Horoscopul lunii februarie 2022. Berbecii își recuceresc partenerul de cuplu, Leii culeg roadele unui proiect profesional


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în luna februarie 2022. 

Tag-uri: #horoscop lunar

Horoscop Berbec luna februarie 2022


Contextul astral al lunii februarie îți aduce preocupări pentru sfera profesională, proiectele pe termen lung, relațiile de prietenie, sfera sentimentală și pregătirea unui plan de lansare personală.

Primul aspect astral este Luna Nouă din zodia Vărsător, din 1 februarie, care deschide noi etape în relațiile de prietenie, dar și în planurile pe termen lung, în proiectele profesionale.

Mercur, astrul care-ți guvernează casa comunicării, revine la mișcarea directă, din 4 februarie, prin Capricorn, apoi ajunge în 14 februarie în Vărsător. Dacă ai discutat și rediscutat proiecte profesionale și nu ai luat decizii, din cauza neînțelegerile cu cei cu care desfășori activități, din partea a doua a lunii, vei avea idei și soluții originale, favorabile încheierii unor contracte.

Al doilea eveniment astral important este Luna Plină din zodia Leu, care se formează pe 16 februarie, în sectorul sentimental, afectiv, al iubirii, fericirii, romantismului, copiilor și creativității. Poți înregistra un succes prin valorificarea unui talent, se poate încheia o etapă în iubire sau poate culegi roadele unor demersuri privind cucerirea unei persoane sau recucerirea partenerului de cuplu.

Intrarea Soarelui, guvernatorul casei sentimentale, în zodia Pești, din 18 februarie, în sectorul subconștientului și frământărilor interioare, îți poate aduce nevoia de izolare, de meditație și introspecție. Urmează o lună de zile, în care îți investești energia spre interior, pentru a face un plan/proiect pe care să-l lansezi la Luna Nouă din zodia ta.

 

Horoscop Taur luna februarie 2022

 

Contextul astral al lunii februarie îți aduce preocupări pentru carieră, sfera profesională, imaginea și statutul personal, familie, perfecționarea profesională, călătoriile, studiile, principiile și convingerile de viață, proiectele profesionale și relațiile de prietenie.

Primul aspect astral este Luna Nouă din zodia Vărsător, din 1 februarie, care deschide noi etape în planul socio-profesional, al carierei, imaginii și statutului personal.

Mercur, guvernatorul casei financiare, dar și a sectorului sentimental, revine la mișcarea directă, din 4 februarie, prin Capricorn, apoi ajunge în 14 februarie în Vărsător. Dacă ai avut discuții despre planurile pe termen lung, privind proiectele tale personale, acum acestea pot căpăta formă sau le poți îmbunătăți.

Luna Plină din 16 februarie are loc în zodia Leu, pe sectorul asociat familiei, părinților, locuinței, patrimoniului și poate aduce încheierea unei etape. Dacă ai demarat o acțiune care privește achiziționarea unui imobil/ teren sau administrarea unui bun imobiliar, acum poți beneficia de rezultate sau să finalizezi cu succes niște acte.

Intrarea Soarelui în zodia Pești, din 18 februarie, în sectorul prietenilor și planurilor de viitor, îți poate aduce o nevoie mai mare de socializare, de a stabili relații strânse cu cei apropiați sau demararea unor proiecte, care ar putea să-ți suplimenteze veniturile.

 

Horoscop Gemeni luna februarie 2022

 

Contextul astral al lunii februarie îți aduce preocupări pentru acumularea de cunoștințe, perfecționarea într-un domeniu, relațiile cu frații, cariera, activitatea profesională, principiile și convingerile după care te ghidezi în viață.

Primul aspect astral este Luna Nouă din zodia Vărsător, din 1 februarie, care deschide noi etape în planul studiilor, perfecționării profesionale, principiilor, sistemului de valori. 

Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, din 4 februarie, prin Capricorn, unde, timp de trei săptămâni, ai evaluat situația financiară și ai căutat soluții pentru a-ți rezolva unele probleme apărute neașteptat. Pe 14 februarie Mercur ajunge în zodia Vărsător, unde vine cu preocupări pentru învățare, acumulare de cunoștințe, perfecționare profesională.

Luna Plină din 16 februarie are loc în zodia Leu, pe sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, relațiilor cu frații. Poate avea loc un succes privind susținerea unui examen, obținerea unui atestat, a unei diplome. Totodată, în urma unei crize de comunicare cu frații sau cu rudele apropiate, este posibil să se rezolve o problemă mai veche.

Intrarea Soarelui în zodia Pești, din 18 februarie, în sectorul carierei, relațiilor cu străinătatea, relațiilor cu șefii sau cu persoanele cu autoritate din viața ta, îți aduce, timp de o lună, preocupări de natură profesională și de programare, organizare a unei plecări în străinătatea sau prezentării unei lucrări în fața unei comisii.

 

Horoscop Rac luna februarie 2022

 

Contextul astral al lunii februarie îți aduce preocupări pentru situația financiară, a banilor pe care îi câștigi din muncă, dar și a banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariile. Totodată, ești interesată de relația de cuplu, relațiile profesionale, de încheierea unui contract/parteneriat și de schimbarea anturajului sau a serviciului.

Primul aspect astral este Luna Nouă din zodia Vărsător, din 1 februarie, care deschide noi etape în planul intereselor materiale, a datoriilor, creditelor și banilor, pe care ai putea să îi obții din alte surse decât salariile.

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, din 4 februarie, prin zodia Capricorn, unde, timp de trei săptămâni, te-a ajutat să-ți reevaluezi relațiile personale, dar și cele profesionale. Pe 14 februarie Mercur ajunge în zodia Vărsător și poți începe reorganizarea finanțelor pe care le deții împreună cu partenerul de cuplu sau alți terți cu care ai bunuri în comun.

Luna Plină din 16 februarie are loc în zodia Leu, pe sectorul financiar, a banilor pe care îi câștigi și poate anunța încheierea cu succes a unor negocieri. Totodată, poate să apară un eveniment neașteptat, care să te oblige să cheltui o sumă mai mare de bani.

Intrarea Soarelui în zodia Pești, din 18 februarie, în sectorul perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, călătoriilor, proiectelor personale, dar și principiilor și străinătății, aduce un interes mai mare pentru aceste domenii în luna ce urmează.

 

Horoscop Leu luna februarie 2022

 

Contextul astral al lunii februarie îți aduce preocupări pentru propria persoană, relațiile de cuplu sau profesionale, planurile financiare și activitatea profesională.

Primul aspect astral este Luna Nouă din zodia Vărsător, din 1 februarie, care deschide noi etape în planul asociat relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Următoarele două săptămâni sunt importante să-ți setezi obiective și să închei un parteneriat, care se poate dovedi de bun augur pe termen lung.

Mercur, guvernatorul casei financiare, revine la mișcarea directă, din 4 februarie, prin zodia Capricorn, unde, timp de trei săptămâni, te-a ajutat să-ți reorganizezi activitatea la locul de muncă. Din 14 februarie Mercur ajunge în Vărsător și poți relua niște dialoguri cu partenerul privind planurile voastre de viitor, dar și privind planuri profesionale.

Luna Plină din zodia Leu din 16 februarie se formează în casa personalității tale, dar se dinamizează și axa relațională, așa că fii atentă la cum gestionezi lucrurile, dacă intervine o criză în cuplu!Totodată, poți înregistra un succes, culegi roadele unui proiect profesional, a unui parteneriat sau primești o cerere în căsătorie.

Intrarea Soarelui în zodia Pești, din 18 februarie, în sectorul intereselor materiale, îți aduce, timp de o lună, preocupări pentru a-ți face ordine în resursele pe care le deții în comun cu partenerul sau alte rude, programezi o vizită la notar sau la o instituție financiară.

