Horoscopul lunii octombrie 2021. Leii au parte de aventuri romantice, flirturi și distracție, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în luna octombrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop lunar

Horoscop Berbec luna octombrie 2021


Luna octombrie este dinamică în relații, parteneriate, carieră și schimburile de experiență profesională, situația financiară și lărgirea cercului de cunoscuți.

Cu patru planete care revin la mișcarea directă: Pluton din 6 octombrie, Saturn din 11 octombrie, Jupiter și Mercur din 18 octombrie, vei observa că planul profesional, relațiile, parteneriatele și planurile pe termen lung se deblochează. În primele trei săptămâni este activă zodia Balanței, respectiv sectorul asociat relațiilor și căsătoriei, ca în ultima decadă din lună, din 23 octombrie, când Soarele intră în zodia Scorpion, urmat de către Marte, în 30 octombrie, să se activeze și sectorul intim și al transformărilor produnde. Odată cu revenirea lui Mercur la mișcarea directă, din 18 octombrie, vei putea lua decizii în sfera partenerială, fără să mai oscilezi de la o decizie la alta. Totodată se activează și sectorul financiar, deoarece Marte vine cu putere, determinare, curaj în rezolvarea chestiunilor financiare, intrarea în posesia unei moșteniri, accesarea unui credit, plătirea unor taxe sau recuperarea unor sume de bani.

Începând din 7 octombrie, când Venus, micul benefic, ajunge în zodia Săgetător, vei investi mai mult în perfecționarea ta profesională. Prin urmare, mergi la cursuri, seminarii, workshopuri, pleci în călătorii sau participi la proiecte, care ar putea să-ți deschidă orizonturile cunoașterii.

Două dintre evenimentele importante ale lunii octombrie se vor forma pe axa relațională și vor aduce evenimente și situații în care va trebui să iei decizii importante pentru viața de cuplu: Luna Nouă din 6 octombrie din zodia Balanței, care prevestește noi începuturi într-o relație, parteneriat, asociere și Luna Plină din zodia Berbec, din 20 octombrie care vine cu culegerea roadelor, încheieri de etape personale sau profesionale.

 

Horoscop Taur luna octombrie 2021


Luna octombrie este dinamică în relații, parteneriate, sfera financiară, activitățile profesionale, carieră, adoptarea unui stil de viață sănătos sau găsirea unor tratamente pentru o afecțiune mai veche.

Cu patru planete care revin la mișcarea directă: Pluton din 6 octombrie, Saturn din 11 octombrie, Jupiter și Mercur din 18 octombrie, vei observa că planul carierei, activităților profesionale, al pregătirii profesionale și schimburilor de experiență se deblochează și începi să vezi rezultate. În primele trei săptămâni este activă zodia Balanței, respectiv sectorul asociat muncii, sarcinilor de la serviciu și sănătății, ca în ultima decadă din lună, din 23 octombrie, când Soarele intră în zodia Scorpion, urmat de către Soare, din 30 octombrie, să se activeze și sectorul relațiilor de cuplu, mariajului, parteneriatele și asocierile. Odată cu revenirea lui Mercur la mișcarea directă, din 18 octombrie, vei lua decizii la serviciu, privind proiectele profesionale și direcția următoarei perioade. Este recomandat, odată ce ajung planetele pe casa relațiilor, în special Marte, să abordezi constructiv energia planetei acțiunii și să stai departe de conflicte, tensiuni și dispute!

Începând din 7 octombrie, Venus, guvernatorul tău, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul intimității și al finanțelor deținute în comun cu partenerul sau cu alte persoane. Așadar, se activează planul amoros, ești mai deschisă să te aventurezi într-o relație sau să reaprinzi pasiunea în cuplu. Apar și oportunități financiare, de suplimentare a veniturilor, proiecte profitabile din punct de vedere financiar.

