Horoscopul lunii iulie 2022. Leii ar putea relua relația cu o iubire din trecut, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în luna iulie 2022. 

Tag-uri: #horoscop lunar

Horoscop Berbec luna iulie 2022

 

Contextul astral al lunii iulie îți aduce preocupări pentru carieră, viața de familie, sfera sentimentală și planurile personale de viață.

Zodia Rac va fi traversată, pe rând, de Mercur, astrul comunicării, din 5 iulie, de Venus, din 18 iulie,  și de Soare, până pe 22 iulie. Așadar, sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit, căminului, patrimoniului și relațiilor cu părinții, te preocupă în perioada analizată. Mercur poate aduce unele înțelegeri cu familia, legate de administrarea patrimoniului. Dacă ești singură, Venus, guvernatorul casei relațiilor, îți scoate în cale un partener, cunoscut prin intermediul familiei..

Începând din 5 iulie, Marte, guvernatorul tău, tranzitează zodia Taur, respectiv casa banilor, pe care îi obții din muncă. Îți dorești stabilitate financiară și vei face tot posibilul să îți suplimentezi veniturile. Fii atentă la oportunitățile neașteptate, care pot veni la finalul lunii în planul financiar! Sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, a imaginii și statutului personal se activează pe 13 iulie, odată cu formarea Lunii Pline din zodia Capricorn, care aduce încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri mai vechi privind cariera.

Zodia Leu va fi tranzitată de Mercur, din 19 iulie, și de Soare, din 22 iulie. Cele două planete vor dinamiza sfera sentimentală, a aventurilor romantice, distracției și petrecerii timpului într-un mod plăcut. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Leu, din 28 iulie, care deschide noi etape în planul sentimental. În aceeași zi, își începe mișcarea retrogradă și Jupiter, marele benefic,  prin casa personalității. Astfel, până pe 24 noiembrie, ești invitată să-ți reevaluezi planurile personale și să-ți faci un bilant. Este posibil să-ți schimbi direcția, să-ți ajustezi modul în care privești viața, principiile, credințele, sistemul de valori.

 

Horoscop Taur luna iulie 2022

 

Contextul astral al lunii iulie îți aduce preocupări pentru viața de familie, relațiile cu părinții sau administrarea unui imobil, convingerile personale, credințele, activitatea educațională, schimburile de experiență profesională și interesele financiare.

Zodia Rac va fi traversată, pe rând, de Mercur, astrul comunicării, din 5 iulie, de Venus, din 18 iulie și de Soare până pe 22 iulie. Așadar, sectorul comunicării, exprimării opiniilor, învățării și informațiilor va fi dinamizat. Mercur poate aduce negocieri și acumularea de informație cu mai multă ușurință. Dacă ești singură, Venus, guvernatorul tău, îți poate scoate în cale pe cineva, cunoscut prin intermediul online sau la un drum scurt. 

Începând din 5 iulie, Marte, planeta acțiunii, tranzitează zodia Taur, respectiv casa personalității tale. Marte vine cu energie, determinare, curaj și inițiative în toate acțiunile tale. 

Sectorul principiilor și credințelor, studiilor, călătoriilor, schimburilor de experiență sau de perfecționare profesională, se activează pe 13 iulie, odată cu formarea Lunii Pline din zodia Capricorn, care aduce încheieri de etape privind obținerea unei diplome sau stabilirea unei direcții în viață.

Zodia Leu va fi traversată de Mercur, din 19 iulie, și de Soare, din 22 iulie. Cele două planete vor activa sectorul asociat familiei, căminului, patrimoniului, părinților. Posibil să reușești să rezolvi unele probleme mai vechi, iar spre sfârșitul lunii nu sunt excluse evenimente neașteptate în planul imaginii și statutului personal. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Leu, din 28 iulie, care deschide noi etape în planul vieții de familie. În aceeași zi, Jupiter, marele benefic, își începe tranzitul retrograd prin zodia Berbec și până pe 24 noiembrie ești invitată să-ți reevaluezi situația financiară.

 

Horoscop Gemeni luna iulie 2022

 

Contextul astral al lunii iulie îți aduce preocupări pentru felul cum comunici și abordezi situațiile profesinale, privind situația financiară, a banilor pe care îi poți obține sub formă de împrumut, privind returnarea unor datorii, a banilor pe care îi câștigi din munca proprie. 