 

Horoscop Fecioară luna februarie 2022

 

Contextul astral al lunii februarie îți aduce preocupări pentru relațiile de cuplu, profesionale, căsătorie, activitatea la locul de muncă și starea de sănătate.

Primul aspect astral este Luna Nouă din zodia Vărsător, din 1 februarie, care deschide noi etape în sectorul sănătății și activităților profesionale. Urmează o perioadă de două săptămâni, în care este recomandat să te ocupi de sănătate, să faci investigații și să-ți concentrezi atenția pe sarcinile noi de la serviciu.

Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, din 4 februarie, prin zodia Capricorn, unde, timp de trei săptămâni, te-a ajutat să-ți reevaluezi relațiile sentimentele, cu cei dragi, apropiați. Acum renunți la critici și reușești să lași în urmă nemulțumirile. Pe 14 februarie Mercur ajunge în zodia Vărsător, pe casa muncii, activităților profesionale și a sănătății, semn că începi o reorganizare a sarcinilor. Posibil să-ți programezi niște consultații sau investigații medicale.

Luna Plină din zodia Leu din 16 februarie se formează în sectorul asociat subconștientului, izolării, frământărilor interioare. Poate avea loc încheierea unei etape privind o activitate profesională sau chiar ruperea unui contract dacă intervine o criză. Totodată, poți avea parte de o revelație și să realizezi ce anume este important în viața ta.

Intrarea Soarelui, din 18 februarie, în sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatelor profesionale, îți aduce, timp de o lună, preocupări pentru relația de cuplu sau pentru încheierea unui contract/parteneriat.

 

Horoscop Balanță luna februarie 2022

 

Contextul astral al lunii februarie îți aduce preocupări pentru familie, locuință, administrarea unor bunuri, relațiile cu familia, sfera sentimentală, copiii, activitatea profesională, proiectele de viitor și relațiile de prietenie.

Primul aspect astral este Luna Nouă din zodia Vărsător, din 1 februarie, care deschide noi etape în sectorul iubirii, romantismului, aventurii, copiilor, creativității și valorificării unui talent. Prin urmare, este posibil să-ți consolidezi relațiile cu copiii, cu partenerul de cuplu sau să obții beneficii de pe urma valorificării unei pasiuni.

Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 4 februarie, prin zodia Capricorn, unde, timp de trei săptămâni, te-a ajutat să-ți revizuiești relațiile de familie, dar și administrarea unor bunuri. Acum poți lua decizii liniștită, pentru că lucrurile s-au mai liniștit și nu mai există situația în care să te răzgândești. Pe 14 februarie, Mercur ajunge în Vărsător și încep dialoguri cu copiii, cu persoana iubită, legate de programarea vacanțelor sau de planurile voastre împreună. Poți clarifica o serie de aspecte care păreau încurcate.

Luna Plină din zodia Leu, din 16 februarie, se formează în sectorul prietenilor, vieții sociale, activităților profesionale pe care le desfășori împreună cu un grup. Poate avea loc încheierea unei etape, a unui proiect sau se poate să intervină o criză în relațiile cu prietenii și să se rupă o relație.

Intrarea Soarelui, din 18 februarie, în zodia Pești, în sectorul muncii și sănătății, îți aduce o lună de zile, în care ești invitată să investești în activitățile profesionale, dar și în sfera sănătății, unde este nevoie de mai multe investigații.

 

Horoscop Scorpion luna februarie 2022

 

Contextul astral al lunii februarie îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală, progamarea unui concediu, relațiile de familie, administrarea unor bunuri patrimoniale, cariera și imaginea personală.

Primul aspect astral este Luna Nouă din zodia Vărsător, din 1 februarie, care deschide noi etape în viața de familie, privind administrarea unor bunuri, o mutare sau consolidarea relațiilor cu familia, părinții sau frații.

Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 4 februarie, prin zodia Capricorn, unde, timp de trei săptămâni, te-a ajutat să-ți reevaluezi cunoștințele, să susții interviuri, să prezinți lucrări sau să înveți pentru examene. Totodată, ți-ai reevaluat modalitatea de comunicare, de abordare sau de transmitere a informațiilor primite. Pe 14 februarie Mercur ajunge în Vărsător și încep discuții despre casă, reamenajarea spațiului de locuit și căutarea unor oferte pentru a știi de ce sumă de bani ai nevoie.

Luna Plină din zodia Leu, din 16 februarie, se formează pe sectorul carierei, sfere socio-profesionale, a imaginii și statutului personal și poate aduce un succes, o realizare. Totodată, te poți aștepta la o surpriză neașteptată în planul familial, încheierea unei etape.

Intrarea Soarelui, din 18 februarie, în zodia Pești, în sectorul sentimental, îți aduce, timp de o lună, oportunități în dragoste. Posibil să ții legătura cu cineva din străinătate. Totodată, valorificarea unui talent, îți poate scoate în evidență capacitatea de creativitate, iar abilitățile vor fi apreciate de către șefi, într-un proiect în care te implici.

 

Horoscop Săgetător luna februarie 2022

 

Contextul astral al lunii februarie îți aduce preocupări pentru viața de familie, spațiul de locuit, comunicarea, învățarea unor lucruri noi, perfecționarea profesională și schimburile de experiență, negocierile, călătoriile, dar și principiile și convingerile.

Primul aspect astral este Luna Nouă din zodia Vărsător, din 1 februarie, care deschide noi etape în sectorul comunicării, interacționării cu ceilalți, privind acumularea de cunoștințe sau negocierile.

Mercur, guvernatorul casei financiare, revine la mișcarea directă, din 4 februarie, prin zodia Capricorn, unde, timp de trei săptămâni, te-a ajutat să negociezi niște contracte importante, să pui ordine în situația financiară și să administrezi eficient sumele pe care le deții. Din 14 februarie, Mercur ajunge în Vărsător și ești, din nou, invitată la negocieri, învățarea unor lucruri noi, la deplasări în scop administrativ sau financiar.

Luna Plină din zodia Leu, din 16 februarie, se formează pe sectorul studiilor, perfecționării profesionale și schimburilor de experiență, călătoriilor și principiilor de viață. Poți înregistra un succes la examene, la un interviu de angajare, poate avea loc încheierea unei etape de școlarizare sau plecarea în străinătate în scop profesional sau de agrement. Totodată, pricipiile tale pot suferi modificări, să vezi lucrurile și din altă perspectivă.

Intrarea Soarelui, din 18 februarie, în zodia Pești, în sectorul vieții de familie și spațiului de locuit, îți aduce, timp de o lună, posibilitatea să te ocupi de familie, să administrezi niște bunuri sau să faci o mutare.

 

Horoscop Capricorn luna februarie 2022

 

Contextul astral al lunii februarie îți aduce preocupări pentru sectorul financiar, relațiile personale, proiectele personale sau profesionale și învățarea unor lucruri noi, susținerea unor interviuri, proiecte și examene. 

Primul aspect astral este Luna Nouă din zodia Vărsător, din 1 februarie, care deschide noi etape în planul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă proprie. Ai putea să-ți suplimentezi veniturile dintr-o activitate nouă, o idee de afaceri. 

Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 4 februarie, prin casa personalității, unde, timp de trei săptămâni, te-a ajutat să-ți faci o autoevaluare. Pe 14 februarie, Mercur ajunge în zodia Vărsător, pe sectorul banilor obținuți din salarii și activități extraprofesionale, semn că poți începe niște negocieri. Dacă știi cum să pui problemele și să te pui în valoare, vei putea obține o mărire salarială considerabilă.