Două dintre evenimentele astrale importante ale lunii octombrie se formează pe axa muncii și sănătății și vor aduce și situații în care vei fi nevoită să iei decizii prinvind serviciul și sănătatea: Luna Nouă din 6 octombrie din zodia Balanței, care aduce noi începuturi, etape la locul de muncă, cu invitarea la adoptarea unui regim de viață sănătos și Luna Plină din zodia Berbec, din 20 octombrie, care vine cu încheierea unor etape profesionale, în urma unor nemulțumiri sau a unei crize din punct de vedere al relațiilor profesionale. Totodată, este recomandată mai multă odihnă și să stai departe de suprasolicitare. 

 

Horoscop Gemeni luna octombrie 2021


Luna octombrie este dinamică în planurile care privesc sfera profesională, sentimentală, valorificarea unui talent, sectorul financiar și proiectele de viitor.

Cu patru planete care revin la mișcarea directă: Pluton din 6 octombrie, Saturn din 11 octombrie, Jupiter și Mercur din 18 octombrie, vei observa că planul financiar, sentimental și al activităților profesionale se deblochează. Totodată, sectorul principiilor și convingerilor va fi activat și vei știi ce decizii să iei în planul relațiilor în acord cu principiile tale de viață.

În primele trei săptămâni este activă zodia Balanței, respectiv sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și valorificării unui talent, ca în ultima decadă din lună, din 23 octombrie, când Soarele intră în zodia Scorpion, urmat de către Soare, din 30 octombrie, să se activeze și sectorul muncii și sănătății. Așadar, se schimbă registrul astral și te vei ocupa mai mult de sănătate și de organizarea sarcinilor la locul de muncă.

Odată cu revenirea lui Mercur la mișcarea directă, din 18 octombrie, vei lua lua decizii privind sectorul sentimental, liniștită că nu mai apar evenimente neprevăzute sau ești indecisă. 

Începând din 7 octombrie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul relațiilor, căsniciei și parteneriatelor, așa că te poți aștepta la înțelegere, armonie și clipe romantice petrecute în compania partenerului de cuplu.

Două dintre evenimentele astrale importante ale lunii octombrie se formează pe axa sentimentală, a planurilor pe termen lung și a proiectelor: Luna Nouă din 6 octombrie din zodia Balanței, care aduce noi începuturi în planul iubirii, copiilor și vocației și Luna Plină din zodia Berbec, din 20 octombrie, care vine cu încheierea unor etape în planul relațiilor de prietenie, al proiectelor pe termen lung.

 

Horoscop Rac luna octombrie 2021


Luna octombrie este dinamică în planurile care privesc viața de familie, locuința, sfera sentimentală, cariera, relațiile și parteneriatele.

Cu patru planete care revin la mișcarea directă: Pluton din 6 octombrie, Saturn din 11 octombrie, Jupiter și Mercur din 18 octombrie, vei observa că planul financiar, al proiectelor personale, dar și unele situații din sfera sentimentală se deblochează.

În primele trei săptămâni este activă zodia Balanței, respectiv sectorul asociat familiei și locuinței,

ca în ultima decadă din lună, din 23 octombrie, când Soarele intră în zodia Scorpion, urmat de către Soare, din 30 octombrie, să se activeze și sectorul sentimental, al iubirii, aventurilor romantice, distracției și vacanțelor. Așadar, urmează o perioadă bună pentru a te ocupa de relația cu partenerul de cuplu sau dacă ești singură, să-ți găsești jumătatea, cu condiția să nu te pripești în decizii.

Odată cu revenirea lui Mercur la mișcarea directă, din 18 octombrie, vei lua lua decizii legate de viața de familie sau se rezolvă un context familial, imobiliar, patrimonial sau privind spațiul de locuit.

Începând din 7 octombrie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul muncii și sănătății. Prin urmare, dacă ești în căutarea unui loc de muncă, ai șanse să găsești un serviciu pe placul tău sau dacă deja ai încheiat un contract, începi activitatea la noul loc de muncă.

