Horoscop Berbec luna martie 2024


Sectorul subconștientului, frământărilor interioare, introspecției și trecutului este activat de tranzitul Soarelui prin zodia Pești, până pe 20 martie, a lui Venus, micul benefic, din 11 martie, și a lui Marte, guvernatorul nativilor, din 23 martie. Pe fondul acesta astral va avea loc Luna Nouă din zodia Pești, din 10 martie, care este un moment favorabil pentru Berbeci să-și pună ordine în gânduri, să pregătească niște planuri de viitor, să-și facă un bilanț personal și să se elibereze de bagajele emoționale din trecut.

Pe 10 martie Mercur, planeta comunicării, intră în zodia Berbec, pe casa personalității nativilor, urmat de Soare, energia și vitalitatea, din 20 martie, când are loc Echinocțiul de primăvară și le aduce energie, curaj, determinare, inițiative și multă acțiune pentru demararea proiectelor personale.

Luna martie se încheie cu Luna Plină din zodia Balanță, din 25 martie, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Au loc decizii importante, încheieri de etape, răsturnări de situație, dar și evenimente neașteptate în planul relațiilor personale, dar și-n asocierile și parteneriatele profesionale.


Horoscop Taur luna martie 2024


Sfera socială, relațiile cu prietenii, planurile de viitor sunt activate, în luna martie, de tranzitul Soarelui până pe 20 martie, de Venus, guvernatoarea nativilor, din 11 martie, și de Marte, planeta acțiunii, din 23 martie. Apar oportunități prin intermediul prietenilor, care îi recomandă pe nativi în diverse proiecte sau la un nou loc de muncă.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, care îi invită pe Tauri la stabilirea unor obiective pe termen lung în proiectele profesionale, în relațiile de prietenie, dar și-n activitățile de pe urma exercitării profesiei și implicarea în proiecte cu diferite organizații.

Pe 10 martie Mercur, planeta comunicării, intră în zodia Berbec, pe casa subconștientului, izolării, frământărilor interioare și Taurii vor analiza viața sentimentală și situația financiară. Este posibil să se răscolească și universul interior, dacă au avut parte de evenimente neplăcute în planul amoros și acum își doresc o reechilibrare/vindecare sufletească. Pe 20 martie, Soarele i se alătură lui Mercur, amplificând redirecționarea energiei spre interior.

Luna martie se încheie cu Luna Plină din zodia Balanță, din 25 martie, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Au loc decizii importante, încheieri de etape, răsturnări de situație, dar și evenimente neașteptate în sectorul muncii, activităților profesionale și sănătății.

 

Horoscop Gemeni luna martie 2024


Sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, a relațiilor cu șefii sau cu străinătatea este activat, în luna martie, de tranzitul Soarelui până pe 20 martie, de Venus, micul benefic, din 11 martie și de Marte, planeta acțiunii, din 23 martie. Apar oportunități în planul profesional, oferte sau propuneri de începere a unor proiecte noi. Gemenii pot fi în lumina reflectoarelor și-și pot consolida statutul social.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, care îi invită la stabilirea unor obiective pe termen lung în carieră, mai ales că face parte și Saturn din contextul astral, care le recompensează eforturile.

Tot pe 10 martie, Mercur, guvernatorul nativilor, intră în zodia Berbec, pe casa prietenilor și planurilor de viitor, semn că urmează o perioadă activă în sfera socială. Pe 20 martie, Soarele i se alătură lui Mercur, amplificând redirecționarea energiei către proiecte de grup și viața socială.

Luna martie se încheie cu Luna Plină din zodia Balanță, din 25 martie, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Au loc decizii importante, încheieri de etape, răsturnări de situație, dar și evenimente neașteptate în sectorul iubirii, aventurilor romantice, creativitității, copiilor.


Horoscop Rac luna martie 2024

 

Sectorul filosofiei de viață, al adevărurilor personale, călătoriilor, lărgirii orizonturilor, cunoașterii și perfecționării profesionale este activat, în luna martie, de tranzitul lui Mercur până pe 10 martie, al Soarelui până pe 20 martie, de Venus, micul benefic, din 11 martie și de Marte, planeta acțiunii, din 23 martie. Apar oportunități în aceste domenii și sunt stimulate interesul pentru învățare și explorare, participarea la seminarii, cursuri sau conferințe.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, care îi invită pe nativii Rac să înceapă o nouă etapă, să-și stabilească obiective pe termen lung în cadrul pregătirii și schimburilor de experiențe profesionale, dar și privind sistemul de valori și convingeri.

