Horoscopul lunii noiembrie 2022. Săgetătorii se bucură de noi începuturi în plan personal, ce se întâmplă cu Taurii 


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în luna noiembrie 2022.


Horoscop Berbec luna noiembrie 2022

 

În prima parte din lună este activat sectorul intereselor financiare. Apoi, zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor, lărgirii orizonturilor și filosofiei de viață este activată din 16 noiembrie de intrarea lui Venus, micul benefic, de Mercur, planeta comunicării, din 17 noiembrie, și de Soare, din 22 noiembrie. Pe 24 noiembrie, Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, după câteva luni, în care a traversat sectorul personalității și ți-ai revizuit planurile. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Săgetător, din 24 noiembrie, care anunță deschiderea unor noi etape în sistemul idealurilor, credințelor, cunoașterii, educației și spiritualității.

Marte, guvernatorul tău, își continuă mișcarea retrogradă prin zodia Gemeni până în 12 ianuarie 2023, prin casa comunicării, gândirii și învățării, aducând preocupări pentru începerea unor cursuri, reluarea unor dialoguri sau negocieri importante.

Evenimentul astral important al lunii este Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur, din 8 noiembrie, care aduce încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri financiare, prin încasarea unor sume importante de bani. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, așa că nu sunt excluse surprize, care să vizeze și viața de familie.

 

Horoscop Taur luna noiembrie 2022

 

În prima parte a lunii noiembrie ești preocupată de relații, căsătorie, asocieri sau parteneriate profesionale. Dar și de rezolvarea unor chestiuni, care țin de carieră și statutul profesional. Zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat intereselor financiare, a banilor pe care îi deții cu partenerul sau cu alte persoane, a creditelor, taxelor, impozitelor, moștenirilor și relațiilor intime, este activată din 16 noiembrie de intrarea lui Venus, micul benefic, de Mercur, planeta comunicării, din 17 noiembrie, și de Soare, din 22 noiembrie. Pe 24 noiembrie, Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, după câteva luni, în care a traversat sectorul subconștientului, a răscolit trecutul, te-a obligat să-ți faci un bilanț și să pregătești un plan de relansare. În drumul său prin zodia Pești, va aduce oportunități prin prieteni și implicare în proiecte noi, reluarea unor dialoguri, care acum se pot concretiza. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Săgetător, din 24 noiembrie, care anunță noi începuturi în planul avantajelor financiare. De asemenea, este posibil să găsești resurse financiare pentru un proiect sau un vis de-al tău să devină realitate.

Marte, planeta acțiunii, își continuă mișcarea retrogradă prin zodia Gemeni până în 12 ianuarie 2023, prin casa banilor și valorilor, aducând preocupări pentru suplimentarea veniturilor în perioada următoare, dar și schimbarea obiceiurilor financiare.

Evenimentul astral important al lunii este Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur, din 8 noiembrie, care aduce încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri personale sau relaționale. Vei fi vedeta perioadei și ar trebui să te aștepți la evenimente neașteptate, bruște sau răsturnări de situație, mai ales că Uranus, planeta imprevizibilului, face parte din configurația astrală și formează un aspect tensionat cu Saturn din casa imaginii, statutului personal, carierei și activităților profesionale.

 

Horoscop Gemeni luna noiembrie 2022

 

În prima parte a lunii noiembrie ești preocupată de activitățile profesionale, prelungirea unor contracte de muncă, încheierea unor contracte noi de colaborare și de starea de sănătate, unde este nevoie să începi niște investigații. Zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale, este activată din 16 noiembrie de intrarea lui Venus, micul benefic, de Mercur, guvernatorul tău, din 17 noiembrie, și de Soare, din 22 noiembrie. Pe 24 noiembrie, Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, după câteva luni, în care a traversat sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor. Acum, prin zodia Pești, respectiv casa carierei, mai aduce oportunități, în cele două luni, cât va mai traversa acest segment de viață. Pe fondul acesta astral are loc Luna nouă din zodia Săgetător, din 24 noiembrie, care anunță noi începuturi în planul relației,  căsătoriei sau parteneriatelor profesionale. De asemenea, dacă ești singură, îți poți găsi jumătatea.

Marte, planeta acțiunii, își continuă mișcarea retrogradă prin zodia Gemeni până pe 12 ianuarie, prin sectorul identității, aducând preocupări pentru planurile personale de viitor. Redirecționarea energiei spre interior te va ajuta să găsești soluții la niște probleme, să cauți să te reechilibrezi.