Două dintre evenimentele astrale importante ale lunii octombrie se formează pe axa familie-carieră: Luna Nouă din 6 octombrie din zodia Balanței, care aduce noi începuturi în sectorul familie și locuință și Luna Plină din zodia Berbec, din 20 octombrie, care vine cu încheierea unor etape privind activitatea profesională și începerea uneia noi, la recomandarea unui prieten sau unui fost șef.

 

Horoscop Leu luna octombrie 2021


Luna octombrie este dinamică în sfera studiilor, shimburilor de experiență profesională, privind relațiile cu străinătatea, viața de familie, sectorul muncii, al activităților profesionale, dar și al sănătății.

Cu patru planete care revin la mișcarea directă: Pluton din 6 octombrie, Saturn din 11 octombrie, Jupiter și Mercur din 18 octombrie, vei observa că planul relațiilor, parteneriatelor, muncii și activităților profesionale se va debloca și poți lua decizii importante în cuplu sau privind asocierile profesionale.

În primele trei săptămâni este activă zodia Balanței, respectiv sectorul asociat comunicării, ideilor, dezbaterilor, acumulării de cunoștințe, socializării și negocierilor, ca în ultima decadă din lună, din 23 octombrie, când Soarele intră în zodia Scorpion, urmat de către Soare, din 30 octombrie, să se activeze și sectorul vieții de familie, al locuinței, patrimoniului, relațiilor cu părinții.

Odată cu revenirea lui Mercur la mișcarea directă, din 18 octombrie, vei observa o îmbunătățire a comunicării cu interlocutorii, iar negocierile nu vor mai fi amânate sau blocate.

Începând din 7 octombrie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul iubirii, aventurilor romantice, flirtului, distracției, așa că urmează o perioadă favorabilă sferei sentimentale. Dacă ești singură, este posibil să cunoști pe cineva care să corespundă așteptărilor tale, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, ești invitată să-ți relansezi relația.

Două dintre evenimentele astrale importante ale lunii octombrie se formează pe axa cunoașterii, studiilor și comunicării: Luna Nouă din 6 octombrie din zodia Balanței, care aduce noi începuturi în sectorul comunicării și dezbaterilor, obținerea unei burse și Luna Plină din zodia Berbec, din 20 octombrie, care vine cu încheierea unor etape în sectorul studiilor înalte, perfecționarea profesională, obținerea unor diplome/atestate sau finalizarea cu succes a unui proiect personal.

 

Horoscop Fecioară luna octombrie 2021


Luna octombrie este dinamică în planul familial, financiar, al comunicării, negocierilor, dezbaterilor, activităților profesionale și sferei sentimentale.

Cu patru planete care revin la mișcarea directă: Pluton din 6 octombrie, Saturn din 11 octombrie, Jupiter și Mercur din 18 octombrie, vei observa că planul muncii și sferei sentimentale se deblochează și încep să apară și rezultate.

În primele trei săptămâni este activă zodia Balanței, respectiv sectorul asociat banilor obținuți din muncă proprie, de la serviciu sau din activități extraprofesionale, ca în ultima decadă din lună, din 23 octombrie, când Soarele intră în zodia Scorpion, urmat de către Soare, din 30 octombrie, să se activeze și sectorul comunicării, dezbaterilor, învățării, negocierilor, deplasărilor și socializării.

Odată cu revenirea lui Mercur la mișcarea directă, din 18 octombrie, prin sectorul financiar, vei putea lua și decizii de natură financiară, să negociezi sau semnezi contracte.

Începând din 7 octombrie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul familiei și locuinței. Așadar, ai ajutor financiar de la familie, privind o renovare sau achiziționarea unor obiecte pentru casă.

Două dintre evenimentele astrale importante ale lunii octombrie se formează pe axa financiară: Luna Nouă din 6 octombrie din zodia Balanței, care aduce noi începuturi în planul financiar, prin echilibrarea încasărilor cu cheltuielile și Luna Plină din zodia Berbec, din 20 octombrie, care vine cu încheierea unor etape financiare, achitarea unui credit, a unor datorii, eșalonarea unor rate, dar și obținerea unor sume importante de bani dintr-o colaborare extraprofesională sau o moștenire.

