Horoscopul lunii octombrie 2020. Zodia care are parte de mulți bani și pasiune în viața amoroasă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în luna octombrie 2020


Horoscop Berbec luna octombrie 2020

Luna Plină din 2 octombrie, din zodia Berbec îți aduce evenimente importante în planul personal sau profesional. Totodată, cu Marte, guvernatorul tău, retrograd, vei clarifica unele situații în planul partenerial. Dacă îți vei schimba atitudinea, de cele mai multe ori agresivă, vei avea numai de câștigat.

Zodia Balanței, respectiv, casa relațiilor și a mariajului este traversată de planete și bogată în evenimente astrale în luna octombrie. Astfel, după ce Venus, micul benefic, traversează zodia Fecioarei între 3 și 28 octombrie și aduce armonie în relațiile cu colegii, întelegere, ajutor reciproc și sarcini mai ușpare, din 28 octombrie ajunge în Balanță, pe sectorul asociat parteneriatelor și vei putea avea beneficii financiare însemnate, de pe urma încheierii unor contracte profitabile în sfera profesională. Și Soarele va traversa acest domeniu până pe 22 octombrie zodia Balanței. În ce privește viața de cuplu, planeta iubirii, aduce șanse de împăcare acolo unde au fost tensiuni, iar în 16 octombrie, când are loc Luna Nouă din Balanță, se deschide o nouă etapă în viața de cuplu.

Un alt aspect astral de luat în seamă este retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, prin zodia Scorpion, prin casa avantajelor materiale, a încrederii reciproce și intimității, semn că până pe 4 noiembrie, când își încheie retrogradarea, vei reevalua și revizui situația financiară, dar și apropierea față de partenerul de cuplu.

Un lucru important de notat este faptul că Marte, guvernatorul tău, retrogradează în continuare, toată luna, în semnul nașterii tale și vor exista multe momente de-a lungul perioadei analizate, în care vei fi tentată să intri în conflict cu superiorii și autoritățile, din cauza tensiunilor care se formează cu planetele Saturn, Jupiter și Pluton, poziționate pe sectorul asociat  carierei, sferei profesionale și superiorilor.

Ultimul aspect astral este Luna Plină, care se formează în 31 octombrie în zodia Taur, în sectorul asociat banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din activități extraprofesionale, semn că ar trebui să fii atentă cum gestionezi banii pe care îi câștigi.

 

Horoscop Taur luna octombrie 2020


Luna Plină din 2 octombrie, din zodia Berbec, aduce evenimente importante în planul profesional și al sănătății. Pentru că se formează pe casa universului interior, a trecutului, izolării și meditației, ești invitată la introspecție. Cum Marte, planeta acțiunii, este retrograd și face parte din acest fenomen astral, trebuie să ai grijă să stai departe de conflicte și să eviți persoanele sau situațiile care te suprasolicită.

Zodia Balanței, respectiv sectorul asociat muncii și sănătății este traversată de planete și bogată de evenimente astrale în luna octombrie. Astfel, Soarele traversează Balanța până pe 22 octombrie și susține munca în echipa și sarcinile de la serviciu. La jumătatea lunii se formează Luna Nouă în zodia Balanță, în 16 octombrie, care deschide o nouă etapă la locul de muncă. Aspectele sunt urmate de către Venus, din 28 octombrie, care vine să armonizeze relațiile cu colegii, să aducă rezolvarea unor chestiuni, care privesc sarcinile de serviciu, iar în ce privește sănătatea se va observare o îmbunătățire. Acelasi Venus, planeta iubirii, va traversa între 3 și 28 octombrie zodia Fecioarei, respectiv sectorul sentimental, al iubirii, flirtului, copiilor și creativității. Așadar, relația cu partenerul de cuplu se îmbunătățește, la fel și relațiile cu copiii, dacă ești părinte și vei avea multe idei creative pe care le poți transforma în proiecte de succes. 