Evenimentul astral important al lunii este Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur, din 8 noiembrie, care aduce încheieri de etape. Îți poți face un bilanț, în urma căruia să elimini tot ce te ține să progresezi. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, care formează un aspect tensionat cu Saturn din casa idealurilor, filosofiei de viață, principiilor și credințelor, și o opoziție cu planetele din casa muncii și sănătății. Va fi nevoie să-ți schimbi abordarea, să privești din altă perspectivă, să renunți la credințele sau convingerile, care nu te mai ajută în evoluție.

 

Horoscop Rac luna noiembrie 2022


În prima parte a lunii noiembrie ești preocupată de sfera sentimentală, relațiile cu copiii, creativitatea într-un proiect personal, dar și valorificarea unui talent, de pe urma căruia poți obține beneficii financiare. Zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat muncii, activităților profesionale, rutinei zilnice și sănătății, este activată din 16 noiembrie de intrarea lui Venus, micul benefic, de Mercur, planeta comunicării, din 17 noiembrie, și de Soare, din 22 noiembrie. Pe 24 noiembrie, Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, după câteva luni, în care a traversat sectorul carierei. Acum, în drumul său prin zodia Pești, va aduce oportunități de pregătire profesională, de obținere a unor diplome și succese pe care le poți înregistra la examene. Pentru că Jupiter este guvernatorul casei serviciului, s-ar putea să primești oferte de job, chiar din străinătate sau de la firme care lucrează cu străinătatea. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Săgetător, din 24 noiembrie, care anunță noi începuturi în planul muncii și activităților profesionale. Din punct de vedere al sănătății este nevoie să adopți o dietă, un regim de viață sănătos și acum este momentul cel mai potrivit.

Marte, planeta acțiunii, își continuă mișcarea retrogradă prin zodia Gemeni până în 12 ianuarie 2023, prin casa subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Pentru că Marte este guvernatorul casei carierei, ar trebui să-ți faci un bilanț profesional în următoarea perioadă. De asemenea, este recomandat să faci o revizuire a modului în care comunici cu ceilalți.

Evenimentul astral important al lunii este Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur, din 8 noiembrie, care aduce încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri privind un proiect de viitor. Ar trebui să te aștepți la evenimente bruște sau răsturnări de situație, mai ales că Uranus, planeta imprevizibilului, face parte din configurația astrală și formează un aspect tensionat cu Saturn din casa intereselor financiare, dar si o opoziție cu planetele din zodia Scorpion. Atenție și la relațiile de prietenie, unde este posibil să apară o situație neașteptată! Poate chiar să rupi o relație de prietenie.

 

Horoscop Leu luna noiembrie 2022

 

În prima parte a lunii noiembrie ești preocupată de casă, o renovare, o reamenajare, familie și patrimoniu. Zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității,  este activată din 16 noiembrie de intrarea lui Venus, micul benefic, de Mercur, planeta comunicării, din 17 noiembrie, și de Soare, din 22 noiembrie. Pe 24 noiembrie, Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, după câteva luni, în care a traversat sectorul idealurilor și principiilor. Acum, în drumul său prin zodia Pești, aduce oportunități de suplimentare a veniturilor din alte surse decât salariile. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Săgetător, din 24 noiembrie, care anunță noi începuturi în planul sentimental, al relației cu copiii, privind lansarea unui proiect. De asemenea, poți înregistra un succes într-un proiect, să primești o distincție, un premiu.

Marte, planeta acțiunii, își continuă mișcarea retrogradă prin zodia Gemeni până în 12 ianuarie 2023, prin casa prietenilor, vieții sociale, planurilor și proiectelor de viitor. Va fi nevoie să-ți reevaluezi modul în care acționezi în raport cu cei cu care lucrezi sau cu prietenii. Pot să apară dispute sau conflicte cu prietenii sau cu membrii echipei din care faci parte.

Evenimentul astral important al lunii este Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur, din 8 noiembrie, care aduce încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri privind cariera, sfera socio-profesională, imaginea și statutul personal. Te poți aștepta la evenimente bruște sau răsturnări de situație, mai ales că Uranus, planeta imprevizibilului, face parte din configurația astrală și formează un aspect tensionat cu Saturn din casa relațiilor și parteneriatelor si o opoziție cu planetele din zodia Scorpion. Este nevoie să găsești o cale de mijloc între partener, familie și carieră. De asemenea, pot să apară surprize și-n conducerea firmei în care lucrezi, să aibă loc schimbări importante.