Luna Plină din zodia Leu, din 16 februarie, se formează pe sectorul intereselor materiale, a banilor pe care îi deții în comun cu alte persoane sau cu partenerul de cuplu. Prin urmare, poate avea loc încheierea unor etape privind un context financiar sau culegerea roadelor unor demersuri privind obținerea unui împrumut sau accesarea unui credit.

Intrarea Soarelui, din 18 februarie, în zodia Pești, în sectorul comunicării, gândirii, schimburilor de opinii, învățării și deplasărilor, îți aduce, timp de o lună, ajutor în toate activitățile intelectuale și-n deplasările în scop financiar sau administrativ.

 

Horoscop Vărsător luna februarie 2022

 

Contextul astral al lunii februarie îți aduce preocupări pentru relații, situația financiară, a banilor pe care câștigi din muncă sau activități extraprofesionale.

Primul aspect astral este Luna Nouă din zodia Vărsător, din 1 februarie, care îți deschide noi etape în planul personal. Este momentul tău de afirmare din an, în care-ți poți seta obiective pe termen lung. Totodată, se activează axa relațiilor și mariajului și poți lua decizii privind o relație.

Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 4 februarie, prin zodia Capricorn, unde, timp de trei săptămâni, te-a ajutat să-ți faci un bilanț. Din 14 februarie Mercur ajunge în semnul nașterii tale, oferindu-ți o mai mare putere de concentrare, de acumulare de informație, capacitate de a știi să duci o negociere în favoarea ta. Totodată, Mercur va fi de un real ajutor în toate activitățile intelectuale pe care le desfășori.

Luna Plină din zodia Leu, din 16 februarie, se formează în sectorul căsătoriei, relațiilor personale sau profesionale, colaboratorilor și asociaților. Poți primi o cerere de logodnă, de căsătorie, se poate încheia o etapă relațională sau partenerială sau închei cu succes un parteneriat.

Intrarea Soarelui, din 18 februarie, în zodia Pești, în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă, aduce, pentru o lună de zile, preocupări pentru suplimentarea veniturilor.

 

Horoscop Pești luna februarie 2022

 

Contextul astral al lunii februarie îți aduce preocupări pentru propria persoană, relații, sfera profesională, starea de sănătate, proiectele de viitor și relațiile cu prietenii.

Primul aspect astral este Luna Nouă din zodia Vărsător, din 1 februarie, care se formează în sectorul asociat subconștientului, izolării, frământărilor interioare și introspecției. Așadar, ești invitată la un bilanț personal și la pregătirea unui plan pe termen lung, pe care să-l lansezi la Luna Nouă din zodia ta, de la începutul lunii martie.

Mercur, guvernatorul casei relaționale, revine la mișcarea directă, din 4 februarie, prin zodia Capricorn, unde, timp de trei săptămâni, te-a ajutat să-ți reevaluezi relațiile de prietenie, dar și proiectele profesionale, de viitor. Din 14 februarie, Mercur ajunge în zodia Vărsător, pe aceeași casă a frământărilor interioare. Devii mai interiorizată, analizezi o serie de evenimente din trecut și încerci să te restabilizezi din punct de vedere fizic și mental.

Luna Plină din zodia Leu, din 16 februarie, se formează în sectorul sănătății, activităților profesionale și relațiilor cu colegii. Așadar, poate interveni o criză la serviciu, în relațiile cu cei cu care desfășori activități, poate avea loc încheierea unei etape sau culegerea roadelor unor demersuri profesionale. În ce privește starea de sănătate este nevoie o mai mare grijă, pentru că se activează axa cardio-vasculară. Este recomandată detașarea de evenimentele care-ți pot aduce suprasolicitare și stres.

Intrarea Soarelui, din 18 februarie, în zodia Pești, în semnul nașterii tale, îți aduce, pentru o lună de zile, energie, determinare să demarezi proiecte personale sau profesionale.

related posts

Modifică setările cookies