Un alt aspect astral de luat în seamă este retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, din 14 octombrie prin zodia Scorpion, prin casa asociată mariajului, relațiilor și parteneriatelor, semn că până pe 4 noiembrie, când revine la mișcarea directă, vei reevalua relația cu toți cei cu care interacționezi. Cum Mercur guvernează banii tăi, ai trei săptămâni, în care poți negocia contracte, însă fără să semnezi, pentru că există riscul să te răzgândești tu sau partenerul tău de cuplu sau de afaceri.

Ultimul aspect astral este Luna Plină, care se formează în 31 octombrie în zodia Taur, în sectorul asociat relațiilor și căsătoriei, unde pot avea loc evenimente importante, se culeg roadele unor demersuri parteneriale, se încheie o etapă sau poți trece la un nivel superior al relației.

 

Horoscop Gemeni luna octombrie 2020


Luna Plină din 2 octombrie, din zodia Berbec, aduce evenimente importante în sectorul asociat planurilor tale pe termen lung, unde prietenii și grupurile sociale, pe care le frecventezi, vor avea un rol important. Pentru că Marte, guvernatorul Berbecului, este retrograd, există și situația în care să apară o criză, se pot rupe niște relații sau încheia etape.

Zodia Balanței, respectiv sectorul sentimental, al flirtului, aventurii, romantismului, creativității, copiilor și activităților artistice este traversat de planete și bogat în evenimente astrale în luna octombrie. Venus, planeta iubirii, va traversa zodia Fecioarei, din 3 până în 28 octombrie, respectiv casa familiei, a căminului și patrimoniului și vei avea un sprijin important de la familie sau dacă ești singură, poți cunoaște pe cineva, prin intermediul rudelor. După data de 28 ale lunii poți să începi o poveste de iubire, mai ales că Soarele va traversa același domeniu până în 22 octombrie și aduce susținere. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Balanței din 16 octombrie, care deschide o nouă etapă în sfera sentimentală.

Un alt aspect astral de luat în seamă este retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, prin zodia Scorpion, din 14 octombrie, prin casa asociată muncii, a activităților curente de la serviciu, sarcinilor și sănătății. Prin urmare, până pe 4 noiembrie, toate aceste domenii vor fi răscolite de către guvenatorul tău și va trebui să începi o analiză, să revizuiești unele planuri personale, care au legătură cu locul de muncă. Totodată, vei începe o verificare și din punct de vedere a sănătății.

Ultimul aspect astral este Luna Plină, care se formează în 31 octombrie în zodia Taur, în sectorul asociat subconștientului, izolării, universului interior, frământărilor, meditației, trecutului și introspecției. Așadar, pot să apară crize interioare, care să te facă să te izolezi, însă folosește constructiv această izolare pentru a vedea clar drumul pe care trebuie să mergi.

 

Horoscop Rac luna octombrie 2020


Luna Plină din 2 octombrie, din zodia Berbec, aduce evenimente importante în sectorul asociat sferei socio-profesionale, carierei, funcției, superiorilor și autorităților. Pentru că Marte, guvernatorul Berbecului, este retrograd, este posibil să apară o criză, pe care va trebui să știi să o gestionezi, în așa fel încât să nu strici relațiile cu șefii sau cu unele autorități. Este recomandat să stai departe de conflicte.

Zodia Balanței, respectiv sectorul asociat familiei, vieții de familie, căminului, patrimoniului și locuinței este traversată de planete și bogată de evenimente astrale în luna octombrie. Venus, planeta iubirii, va traversa zodia Fecioarei, din 3 până în 28 octombrie, respectiv casa comunicării, a deplasărilor și  a acumulării de informații utile în demersurile pe care vrei să le faci în următoarea perioadă. Așadar, vei avea noroc de informații utile, iar după data de 28 ale lunii, când Venus ajunge în zodia Balanței, în sectorul familie, părinți și locuință, poți rezolva o situație locativă. Totodată, Soarele traversează Balanța până pe 22 octombrie, iar la jumătatea perioadei analizate, în 16 octombrie, se formează Luna Nouă din zodia Balanței, care deschide o nouă etapă în relația cu familia, părinții, patrimoniul, privind spațiul de locuit, prin achiziționarea/vânzarea sau cumpărarea unui imobil/teren.

