Horoscopul lunii februarie 2023. Taurii sunt tentați să înceapă o aventură secretă, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce își rezervă astrele în materie de bani, sănătate și dragoste și citește horoscopul lunii februarie 2023.


Horoscop Berbec luna februarie 2023

 

Contextul astral al lunii februarie îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală, planurile personale de viață și încheierea unei situații din trecut, realizarea unui bilanț, dar și pentru valorificarea unei șanse, care poate aduce beneficii financiare însemnate.

Primul aspect astral este Luna Plină din zodia Leu, din 5 februarie, care se formează pe sectorul iubirii, aventurilor romantice, fericirii și poate aduce încheieri de etape în planul sentimental sau culegerea roadelor unor demersuri relaționale. Nu sunt excluse schimbări și răsturnări de situație, pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului.

Pe 11 februarie Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Vărsător pe sectorul planurilor de viitor, prietenilor, vieții sociale. Poți cere sfaturi prietenilor, să-ți lărgești cercul de prieteni prin participarea la diverse evenimente. De asemenea, poți avea idei originale, pe care le vei discuta cu cei cu care desfășori activități profesionale.

Pe 19 februarie, Soarele ajunge în zodia Pești și dinamizează sectorul frământărilor interioare, a introspecției, trecutului. Urmează o perioadă în care îți vei redirecționa energia spre interior, să-ți dai seama ce-ți dorești și mai ales să analizezi sfera sentimentală, al cărui guvernator este Soarele.  A doua zi, pe 20 februarie, se formează Luna Nouă din zodia Pești, care invită la un bilanț, să elimini din viața ta ce te ține în loc să evoluezi. Posibil să fii tentată să intri într-o relație secretă, însă îți vei da seama, pe parcurs, că va fi greu de gestionat o astfel de situație.

Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec pe 20 februarie, pe sectorul personalității și vei avea dispoziție de flirt, aventuri sentimentale, cuceriri sau reconectarea cu partenerul de cuplu. De asemenea, este posibil să apară mici șanse, noroace, să primești propuneri de colaborare. 

 

Horoscop Taur luna februarie 2023

 

Contextul astral al lunii februarie îți aduce preocupări pentru viața de familie, relațiile de prietenie, noile proiecte, activitatea profesională.

Primul aspect astral este Luna Plină din zodia Leu, din 5 februarie, care se formează pe sectorul vieții de familie, locuinței, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Pot avea loc încheieri de etape, o mutare, culegerea roadelor unor demersuri privind administrarea unui imobil. Nu sunt excluse schimbări și răsturnări de situație, pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului.

Pe 11 februarie Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Vărsător pe sectorul carierei, imaginii și statutului profesional, semn că urmează să primești o serie de propuneri, ai idei originale într-un proiect nou. De asemenea, se intensifică și relațiile cu străinătatea sau cu diferite instituții publice. Comunicarea cu superiorii se îmbunătățește.

Pe 19 februarie, Soarele ajunge în zodia Pești și dinamizează sectorul relațiilor de prietenie, viața socială, activitățile de pe urma exercității profesiei și planurile de viitor. Urmează o perioadă în care vei investi mai multă energie în aceste domenii. A doua zi, pe 20 februarie, se formează Luna Nouă din zodia Pești, care anunță noi începuturi și deschiderea unor noi etape într-un proiect profesional, privind relația cu un prieten. De asemenea, se poate dinamiza axa sentimentală și un prieten sau cineva din grupul pe care-l frecventezi să devină mai apropiat, să începi o poveste de iubire.

Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec pe 20 februarie, pe sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare, introspecției, trecutului și secretelor. Cum este guvernatorul tău, vei dori să stai mai izolată, să-ți analizezi viața, să încerci să te reechilibrezi. De asemenea, există tentația unor aventuri secrete.

 

Horoscop Gemeni luna februarie 2023

 

Contextul astral al lunii februarie îți aduce preocupări pentru carieră, statutul personal, relația cu superiorii, relațiile de prietenie, planurile de viitor, principiile și credințele, învățarea unor lucruri noi, relațiile cu frații.