Zodia Rac va fi traversată, pe rând, de Mercur, guvernatorul tău, din 5 iulie, de Venus, din 18 iulie, și de Soare până pe 22 iulie. Astfel, sectorul financiar este puternic dinamizat și ești invitată să cauți soluții pentru suplimentarea veniturilor. Posibil să ai și niște negocieri salariale sau să vină spre tine noi colaborări. 

Începând din 5 iulie, Marte, planeta acțiunii, tranzitează zodia Taur, respectiv casa asociată subconștientului, frământărilor interioare, trecutului, meditației și introspecției. Totodată, se activează și axa sănătății, iar evenimentele, care pot să apară la finalul lunii iulie, te vor face să adopți un stil de viață sănătos.

Sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi poți obține prin intermediul altor persoane sau instituții, a banilor deținuți împreună cu partenerul sau alți terți, se activează pe 13 iulie, odată cu formarea Lunii Pline din zodia Capricorn, care aduce încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri pentru obținerea unor sume de bani sau administrarea banilor unei rude. Totodată, se activează și sectorul intim și al transformărilor profunde și este posibil să-ți dorești să reînvii pasiunea în cuplu.

Zodia Leu va fi tranzitată de Mercur, din 19 iulie și de Soare, din 22 iulie. Cele două planete vor activa sectorul asociat comunicării, învățării și negocierilor. Astfel, urmează o perioadă în care poți învăța lucruri noi în sfera profesională. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din 28  iulie, care deschide noi etape în felul în care comunici, interacționezi cu ceilalți sau acumulezi informație. În aceeași zi, și Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei relaționale își începe mișcarea retrogradă, prin zodia Berbec, și până pe 24 noiembrie, îți poți reevalua relațiile de prietenie, proiectele profesionale și planurile de viață împreună cu partenerul de cuplu.

 

Horoscop Rac luna iulie 2022

 

Contextul astral al lunii iulie îți aduce preocupări pentru relații, parteneriatele profesionale, situația financiară și proiectele pe termen lung.

Zodia Rac, respectiv casa personalității tale, va fi traversată, pe rând, de Mercur, din 5 iulie, de Venus, din 18 iulie și de Soare, până pe 22 iulie. Astfel, cele trei planete vor opera în favoarea ta și te vor ajuta în negocieri și acumularea de informații noi. Totodată, Venus, planeta iubirii, îți poate aduce dispoziție de cuceriri, de a iubi și a fi iubită. 

Începând din 5 iulie, Marte, planeta acțiunii tranzitează zodia Taur, respectiv sectorul asociat prietenilor, vieții sociale, proiectelor și planurilor pe termen lung. Astfel, este posibil să începi noi proiecte, la propunerea unor prieteni sau la serviciu să ți se propună conducerea unei echipe. Evenimente neașteptate pot să apară la finalul lunii în proiectele tale. Totodată, nu sunt excluse răsturnări de situație.

Sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale se activează pe 13 iulie, odată cu formarea Lunii Pline din zodia Capricorn, care aduce încheieri de parteneriate, a unei relații sau trecerea la un nivel superior în relație, cum ar fi o cerere de logodnă, de căsătorie, o mutare împreună.

Zodia Leu va fi traversată de Mercur, din 19 iulie și de Soare, din 22 iulie. Cele două planete vor activa sectorul banilor pe care îi obții de la locul de muncă sau din alte activități profesionale. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Leu, din 28 iulie, care te invită la noi etape privind administrarea banilor și cheltuielile. Totodată, este posibil să-ți deschizi un cont de economii sau să găsești un echilibru în planul financiar. În aceeași zi, și Jupiter își începe mișcarea retrogradă prin zodia Berbec. Cum Jupiter este guvernatorul casei muncii și sănătății, până pe 24 noiembrie, îți poți reevalua activitățile profesionale, dar și situația financiară.

 

Horoscop Leu luna iulie 2022

 

Contextul astral al lunii iulie îți aduce preocupări pentru activitățile profesionale, proiectele pe termen lung, relațiile de cuplu, parteneriatele profesionale și sectorul sănătății.

Zodia Rac va fi traversată, pe rând, de Mercur, din 5 iulie, de Venus, din 18 iulie și de Soare până pe 22 iulie. Cele trei planete vor activa casa asociată subconștientului, izolării, introspecției și trecutului și te invită să-ți faci un bilanț, pentru a lăsa în urmă trecutul și a putea trece mai departe. Venus, planeta iubirii, îți poate răscoli sfera sentimentală, să-ți aducă în cale persoane cu care ai trăit cândva o poveste de dragoste. S-ar putea, să decizi, la un moment dat, că vrei să reiei relația, însă vei fi discretă.