Un alt aspect astral de luat în seamă este retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, prin zodia Scorpion, din 14 octombrie, prin casa asociată iubirii, aventurii, copiilor, activităților de relaxare, creației și valorificarea unei vocații, semn că până pe 4 noiembrie, când revine la mișcarea directă, îți vei reevalua sentimentele față de persoana iubită, poți aborda subiecte sensibile, să-i spui nemulțumirile și să lămurești niște situații.

Ultimul aspect astral este Luna Plină, care se formează în 31 octombrie în zodia Taur, în sectorul asociat prietenilor, planurilor și proiectelor pe termen lung, unde pot avea loc evenimente importante, se culeg roadele unor demersuri la un proiect în derulare sau se încheie o etapă/ o relație de prietenie.

 

Horoscop Leu luna octombrie 2020


Luna Plină din 2 octombrie, din zodia Berbec, aduce evenimente importante în sectorul asociat studiilor, cursurilor de perfecționare, recalificării, schimburilor de experienșă, relației cu persoane aflate în străinătate. Pentru că Marte, guvernatorul Berbecului, este retrograd, și face aspecte tensionate cu planetele din casa muncii, este posibil să apară o criză, pe care va trebui să știi să o gestionezi și să stai departe de conflicte, care vor avea ca motiv principal mentalitățile diferite cu persoanele cu care interacționezi.

Zodia Balanței, respectiv sectorul asociat comunicării, schimbului de opinii, informării, acumulării de cunoștințe este traversată de planete și bogată de evenimente astrale în luna octombrie. Venus, guvernatorul Balanței, va traversa zodia Fecioarei, din 3 până în 28 octombrie, respectiv sectorul banilor și resurselor financiare și pentru că vei știi să te pui în valoare, vei avea și oportunități însemnate din punct de vedere financiar. După 28 octombrie, când Venus ajunge în Balanță, vei avea parte de informații utile, care să te ajute în planurile tale personale,

Și Soarele traversează Balanța până pe 22 octombrie, iar la jumătatea perioadei analizate, în 16 octombrie, se formează Luna Nouă din zodia Balanței, care deschide o nouă etapă privind începerea unor studii, cursuri de atestare, relația cu frații și tot ce presupune comunicarea. 

Un alt aspect astral de luat în seamă este retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, prin zodia Scorpion, din 14 octombrie, prin casa asociată vieții de familie, părinților, locuinței, semn că până pe 4 noiembrie, când revine la mișcarea directă, vei reevalua relațiile de familie, vei analiza toate variantele pentru a face schimbări în spațiul de locuit, care implică și cumpărarea sau închirierea unui imobil. Cum Mercur guvernează sectorul financiar, urmează trei săptămâni, în care este posibil să ai parte de blocaje sau amânări în planurile tale privind o locuință.

Ultimul aspect astral este Luna Plină, care se formează în 31 octombrie în zodia Taur, în sectorul asociat carierei și ambițiilor profesionale. Așadar, în preajma fenomenului astral pot să apară evenimente importante, poți culege roadele unor demersuri în carieră, poți primi o funcție sau încheia o etapă și să schimbi direcția.

 

Horoscop Fecioară luna octombrie 2020


Luna Plină din 2 octombrie, din zodia Berbec, aduce evenimente importante, care vizează banii pe care îi deții în comun cu partenerul sau cu alte persoane, moștenirile, avantajele materiale, creditele și împrumuturile și te avertizează că trebuie să-ți faci un plan financiar pe termen lung și gestionarea corectă a resurselor pe care le deții. Pentru că Marte, guvernatorul Berbecului, este retrograd și face parte din configurația astrală, ești invitată să eviți conflictele și să intri în dialoguri contradictorii cu cei cu care deții fonduri în comun.

