Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii au parte de momente intense în plan amoros, Gemenii își pot mări veniturile


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în luna iunie 2023.

Tag-uri: #horoscop lunar

Horoscop Berbec luna iunie 2023

 

Primul eveniment astral al lunii este Luna Plină din zodia Săgetător, din 4 iunie, care aduce încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind schimburile de experiență profesională, un eveniment, care le schimbă credințele și convingerile de viață nativilor Berbec.

Pe 5 iunie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Leu, unde, alături de Marte, va activa sectorul iubirii, aventurilor romantice și cuceririlor. Berbecii se pot aștepta la momente intense în planul amoros, dar și la aspecte tensionate în cuplu, din cauza geloziei, posesivității sau orgoliilor.

Pe 11 iunie, Mercur, începe să activeze zodia Gemeni, și până pe 27 iunie, urmează o perioadă activă din punct de vedere al interacțiunilor, deplasărilor și acumulării de cunoștințe noi. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, din 18 iunie, care anunță noi începuturi în planul comunicării, negocierilor, interacțiunilor cu ceilalți și învățării.

Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să retrogradeze în zodia Capricorn, din 11 iunie, semn că Berbecii vor mai avea de revizuit activitatea în planul profesional până pe 21 ianuarie 2024.

Sectorul vieții de familie începe să fie activat din 21 iunie, când Soarele ajunge în zodia Rac, urmat de către Mercur, din 27 iunie. S-ar putea să aibă loc discuții despre patrimoniu sau împărțirea bunurilor, o renovare sau o reamenajare a spațiului de locuit.

Saturn retrogradează din 17 iunie prin zodia Pești, alături de Neptun, din 30 iunie, ambele planete aducând o corecție unor planuri personale, care nu au ieșit așa cum și-au dorit Berbecii.

 

Horoscop Taur luna iunie 2023

 

Primul eveniment astral important al lunii este Lună Plină din zodia Săgetător, din 4 iunie, care anunță culegerea roadelor sau încheieri de etape ale unor demersuri financiare, intrarea în posesia unor bunuri, în urma unui partaj sau moșteniri sau privind accesarea unui credit. Posibil să aibă loc și rupturi sau despărțiri, care să nu mai aibă cale de întoarcere, pe fondul unor situații din luna precedentă.

Pe 5 iunie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Leu, unde, alături de Marte, va activa sectorul vieții de familie, semn că aici Taurii își vor concentra atenția și prioritățile. Posibil să apară lupte de putere, orgolii, mai ales că Venus, guvernatoarea lor, formează niște aspecte tensionate și scoate la iveală nemulțumiri și probleme mai vechi.

Pe 11 iunie, Mercur, începe să activeze zodia Gemeni, și până pe 27 iunie, urmează o perioadă activă în planul financiar, cu negocieri și determinare pentru suplimentarea veniturilor. Pot veni propuneri de job sau colaborare, care să le mărească conturile nativilor. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, din 18 iunie, care anunță noi începuturi în planul financiar, deschiderea unui cont de economii sau administrarea cât mai rațională a banilor pe care Taurii îi câștigă.

Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să retrogradeze în zodia Capricorn, din 11 iunie, semn că Taurii vor putea să-și revizuiască deciziile și planurile privind direcția profesională sau în viață până pe 21 ianuarie 2024.

Sectorul comunicării începe să fie activat din 21 iunie, când Soarele ajunge în zodia Rac, urmat de către Mercur, din 27 iunie. Așadar, Taurii interacționează mai mult, învață lucruri noi, fac deplasări și sunt interesați să studieze un domeniu nou.

Saturn retrogradează din 17 iunie prin zodia Pești, alături de Neptun, din 30 iunie, ambele planete aducând o corecție a unor planuri și proiecte de viitor, dar și-n relațiile de prietenie, viața socială și planul sentimental. 

 

Horoscop Gemeni luna iunie 2023

 

Primul eveniment astral important al lunii este Luna Plină care se formează în zodia Săgetător și anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind o relație/un parteneriat profesional. Pentru că Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, se află pe casa trecutului, nativii pot lua decizii legate de o persoană din trecut. Dacă decid să continue o legătură, este posibil ca lucrurile să se desfășoare cu rapiditate și Gemenii să fie luați prin surprindere.

Pe 5 iunie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Leu, unde, alături de Marte, va activa sectorul comunicării, învățării, acumulării de cunoștințe, studiului personal, deplasările și relațiile cu rudele și vecinii. Atenție la relațiile cu cei cu are intră în contact, care pot deveni tensionate din cauza unor diferențe de mentalitate și principii!