Începând din 5 iulie, Marte, planeta acțiunii, tranzitează zodia Taur, respectiv sectorul asociat carierei și activităților profesionale. Așadar, sub impulsul lui Marte, vei fi determinată să îți urmezi obiectivele profesionale.

Sectorul asociat sănătății și activităților profesionale se activează pe 13 iulie, odată cu formarea Lunii Pline din zodia Capricorn, care aduce încheieri de etape, obținerea unui alt job sau se încheie cu succes un proiect la care ai lucrat mai multe luni. Din punct de vedere al sănătății, sfatul astrelor este să te odihnești mai mult, să cauți să nu te mai suprasoliciți și să-ți iei câteva zile de vacanță.

Sectorul personalității este tranzitat de Mercur, din 19 iulie, și de Soare, din 22 iulie. Vei avea susținerea celor două planete și vei observa o îmbunătățire a stării psihice, vei fi mai optimistă și încrezătoarea în forțele tale. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Leu, din 28 iulie, care te invită la setarea unor noi obiective. Este momentul tău de afirmare din an și poți lua decizii importante pentru tine și partener. În aceeași zi, și Jupiter, marele benefic, își începe retrogradarea prin zodia Berbec, prin sectorul principiilor, convingerilor, studiilor, călătoriilor și relațiilor cu străinătatea. Cum Jupiter este guvernatorul casei sentimentale, până pe 24 noiembrie, ai timp să-ți analizezi și reevaluezi sentimentele, cât ești dispusă să investești într-o relație. Posibil să reiei dialogul sau relația cu cineva din străinătate.

 

Horoscop Fecioară luna iulie 2022

 

Contextul astral al lunii iulie îți aduce preocupări pentru sarcinile de muncă, starea de sănătate, sfera sentimentală, relațiile cu copiii, vacanțele, relațiile de prietenie și planurile pe termen lung.

Zodia Rac va fi traversată de Mercur, din 5 iulie, de Venus, din 18 iulie, și de Soare până pe 22 iulie. Cele trei planete vor activa sectorul vieții sociale, a relațiilor de prietenie. Posibil, să te caute prietenii, să-ți propună proiecte sau activități profesionale, pe care să le desășurați împreună. Dacă ești singură, partenerul poate veni printr-un prieten sau prin lărgirea cercului de cunoștințe.

Începând din 5 iulie, Marte, planeta acțiunii, tranzitează zodia Taur, respectiv sectorul asociat credințelor, principiilor, călătoriilor, studiilor, străinătății. Posibil să fii interesată să te apuci din nou de școală, de cursuri, să te perfecționezi într-un domeniu, să pleci în aventură sau călătorii, care-ți pot schimba viața sau principiile după care te ghidai până acum.

Sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, distracției, valorificării unei pasiuni, este activat odată cu formearea Lunii Pline din Capricorn din 13 iulie, care aduce încheieri de etape sau o criză în sfera sentimentală. Posibil să iasă la iveală unele lucruri, care trebuie îndreptate. Celor singuri, fenomenul astral ar putea să le scoată în cale o persoană deosebită sau pe care o cunoscc în vacanță.

Sectorul subconștientului, izolării, trecutului, este tranzitat de Mercur, din 19 iulie, și de Soare, din 22 iulie. S-ar putea să simți că nu mai ai energie sau că-ți dorești să stai retrasă, să te reechilibrezi, să nu fii deranjată. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Leu, din 28 iulie, care te invită la un bilanț, o introspeție, analizarea unor evenimente și a unor situații care te-au adus într-o anumită situație, pe care trebuie să o schimbi. În aceeași zi, și Jupiter, marele benefic, își începe retrogradarea prin zodia Berbec, prin sectorul intereselor financiare, invitând la o revizuire a planurilor, privind banii, pe care îi poți obține sub formă de împrumut.

 

Horoscop Balanță luna iulie 2022


Contextul astral al lunii iulie îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală, viața de familie, cariera și activitățile profesionale.

Zodia Rac va fi traversată de Mercur, din 5 iulie, de Venus, din 18 iulie, și de Soare până pe 22 iulie. Cele trei planete vor activa sectorul carierei și aspirațiilor profesionale și te vor ajuta să-ți îndeplinești obiectivele. Mai mult de atât, Venus, guvernatorul tău, aduce oportunități și șanse de afirmare profesională.