Zodia Balanței, respectiv sectorul asociat finanțelor, a banilor pe care îi câștigi din muncă proprie sau din activități independente este traversată de planete și bogată în evenimente astrale în luna octombrie. Astfel, Soarele traversează Balanța până pe 22 octombrie. La jumătatea lunii se formează Luna Nouă în zodia Balanță, în 14 octombrie și deschide o nouă etapă în gestionarea banilor obținuți din muncă. În următoarele două săptămâni ar trebui să găsești soluții de suplimentare a veniturilor. Între 3 și 28 octombrie, Venus, micul benefic, îți traversează zodia, așa că vei avea parte de protecție și te ajută să intri în armonie cu ceilalți, În 28 octombrie ajunge în Balanță și aduce mici sume de bani, beneficii, cu care îți vei acoperi unele carduri de credit sau vei mai rezolva chestiuni gospodărești.

Un alt aspect astral de luat în seamă este retrogradarea lui Mercur, guvernatorul tău, prin zodia Scorpion, din 14 octombrie, prin casa asociată comunicării, schimbului de opinii, a acumulării de informații și cunoștințe, semn că până pe 4 noiembrie, când revine la mișcarea directă, vei reevalua interacțiunea cu ceilalți. Posibil să intervină și probleme de comunicare, așa că asigură-te că interlocutorii tăi înțeleg exact ceea ce vrei să spui.

Ultimul aspect astral este Luna Plină, care se formează în 31 octombrie în zodia Taur, în sectorul asociat călătoriilor, studiilor, relației cu persoane aflate în străinătate sau cu instituții publice, unde pot avea loc evenimente importante, se culeg roadele unor demersuri ale planurilor tale personale, se încheie o etapă și vei lua decizii ținând cont de principiile și convingerile tale de viață.

 

Horoscop Balanță luna octombrie 2020


Luna Plină din 2 octombrie, din zodia Berbec, aduce evenimente importante și intense în mariaj, în relație sau în parteneriatele de natură profesională. Cum Marte, planeta acțiunii, care este retrograd, face parte din acest fenomen astral, trebuie să ai grijă să stai departe de conflicte, mai ales că revin în actualitate chestiuni gospodărești sau care au legătură cu locuința sau cu spațiul de locuit și ești tentată să intri în dispute cu membrii familiei.

Zodia Balanței, respectiv casa personalității tale este traversată de planete și bogată de evenimente astrale în luna octombrie. Astfel, Soarele traversează Balanța până pe 22 octombrie și îți aduce energie, optimism și susținere. La jumătatea lunii se formează Luna Nouă în zodia Balanță, în 16 octombrie, care te invită să-ți setezi obiective pentru următorul an. Vei înregistra succese numai dacă vei știi să te pui în valoare.

Între 3 și 28 octombrie, Venus, guvernatorul tău, traversează zodia Fecioarei, respectiv sectorul asociat universului interior, al izolării, al trecutului, și-ți vei aduce aminte de persoane din trecut, care au însemnat ceva pentru tine. Așadar, ești invitată la un bilaț personal, să lași în urmă trecutul, iar dacă simți cu nu s-a încheiat o etapă cu o persoană importantă din viața ta, ești tentată să o cauți să vezi dacă puteți consuma povestea de iubire. 

Un alt aspect astral de luat în seamă este retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, prin zodia Scorpion, din 14 octombie, prin casa asociată finanțelor, a banilor și resurselor pe care îi câștigi din muncă, semn că până pe 4 noiembrie, când revine la mișcarea directă, vei reevalua situația financiară și va trebui să găsești un echilibru între cheltuieli și sumele pe care le încasezi.

Ultimul aspect astral este Luna Plină, care se formează în 31 octombrie în zodia Taur, în sectorul asociat finanțelor, a banilor pe care îi deții cu alte persoane, în ce privesc creditele, datoriile sau moștenirile, dar și intimitatea și încrederea reciprocă, unde pot avea loc evenimente importante, se culeg roadele unor demersuri privind accesarea unor sume de bani. În sfera relațiilor, este un moment în care va trebui să fii deschisă față de partenerul tău și să îi împărtășești intențiile tale.