 

Horoscop Fecioară luna noiembrie 2022

 

În prima parte a lunii noiembrie ești preocupată de acumularea de informație, învățarea unor lucruri noi, negociere a unor contracte și reluarea legăturilor cu unii membri ai familiei cu care ai avut neînțelegeri.  Zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat casei, vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții, este activată din 16 noiembrie de intrarea lui Venus, micul benefic, de Mercur, planeta comunicării, din 17 noiembrie, și de Soare, din 22 noiembrie. Pe 24 noiembrie, Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, după câteva luni, în care a traversat sectorul avantajelor materiale. Acum, în tranzitul lui prin zodia Pești, pe casa relațiilor, vine să mai aducă șanse de relansare a relației, de eliberare dintr-o relație sau dacă ești singură, să-ți găsești jumătatea. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Săgetător, din 24 noiembrie, care anunță noi începuturi în planul vieții de familie, privind reamenajarea casei sau o tranzacție imobiliară, privind relația cu părinții sau administrarea patrimoniului.

Marte, planeta acțiunii, își continuă mișcarea retrogradă prin zodia Gemeni, până în 12 ianuarie 2023, prin casa carierei și activităților profesionale, imaginii și statutului personal. Urmează o perioadă în care ești invitată să-ți redirecționezi energia spre interior, pentru a afla ce direcție să adopți, să-ți dai seama ce-ți dorești de la sfera profesională.

Evenimentul astral important al lunii este Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur, din 8 noiembrie, care aduce încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri privind un proiect personal. Evenimente neașteptate și răsturnări de situație pot să aibă loc în planul studiilor, relației cu persoane din străinătate, privind o călătorie, obținerea unui atestat, o diplomă. Uranus, planeta imprevizibilului, face parte din configurația astrală și formează un aspect tensionat cu Saturn din casa muncii și rutinei zilnice, a sănătății, si o opoziție cu planetele din zodia Scorpion, din casa comunicării, gândirii, învățării și acumulării de informație. Pentru că este dinamizată axa principiilor și valorilor, a studiilor și pregătirii profesionale, este posibil să-ți schimbi perspectiva în ce privesc activitățile profesionale și să iei niște decizii importante pentru tine.

 

Horoscop Balanță luna noiembrie 2022

 

În prima parte a lunii noiembrie ești preocupată de situația financiară, negocieri și administrarea sumelor pe care le câștigi. Zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat comunicării, gândirii, învățării, cunoașterii, dezbaterilor, negocierilor, deplasărilor și relațiilor cu rudele, este activată din 16 noiembrie de intrarea lui Venus, micul benefic, de Mercur, planeta comunicării, din 17 noiembrie, și de Soare, din 22 noiembrie. Pe 24 noiembrie, Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, după câteva luni, în care a traversat sectorul relațiilor și parteneriatelor. Acum, în tranzitul lui prin zodia Pești, prin sectorul muncii, rutinei zilnice și sănătății, va mai aduce, în următoarele două luni, șanse și oportunități de îmbunătățire a condițiilor de muncă, de obținere a unui job nou sau de implicare în activități pe cont propriu. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Săgetător, din 24 noiembrie, care anunță noi începuturi în planul comunicării și învățării, a interacționării cu ceilalți, privind acumularea de informație într-un domeniu de interes.

Marte, planeta acțiunii, își continuă mișcarea retrogradă, prin zodia Gemeni, până în 12 ianuarie 2023, prin casa principiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor, studiilor și anunță o perioadă de câteva luni, în care vei căuta să-ți reevaluezi pregătirea profesională, să te implici în proiecte care rezonează cu principiile și credințele tale.

Evenimentul astral important al lunii este Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur, din 8 noiembrie, care aduce încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri în planul intereselor financiare, transformărilor profunde, intimității și încrederii reciproce. Pot să apară evenimente neașteptate, bruște și răsturnări de situație, mai ales că Uranus, planeta imprevizibilului, face parte din configurația astrală și formează un aspect tensionat cu Saturn din casa sentimentală si o opoziție cu planetele din zodia Scorpion, din casa valorilor.