Tot pe 10 martie, Mercur, planeta comunicării, intră în zodia Berbec, pe casa carierei și aspirațiilor profesionale și aduce oferte de colaborare, propuneri interesante și oportunități de a se afirma profesional. Comunicarea cu superiorii sau cu străinătatea se intensifică, deschizând drumuri noi.

Pe 20 martie, Soarele i se alătură lui Mercur, amplificând dorința nativilor să fie în lumina reflectoarelor, să se pună în valoare și să obțină și beneficii financiare mai mari.

Luna martie se încheie cu Luna Plină din zodia Balanță, din 25 martie, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Au loc decizii importante, încheieri de etape, răsturnări de situație, dar și evenimente neașteptate în sectorul vieții de familie, privind administrarea unor bunuri imobiliare, dar și privind relațiile cu ceilalți membrii, în special cu părinții.

 

Horoscop Leu luna martie 2024


Sectorul intereselor financiare, al banilor proveniți din alte surse decât salariile, al transformărilor profunde emoționale și al intimității este activat, în luna martie, de tranzitul lui Mercur până pe 10 martie, al Soarelui până pe 20 martie, de Venus, micul benefic, din 11 martie și de Marte, planeta acțiunii, din 23 martie. Apar oportunități în aceste domenii și este importantă gestionarea resureselor comune și consolidarea relațiilor intime.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, care îi invită pe nativii Leu să înceapă o nouă etapă în sectorul financiar și al relațiilor. Din configurația astrală face parte și Saturn, care anunță proiecte și planuri financiare pe termen lung.

Tot pe 10 martie, Mercur, planeta comunicării, intră în zodia Berbec, pe sectorul asociat cunoașterii, călătoriilor, dezvoltării profesionale, lărgirii orizonturilor, călătoriilor și filosofiei de viață. Nativii Leu sunt invitați la studiu, acumulare de cunoștințe și explorare. Mai mult de atât, Leii își pot consilida sistemul de valori și credințe. Pe 20 martie, Soarele i se alătură lui Mercur, amplificând dorința pentru studiu, călătorii și schimburi de experiență profesională.

Luna martie se încheie cu Luna Plină din zodia Balanță, din 25 martie, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Au loc decizii importante, încheieri de etape, răsturnări de situație, dar și evenimente neașteptate în sectorul comunicării, informării, în relațiile cu frații. De asemenea, Leii pot primi vești, care să le schimbe planurile. Este recomandată prudență în luarea deciziilor și cooperare cu schimbările apărute.


Horoscop Fecioară luna martie 2024


Sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale este activat, în luna martie, de tranzitul lui Mercur până pe 10 martie, al Soarelui până pe 20 martie, de Venus, micul benefic, din 11 martie și de Marte, planeta acțiunii, din 23 martie. Apar oportunități în aceste domenii și Fecioarele sunt preocupate de relații, sunt mai receptive la dorințele partenerului și au curajul să ia atitudine într-un context relațional. Și nativii singuri au șanse de a fi mai receptivi la flirt și se lasă cuceriți.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, care îi invită pe nativii Fecioară să înceapă o nouă etapă în planul relațional. Din configurația astrală face parte și Saturn, semn că noua etapă este pe termen lung sau se consolidează relația, se pun alte baze.

Tot pe 10 martie, Mercur, planeta comunicării, intră în zodia Berbec, și activează casa banilor proveniți din alte surse decât salariile și relația intimă cu partenerul. Pe 20 martie, Soarele i se alătură lui Mercur, amplificând preocupările pentru adminstrarea banilor și comunicarea cu partenerul, care se intensifică, permițând o mai bună înțelegere a nevoilor.

Luna martie se încheie cu Luna Plină din zodia Balanță, din 25 martie, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Au loc încheieri de etape, concluzii, răsturnări de situație, dar și evenimente neașteptate în sectorul banilor. Posibil nativii să culeagă roadele unor demersuri și este un moment oportun să-și recunoască valoarea.

 

Horoscop Balanță luna martie 2024


Sectorul muncii, activităților profesionale și sănătății este activat, în luna martie, de tranzitul lui Mercur până pe 10 martie, al Soarelui până pe 20 martie, de Venus, micul benefic, din 11 martie și de Marte, planeta acțiunii, din 23 martie. Apar oportunități în aceste domenii și nativii pot rezolva o serie de probleme la locul de muncă, dar și care țin de sănătate și relațiile cu colegii/colaboratorii.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, care îi invită pe nativii Balanță să înceapă o nouă etapă profesională. Este un moment favorabil pentru a iniția proiecte noi și pentru a adopta un stil de viață sănătos. Deciziile pe care le vor lua în sfera profesională vor fi pe termen lung.