 

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020


Luna Plină din 2 octombrie, din zodia Berbec, aduce evenimente importante în sectorul muncii și al sănătății. Pentru că se formează în sfera profesională și din configurația astrală face parte și Marte, guvernatorul Berbecului, aflat în mișcare retrograde, ar trebui să ai grijă cum comunici și interacționezi cu colegii de serviciu și cei cu care ai în desfășurare contracte/parteneriate, pentru că este posibil să apară o criză, o problemă și să nu reacționezi tocmai bine.

Zodia Balanței, respectiv sectorul care reprezintă subconștientul, izolarea, trecutul, meditația și introspecția este traversată de planete și bogată de evenimente astrale în luna octombrie. Astfel, Soarele traversează Balanța până pe 22 octombrie și vei observa că vei avea mai puțină energie, pe care trebuie să înveți să o gestionezi. La jumătatea lunii se formează Luna Nouă în zodia Balanță, în 16 octombrie, care deschide o nouă etapă în domeniile enumerate mai sus. Este un moment bun să-ți faci un bilanț, să-ți setezi obiective, să faci o strategie și să aștepți momentul oportun pentru a putea lansa planul personal. 

Între 3 și 28 octombrie, Venus, micul benefic, traversează zodia Fecioarei, respectiv sectorul asociat prietenilor, proiectelor pe care le desfășori împreună cu prietenii și aduce ajutor de la cei apropiați. Dacă vorbim de sfera sentimentală, ai putea să cunoști, prin intermediul prietenilor, o persoană cu care să rezonezi. În 28 octombrie, Venus ajunge în zodia Balanței, așa că este posibil să începi o relație pe care să o ții secretă până îți dai seama dacă este ceea ce cauți.

Un alt aspect astral de luat în seamă este retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, prin zodia Scorpion, din 14 octombrie, prin semnul nașterii tale. Așadar, până pe 4 noiembrie, când Mercur revine la mișcarea directă, îți vei face o autoanaliză. Este de preferat ca deciziile care privesc planurile tale de viață, să le iei după retrogradare, pentru că este posibil să te razgândești în privința unor hotărâri.

Ultimul aspect astral este Luna Plină, care se formează în 31 octombrie în zodia Taur, în sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor de afaceri, unde pot avea loc evenimente importante, să culegi roadele unor negocieri, prin încheiere de contracte/parteneriate sau în planul personal se poate trece la un alt nivel, se încheie o relație, care nu mai funcționează.

 

Horoscop Săgetător luna octombrie 2020


Luna Plină din 2 octombrie, din zodia Berbec, aduce evenimente importante în sectorul asociat iubirii, aventurii, romantismului, copiilor, activităților de creație, artistice sau vocației. Cum Marte, planeta acțiunii, este retrograd și face parte din acest fenomen astral, trebuie să ai grijă să stai departe de conflicte cu persoana iubită. Depinde de tine cum vei gestiona situațiile apărute, dacă închei o etapă sau depășești momentul de criză.

Zodia Balanței, respectiv relația cu prietenii și planurile pe termen lung, este traversată de planete și bogată de evenimente astrale în luna octombrie. Astfel, Soarele traversează Balanța până pe 22 octombrie susținând proiectele tale. La jumătatea lunii se formează Luna Nouă în zodia Balanță, în 16 octombrie, care deschide o nouă etapă privind relaționarea cu prietenii. Îți poți lărgi cercul de cunoștințe cu persoane, care ar putea să te ajute cândva.

Între 3 și 28 octombrie, Venus, micul benefic, traversează zodia Fecioarei, respectiv sectorul asociat carierei, aspirațiilor profesionale, relației cu șefii, cu autoritățile sau cu persoane/instituții din străinătate. Munca depusă îți va fi recunoscută, șefii te remarcă, primești laude, ai parte de noi oportunități și ți se deschid uși pe care le credeai închise. În 28 octombrie Venus ajunge în Balanță și vei încheia niște parteneriate sau primești tot felul de oferte de lucru.

Un alt aspect astral de luat în seamă este retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, prin zodia Scorpion, din 14 octombrie, prin casa asociată subconștientului, a izolării, trecutului. Cum Mercur este stăpânul casei relațiilor, relațiile tale vor intra într-un proces de analiză până pe 4 noiembrie.