 

Horoscop Balanță luna octombrie 2021


Luna octombrie este dinamică în planul personal, al relațiilor, al familiei, locuinței, sferei sentimentale dar și din punct de vedere financiar.

Cu patru planete care revin la mișcarea directă: Pluton din 6 octombrie, Saturn din 11 octombrie, Jupiter și Mercur din 18 octombrie, vei observa că planul familial, al locuinței, dar și al sferei sentimentale și a timpului petrecut cu partenerul de cuplu se deblochează și vei avea mai mult timp pentru activități de relaxare, după ce termini cu preocupările legate de locuință, o mutare sau administrarea unui imobil.

În primele trei săptămâni este activă zodia Balanței, respectiv sectorul asociat personalității, cu multe inițiative în planul personal, ca în ultima decadă din lună, din 23 octombrie, când Soarele intră în zodia Scorpion, urmat de către Soare, din 30 octombrie, să se activeze și sectorul financiar, al banilor pe care îi obții de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale. Atenție la acțiuni pripite și evită speculații financiare care îți pot aduce pierderi dacă te lansezi în afaceri sau proiecte pe care nu le analizezi bine înainte!

Odată cu revenirea lui Mercur la mișcarea directă, din 18 octombrie, după o perioadă de reevaluare personală, vei putea lua și decizii privind planurile tale personale de viață dar și privind viața de cuplu.

Începând din 7 octombrie, Venus, guvernatorul tău, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul comunicării și negocierilor și aduce șanse de semnare a unui contract cu beneficii financiare însemnate.

Două dintre evenimentele astrale importante ale lunii octombrie se formează pe axa relațională: Luna Nouă din 6 octombrie din zodia Balanței, care-ți aduce noi începuturi, setarea unor obiective pe termen lung și Luna Plină din zodia Berbec, din 20 octombrie, care vine cu culegerea roadelor unor parteneriate sau finalul unor contracte.

 

Horoscop Scorpion luna octombrie 2021


Luna octombrie este dinamică în sectorul activităților profesionale, sănătății, planului financiar, relațional și al acumulării de cunoștințe într-un domeniu de interes.

Cu patru planete care revin la mișcarea directă: Pluton din 6 octombrie, Saturn din 11 octombrie, Jupiter și Mercur din 18 octombrie, vei avea un randament mai ridicat la locul de muncă, ideile îți vor veni mult mai ușor și crește și puterea de concentrare.

În primele trei săptămâni este activă zodia Balanței, respectiv sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului, meditației și introspecției, stai mai mult în umbră, ca în ultima decadă din lună, din 23 octombrie, când Soarele intră în zodia Scorpion, urmat de către Soare, din 30 octombrie, să prinzi putere, să ai energie și determinare în rezolvarea chestiunilor și intereselor personale.

Odată cu revenirea lui Mercur la mișcarea directă, din 18 octombrie, se încheie și procesul de introspecție, finalizezi un plan personal de viață și te pregătești să-l lansezi.

Începând din 7 octombrie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă și vei observa o îmbunătățire a situației financiare. Sunt șanse mari să-ți suplimentezi veniturile prin activități extraprofesionale.

Două dintre evenimentele astrale importante ale lunii octombrie se formează pe axa muncii și a sănătății: Luna Nouă din 6 octombrie din zodia Balanței, care aduce noi începuturi, prin eliminarea persoanelor și situațiilor care nu te mai ajută în evoluție și Luna Plină din zodia Berbec, din 20 octombrie, care vine cu încheierea unor etape la locul de muncă sau culegerea roadelor unor proiecte la care ai muncit. Posibil să primești o ofertă de muncă tentantă.

 

Horoscop Săgetător luna octombrie 2021


Luna octombrie este dinamică în planul sentimental, al relației cu copiii, privind relațiile de prietenie, planurile profesionale pe termen lung, activitatea profesională, negocierea unor contracte noi și sănătatea.

