pe 18 ianuarie 2023 urmează o perioadă în care Mercur, planeta comunicării, retrogradează prin zodia Capricorn, prin sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale. Mercur va răscoli acest sectorul astral și ești invitată să clarifici anumite chestiuni relaționale și profesionale.

 

Horoscop Leu luna decembrie 2022

 

Primul eveniment astral important al lunii decembrie este Luna Plină din zodia Gemeni, din 8 decembrie, care se formează în sectorul relațiilor de prietenie, vieții sociale și planurilor de viitor. Posibil să închei cu succes un proiect sau să începi un proiect nou. Pentru că fenomenul astral se formează pe axa sentimentală, pot să apară evenimente și-n planul iubirii.

Sectorul asociat muncii, activităților profesionale, rutinei zilnice și sănătății este activat din 7 decembrie de Mercur, din 10 decembrie de Venus și din 21 decembrie de Soare, când are loc solstițiu de iarnă. Așadar, urmează o perioadă aglomerată la locul de muncă, cu planificarea unor strategii și proiecte. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, din 23 decembrie, care anunță noi etape în sfera muncii. Din punct de vedere al sănătății ești invitată să adopți un stil de viață sănătos, mai multă odihnă și detașare față de factorii de stres.

Începând din 20 decembrie, Jupiter, marele benefic, revine în zodia Berbec, prin sectorul principiilor, călătoriilor, lărgirii orizonturilor și perfecționării profesionale. Jupiter, fiind guvernatorul casei sentimentale, vine să aducă oportunități în planul amoros. Este posibil să întâlnești persoane noi într-o călătorie sau la un eveniment cultural, cu care să rezonezi din punct de vedere al principiilor și credințelor. 

Din 29 decembrie și până pe 18 ianuarie 2023 urmează o perioadă în care Mercur, planeta comunicării, retrogradează prin zodia Capricorn, unde va răscoli activitatea profesională, sarcinile, programul de lucru, dar și relațiile cu colegii, unde s-ar putea să apară mai multe neînțelegeri. Rolul retrogradării este să se clarifice anumite lucruri în aceste domenii. Privind starea de sănătate, s-ar putea reactiva anumite afecțiuni, care necesită investigații.

 

Horoscop Fecioară luna decembrie 2022

 

Primul eveniment astral important al lunii decembrie este Luna Plină din zodia Gemeni, din 8 decembrie, care se formează în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, unde apar oportunități, încheieri de etape, finalizarea unor proiecte și înregistrarea unui succes. De asemenea, poate să apară și o criză, care necesită schimbarea termenilor unui contract.

Sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, creativității, copiilor și valorificării unui talent                 este activat din 7 decembrie de Mercur, din 10 decembrie de Venus și din 21 decembrie de Soare, când are loc solstițiu de iarnă. Așadar, domeniile enumerate vor fi activate în următoarea perioadă și este recomandat să acționezi dacă vrei o schimbare în planul sentimental. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, din 23 decembrie, care anunță noi etape în sectorul iubirii și aventurilor romantice, în relația cu copiii, dacă ești părinte, dar și privind valorificarea unei pasiuni.

Evenimentul astral important al lunii decembrie este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 20 decembrie în zodia Berbec. Cum Jupiter este guvernatorul casei familiei, locuinței, aflat într-o casă financiară, s-ar putea să obții bani dintr-o investiție, de pe urma unor tranzacții imobiliare sau de la familie. Și sectorul transformărilor profunde, intimității va fi activat, așa că urmează o perioadă în care-ți vei relansa relația de cuplu.

Din 29 decembrie și până pe 18 ianuarie 2023 urmează o perioadă în care Mercur, planeta comunicării, retrogradează prin zodia Capricorn și va răscoli sectorul sentimental cu scopul să lămurești anumite chestiuni. De asemenea, s-ar putea să revină în viața ta anumite persoane din trecut.

 

Horoscop Balanță luna decembrie 2022

 

Primul eveniment astral important al lunii decembrie este Luna Plină din zodia Gemeni, din 8 decembrie, care se formează în sectorul schimburilor de experiență profesională, lărgirii orizonturilor cunoașterii, călătoriilor, principiilor de viață. Un proiect poate ajunge la final, culegi roadele demersurilor și implicării tale, obții niște acte, atestate sau diplome. De asemenea, nu este exclus să apară și o criză privind principiile și sistemul de valori și să intri în conflicte de idei cu cineva de la serviciu.

Sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit, părinților și patrimoniului este activat din 7 decembrie de Mercur, din 10 decembrie de Venus și din 21 decembrie de Soare, când are loc solstițiu de iarnă. Urmează o perioadă activă în familie și-n administrarea bunurilor imobiliare. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, din 23 decembrie, care anunță noi etape în sectorul familiei.

Evenimentul astral important al lunii decembrie este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 20 decembrie în zodia Berbec, în sectorul relațiilor și parteneriatelor profesioale. Așadar, Jupiter vine cu oportunități în planul relațional, însă poate aduce și eliberarea dintr-o relație toxică.

Din 29 decembrie și până pe 18 ianuarie 2023 urmează o perioadă în care Mercur, planeta comunicării, retrogradează prin zodia Capricorn și va răscoli relațiile de familie și intențiile privind administrarea unor bunuri. Scopul retrogradării este să rezolvi anumite chestiuni administrative sau relaționale, pe care le-ai tot amânat.

 

Horoscop Scorpion luna decembrie 2022

 

Primul eveniment astral important al lunii decembrie este Luna Plină din zodia Gemeni, din 8 decembrie, care se formează în sectorul intereselor financiare, creditelor, taxelor, moșternirilor, banilor deținuți împreună cu partenerul, și care aduce sume importante de bani provenite din alte surse decât salariile.

Sectorul asociat comunicării, gândirii, învățării, acumulării de cunoștințe, deplasările și relația cu rudele este activat din 7 decembrie de Mercur, din 10 decembrie de Venus și din 21 decembrie de Soare, când are loc solstițiu de iarnă. Urmează o perioadă bună pentru negocieri, de acumulare de informație și studiu personal. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, din 23 decembrie, care anunță noi etape în sectorul învățării, comunicării și interacționării cu ceilalți.

Evenimentul astral important al lunii decembrie este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 20 decembrie în zodia Berbec. Așadar, marele benefic vine cu oportunități la/prin serviciu și sectorul profesional și aduce dezvoltare și expansiune. 

Din 29 decembrie și până pe 18 ianuarie 2023 urmează o perioadă în care Mercur, planeta comunicării, retrogradează prin zodia Capricorn, pe sectorul comunicării și învățării. Posibil să reiei niște cursuri, să înveți lucruri pe care le-ai amânat. De asemenea, s-ar putea să spui lucrurilor pe nume, să clarifici niște situații în familie, în relația de cuplu sau în relațiile cu colegii și prietenii.

 

Horoscop Săgetător luna decembrie 2022

 

Primul eveniment astral important al lunii decembrie este Luna Plină din zodia Gemeni, din 8 decembrie, care se formează în sectorul relațiilor și parteneriatelor. Pot să apară și evenimente, care să aducă culegerea roadelor unor demersuri parteneriale. De asemenea, este posibil să apară o criză în relații sau în parteneriatele de afaceri, să se încheie niște etape, să se finalizeze proiecte. 

Sectorul asociat banilor pe care îi câștigi din muncă este activ din 7 decembrie de Mercur, din 10 decembrie de Venus și din 21 decembrie de Soare, când are loc solstițiu de iarnă. Așadar, urmează o perioadă în care este activitate în conturile tale, îți suplimentezi veniturile și faci multe cheltuieli. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, din 23 decembrie, care anunță noi etape în sfera financiară, privind administrarea banilor pe care îi deții și găsirea unui echilibru între încasări și cheltuieli. 

Evenimentul astral important al lunii decembrie este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 20 decembrie în zodia Berbec. Marele benefic vine cu oportunități în dragoste, relansarea unei relații, apariția unui copil, implicarea într-un proiect de creație, care îți poate aduce notorietate și valorificarea unui talent.

Din 29 decembrie și până pe 18 ianuarie 2023 urmează o perioadă în care Mercur, planeta comunicării, retrogradează prin zodia Capricorn, respectiv prin sectorul financiar, care necesită o administrare mai bună. Astfel, este posibil să apară blocaje sau întârzieri în încasarea banilor. De asemenea, ai putea încerca renegocieri și suplimentarea veniturilor.