Ultimul aspect astral este Luna Plină, care se formează în 31 octombrie în zodia Taur, în sectorul asociat muncii, activităților curente de la serviciu și sănătății, unde pot avea loc evenimente importante, se încheie etape sau se culeg roadele muncii depuse. Dacă ești în căutare de job, ai toate șansele să fii căutată de niște angajatori, care să-ți propună o ofertă tentantă.

 

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020


Luna Plină din 2 octombrie, din zodia Berbec, aduce evenimente importante și intense în sectorul asociat vieții de familie, locuinței, părinților. Posibil să se schimbe un context legat de familie, să iei decizii legate de achiziționarea unui imobil/teren sau să administrezi patrimoniul familiei. Marte, planeta acțiunii, este retrograd și face parte din acest fenomen astral, așa că trebuie să ai grijă să stai departe de conflicte, pentru că planetele din zodia ta nu intră în armonie  cu fenomenul de Lună Plină și de aici pot să se iște tensiuni, conflicte și evenimente, care să schimbe relațiile de familie.

Zodia Balanței, respectiv casa carierei și a aspirațiilor profesionale este traversată de planete și bogată de evenimente astrale în luna octombrie. Astfel, Soarele traversează Balanța până pe 22 octombrie și susține acțiunile tale în carieră. La jumătatea lunii se formează Luna Nouă în zodia Balanță, în 16 octombrie, care deschide o nouă etapă în planul profesional, al imaginii și statutului personal. Este important să-ți setezi obiective în carieră și să-ți demonstrezi abilitățile și experiența, pentru că de felul în care te vei pune în valoare, vei primi și oferte de colaborare, oferte de job, propuneri de funcție.

Între 3 și 28 octombrie, Venus, micul benefic, traversează zodia Fecioarei, respectiv sectorul asociat studiilor, călătoriilor, schimburilor de experiență, dar și principiilor și filosofiei de viață. Cum Venus este planeta dragostei, îți poți întâlni iubirea la drum lung, într-o călătorie sau în mediul academic. Posibil să fii interesată de persoane din alte culturi. Oricare ar fi situație, vei ține cont să aveți aceleași pricipii de viață. În 28 octombrie Venus ajunge în Balanță și micul benefic va susține și el cariera.

Un alt aspect astral de luat în seamă este retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, prin zodia Scorpion, din 14 octombrie, prin casa asociată prietenilor și proiectelor pe care le ai sau vrei să le desfășori în  viitorul apropiat, Până pe 4 noiembrie, când revine la mișcarea directă, vei reevalua toate posibilitățile, vei căuta soluții de finanțare, îți vei face echipe de lucru și vei întocmi strategii.

Ultimul aspect astral este Luna Plină, care se formează în 31 octombrie în zodia Taur, în sectorul sentimental, al copiilor, al creativității, activităților care au la baza valorificarea unui talent, unde pot avea loc evenimente importante, poți înregistra o reușită, se poate încheia o etapă, poți participa la un eveniment, care să aibă în centrul atenției un act artistic al copilului sau tu poți fi vedeta unui eveniment. 

 

Horoscop Vărsător luna octombrie 2020


Luna Plină din 2 octombrie, din zodia Berbec, aduce evenimente importante și intense în sectorul asociat comunicării, informațiilor, cunoștințelor, deplasărilor. Fenomenul astral poate aduce unele clarificări în comunicarea cu unele persoane cu care ai avut dispute și este de evitat să continui pe aceeași formulă. Din configurația astrală face parte și Marte retrograd, care intră în aspecte tensionate cu planetele din sectorul suboconștientului, așa că ar fi recomandat să stai departe de orice înseamnă conflict.

Zodia Balanței, respectiv casa asociată studiior, călătoriilor, schimburilor de experiență, a relației cu persoane sau instituții din străinătate, a filosofiei de viață este traversată de planete și bogată de evenimente astrale în luna octombrie.  Astfel, Soarele traversează Balanța până pe 22 octombrie și susține aceste domenii. La jumătatea lunii se formează Luna Nouă în zodia Balanță, în 14 octombrie, care deschide o nouă etapă în pregătirea ta într-un domeniu.