Tot pe 10 martie, Mercur, planeta comunicării, intră în zodia Berbec, pe sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale. Contextul astral favorizează dialogul, clarificarea neînțelegerilor și rezolvarea problemelor în relațiile personale, dar și în cele de natură profesională. Totodată, se creează șanse pentru parteneriate, colaborări și asocieri noi. Pe 20 martie, Soarele i se alătură lui Mercur, intensificând preocupările pentru relații.

Luna martie se încheie cu Luna Plină din zodia Balanță, din 25 martie, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Au loc concluzii, încheieri de etape, răsturnări de situație, dar și evenimente neașteptate, care îi vizează în mod deosebit pe nativi. Contextul astral este de o intensitate maximă, cu schimbări și posibilitatea de a lua decizii importante.


Horoscop Scorpion luna martie 2024


Sectorul iubirii, romantismului, creativității, copiilor, valorificării unor pasiuni, distracției și vacanțelor, este activat, în luna martie, de tranzitul lui Mercur până pe 10 martie, al Soarelui până pe 20 martie, de Venus, micul benefic, din 11 martie și de Marte, planeta acțiunii, din 23 martie. Apar oportunități în aceste domenii și nativii pot experimenta aventuri romantice noi, să-și exprime creativitatea, să-și petreacă mai mult timp cu copiii și să se bucure de timpul liber.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, care îi invită pe Scorpioni să înceapă o nouă etapă în planul iubirii, în relațiile cu copiii, dar și privind găsirea unor metode noi de relaxare. Din configurația astrală face parte și Saturn, așa că relațiile de iubire începute acum ar putea să fie pe termen lung.

Tot pe 10 martie, Mercur, planeta comunicării, intră în zodia Berbec, și activează sectorul muncii și sănătății. Scorpionii primesc oferte noi de angajare, pot schimba funcția sau se pot decide să se îndrepte spre altă activitate, mai ales dacă schimbarea aduce o îmbunătățire financiară. Pe 20 martie, Soarele i se alătură lui Mercur, și aduce energie, determinare și implicare în activitățile profesionale.

Luna martie se încheie cu Luna Plină din zodia Balanță, din 25 martie, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Au loc decizii importante, încheieri de etape, răsturnări de situație, dar și evenimente neașteptate. Scorpionii sunt invitați la un bilanț și la eliminarea aspectelor care le țin evoluția în loc. De asemenea, nativii pot avea conștientizări legate de partea spirituală, iar universul interior poate fi dat peste cap în urma unor revelații.


Horoscop Săgetător luna martie 2024


Sectorul vieții de familie, căminului, părinților, bazelor emoționale și patrimoniului este activat, în luna martie, de tranzitul lui Mercur până pe 10 martie, al Soarelui până pe 20 martie, de Venus, micul benefic, din 11 martie și de Marte, planeta acțiunii, din 23 martie. Apar oportunități în aceste domenii și nativii încearcă să rezolve diverse chestiuni administrative sau familiale.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, care îi invită pe nativii Săgetător să înceapă o nouă etapă în planul familiei și spațiului de locuit. Este un moment bun pentru a stabili obiective pe termen lung, mai ales că Saturn face parte din configurația astrală.

Tot pe 10 martie, Mercur, planeta comunicării, intră în zodia Berbec, pe casa iubirii, romantismului, copiilor, vacanțelor și valorificării unei pasiuni. Mercur stimulează comunicarea cu persoanele dragi. Săgetătorii pot face declarații de iubire, își exprimă sentimentele și au loc discuții sincere. Nativii singuri pot fi atrași de persoane cu care au pasiuni în comun. Pe 20 martie, Soarele i se alătură lui Mercur, amplificând dorința de a petrece mai mult timp cu persoana iubită sau copiii. De asemenea, Săgetătorii pot programa o vacanță sau un sejur în perioada următoare.

Luna martie se încheie cu Luna Plină din zodia Balanță, din 25 martie, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Au loc decizii importante, încheieri de etape, răsturnări de situație, dar și evenimente neașteptate în sectorul relațiilor de prietenie, dar și privind proiectele profesionale și planurile de viitor. Se pot rupe contracte, se încheie proiecte sau relația cu un prieten.