 

Horoscop Scorpion luna noiembrie 2022


În prima parte a lunii noiembrie ești preocupată de planurile tale personale, relaționale și profesionale, astfel încât să-ți atingi obiectivele stabilite. Zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat banilor pe care îi câștigi din muncă, de la serviciu sau din alte activități profesionale, este activată din 16 noiembrie de intrarea lui Venus, micul benefic, de Mercur, planeta comunicării, din 17 noiembrie, și de Soare, din 22 noiembrie. Pe 24 noiembrie, Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, după câteva luni, în care a traversat sectorul muncii și a adus oportunități. Acum, în tranzitul lui prin zodia Pești, pe casa iubirii, aventurilor romantice, creativității și valorificării unei pasiuni, vine să mai aducă șanse în dragoste, dar și în proiectele de creație avute în derulare, de pe urma cărora poți obține avantaje materiale. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Săgetător, din 24 noiembrie, care anunță noi începuturi în planul financiar. Este momentul unui nou început în care-ți poți seta obiective financiare pentru următorul an.

Marte, planeta acțiunii, își continuă mișcarea retrogradă prin zodia Gemeni până în 12 ianuarie 2023, prin casa intereselor financiare, a intimității și încrederii reciproce. Așadar, urmează o perioadă în care ești invitată să-ți reevaluezi modul în care acționeazi în planul financiar și-n relațiile apropiate.

Evenimentul astral important al lunii este Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur, din 8 noiembrie, care aduce încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri relaționale, privind căsătoria sau parteneriatele profesionale. Nu sunt exluse surprize sau răsturnări de situație și evenimente neașteptate. Din configurația astrală face parte Uranus, planeta imprevizibilului, care formează un aspect tensionat cu Saturn din casa vieții de familie și o opoziție cu planetele din casa personalității.

 

Horoscop Săgetător luna noiembrie 2022

 

În prima parte a lunii noiembrie ești preocupată de rezolvarea unor chestiuni privind rutina zilnică, starea de sănătate și o reechilibrare fizică și psihică. Zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat personalității, este activată din 16 noiembrie de intrarea lui Venus, micul benefic, de Mercur, planeta comunicării, din 17 noiembrie, și de Soare, din 22 noiembrie. Pe 24 noiembrie, Jupiter, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, după câteva luni, în care a traversat sectorul sentimental, al relației cu copiii, distracției și aventurilor romantice. Acum, în tranzitul lui prin zodia Pești, prin sectorul vieții de familie, spațiului de locuit și relațiilor cu părinții, s-ar putea să te ajute să rezolvi o problemă locativă. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Săgetător, din 24 noiembrie, care anunță noi începuturi în planul personal. Este momentul tău de afirmare din an, în care-ți poți seta obiective pentru următoarea perioadă, să iei decizii importante pentru tine.

Marte, planeta acțiunii, își continuă mișcarea retrogradă prin zodia Gemeni până în 12 ianuarie 2023, prin casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale și urmează o perioadă în care ești invitată să-ți reevaluezi modul în care acționezi în raport cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri.

Evenimentul astral important al lunii este Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur, din 8 noiembrie, care aduce încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri profesionale. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa muncii, care formează un aspect tensionat cu Saturn și planetele din zodia Scorpion. Nu sunt excluse surprize, evenimente neașteptate sau răsturnări de situație în planul activităților muncii.

 

Horoscop Capricorn luna noiembrie 2022

 

În prima parte a lunii noiembrie ești preocupată de proiectele profesionale, relațiile de prietenie și viața socială. De asemenea, vei căuta să-ți lărgești cercul de cunoscuți și să găsești metode noi de suplimentare a veniturilor. Zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat subconștientului, izolării, introspecției și trecutului,  este activată din 16 noiembrie de intrarea lui Venus, micul benefic, de Mercur, planeta comunicării, din 17 noiembrie, și de Soare, din 22 noiembrie. Pe 24 noiembrie, Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, după câteva luni, în care a traversat sectorul vieții de familie. Acum, în tranzit prin zodia Pești, aduce șanse de a învăța lucruri noi de la persoane cu mai multă experiență și posibilitatea să te pui mai bine în valoare, să negociezi un contract în favoarea ta. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Săgetător, din 24 noiembrie, care te invită la un bilanț personal, la introspecție și pregătirea unui plan de relansare personală. Posibil să apară persoane din trecut, să-ți revină în minte situații, care te-au determinat să iei niște decizii greșite în trecut. Este nevoie să încerci să te reechilibrezi, să cauți să faci pace cu trecutul, pentru a putea să mergi înainte.