Începând din 5 iulie, Marte, planeta acțiunii, tranzitează zodia Taur, respectiv sectorul asociat intereselor financiare,  a banilor sau bunurilor pe care le poți obține prin alte persoane sau instituții sau pe care îi deții împreună cu partenerul de cuplu. Totodată, și sectorul intim și transformărilor profunde se activează, așa că vei dori reaprinderea pasiunii în cuplu. 

Sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului, părinților, este activat odată cu formarea Lunii Pline din 13 iulie, din zodia Capricorn, care aduce încheieri de etape sau culegerea unor demersuri privind locuința, o mutare sau administrarea unor imobile, a patrimoniului.

Sectorul prietenilor și planurilor de viitor este tranzitat de Mercur, din 19 iulie, și de Soare, din 22 iulie. Vei avea susținerea celor două planete și vei observa o îmbunătățire a relațiilor de prietenie. Posibil să reiei legătura cu persoane cu care nu ai mai vorbit de mult. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Leu, din 28 iulie, care te invită la noi etape în ce privesc planurile tale de viitor, apartenența la un grup. Totodată, implicarea într-un proiect nou ar putea să-ți aducă șanse de suplimentare a veniturilor. În aceeași zi, și Jupiter, marele benefic, își începe mișcarea retrogradă, prin zodia Berbec, respectiv prin casa relațiilor și parteneriatelor. Cum Jupiter este guvernatorul casei comunicării, până pe 24 noiembrie ești invitată să-ți reevaluezi modalitatea de comunicare și interacționare cu interlocutorii tăi, dar mai ales cu partenerul.

 

Horoscop Scorpion luna iulie 2022

 

Contextul astral al lunii iulie îți aduce preocupări pentru o călătorie, studii, carieră, activitățile profesionale, comunicarea și interacționarea cu ceilalți, învățarea unor lucruri noi și acumularea de informație într-un domeniu de interes pentru tine.

Zodia Rac va fi traversată de Mercur, din 5 iulie, de Venus, din 18 iulie, și de Soare până pe 22 iulie. Cele trei planete vor activa sectorul educației superioare, călătoriilor, principiilor și credințelor, direcției în viață și perfecționării profesionale. Pentru că Venus este guvernatorul casei relațiilor, micul benefic vine cu oportunități de a cunoaște persoane noi într-o călătorie, schimb de experiență profesional sau la un eveniment monden.

Începând din 5 iulie, Marte, guvernatorul tău, tranzitează zodia Taur, respectiv sectorul asociat relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor de afaceri și vine cu energie și implicare în relații și parteneriate. Îți dorești stabilitate în relație, însă este posibil să faci și niște greșeli și să-ți proiectezi unele nemulțumiri pe partener, să fii mai gresivă, chiar dacă de multe ori ești bine intenționată.

Sectorul comunicării, interacționării cu ceilalți, gândirii, opiniilor, învățării, este activat odată cu formearea Lunii Pline din Capricorn, din 13 iulie, care aduce încheieri de etape sau o criză în relațiile cu ceilalți. Poți avea realizări, privind încheierea cu succes a unui curs sau să-ți parvină o informație, pe care nu o verifici, și de aici să se iște niște tensiuni între tine și partener sau în raport cu cei cu care lucrezi.

Sectorul carierei și aspirațiilor profesionale este tranzitat de Mercur, din 19 iulie, și de Soare, din 22 iulie. Prin urmare, te preocupă situația în planul profesional și imaginea ta. Îți dorești să ți se recunoască meritele, să fii apreciată și să obții și niște beneficii financiare. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Leu, din 28 iulie, care anunță noi etape în planul profesional, în relațiile cu șefii sau privind relațiile cu persoane din străinătate. În aceeași zi, și Jupiter, marele benefic, își începe retrogradarea prin zodia Berbec, prin sectorul muncii și sănătății. Cum Jupiter este guvernatorul casei financiare, până pe 24 noiembrie, urmează o perioadă, în care îți vei reevalua situația financiară. Posibil să renunți la proiectele, care nu-ți mai aduc beneficii.

 

Horoscop Săgetător luna iulie 2022

 

Contextul astral al lunii iulie îți aduce preocupări pentru situația financiară, schimburile de experiență profesională, interacționarea cu ceilalți, schimbarea modalității de comunicare, călătoriile și principiile de viață.

