Horoscopul lunii octombrie 2022. Racii parcurg o perioadă favorabilă pe plan amoros, Capricornii au succes la bani


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în luna octombrie 2022.

Tag-uri: #horoscop lunar

Horoscop Berbec luna octombrie 2022

 

Primul aspect astral al lunii octombrie este revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă, din 2 octombrie, semn că se duc toate neînțelegerile și lipsa de comunicare, încurcăturile și comunicarea defectuoasă de la serviciu. Pe 11 octombrie, Mercur ajunge în Balanță, pe sectorul relațiilor, unde are de rezolvat și clarificat anumite chestiuni relaționale, iar din 29 octombrie începe să traverseze zodia Scorpion, preocupările tale îndreptându-se spre chestiuni de natură financiară și intimă.

Pe 9 octombrie are loc Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în casa personalității și anunță finalizări de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind planurile personale sau profesionale. Tot astăzi Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin zodia Capricorn, semn că se va reintra în normal în planul profesional.

Pe 23 octombrie au loc trei evenimente astrologice importante: intrarea Soarelui și a lui Venus, micul benefic, în zodia Scorpion și revenirea lui Saturn la mișcarea directă în zodia Vărsător. Așadar, se activează casa intereselor financiare și intimității și este posibil să fii mai interesată să reînvii pasiunea în cuplu sau să clarifici niște situații într-un context financiar. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 25 octombrie, care anunță noi începuturi în sectorul intereselor financiare și intimității. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, evenimente bruște și neașteptate. Este momentul unei schimbări, așa că fii pregătită!

Un alt eveniment important al lunii octombrie este revenirea lui Jupiter, marele benefic, pe 28 octombrie, în mișcare retrogradă, în zodia Pești, unde va mai sta până pe 20 decembrie și apoi va intra în zodia Berbec pentru o perioadă de un an. Așadar, urmează două luni, în care ești invitată să-ți faci un bilanț, să elimini din viața ta ce nu mai funcționează și să-ți faci un plan de relansare.

Utimul aspect astral al lunii este intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă, din 30 octombrie, prin zodia Gemeni, zodie pe care o va traversa în retrogradare până în ianuarie 2023. Sectorul comunicării va fi dinamizat și este posibil să te confrunți cu dificultăți de comunicare. Atenție la tendința de a intra în dispute și conflicte verbale. Folosește contructiv această energie și corectează-ți greșelile!

 

Horoscop Taur luna octombrie 2022

 

Primul aspect astral al lunii octombrie este revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă, din 2 octombrie. Astfel se încheie o perioadă de trei săptămâni, în care ți-ai revizuit planurile în sectorul sentimental. Pe 11 octombrie, Mercur ajunge în Balanță, pe sectorul muncii și vei fi determinată să-ți faci ordine în activitatea profesională. Din punct de vedere al sănătății este posibil să începi niște investigații medicale, iar din 29 octombrie Mercur începe să traverseze zodia Scorpion și  preocupările tale se vor îndrepta spre relația cu partenerul de cuplu, pe discutarea unor aspecte care vizează viața de cuplu.

Pe 9 octombrie are loc Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în casa asociată subconștientului, izolării, trecutului și este posibil să apară o criză, să se amplifice toate trăirile, să cauți să-ți faci un bilanț. Atenție la sănătate, pentru că este dinamizată axa sănătății și este posibil să se acutizeze niște afecțiuni! Pe 9 octombrie și Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin zodia Capricorn, semn că lucrurile vor începe să se miște în direcția profesională pe care o dorești.

Pe 23 octombrie au loc trei evenimente astrologice importante: intrarea Soarelui și a lui Venus, micul benefic, în zodia Scorpion și revenirea lui Saturn la mișcarea directă în zodia Vărsător. Așadar, se activează casa relațiilor și parteneriatelor, iar în planul profesional ești interesată de încheierea unor asocieri, parteneriate, contracte. Revenirea lui Saturn la mișcarea directă este de bun augur, pentru că o serie de acțiuni din sfera profesională se vor debloca. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 25 octombrie, care anunță noi începuturi în sectorul relațiilor, căsătoriei, asocierilor și parteneriatelor profesionale. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, evenimente bruște și neașteptate în aceste domenii.