Primul aspect astral este Luna Plină din zodia Leu, din 5 februarie, care se formează pe sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, acumulării de cunoștințe, negocierilor și relațiilor cu frații. Este momentul schimbării modalitații de comunicare și a gândirii, au loc încheieri de etape, poate să apară o criză de comunicare, care poate duce la schimbări de perspectivă în planul sistemului de valori.

Pe 11 februarie Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Vărsător pe sectorul principiilor, educației superioare, străinătății,  direcției și pregătirii profesionale. Mercur, guvernatorul tău, vine cu idei originale și rezolvarea unor chestiuni birocratice sau care au legătură cu activitățile profesionale într-un mod original. De asemenea, vor avea loc,  în perioada următoare, dialoguri de principii și sistemul de valori.

Pe 19 februarie, Soarele ajunge în zodia Pești și dinamizează sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, așa că urmează o lună în care ești invitată să te afirmi, să negociezi niște contracte. De asemenea, poți prelua responsabilități noi sau să fii investită într-o funcție. A doua zi, pe 20 februarie, se formează Luna Nouă din zodia Pești, care anunță noi începuturi în planul carierei. Ai ocazia să te afirmi și să începi o etapă nouă.

Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec pe 20 februarie, pe sectorul prietenilor, activităților de pe urma exercitării profesiei, vieții sociale și contribuie la lărgirea cercului de cunoștințe. Totodată, este posibil să aducă o nouă poveste de dragoste, un partener cunoscut prin intermediul prietenilor sau al grupurilor pe care le freceventezi.

 

Horoscop Rac luna februarie 2023

 

Contextul astral al lunii februarie îți aduce preocupări pentru situația financiară, a banilor și bunurilor care provin din alte surse decât salariile, perfecționarea profesională, relațiile cu străinătatea, dar și luarea unor decizii profesionale în acord cu principiile de viață.

Primul aspect astral este Luna Plină din zodia Leu, din 5 februarie, care se formează pe sectorul banilor pe care îi obții de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Fenomenul astral anunță încheieri de etape, culegerea roadelor unde demersuri privind obținerea unui contract financiar sau ruperea unui contract, pentru că Soarele, guvernatorul casei banilor, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului.

Pe 11 februarie Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Vărsător, pe sectorul intereselor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, moșteniri, credite, dar și pe sectorul intimității și încrederii reciproce. Așadar, pot începe negocieri și rezolvarea unor chestiuni financiare. În cuplu, se pot aborda subiecte mai sensibile, care pot găsi rezolvare.

Pe 19 februarie, Soarele ajunge în zodia Pești și dinamizează sectorul studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor, relației cu instituții publice, sistemul de valori și credințe. Urmează o lună de zile în care ești invitată să-ți rezolvi anumite chestiuni personale, care au legătură cu domeniile enumerate. A doua zi, pe 20 februarie, se formează Luna Nouă din zodia Pești, care deschide noi etape în sectorul perfecționării, studiilor, călătoriilor, cunoașterii, credințelor și mentalităților.

Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec pe 20 februarie, pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale și aduce mici șanse și oportunități, șanse de afirmare, obținerea unor beneficii profesionale.

 

Horoscop Leu luna februarie 2023

 

Contextul astral al lunii februarie îți aduce preocupări pentru relația de cuplu, relațiile profesionale, situația financiară, perfecționarea profesională, relația cu străinătatea, călătoriile, principiile și convingerile de viață.

Primul aspect astral este Luna Plină din zodia Leu, din 5 februarie, care se formează în casa personalității, semn că poți să înregistrezi un succes personal, profesional, să închei o etapă, să iei niște decizii importante pentru tine, în urma unor evenimente cu impact și răsturnări de situație.

Pe 11 februarie Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Vărsător pe sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale și pot începe dialoguri pe teme de cuplu sau profesionale. De asemenea, ai ocazia să clarifici anumite chestiuni, să negociezi sau să închei/semnezi contracte.

Pe 19 februarie, Soarele ajunge în zodia Pești și dinamizează sectorul avantajelor financiare, a banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariile, așa că urmează o lună cu preocupări pentru a rezolva diverse chestiuni financiare. A doua zi, pe 20 februarie, se formează Luna Nouă din zodia Pești, care deschide o nouă etapă în gestionarea finanțelor, dar și a intimității și încrederii reciproce. Poți să iei decizii importante în planul financiar, dar și-n cel sentimental și să te reconectezi cu partenerul cu cuplu.

Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec pe 20 februarie, pe sectorul studiilor, călătoriilor, perfecționării profesionale, chestiunilor birocratice, principiilor și sistemului de valori. Așadar, ești interesată să inveți din nou, să-ți programezi niște călătorii, să te perfecționezi profesional. Pentru că Venus este planeta iubirii, dacă ești singură, s-ar putea să-ți găsești partenerul într-o călătorie, delegație, schimb de experiență profesional. 

 

Horoscop Fecioară luna februarie 2023

 

Contextul astral al lunii februarie îți aduce preocupări pentru relațiile de cuplu, căsătorie, intimitate, parteneriate profesionale, chestiuni financiare și profesionale.

Primul aspect astral este Luna Plină din zodia Leu, din 5 februarie, care se formează pe sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare, introspecției, trecutului și lucrurilor ascunse. Ești invitată la un bilanț, la eliminarea lucrurilor, situațiilor și persoanelor din viața ta, care nu te mai ajută în progres. De asemenea, s-ar putea să ai niște revelații legate de principii și credințe, pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului.

Pe 11 februarie Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Vărsător pe sectorul muncii și sănătății și urmează o perioadă de dialoguri la serviciu, negocieri, propuneri, oferte de job, colaborare. De asemenea, s-ar putea să te preocupe starea sănătății și să mergi la niște investigații medicale.

Pe 19 februarie, Soarele ajunge în zodia Pești și dinamizează sectorul căsătoriei, relațiilor, asocierilor și parteneriatelor profesionale, domenii pe care le va activa timp de o lună, așa că este momentul să acționezi dacă vrei rezolvări. A doua zi, pe 20 februarie, se formează Luna Nouă din zodia Pești, care deschide noi etape de viață în planul relațional și al parteneriatelor profesionale.

Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec pe 20 februarie, pe sectorul intereselor financiare, a intimității și încrederii reciproce. Astfel, intră mai mulți bani în conturile tale, gestionezi mai bine sumele de bani din alte surse decât salariile, ai parte de mici sume de bani și cadouri. În planul intim, îți relansezi relația cu partenerul de cuplu și încerci să te reconectezi cu acesta.

 

Horoscop Balanță luna februarie 2023

 

Contextul astral al lunii februarie îți aduce preocupări pentru activitățile profesionale, sănătate, sfera sentimentală, relația de cuplu și relațiile profesionale/asocierile.

Primul aspect astral este Luna Plină din zodia Leu, din 5 februarie, care se formează pe sectorul proiectelor pe termen lung, prietenilor, vieții sociale și activităților de pe urma exercitării profesiei. Pot avea loc încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri. Pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, nu sunt excluse evenimente neașteptate și răsturnări de situație în planul financiar sau privind obținerea unei finanțări pentru un proiect.

Pe 11 februarie Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Vărsător, pe sectorul iubirii, aventurilor romantice, distracției, creativității și urmează o perioadă favorabilă cuceririlor și declarațiilor. De asemenea, ai intuiție și idei originale într-o activitate de creație.

Pe 19 februarie, Soarele ajunge în zodia Pești și dinamizează sectorul muncii și sănătății, relațiile cu colegii și preocuparea pentru starea de sănătate. Urmează o perioadă în care-ți vei redirecționa energia spre activitățile profesionale și pe reorganizarea sarcinilor, astfel încât să nu-ți mai afecteze sănătatea. A doua zi, pe 20 februarie, se formează Luna Nouă din zodia Pești, care deschide noi începuturi în planul muncii, cu începerea unei activități noi. De asemenea, ești invitată să adopți un regim de viață sănătos.

Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec pe 20 februarie, pe sectorul căsătoriei, relațiilor, parteneriatelor profesionale și asocierilor. Micul benefic vine cu armonie și preocupare pentru relația de cuplu, împăcări și încheierea unor contracte profesionale profitabile.

 

Horoscop Scorpion luna februarie 2023

 

Contextul astral al lunii februarie îți aduce preocupări  pentru viața de familie, spațiul de locuit, sfera sentimentală, relațiile cu copiii, activitățile profesionale, starea de sănătate.