Cu patru planete care revin la mișcarea directă: Pluton din 6 octombrie, Saturn din 11 octombrie, Jupiter și Mercur din 18 octombrie, vei observa că planul financiar și al negocierilor se delochează. Odată cu revenirea lui Mercur la mișcarea directă, din 18 octombrie, prin sectorul prietenilor și al planurilor de viitor, poți să pui în aplicare planurile și strategiile realizate pe perioada retrogradării.

În primele trei săptămâni este activă zodia Balanței, respectiv sectorul asociat prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi și planurilor personale de viață, ca în ultima decadă din lună, din 23 octombrie, când Soarele intră în zodia Scorpion, urmat de către Soare, din 30 octombrie, să se activeze sectorul asociat subconștientului, izolării, meditației, introspecției, trecutului și sănătății. Așadar, urmează o perioadă în care vei fi cu energia scăzută și va trebui să te odihnești mai mult, să nu te suprasoliciți și să încerci să te reechilibrezi.

Începând din 7 octombrie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul personalității. Micul benefic va opera în chip favorabil și din punct de vedere al sănătății, dar și privind dispoziție spre flirt, cuceriri, schimbare de look, garderobă și distracție.

Două dintre evenimentele astrale importante ale lunii octombrie se formează pe axa sentimentală, a prietenilor și planurilor de viitor: Luna Nouă din 6 octombrie din zodia Balanței, care deschide o nouă etapă în relația cu un prieten sau un grup, privind un proiect sau un plan și Luna Plină din zodia Berbec, din 20 octombrie, care vine cu încheierea unei etape în planul sentimental, al copiilor sau culegerea roadelor unor demersuri privind valorificarea unui talent.

 

Horoscop Capricorn luna octombrie 2021


Luna octombrie este dinamică în sectorul asociat vieții de familie, relației de cuplu, sectorului muncii, proiectelor profesionale de viitor și carierei.

Cu patru planete care revin la mișcarea directă: Pluton din 6 octombrie, Saturn din 11 octombrie, Jupiter și Mercur din 18 octombrie, vei observa că planurile tale profesionale și financiare se deblochează. 

În primele trei săptămâni este activă zodia Balanței, respectiv sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului personal, așa că este momentul să demonstrezi ce poți, prin experiența acumulată, ca în ultima decadă din lună, din 23 octombrie, când Soarele intră în zodia Scorpion, urmat de către Soare, din 30 octombrie, să se activeze și sectorul planurilor și strategiilor pe termen lung, dar și al prietenilor cu care ai putea începe o activitate independentă. Odată cu revenirea lui Mercur la mișcarea directă, din 18 octombrie, vei putea lua liniștită decizii în carieră și privind direcția profesională, pentru că nu mai există riscul să te răzgândești.

Începând din 7 octombrie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul asociat trecutului, frământărilor interioare, meditației și introspecției. Cum Venus este planeta iubirii și  guvernatorul casei sentimentale, este posibil să-ți faci un bilanț afectiv. Totodată, pot reveni în viața ta persoane din trecut.

Două dintre evenimentele astrale importante ale lunii octombrie se formează pe axa familie-carieră: Luna Nouă din 6 octombrie din zodia Balanței, care aduce noi începuturi în sfera profesională, oferte și oportunități de avansare și Luna Plină din zodia Berbec, din 20 octombrie, care vine cu culegerea roadelor unor demersuri în viața de familie sau privind locuința.

 

Horoscop Vărsător luna octombrie 2021


Luna octombrie este dinamică în sectorul studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor, schimburilor de experiență, lărgirii orizonturilor, proiectelor personale de viață, activităților de la locul de muncă, dar și acumularea de cunoștințe, relaționarea, studiul personal și sănătatea.

Cu patru planete care revin la mișcarea directă: Pluton din 6 octombrie, Saturn din 11 octombrie, Jupiter și Mercur din 18 octombrie, vei observa că planurile tale personale se deblochează, ai un randament intelectual mai ridicat și reușești să rezolvi toate sarcinile mult mai ușor. Vei observa și o îmbunătățire a stării de sănătate.