Un alt eveniment important al lunii octombrie este revenirea lui Jupiter, marele benefic, pe 28 octombrie, în mișcare retrogradă, în zodia Pești, unde va mai sta până pe 20 decembrie și apoi va intra în zodia Berbec pentru o perioadă de un an. Așadar, urmează două luni, în care ești invitată să te folosești de oportunitățile, care vin în sectorul proiectelor, planurilor de viitor, relațiilor de prietenie și vieții sociale.

Utimul aspect astral al lunii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în mișcare retrogradă, din 30 octombrie, prin zodia Gemeni, zodie pe care o va traversa în retrogradare până în ianuarie 2023. Așadar, îți vei reevalua modul în care ai acționat în sectorul financiar și vei căuta să găsești soluții de suplimentare a veniturilor. Folosește constructiv energia marțiană să îndrepți o situație în care ai greșit sau nu ai procedat corect!

 

Horoscop Gemeni luna octombrie 2022

 

Primul aspect astral al lunii octombrie este revenirea lui Mercur, guvernatorul tău, la mișcarea directă, din 2 octombrie, după trei săptămâni, în care te-a supus la analize, reevaluări și introspecție în sectorul vieții de familie. Comunicarea revine la normal și nu vei mai simți confuzie. Pe 11 octombrie, Mercur ajunge în Balanță, pe sectorul sentimental, al relațiilor cu copiii, activităților de creație și valorificării unei pasiuni, iar din 29 octombrie începe să traverseze zodia Scorpion,  și preocupările tale se vor îndrepta spre sarcinile și activitățile profesionale, dar și pe grija față de sănătate.

Pe 9 octombrie are loc Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în casa asociată prietenilor, vieții sociale, planurilor și proiectelor pe termen lung, semn că se încheie o etapă, se finalizează un proiect sau culegi roadele unor demersuri pentru începerea unui proiect personal. Pe 9 octombrie și Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin zodia Capricorn, semn că planurile tale în sectorul intereselor financiare se deblochează și reușești să obții un credit, să achiți o datorie.

Pe 23 octombrie au loc trei evenimente astrologice importante: intrarea Soarelui și a lui Venus, micul benefic, în zodia Scorpion și revenirea lui Saturn la mișcarea directă în zodia Vărsător. Așadar, se activrează casa muncii și sănătății și vei avea șanse să faci o schimbare sau să îmbunătățești situația la locul de muncă. Din punct de vedere al sănătății, decizia de a adopta un stil de viață sănătos ar putea să-ți aducă o stare mai bună. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 25 octombrie, care anunță noi începuturi în sectorul muncii, activităților profesionale și sănătății. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, evenimente bruște și neașteptate în aceste domenii.

Un alt eveniment important al lunii octombrie este revenirea lui Jupiter, marele benefic, pe 28 octombrie, în mișcare retrogradă, în zodia Pești, unde va mai sta până pe 20 decembrie și apoi va intra în zodia Berbec pentru o perioadă de un an. Așadar, urmează două luni, în care ești invitată să te folosești de oportunitățile, care ți se oferă în sfera carierei, străinătății, imaginii și statutului personal.

Utimul aspect astral al lunii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în mișcare retrogradă, din 30 octombrie, prin zodia Gemeni, zodie pe care o va traversa în retrogradare până în ianuarie 2023. Așadar, cu Marte retrograd în casa personalității, îți vei redirecționa energia spre interior, pentru a te reechilibra. Este recomandat să-ți asculți vocea interioară și să cauți să rezolvi acele situații, care te-au stresat în ultima perioadă. Este momentul să te ocupi de tine, să găsești direcția spre care trebuie să te îndrepți.