Primul aspect astral este Luna Plină din zodia Leu, din 5 februarie, care se formează pe sectorul carierei, sferei socio-profesionale, imaginii și statutului personal. Au loc încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri profesionale, obținerea unei funcții sau a unei succes. Pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, nu sunt excluse surprize în relații, rupturi sau răsturnări neașteptate în planul relațional.

Pe 11 februarie Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Vărsător pe sectorul familiei, spațiului de locuit, patrimoniului, relațiilor cu părinții. Vei avea idei originale de reamenajare a căminului, pot să negociezi sau să ai tranzacții imobiliare profitabile. De asemenea, relațiile cu membrii familiei se îmbunătățesc.

Pe 19 februarie, Soarele ajunge în zodia Pești și dinamizează sectorul sentimental și este un moment favorabil poveștilor de iubire sau relansării relațiilor, petrecerii timpului în mod relaxant, pentru o plecare într-o vacanță. A doua zi, pe 20 februarie, se formează Luna Nouă din zodia Pești, care deschide noi etape în planul sentimental, iar următoarele două săptămâni sunt importante pentru a-ți concentra atenția pe planul afectiv.

Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec pe 20 februarie, pe sectorul muncii și aduce mici noroace, armonie și înțelegere cu colegii, oferte noi de job. Dacă ești singură, s-ar putea să ai impulsul să intri într-o relație cu cineva de la serviciu.

 

Horoscop Săgetător luna februarie 2023

 

Contextul astral al lunii februarie îți aduce preocupări pentru interacționarea și comunicarea cu familia sau cu cei cu care desfășori activități, negocieri, învățarea unor lucruri noi, sfera sentimentală și viața de familie.

Primul aspect astral este Luna Plină din zodia Leu, din 5 februarie, care se formează pe sectorul credințelor, principiilor, studiilor, călătoriilor, relației cu străinătatea, perfecționării profesionale. Pot avea loc încheieri de etape, să apară o criză în sistemul de credințe și convingeri, care să te determine să faci o schimbare majoră în viață. Pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în planul muncii, rupturi de contracte sau de unii colegi.

Pe 11 februarie Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Vărsător, pe sectorul comunicării, gândirii, negocierilor, învățării și acumulării de cunoștințe. Este o perioadă bună din punct de vedere intelectual, în care vei avea idei și poți negocia contracte profitabile.

Pe 19 februarie, Soarele ajunge în zodia Pești și dinamizează sectorul vieții de familie, administrării unui imobil, relațiile cu părinți și rezolvarea unor acte care țin de casă sau patrimoniu.  A doua zi, pe 20 februarie, se formează Luna Nouă din zodia Pești, care anunță noi începuturi în viața de familie, privind o mutare, intrarea în posesia unui imobil, deschiderea unei firme sau a unei activități independente.

Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec pe 20 februarie, pe sectorul sentimental, al aventurilor romantice și vine cu declarații și cuceriri îndrăznețe. Vei fi atrasă de persoane puternice și vei experimenta o dorință puternică. De asemenea, ai nevoie de pasiune.

 

Horoscop Capricorn luna februarie 2023

 

Contextul astral al lunii februarie îți aduce preocupări pentru comunicarea și interacționarea cu ceilalți, acumularea de cunoștințe prin participarea la cursuri, seminarii, viața de familie, spațiul de locuit, relațiile cu părinții, sfera financiară.

Primul aspect astral este Luna Plină din zodia Leu, din 5 februarie, care se formează pe sectorul avantajelor financiare, a moștenirilor, taxelor, impozitelor, intimității și încredererii reciproce. Soarele formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului și sunt de evitat speculații financiare, care pot aduce pierderi. Nu sunt excluse răsturnări de situație sau evenimente neașteptate în planul financiar și intim.

Pe 11 februarie Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Vărsător pe sectorul banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Începi o reorganizare a finanțelor și mai ales vrei să ții o evidență a cheltuielilor, pentru a putea să strângi mai mulți bani în conturile de economii.