În primele trei săptămâni este activă zodia Balanței, respectiv sectorul asociat studiilor, perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, proiectelor personale pe care le desfășori în acord cu filosofia de viață, principiile și viziunea ta, ca în ultima decadă din lună, din 23 octombrie, când Soarele intră în zodia Scorpion, urmat de către Soare, din 30 octombrie, să se activeze și sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Cu Marte, planeta acțiunii, prin sectorul profesional, ești determinată să te pui în valoare, să obții o funcție, să preiei un proiect sau conducerea unei echipe.

Odată cu revenirea lui Mercur la mișcarea directă, din 18 octombrie, poți lua liniștită decizii privind pregătirea profesională și obținerea unor diplome/atestate, pentru că nu mai există riscul să abandonezi sau să te răzgândești privind specializarea pe care ai ales-o, lărgirea orizonturilor cunoașterii prin cursuri, seminarii, workshopuri sau o călătorie, din care vei învăța ușor lecții de viață.

Începând din 7 octombrie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul prietenilor și proiectelor de viitor. Vei socializa mai mult, se mărește cercul de cunoscuți, te implici în proiecte noi, la serviciu, acasă sau în școala copiilor, dacă ești părinte.

Două dintre evenimentele astrale importante ale lunii octombrie se formează pe axa cunoașterii, a studiilor, perfecționării profesionale și relației cu străinătatea: Luna Nouă din 6 octombrie din zodia Balanței, care aduce noi începuturi privind pregătirea profesională și Luna Plină din zodia Berbec, din 20 octombrie, vine cu încheierea unor etape privind negocierea unui contract important sau informații importante pe care le poți afla și folosi în interesul tău.

 

Horoscop Pești luna octombrie 2021


Luna octombrie este dinamică în sectorul financiar, al pregătirii profesionale, carierei și aspirațiilor profesionale, planurilor și strategiilor pe termen lung, relației cu prietenii, sănătății și activităților de la locul de muncă.

Cu patru planete care revin la mișcarea directă: Pluton din 6 octombrie, Saturn din 11 octombrie, Jupiter și Mercur din 18 octombrie, vei observa că nu mai întâmpini blocaje și amănări în proiectele și planurile/strategiile pe termen lung.

În primele trei săptămâni este activă zodia Balanței, respectiv sectorul asociat intereselor materiale, a banilor pe care îi deții cu partenerul, cu alte persoane, banii pe care îi poți obține prin intermediul unor persoane sau instituții, ca în ultima decadă din lună, din 23 octombrie, când Soarele intră în zodia Scorpion, urmat de către Soare, din 30 octombrie, să se activeze și sectorul perfecționării profesionale, al schimburilor de experiență, studiilor, călătoriilor, relației cu străinătatea și nu în ultimul rând principiile și mentalitățile după care mergi în viață.

Odată cu revenirea lui Mercur la mișcarea directă, din 18 octombrie, poți lua decizii financiare, semnare de contract de credit sau să administrezi mai bine banii pe care îi deții, pentru că nu mai există riscul să te răzgândești sau să faci greșeli.

Începând din 7 octombrie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul asociat carierei și intereselor profesionale și va opera în chip benefic. Ai susținerea șefilor în pregătirea unui proiect mai amplu.

Două dintre evenimentele astrale importante ale lunii octombrie se formează pe axa financiară: Luna Nouă din 6 octombrie din zodia Balanței, care aduce noi începuturi în administrarea finanțelor pe care le deții împreună cu partenerul  și Luna Plină din zodia Berbec, din 20 octombrie, care vine cu finalizarea unui proiect important și intrarea unor sume de bani însemnate în conturile tale.

 
Întrebarea Mesei Rotunde cu Vergine Santa Frida - Cel mai spectaculos travestit din România

related posts

Modifică setările cookies