Pe 11 iunie, Mercur, începe să activeze zodia Gemeni, și până pe 27 iunie, urmează o perioadă bună pentru nativi, care simt că au energie, comunică mai ușor, au mintea limpede și pot să facă planuri de viitor. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, din 18 iunie, care anunță noi începuturi în planurile personale ale nativilor. Este momentul lor de afirmare în care-și pot seta obiective pentru următorul an. De asemenea, se activează și axa relațiilor și au loc evenimente importante.

Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să retrogradeze în zodia Capricorn, din 11 iunie, semn că Gemenii vor fi nevoiți să-și reevalueze situația financiară până pe 21 ianuarie 2024.

Sectorul financiar începe să fie activat din 21 iunie, când Soarele ajunge în zodia Rac, urmat de către Mercur, din 27 iunie. Gemenii vor fi determinați să câștige mai mult, să poarte negocieri salariale, să-și mărească veniturile.

Saturn retrogradează din 17 iunie prin zodia Pești, alături de Neptun, din 30 iunie, ambele planete aducând o corecție unor planuri din sfera profesională, a carierei, imaginii și reputației.

 

Horoscop Rac luna iunie 2023


Primul eveniment astral important al lunii este Luna Plină din zodia Săgetător, din 4 iunie, care anunță încheieri de etape și culegerea roadelor privind activitatea profesională, schimbarea unui job, preluarea unor noi responsabilități de la serviciu.

Pe 5 iunie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Leu, unde, alături de Marte, va activa sectorul financiar, al banilor pe care nativii îi câștigă din muncă, dar și din alte activități extraprofesionale. Posibil Racii să încaseze și niște bonusuri de performanță.

Pe 11 iunie, Mercur, începe să activeze zodia Gemeni, și până pe 27 iunie, urmează o perioadă mai agitată în planul interior, pentru că se activează sectorul subconștientului și frământărilor interioare. Racii devin mai introspectivi și analizează diferite situații din viața lor. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, din 18 iunie, care îi invită pe Raci la un bilanț și la eliminarea din viața lor a persoanelor și situațiilor, care îi țin în loc să progreseze.

Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să retrogradeze în zodia Capricorn, din 11 iunie, prin sectorul relațiilor, semn că până pe 21 ianuarie 2024 nativii trebuie să-și revizuiască planurile în sectorul căsătoriei, dar și al parteneriatelor profesionale.

Sectorul personalității începe să fie activat din 21 iunie, când Soarele ajunge în zodia Rac, urmat de către Mercur, din 27 iunie. Așadar, Racii vor avea energie, determinare, putere de convingere și minte clară să rezolve diverse situații apărute în viața de zi cu zi.

Saturn retrogradează din 17 iunie prin zodia Pești, alături de Neptun, din 30 iunie, ambele planete aducând o corecție a unor planuri personale de viață, dar și a sistemului de valori, credințelor și principiilor după care se ghidează.

 

Horoscop Leu luna iunie 2023


Primul eveniment astral important al lunii este Luna Plină din zodia Săgetător, din 4 iunie, care anunță culegerea roadelor unor demersuri privind cucerirea unei persoane sau încheieri de etape în relațiile amoroase nefuncționale. 

Pe 5 iunie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Leu, unde, alături de Marte, va activa sectorul personalității. Nativii au de partea lor cele două planete personale, însă recomandarea astrelor este să folosească constructiv energia lor, să nu intre în dispute, să aibă accese de gelozie sau de posesivitate și să fie atenți cum interacționează cu ceilalți.

Pe 11 iunie, Mercur, începe să activeze zodia Gemeni, și până pe 27 iunie, urmează o perioadă activă din punct de vedere al vieții sociale, al relațiilor cu prietenii, dar și proiectelor noi în care își dorescă să se implice. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, din 18 iunie, care anunță noi începuturi în relațiile de prietenie, privind planuri, proiecte și strategii pe termen mediu și lung.

Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să retrogradeze în zodia Capricorn, din 11 iunie, semn că Leii vor începe o revizuire a planurile profesionale până pe 21 ianuarie 2024. De asemenea, nativii vor analiza ofertele care vin spre ei și se vor reorienta în momentul în care simt că trebuie să facă o schimbare.

Sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare și trecutului începe să fie activat din 21 iunie, când Soarele ajunge în zodia Rac, urmat de către Mercur, din 27 iunie. Așadar, universul interior va fi activat, iar Leii își vor redirecționa energia pentru a-și analiza viața, unele situații sau relații din trecut.

Saturn retrogradează din 17 iunie prin zodia Pești, alături de Neptun, din 30 iunie, ambele planete aducând o corecție a unor planuri financiare.

 

Horoscop Fecioară luna iunie 2023

 

Primul eveniment astral important al lunii este Luna Plină din zodia Săgetător, din 4 iunie, care anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor privind administrarea unor bunuri patrimoniale, a unui imobil, a spațiului de locuit, privind relațiile cu rudele sau cu familia.

Pe 5 iunie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Leu, unde, alături de Marte, va activa sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare și trecutului. Venus și Marte sunt guvernatorii celor două case financiare, așa că urmează o perioadă în care Fecioarele își vor reevalua situația financiară, deciziile din ultima perioadă.

Pe 11 iunie, Mercur, începe să dinamizeze zodia Gemeni, și până pe 27 iunie, urmează o perioadă activă în planul profesional, în relațiile cu șefii, persoane cu autoritate, instituțiile publice sau străinătatea. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, din 18 iunie, care anunță noi începuturi în planul profesional, prin setarea unor noi obiective.

Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să retrogradeze în zodia Capricorn, din 11 iunie, semn că nativii își vor revizui sectorul sentimental, al aventurilor romantice, relațiile cu copiii și proiectele de creație până pe 21 inauarie 2024.

Sectorul vieții sociale, relațiile de prietenie, proiectele și planurile de viitor începe să fie activat din 21 iunie, când Soarele ajunge în zodia Rac, urmat de către Mercur, din 27 iunie. Așadar, se intensifică ieșirile, întâlnirile cu prietenii, viața socială și implicarea în activități care să-i pună în valoare pe nativi.

Saturn retrogradează din 17 iunie prin zodia Pești, alături de Neptun, din 30 iunie, ambele planete aducând o corecție a unor planuri în sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale.

 

Horoscop Balanță luna iunie 2023

 

Primul eveniment astral important al lunii este Luna Plină din zodia Săgetător, din 4 iunie, care anunță încheieri de etape și culegerea roadelor legate de o activitate de învățare, studiu personal, acumulare de cunoștințe, obținerea unei burse sau succes într-o negociere, semnare de contract.

Pe 5 iunie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Leu, unde, alături de Marte, va activa sectorul prietenilor, vieții sociale, activităților de pe urma exercitări profesiei. Atenția la relațiile cu cei cu care nativii desfășoară activități, pentru că este posibil să apară unele tensiuni din cauze financiare!

Pe 11 iunie, Mercur, începe să activeze zodia Gemeni, și până pe 27 iunie, urmează o perioadă activă din punct de vedere al învățării, pregătirii profesionale, schimburilor de experiență, călătoriile și principiilor de viață, care se pot schimba în urma unor situații care apar neașteptat. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, din 18 iunie, care anunță noi începuturi în aceste domenii.

Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să retrogradeze în zodia Capricorn, din 11 iunie, semn că Balanțele își vor reevalua, până pe 21 ianuarie 2024, planurile și proiectele familiale, privind administrarea unor bunuri.

Sectorul carierei și reputației profesionale începe să fie activat din 21 iunie, când Soarele ajunge în zodia Rac, urmat de către Mercur, din 27 iunie. Balanțele au energie și determinare în urmărirea unor obiective profesionale.

Saturn retrogradează din 17 iunie prin zodia Pești, alături de Neptun, din 30 iunie, ambele planete aducând o corecție a unor planuri privind jobul, activitățile profesionale, relațiile cu colegii, implicarea într-o activitate pe cont propriu, dar și privind starea de sănătate.

 

Horoscop Scorpion luna iunie 2023

 

Evenimentul astral important al lunii este Luna Plină din zodia Săgetător, din 4 iunie, care anunță încheieri de etape și culegerea roadelor unor demersuri financiare, încheierea unui contract, de pe urma cărora nativii vor încasa o sumă suplimentară de bani.

Pe 5 iunie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Leu, unde, alături de Marte, va activa sectorul carierei, imaginii și reputației profesionale, însă micul benefic nu formează aspecte prea bune cu planetele din sectorul relațiilor și parteneriatelor, așa că se cere o mai mare grijă atunci când se negociază sau se stabilesc termenii unui contract. Contextul astral este valabil și pentru relațiile personale.