Marte, planeta acțiunii, își continuă mișcarea retrogradă prin zodia Gemeni până în 12 ianuarie 2023, prin casa muncii, semn că urmează o perioadă de câteva luni, în care ești invitată să-ți reevaluezi proiectele profesionale, rutina zilnică și starea de sănătate.

Evenimentul astral important al lunii este Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur, din 8 noiembrie, care aduce încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri în sfera sentimentală, aventurilor romantice, iubirii, relației cu copiii sau privind activitățile de creație și valorificarea unei pasiuni. Nu sunt exluse surprize sau răsturnări de situație în aceste planuri și evenimente bruște, pentru că Uranus, planeta imprevizibilului, care face parte din configurația astrală, formează un aspect tensionat cu Saturn din zodia Vărsător si o opoziție cu planetele din zodia Scorpion.

 

Horoscop Vărsător luna noiembrie 2022

 

În prima parte a lunii noiembrie ești preocupată de activitățile profesionale, carieră, relația cu șefii și relațiile cu străinătatea. Zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat prietenilor, vieții sociale, activităților care rezultă din exercitarea profesiei și planurile de viitor, este activată din 16 noiembrie de intrarea lui Venus, micul benefic, de Mercur, planeta comunicării, din 17 noiembrie, și de Soare, din 22 noiembrie. Pe 24 noiembrie, Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă, după câteva luni, în care a traversat sectorul comunicării și gândirii, învățării și acumulării de informații și cunoștințe noi. Acum, în tranzit prin zodia Pești, marele benefic va mai aduce, pentru două luni, oportunități în planul financiar, încheierea unor parteneriate sau contracte importante, de pe urma cărora se vor rotunji conturile tale. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Săgetător, din 24 noiembrie, care anunță noi începuturi în planul proiectelor de viitor, a planurilor și strategiilor, dar și a relațiilor de prietenie.

Marte, planeta acțiunii, își continuă mișcarea retrogradă prin zodia Gemeni până în 12 ianuarie 2023, prin casa iubirii, aventurilor romantice, copiilor, distracției, creativității și valorificării unei pasiuni. Așadar, urmează o perioadă în care este nevoie să-ți reevaluezi modul în care-ți exprimi sentimentele și-ți folosești energia în sectorul iubirii sau în relațiile cu persoanele dragi.

Evenimentul astral important al lunii este Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur, din 8 noiembrie, care aduce încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri în planul vieții de familie, privind spațiul locativ, patrimoniul sau relațiile cu părinții. Din configurația astrală face parte și Uranus, guvernatorul tău, așa că nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație, evenimente neașteptate sau bruște. De asemenea, Uranus formează aspecte tensionate cu Saturn, planeta profesor, din casa personalității tale și planetele din zodia Scorpion.

 

Horoscop Pești luna noiembrie 2022

 

În prima parte a lunii noiembrie ești preocupată de acumularea unor informații pentru susținerea unui examen și obținerea unui atestat. De asemenea, ești interesată să lucrezi la un proiect personal, să te perfecționezi într-un domeniu, să participi la schimburi de experiență profesională. Zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat carierei și sferei socio-profesionale, imaginii și statutului personal, este activată din 16 noiembrie de intrarea lui Venus, micul benefic, de Mercur, planeta comunicării, din 17 noiembrie, și de Soare, din 22 noiembrie. Pe 24 noiembrie, Jupiter, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, după câteva luni, în care a traversat sectorul financiar. Acum, în tranzit, prin casa personalității, pentru următoarele două luni, va mai aduce oportunități de relansare personală. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Săgetător, din 24 noiembrie, care anunță noi începuturi în planul carierei și activităților profesionale.

Marte, planeta acțiunii, își continuă mișcarea retrogradă prin zodia Gemeni până în 12 ianuarie 2023, prin casa vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Așadar, urmează o perioadă în care ar trebui să-ți redirecționezi energia spre viața de familie și pe rezolvarea unor chestiuni administrative ale locuinței.

Evenimentul astral important al lunii este Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur, din 8 noiembrie, care aduce încheieri de etape, informații și vești neașteptate, răsturnări de situație și evenimente care pot schimba cursul direcției profesionale. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, care formează aspecte tensionate cu Saturn din zodia Vărsător și planetele din zodia Scorpion. Va fi nevoie să clarifici niște aspecte în planul profesional, în urma informațiilor pe care le primești.

related posts

Modifică setările cookies