Zodia Rac va fi traversată de Mercur, din 5 iulie, de Venus, din 18 iulie, și de Soare până pe 22 iulie. Cele trei planete vor activa sectorul intereselor financiare și vei fi interesată să stingi o datorie, să reeșalonezi niște rate, să obții venituri suplimentare, în urma unor negocieri de noi colaborări.

Începând din 5 iulie, Marte, planeta acțiunii, tranzitează zodia Taur, respectiv sectorul asociat muncii și sănătății, semn că urmează o perioadă dinamică la serviciu. Relațiile cu colegii pot deveni mai conflictuale, dacă nu vei știi cum să pui problemele. Din punct de vedere profesional îți dorești stabilitate și vei face tot ce-ți stă în putere să o obții.

Sectorul banilor, pe care îi obții din muncă proprie, este activat odată cu formearea Lunii Pline din Capricorn, din 13 iulie, care aduce încheieri de etape sau încasarea unei sume importante de bani. Posibil să apară și o criză, care să necesite rezolvare imediată și astfel, îți vei da seama ce proiecte păstrezi și la ce renunți.

Sectorul principiilor, credințelor, călătoriilor, perfecționării profesionale, dar și relațiilor cu străinătatea este tranzitat de Mercur, din 19 iulie, și de Soare, din 22 iulie. S-ar putea să ai niște experiențe într-o călătorie, care să-ți schimbe principiile, să vezi lucrurile dintr-o altă lumină. Mercur te va ajuta să susții un proiect/lucrare în fața unei comisii și să obții rezultate bune, un succes profesional sau educațional. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Leu, din 28 iulie, care deschide noi etape privind principiile, călătoriile, studiile, perfecționarea profesională. În aceeași zi, și Jupiter, marele benefic, își începe retrogradarea prin zodia Berbec, prin sectorul sentimental, al aventurilor romantice, copiilor, creativității și distracțiilor. Cum Jupiter este guvernatorul tău, este posibil, ca până pe 24 noiembrie, să-ți faci o reevaluare a sentimentelor, cât ești dispusă să investești sau să-ți schimbi abordarea în raport cu persoana iubită, persoanele dragi, copiii.

 

Horoscop Capricorn luna iulie 2022

 

Contextul astral al lunii iulie îți aduce preocupări pentru relații, planurile personale, administrarea banilor pe care îi câștigi, dar și a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul, parteneriatele profesionale și sfera sentimentală.

Zodia Rac va fi traversată de Mercur, din 5 iulie, de Venus, din 18 iulie, și de Soare până pe 22 iulie. Cele trei planete vor activa segmentul relații, căsătorie, parteneriate profesionale și te vei implica mult mai mult în aceste domenii. Pot avea loc dialoguri, înțelegeri, lămurirea unor aspecte care țin de relații, fie personale fie profesionale.

Începând din 5 iulie, Marte, planeta acțiunii, tranzitează zodia Taur, respectiv sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurilor romantice, distracției, copiilor, creativității și valorificării unei pasiuni. Sub impulsul planetei acțiunii, vei dori să-ți recucerești partenerul sau să cucerești pe cineva, să-ți rezervi mai mult timp pentru tine, distracției și momentelor de relaxare.

Casa identității este activată odată cu formarea Lunii Pline din Capricorn, din 13 iulie, care aduce încheieri de etape într-un proiect personal, înregistrarea unui succes profesional, ți se recunosc meritele și obții niște beneficii.

Sectorul intereselor financiare și a banilor pe care îi deții cu partenerul sau alți terți este tranzitat de Mercur, din 19 iulie, și de Soare, din 22 iulie. Totodată se dinamizează și casa intimității, a transformărilor profunde și a încrederii reciproce. Mercur vine să facă ordine în situația financiară, să aducă negocieri și oferte, dar și semnarea unor contracte importante. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Leu, din 28 iulie, care deschide noi etape în planul financiar, privind administrarea banilor și bunurilor pe care le deții sau le împarți cu partenerul de cuplu. În aceeași, zi și Jupiter, marele benefic, își începe retrogradarea prin zodia Berbec, prin sectorul vieții de familie și locuinței, patrimoniului. Cum Jupiter este guvernatorul casei frământărilor interioare, este posibil să-ți revizuiești unele planuri, care implică familia sau locuința.

 

Horoscop Vărsător luna iulie 2022

 

Contextul astral al lunii iulie îți aduce preocupări pentru activitățile profesionale, starea de sănătate, relații, mariaj, parteneriatele profesionale, viața de familie și locuința.