Horoscop Capricorn luna martie 2024


Sectorul învățării, comunicării, gândirii, informațiilor, negocierilor și relațiilor cu rudele, în special cu frații este activat, în luna martie, de tranzitul lui Mercur până pe 10 martie, al Soarelui până pe 20 martie, de Venus, micul benefic, din 11 martie și de Marte, planeta acțiunii, din 23 martie. Apar oportunități în aceste domenii și sunt stimulate activitățile și interacțiunile intelectuale, dar și acumularea de cunoștințe noi.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, care îi invită pe nativii Capricorn să înceapă o nouă etapă privind interacționarea cu ceilalți, modalitatea de gândire, comunicare și transmitere de informații.

Tot pe 10 martie, Mercur, planeta comunicării, intră în zodia Berbec, pe casa familiei și concentrarea se mută pe viața de familie, administrarea unor bunuri de valoare/imobiliare sau probleme domestice. Discuțiile cu familia se intensifică și oferă clarificări și soluții la anumite probleme. Pe 20 martie, Soarele i se alătură lui Mercur, aducând energie și determinare.

Luna martie se încheie cu Luna Plină din zodia Balanță, din 25 martie, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Au loc decizii importante, încheieri de etape, răsturnări de situație, dar și evenimente neașteptate în sectorul carierei, imaginii, statutului și relațiilor cu străinătatea. Este posibil să se finalizeze anumite etape profesionale, să apară schimbări la nivelul conducerii.

 

Horoscop Vărsător luna martie 2024


Sectorul financiar, al banilor care provin de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale este activat, în luna martie, de tranzitul lui Mercur până pe 10 martie, al Soarelui până pe 20 martie, de Venus, micul benefic, din 11 martie și de Marte, planeta acțiunii, din 23 martie. Apar oportunități în planul financiar și nativii sunt sfătuiți să nu le rateze, să administreze cât mai bine banii pe care îi dețin și să caute să-și suplimenteze veniturile, dacă nevoile au crescut.

Pe 10 martie se formează Luna Nouă din zodia Pești, care îi invită pe Vărsători să înceapă o nouă etapă în planul financiar, să găsească un echilibru între sumele încasate și cele cheltuite, să-și schimbe abordarea pe termen lung.

Tot pe 10 martie, Mercur, planeta comunicării, intră în zodia Berbec, pe casa comunicării, învățării, negocierii, dezvoltării și utilizării unor abilități, și stimulează dorința de studiu, acumulare de cunoștințe și activități intelectuale. Pe 20 martie, Soarele, guvernatorul casei relațiilor, i se alătură lui Mercur, și aduce energie și determinare. De asemenea, Vărsătorii poartă discuții cu partenerul de cuplu pentru a clarifica anumite chestiuni din relație.

Luna martie se încheie cu Luna Plină din zodia Balanță, din 25 martie, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Au loc decizii importante, încheieri de etape, răsturnări de situație, dar și evenimente neașteptate în sectorul studiilor, relațiilor cu străinătatea, privind sistemul de valori și adevăruri personale, călătoriile, cunoașterea și lărgirea orizonturilor.


Horoscop Pești luna martie 2024


Sectorul personalității este activat, în luna martie, de tranzitul lui Mercur până pe 10 martie, al Soarelui până pe 20 martie, de Venus, micul benefic, din 11 martie și de Marte, planeta acțiunii, din 23 martie. Pe fondul acesta astral, pe10 martie, se formează Luna Nouă din zodia Pești, care îi invită pe nativii Pești să înceapă o nouă etapă în planul personal. De asemenea, se dinamizează și axa relațiilor și se pot lua decizii și în funcție de acțiunile și atitudinea partenerului. Este un moment favorabil pentru Pești să-și seteze obiective pe termen lung.

Tot pe 10 martie, Mercur, planeta comunicării, intră în zodia Berbec, pe casa banilor câștigați din muncă sau din alte activități extraprofesionale. Peștii pot renegocia salariul sau să negocieze cu un alt angajator. Pentru că au nevoie de suplimentarea veniturilor și au și experiență, se vor pune mai mult în valoare, vor avea încredere în ei și astfel vor înregistra și un succes. Marte, planeta acțiunii, va opera în favoarea lor aducând energie, amplificând curajul și determinarea. Pe 20 martie, Soarele i se alătură lui Mercur, și aduce energie și determinare în obținerea unor sume suplimentare de bani.

Luna martie se încheie cu Luna Plină din zodia Balanță, din 25 martie, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. Au loc decizii importante, încheieri de etape, răsturnări de situație, dar și evenimente neașteptate în sectorul intereselor financiare, al banilor deținuți la comun cu partenerul, privind o moștenire, un credit, dar și privind relația intimă cu partenerul de cuplu.