 

Horoscop Capricorn  luna decembrie 2022

 

Primul eveniment astral important al lunii decembrie este Luna Plină din zodia Gemeni, din 8 decembrie, care se formează în sectorul muncii și activităților profesionale și poate aduce un succes, o realizare, finalizarea unui proiect, obținerea unui job nou. De asemenea, poate inverveni și o criză, care te să determine să faci niște schimbări. Din punct de vedere al sănătății este recomandată mai multă odihnă în preajma fenomenului astral și adoptarea unui regim de viață sănătos.

Casa personalității este activată din 7 decembrie de Mercur, din 10 decembrie de Venus și din 21 decembrie de Soare, când are loc solstițiu de iarnă. Așadar, urmează o perioadă în care te ocupi de tine. De asemenea, ai ocazia să-ți demonstrezi abilitățile, experiența și cunoștințele. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, din 23 decembrie, care anunță noi etape în planul personal.

Evenimentul astral important al lunii decembrie este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 20 decembrie în zodia Berbec. Marele benefic vine cu oportunități de întemeiere a unei familii, de rezolvare a unor situații cu spațiul locativ, patrimoniul, dar și relațiile cu părinții.

Din 29 decembrie și până pe 18 ianuarie 2023 urmează o perioadă în care Mercur, planeta comunicării, retrogradează prin zodia Capricorn, respectiv prin casa personalității și cere reevaluarea planurilor personale și schimbarea modului în care relaționezi și comunici cu ceilalți.

 

Horoscop Vărsător luna decembrie 2022

 

Primul eveniment astral important al lunii decembrie este Luna Plină din zodia Gemeni, din 8 decembrie, care se formează în sectorul sentimental, privind aventurile romantice, flirtul, relațiile cu copiii și activitățile de creativitate, distracție și relaxare. Posibil să aibă loc încheierea unei etape în planul iubirii sau poate culegi roadele unor demersuri privind cucerirea unei persoane.

Sectorul asociat subconștientului, izolării, introspecției și trecutului este activat din 7 decembrie de Mercur, din 10 decembrie de Venus și din 21 decembrie de Soare, când are loc solstițiu de iarnă. Posibil să revină persoane din trecut în viața ta sau poate doar îți aduci aminte și te răscolesc. Este nevoie să încerci să faci niște planuri de viitor, pe care să le lansezi când planetele vor ajunge în zodia ta. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, din 23 decembrie, care te invită la un bilanț personal.

Evenimentul astral important al lunii decembrie este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 20 decembrie în zodia Berbec. Așadar, marele benefic aduce oportunități de învățare a unor lucruri noi, ai noroc la informații utile și la persoane care să te învețe. Posibil să obții o bursă, să începi niște cursuri sau continui o formă de învățământ. 

Din 29 decembrie și până pe 18 ianuarie 2023 urmează o perioadă în care Mercur, planeta comunicării, retrogradează prin zodia Capricorn și va răscoli trecutul. De asemenea, pot ieși la suprafață anumite secrete. Intuiția va fi activată și este posibil să primești mesaje din astral, care să te ajute să conștientizezi anumite lucruri.

 

Horoscop Pești luna decembrie 2022

 

Primul eveniment astral important al lunii decembrie este Luna Plină din zodia Gemeni, din 8 decembrie, care se formează în sectorul vieții de familie și spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Fenomenul astral poate aduce încheieri de etape, finalizarea unor demersuri privind administrarea unui imobil, o reamenajare. De asemenea, este posibil să apară o criză familială, din cauza unui context financiar.

Sectorul asociat prietenilor, vieții sociale, planurilor și proiectelor pe termen lung  este activat din 7 decembrie de Mercur, din 10 decembrie de Venus și din 21 decembrie de Soare, când are loc solstițiu de iarnă. Așadar, ești invitată să-ți faci planuri, strategii, să relaționezi mai mult, să-ți lărgești cercul de cunoscuți, pentru a putea să ai succes într-o activitate profesională. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, din 23 decembrie, care anunță noi etape în relațiile profesionale, relațiile de prietenie sau în viața socială.

Evenimentul astral important al lunii decembrie este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 20 decembrie în zodia Berbec. Marele benefic vine cu oportunități financiare, de suplimentare a veniturilor și cu negocieri importante.

Din 29 decembrie și până pe 18 ianuarie 2023 urmează o perioadă în care Mercur, planeta comunicării, retrogradează prin zodia Capricorn și va răscoli proiectele și relațiie cu prietenii. Este o prioadă bună pentru reevaluarea unor proiecte și pentru a-ți da seama cine-ți este cu adevărat prieten.

related posts

Modifică setările cookies