Zodia Rac va fi traversată de Mercur, din 5 iulie, de Venus, din 18 iulie, și de Soare până pe 22 iulie. Cele trei planete vor activa sectorul muncii și sănătății și vei observa o preocupare mai mare pentru aceste domenii. S-ar putea să primești niște oferte de job, să le analizezi și să faci o schimbare, dacă beneficiile oferite sunt ceea ce ai nevoie în momentul de față.

Începând din 5 iulie, Marte, planeta acțiunii, tranzitează zodia Taur, respectiv sectorul asociat vieții de familie, căminului, patrimoniului, relațiilor cu părinții. S-ar putea să începi niște discuții legate de casă, de administrarea acesteia, de intențiile tale privind o schimbare, pe care vrei să o faci de o perioadă mai lungă de timp și acum să poți acționa. Atenție, totuși, la felul în care vei pune unele probleme, pentru că Marte poate aduce tensiuni și conflicte!

Sectorul subconștientului, izolării, trecutului, introspecției este activat odată cu formearea Lunii Pline din Capricorn, din 13 iulie, care te invită la un bilanț și reevaluarea planurilor tale personale. Posibil să intervină și o criză de identitate, să ai unele revelații și să începi o schimbare de mentalitate, credințe, principii.

Sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor de afaceri este tranzitat de Mercur, din 19 iulie, și de Soare, din 22 iulie. Urmează o perioadă favorabilă abordării unor subiecte mai sensibile în relație, care pot duce la rezolvarea unor probleme. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Leu, din 28 iulie, care deschide noi etape în planul relațional sau al parteneriatelor profesionale. În aceeași zi, și Jupiter, marele benefic, își începe retrogradarea prin zodia Berbec, prin sectorul comunicării, informării, opiniilor, acumulării de cunoștințe. Cum Jupiter este guvernatorul casei prietenilor, protectorilor, dar și planurilor de viitor, marele benefic te va ajuta, până pe 24 noiembrie, să-ți găsești drumul. Persoane din anturajul tău ar putea să te ajute, prin informațiile pe care le primești, să înțelegi anumite aspecte și cum să-ți revizuiești planurile de viitor.

 

Horoscop Pești luna iulie 2022

 

Contextul astral al lunii iulie îți aduce preocupări pentru activitățile profesionale, sfera sentimentală, starea de sănătate, relațiile cu prietenii, vacanțele.

Zodia Rac va fi traversată de Mercur, din 5 iulie, de Venus, din 18 iulie, și de Soare până pe 22 iulie. Cele trei planete vor activa sectorul sentimental, al aventurilor romantice, copiilor, vacanțelor și petrecerii timpului liber într-un mod plăcut. Așadar, te poți îndrăgosti, să petreci mai mult timp cu persoanele dragi sau să te implici într-un proiect de creație, să-ți valorifici o pasiune, să pleci în vacanță, într-un loc în care-ți doreai de mult să ajungi.

Începând din 5 iulie, Marte, planeta acțiunii, tranzitează zodia Taur, respectiv sectorul asociat comunicării, învățării, informațiilor, schimburilor de opinii, deplasărilor și relațiile cu frații. Vei fi determinată să invești lucruri noi, să te perfecționezi într-un domeniu, să citești și să cauți răspunsuri, să rezolvi o situație în relațiile cu frații. Atenție, însă, că Marte poate aduce și conflicte și comunicare agresivă, așa că ai grijă cum comunici și-ți expui opiniile!

Sectorul relațiilor de prietenie, vieții sociale și a planurilor de viitor  este activat odată cu formarea Lunii Pline din Capricorn, din 13 iulie, care aduce încheieri de etape într-un proiect/campanie/relație de prietenie.

Sectorul muncii și sănătății este tranzitat de Mercur, din 19 iulie, și de Soare, din 22 iulie. Posibil să fii interesată să începi niște investigații medicale, dacă ai avut probleme de sănătate. Iar în sfera profesională, Mercur poate aduce oferte sau o reorganizare a activităților și sarcinilor de lucru. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Leu, din 28 iulie, care anunță noi etape la locul de muncă actual, privind obținerea unui job sau începerea unei activități pe cont propriu. În aceeași zi, și Jupiter, marele benefic, își începe retrogradarea prin zodia Berbec, prin sectorul banilor, pe care îi câștigi din muncă și până pe 24 noiembrie, îți vei reevalua situația financiară.

related posts

Modifică setările cookies