Pe 19 februarie, Soarele ajunge în zodia Pești și dinamizează sectorul comunicării, învățării, dezbaterilor și relațiilor cu frații. Urmează o lună de zile, în care poți lucra la relația ta cu frații, să-ți corectezi anumite greșeli pe care le faci în comunicarea cu ceilalți. De asemenea, vei face mai multe deplasări să rezolvi o serie de chestiuni birocratice.A doua zi, pe 20 februarie, se formează Luna Nouă din zodia Pești, care deschide noi etape în modul în care comunici, primești sau transmiți informațiile, privind acumularea unor cunoștințe, decizii privind reluarea sau începerea unor cursuri.

Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec pe 20 februarie, pe sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Micul benefic vine să aducă preocupări pentru o reamenajare, rezolvarea unor chestiuni birocratice, punerea în ordine a unor acte și armonie în familie.

 

Horoscop Vărsător luna februarie 2023

 

Contextul astral al lunii februarie îți aduce preocupări pentru relația de cuplu, căsătorie, parteneriatele profesionale, planurile personale, situația financiară a banilor pe care îi câștigi de la serviciu și învățarea unor lucruri noi, începerea unor cursuri sau obținerea unor atestate.

Primul aspect astral este Luna Plină din zodia Leu, din 5 februarie, care se formează pe sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale, unde este posibil să aducă încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri parteneriale sau rupturi. Soarele formează un aspect tensionat cu Uranus, guvernatorul tău, așa că este posibil să te afli în tensiune cu partenerul, să apară niște situații limită, evenimente neașteptate sau crize în familie, răsturnări de situație.

Pe 11 februarie, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Vărsător, pe sectorul personalității și te poți face remarcată, să acumulezi mai multă informație într-un domeniu de interes pentru tine. Totodată, ești mai comunicativă și cauți soluții originale la unele probleme apărute, în cuplu sau profesionale.

Pe 19 februarie, Soarele ajunge în zodia Pești și dinamizează sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Urmează o lună de zile, în care ești determinată să-ți mărești veniturile.A doua zi, pe 20 februarie, se formează Luna Nouă din zodia Pești, care deschide noi etape în planul financiar. Ești invitată la o reorganizare a banilor pe care îi câștigi.

Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, pe 20 februarie, pe sectorul comunicării, dezbaterilor, interacționării cu ceilalți, acumulării de informație, deplasărilor. Posibil să rezolvi o serie de chestiuni birocratice ale casei sau ale părinților, să pui în ordine niște acte, să afli informații utile într-o chestiune juridică. De asemenea, vei fi foarte directă și vei avea curajul să inițiezi conversații, să faci declarații.

 

Horoscop Pești luna februarie 2023

 

Contextul astral al lunii februarie îți aduce preocupări pentru activitățile profesionale, starea de sănătate, planurile personale, relațiile, sectorul financiar și reconectarea/reechilibrarea după niște evenimente neașteptate.

Primul aspect astral este Luna Plină din zodia Leu, din 5 februarie, care se formează pe sectorul muncii și sănătății, unde pot să apară încheieri de etapă sau din contră, culegerea unor demersuri profesionale, obținerea unei funcții sau a unui job nou. De asemenea, este posibil să începi o activitate pe cont propriu. Pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, nu sunt excluse evenimente/informații neașteptate și răsturnări de situație în planurile personale.

Pe 11 februarie Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Vărsător pe sectorul subconștientului, izolării, introspecției, trecutului și frămîntărilor interioare. Urmează o perioadă în care vei dori să stai mai izolată, cu gândurile tale, să încerci să te reechilibrezi, să analizezi unele relații cu familia sau cu cei dragi.

Pe 19 februarie, Soarele ajunge în zodia Pești și dinamizează sectorul personalității, capeți energie și ai putere să demarezi proiecte personale noi. Folosește-te de energia astrului zilei pentru a-ți atinge obiectivele!A doua zi, pe 20 februarie, se formează Luna Nouă din zodia Pești, care anunță noi începuturi în planul personal. Este momentul tău de afirmare din an, în care-ți poți seta obiective de viitor.

Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec pe 20 februarie, pe sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Urmează o perioadă cu beneficii financiare, cadouri și mici sume pe care le poți încasa din colaborări. De asemenea, vei avea tendința să cheltui mai mult.

related posts

Modifică setările cookies