Horoscopul lunii iulie 2017. Ce iti rezerva astrele


Citeste mai jos horosocopul si vezi ce iti rezerva astrele in luna iulie:


BERBEC

Luna iulie sta sub semnul cunoasterii pentru Berbeci. Fie ca te pregatesti sa faci niste cursuri, sa iei lectii de dans sau pur si simplu sa inviti despre alte culturi, esti foarte deschisa spre acumularea de noi cunostinte. Explorezi, explorezi, explorezi! 

 

TAUR 

In luna iulie, Taurii se bucura de tot sprijinul celor din jur, in tot ceea ce isi doresc sa realizeze.  Ai o stare generala buna si te concentrezi pe cele mai importante aspecte din viata ta. Nu tecomplici cu nimicuri, chiar daca asta te carcaterizeaza de multe ori.  

 

GEMENI

Pentru Gemeni, luna iulie pare sa aiba cateva momente care le pot aduce succesul in ceea ce priveste unele obiective pe care si le-au fixat de mult timp. Cineva incearca sa ii faca sa se abata de la drumul lor, insa Racii se comporta mai egoist decat in mod obisnuit. Este bine sa tina cont de sfaturile primete de la persoanle mai in varsta din familie. Experienta lor le poate fi de un real ajutor.

 

RAC

Racii vor fi inconjurati luna aceasta de persoane faoret energice, care le adu un plus de spontaneitate si inspiratie. Se simt foarte craetivi si li se ofera ocazia de a da frau liber iamginatiei, mai ales in sectorul profesional, unde ii asteapta o multime de surprize placute. 

 

LEU

Intreaga luna iulie va fi agitata pentru nativele din zodia Leu. In sectorul amoros pot exista cateva intamplari noi, neasteptate, care te vor face sa iti doresti foarte mult liniste si intimitate alaturi de persoana iubita.  Pe plan profesional, simti ca nu mai ai deloc energie sa duci la capat toate proiectele incepute. Gnadul iti sta numai al vacanta.

 

FECIOARA

Fecioarele au o luna productiva si se bucura de reusite pe toate planurile, ba chiar pot primi laude sau o promovare pecare o asteapta de mult timp. Luna aceasta le este cu adevarat prietena si acest lucru se vede cel mai bine la locul de munca sau in anumite proiecte speciale in care sunt implicati.

 

BALANTA

Balanta este semnul zodiacal ccare are cele mai multe provocari, in aceasta luna. Pe de o parte exista o situatie care ii va face sa se simta "tradati" sau care le va afecta increderea pe care o au in anumite persoane, pe de alta parte vor fi provocati sa priveasca imaginea de ansamblu si sa se bucure ca pot indeparta pe cineva care nu le dorea binele.

 

SCORPION

Pentru nativele din zodia Scorpion luna iulie este destul de ambigua. Sunt multe provocari ce le vor aparea in cale. Sunt destul de multe semne care arata ca nu veti reusi in tot ceea ce va propuneti, insa asta nu inseamna ca trebuie sa va opriti din a incerca. A doua parte a lunii se arata mai prietenoasa cu voi, desi nu va excela in niciun punct de vedere.

 

SAGETATOR

Luna iulie le aduce Sagetatorilor vesti bune, mai ales la capitolul iubire. Relatia cu partenerul merge minunat si va simtit foarte conectati. Ai parte de multa intimitate. Pentru nativele singure, exista o sansa mare sa cunsoteti pe cineva care merita toata atentia voastra. Lasati lucrurile frumoase sa se intample, chiar aveti nevoie de putin romantism.

 

CAPRICORN

Stii ca estio persoana speciala si reusesti sa stralucesti in aproape orice sitiatie, dar luna asta este timpul sa nu mai atragi atat de mult atentia asupra ta. O sa vezi astfel ca poate fi chiar odihnitor si reconfortant sa nu fii in prim-plan. Fii parte din grupul tau de prieteni, nu doar un lider. Te va face sa te simti bine!

 

VARSATOR

Luna aceasta, tu faci lucrurile sa se intample. Insa tinzi sa faci totul alb sau negru, asa ca acum este timpul sa fii de acord ca si un amestec a ceea ce iti place tie poate fi ok. Incearca sa te implici in relatii noi, este momentul favorabil sa legi noi prietenii sau relatii amoroase de durata.

 

PESTI

Luna asta este despre echilibru. Esti foarte visatoare si cu capul in nori. Fii ceva mai sociabila decat in mod obisnuit si fii sigura ca esti suficient de indulgenta cu cei de langa tine. Asigura-ti ceva rasfat, indiferent ca este vorba de bai mai lungi sau iesiri cu prietenii. Asta te va ajuta sa iti pastrezi energia.

related posts

Modifică setările cookies