Pe 11 iunie, Mercur, începe să activeze zodia Gemeni, și până pe 27 iunie, urmează o perioadă activă din punct de vedere financiar, dar și al relațiilor intime. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, din 18 iunie, care anunță noi începuturi în planul financiar, al banilor proveniți din alte surse decât salariile, banii partenerului, moștenirile, creditele și impozitele, dar și în sfera intimității și încrederii reciproce.

Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să retrogradeze în zodia Capricorn, din 11 iunie până pe 21 ianuarie 2024, semn că nativii își vor reevalua nivelul de cunoștințe, mai ales dacă intenționează să mai înceapă o formă de școlarizare.

Sectorul schimburilor de experiență profesională, studiilor, călătoriilor și principiilor de viață începe să fie activat din 21 iunie, când Soarele ajunge în zodia Rac, urmat de către Mercur, din 27 iunie. Urmează o perioadă în care Scorpionii vor fi foarte prinși cu susținerea unor examene, intrarea în posesia unor diplome, o plecare în străinătate sau obținerea unui job la un angajator străin.

Saturn retrogradează din 17 iunie prin zodia Pești, alături de Neptun, din 30 iunie, ambele planete aducând o revizuire a planurilor în sectorul sentimental.

 

Horoscop Săgetător luna iunie 2023

 

Primul eveniment astral important al lunii este Luna Plină din zodia Săgetător, din 4 iunie, care se formează în casa personalității nativilor și anunță un succes, o realizare, încheierea unei etape, culegerea roadelor unor demersuri personale sau profesionale.

Pe 5 iunie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Leu, unde, alături de Marte, va activa sectorul schimburilor de experiență profesională, călătoriilor, studiilor și principiilor de viață. Pentru că Venus formează niște aspecte tensionate, este posibil ca unele relații de serviciu să aibă de suferit din cauza unor mentalități diferite sau a unor colegi care nu sunt pregătiți din punct de vedere profesional și acest lucru afectează activitatea.

Pe 11 iunie, Mercur, începe să activeze zodia Gemeni, și până pe 27 iunie, urmează o perioadă activă din punct de vedere al relaționării, discuții și negocieri cu partenerul sau cu partenerii de afaceri, propuneri de colaborări. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, din 18 iunie, care anunță noi începuturi în planul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale.

Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să retrogradeze în zodia Capricorn, din 11 iunie, semn că Săgetătorii vor trebui să aducă niște ajustări sau revizuiri la modul cum câștigă sau cheltuie banii obținuți de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale.

Sectorul asociat intereselor financiare, moștenirilor, creditelor, dar și intimității începe să fie activat din 21 iunie, când Soarele ajunge în zodia Rac, urmat de către Mercur, din 27 iunie. Așadar, după ce, timp de aproape trei săptămâni, nativii au încercat să perfecteze contracte profesionale noi, acum este momentul să culeagă și roadele. Din punct de vedere sentimental, este posibil ca cele două planete să aducă o îmbunătățire a relației intime.

Saturn retrogradează din 17 iunie prin zodia Pești, alături de Neptun, din 30 iunie, ambele planete aducând o corecție unor planuri care privesc viața de familie, patrimoniul, părinții și spațiul de locuit.

 

Horoscop Capricorn luna iunie 2023

 

Primul eveniment astral important al lunii este Luna Plină din zodia Săgetător, din 4 iunie, care se formează pe sectorul subconștientului, frământărilor interioare și trecutului. Capricornii își vor face un bilanț, iar unii dintre nativi pot să aibă niște revelații și să se simtă eliberați/vindecați după o dezamăgire sentimentală.

Pe 5 iunie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Leu, unde, alături de Marte, va activa sectorul intereselor financiare, creditelor, moștenirilor, intimității. Pentru că Venus formează un aspect tensionat cu planetele din sectorul creativității, speculațiilor financiare și intimității, recomandarea astrelor este să nu se ia decizii pripite în aceste domenii.

Pe 11 iunie, Mercur, începe să activeze zodia Gemeni, și până pe 27 iunie, urmează o perioadă activă din punct de vedere al activităților profesionale. Posibil să apară și propuneri de job sau șefii să le propună nativilor cursuri de perfecționare. De asemenea, se va observa o preocupare mai mare pentru starea de sănătate. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, din 18 iunie, care anunță noi începuturi în planul muncii, dar și al sănătății, cu recomandarea adoptării unui regim de viață sănătos.

Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să retrogradeze în zodia Capricorn, din 11 iunie, semn că nativii au timp până pe 21 ianuarie 2024 să-ți revizuiască unele planuri personale, să ajusteze transformările începute în 2008, când Pluton a intrat în Capricorn.

Sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale începe să fie activat din 21 iunie, când Soarele ajunge în zodia Rac, urmat de către Mercur, din 27 iunie. Așadar, pot avea loc dialoguri cu partenerul de cuplu legate de planuri comune, dar și planuri profesionale.

Saturn retrogradează din 17 iunie prin zodia Pești, alături de Neptun, din 30 iunie, ambele planete aducând o corecție a unor planuri, decizii, deoarece cele două planete traversează sectorul comunicării, gândirii și învățării.

 

Horoscop Vărsător luna iunie 2023

 

Primul eveniment astral important al lunii este Luna Plină din zodia Săgetător, din 4 iunie, care anunță încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri privind proiectele profesionale, de pe urma exercitării profesiei. De asemenea, Vărsătorii ar putea să încheie o relație de prietenie sau să facă planuri de viitor privind implicarea într-o activitate cu un prieten.

Pe 5 iunie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Leu, unde, alături de Marte, va activa sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Pentru că Venus este implicat într-o serie de aspecte mai complicate, tensionate, cu planete din casa familiei, recomandarea astrelor este să aibă grijă cum gestionează o criză apărută.

Pe 11 iunie, Mercur, începe să activeze zodia Gemeni, și până pe 27 iunie, urmează o perioadă activă/ favorabilă dialogului în planul amoros.Cei singuri pot fi atrași de persoane cu care să aibă pasiuni în comun sau de cunoștințele intelectuale ale potențialului partener. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, din 18 iunie, care anunță noi începuturi în planul sentimental, al aventurilor romantice, copiilor sau valorificarea unei pasiuni.

Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să retrogradeze în zodia Capricorn, din 11 iunie, semn că Vărsătorii au timp până pe 21 ianuarie 2024 să-și facă un bilanț și să-și analizeze viața, planul personal și profesional.

Sectorul muncii, activităților profesionale și al sănătății începe să fie activat din 21 iunie, când Soarele ajunge în zodia Rac, urmat de către Mercur, din 27 iunie. Așadar, nativii vor avea energie și determinare și-și vor îndeplini mai ușor sarcinele. Pe de altă parte, din punct de vedere al sănătății vor observa o îmbunătățire a stării.

Saturn retrogradează din 17 iunie prin zodia Pești, alături de Neptun, din 30 iunie, ambele planete aducând o corecție a unor planuri financiare, privind câștigarea și cheltuirea acestora.

 

Horoscop Pești luna iunie 2023

 

Primul eveniment astral important al lunii  este Luna Plină din zodia Săgetător, din 4 iunie, care anunță încheieri de etape și culegerea roadelor unor demersuri în sectorul profesional, al carierei, imaginii și reputației profesionale. O discuție cu o persoană cu putere de decizie ar putea să le aducă Peștilor un job așa cum își doresc.

Pe 5 iunie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Leu, unde, alături de Marte, va activa sectorul muncii, activităților profesionale și sănătății. Pentru că Venus formează niște aspecte tensionate, recomandarea astrelor este să se păstreze aparența într-o situație care are legătură cu activitatea profesională pentru a nu strica niște relații.

Pe 11 iunie, Mercur, începe să activeze zodia Gemeni, și până pe 27 iunie, urmează o perioadă activă în planul familial, cu evenimente sau situații pe care nativii trebuie să le rezolve. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, din 18 iunie, care anunță noi începuturi în planul familial și locativ, iar următoarele două săptămâni Peștii ar trebui să-și concentreze atenția pe aceste domenii.

Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să retrogradeze în zodia Capricorn, din 11 iunie, semn că nativii au timp până pe 21 ianuarie 2024 să-și reevalueze relațiile de prietenie, proiectele profesionale și planurile de viitor.

Sectorul sentimental, al aventurilor romantice, copiilor, distracției, concediilor și relaxării începe să fie activat din 21 iunie, când Soarele ajunge în zodia Rac, urmat de către Mercur, din 27 iunie. Așadar, este o perioadă favorabilă poveștilor de iubire și vacanțelor.

Saturn retrogradează din 17 iunie prin zodia Pești, alături de Neptun, din 30 iunie, ambele planete aducând o corecție a planurilor de viitor ale nativilor.

 

 

related posts

Modifică setările cookies