Între 3 și 28 octombrie, Venus, micul benefic, traversează zodia Fecioarei, respectiv sectorul asociat finanțelor, banilor pe care îi deții împreună cu alte persoane, a avantajelor materiale. Așadar, mici sume de bani vor intra în conturile tale, care te vor ajuta să mai rezolvi din problemele financiare apărute în ultima perioadă. În 28 octombrie Venus ajunge în Balanță și micul benefic va susține și el călătoriile, studiile, participarea la workshopuri, seminarii, cursuri de perfecționare profesională sau de dezvoltare personală. Totodată, îți poți întâlni partenerul dacă ieși mai mult, relaționezi și te implici în diferite proiecte.

Un alt aspect astral de luat în seamă este retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, prin zodia Scorpion, din 14 octombrie prin casa asociată carierei, Până pe 4 noiembrie, când revine la mișcarea directă, vei reevalua situația în sectorul profesional. Poți renegocia salariul, poți primi oferte de job sau rediscuta termenii unui contract. Nu este recomandat să semnezi pe Mercur retrograd și asigură-te că este totul corect în tot ce te implici, pentru că există neșansa să ți se strice imaginea.

Ultimul aspect astral este Luna Plină, care se formează în 31 octombrie în zodia Taur, în sectorul asociat familiei, căminului, locuinței, patromoniului, unde este posibil să apară chestiuni, care necesită rezolvare.

 

Horoscop Pești luna octombrie 2020


Luna Plină din 2 octombrie, din zodia Berbec, aduce evenimente importante și marcante în sectorul asociat resurselor financiare, pe care le încasezi de la locul de muncă sau din activități independente. Cum Marte, guvernatorul Berbecului, face parte din configurația astrală și intră în aspecte tensionate cu planetele din casa prietenilor și a proiectelor de viitor, este posibil să fii tentată să intri în  conflicte cu prietenii, care îți datorează bani sau cu cei cu care desfășori activități în paralel cu serviciul.

Zodia Balanței, respectiv sectorul asociat avantajelor materiale, a banilor deținuți împreună cu partenerul sau cu alte persoane, a creditelor, datoriilor, impozitelor, moștenirilor și intimității și încrederii reciproce, este traversată de planete și bogată de evenimente astrale în luna octombrie.  Astfel, Soarele traversează Balanța până pe 22 octombrie susținand domeniile enumerate. La jumătatea lunii se formează Luna Nouă în zodia Balanță, în 16 octombrie, care deschide o nouă etapă în sectorul resurselor financiare și necesită o reorganizare.

Între 3 și 28 octombrie, Venus, micul benefic, traversează zodia Fecioarei, respectiv sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatele și va susține și el armonia și înțelegerea cu partenerul de cuplu. În 28 octombrie, când ajunge în zodia Balanței, razele sale benefice vor aduce mai mulți bani și pasiune în relația de cuplu.

Un alt aspect astral de luat în seamă este retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, prin zodia Scorpion, din 14 octombrie, prin casa asociată filosofiei de viață, a studiilor de perfecționare profesională și a călătoriilor. Până pe 4 noiembrie, când revine la mișcarea directă, îți vei reevalua principiile și convingerile de viață. Cum Mercur guvernează casa relațiilor, deciziile pe care le vei lua, vor avea legătură cu partenerul de cuplu și ce este mai important, vei încerca să ajungeți la un numitor comun privind sistemul de valori.

Ultimul aspect astral este Luna Plină, care se formează în 31 octombrie în zodia Taur, în sectorul asociat comunicării, informațiilor, cunoașterii, deplasărilor și schimbului de opinii/idei cu rudele,

unde pot avea loc evenimente importante. Totodată, beneficiezi de reușite în planul învățării, al acumulării de cunoștințe, dar și privind obținerea de atestate/diplome, care te pot ajuta în sfera profesională.

 

Întrebarea Mesei Rotunde: Regizorul Jesus del Cerro divulgă secretele serialului VLAD


related posts

Modifică setările cookies