 

Horoscop Rac luna octombrie 2022

 

Primul aspect astral al lunii octombrie este revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă, din 2 octombrie, după trei săptămâni, în care ți-ai reevaluat modalitatea în care comunici și interacționezi cu ceilalți. Pe 11 octombrie, Mercur ajunge în Balanță, pe sectorul sectorul vieții de familie, căminului, relațiilor cu părinții, iar din 29 octombrie începe să traverseze zodia Scorpion,  preocupările tale îndreptându-se spre sfera sentimentală, aventurile romantice  sau preocupări pentru petrecerea timpului mai mult cu copiii, dacă ești părinte.

Pe 9 octombrie are loc Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în casa carierei, sferei socio-profesionale, imaginii și statutului profesional. Au loc încheieri de etape, finalizarea unor proiecte, culegerea roadelor unor demersuri, recunoașterea meritelor și obținerea unei funcții sau unei avansări. Pe 9 octombrie și Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin zodia Capricorn, semn că lucrurile reintră în normal în sectorul relațiilor și parteneriatelor și nu vor mai exista blocaje, amânări și restricții.

Pe 23 octombrie au loc trei evenimente astrologice importante: intrarea Soarelui  și a lui Venus, micul benefic, în zodia Scorpion și revenirea lui Saturn la mișcarea directă în zodia Vărsător. Așadar, se activează casa iubirii și aventurilor, pasiunii și flirtului, semn că vei fi preocupată să reînvii pasiunea în cuplu, iar dacă ești singură să intri într-o relație. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 25 octombrie, care anunță noi începuturi în sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, valorificării unei pasiuni, distracției și petrecerii timpului în mod plăcut. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, evenimente bruște și neașteptate în aceste domenii.

Un alt eveniment important al lunii octombrie este revenirea lui Jupiter, marele benefic, pe 28 octombrie, în mișcare retrogradă, în zodia Pești, unde va mai sta până pe 20 decembrie și apoi va intra în zodia Berbec pentru o perioadă de un an. Urmează două luni, în care ești invitată să-ți lărgești orizonturile cunoașterii, să mergi în călătorii, să continui o formă de școlarizare și să te dezvolți din punct de vedere profesional.

Utimul aspect astral al lunii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în mișcare retrogradă, din 30 octombrie, prin zodia Gemeni, zodie pe care o va traversa în retrogradare până în ianuarie 2023. Așadar, ești invitată la un bilanț, pentru că Marte retrogradează pe casa subconștientului, introspecției și trecutului. Redirecționarea energiei spre interior și reevaluarea modului de acțiune este ceea ce trebuie să faci în perioada următoare.

 

Horoscop Leu luna octombrie 2022

 

Primul aspect astral al lunii octombrie este revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă din 2 octombrie, pe sectorul financiar, pe care l-a răscolit timp de trei săptămâni și te-a invitat să-ți reorganizezi finanțele.Pe 11 octombrie, Mercur ajunge în Balanță, pe sectorul comunicării, învățării, informațiilor și interacționării cu ceilalți, semn că vei fi interesată să înveți lucruri noi, să relaționezi mai mult, iar din 29 octombrie începe să traverseze zodia Scorpion,  preocupările tale îndreptându-se spre familie, casă, chestiuni gospodărești, administrarea unui imobil/teren, patrimoniu.

Pe 9 octombrie are loc Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în casa asociată educației superioare, perfecționării profesionale, chestiunilor birocratice, principiilor și credințelor după care te ghidezi în viață, semn că se încheie o etapă, obții o diplomă, un atestat, rezolvi o chestiune administrativă importantă sau primești o bursă, o ofertă de a lucra în străinătate. Pe 9 octombrie și Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin zodia Capricorn, semn că lucrurile încep să se așeze și-n planul profesional, la serviciu.

Pe 23 octombrie au loc trei evenimente astrologice importante: intrarea Soarelui și a lui Venus, micul benefic, în zodia Scorpion și revenirea lui Saturn la mișcarea directă în zodia Vărsător. Așadar, se activrează casa familiei, locuinței, patrimoniului, relațiilor cu părinții și vei fi preocupată de aceste domenii în perioada următoare. Revenirea lui Saturn la mișcarea directă, oprește testele la care te-a supus în planul relațional lunile anterioare. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 25 octombrie, care anunță noi începuturi în sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului, administrării unui imobil/teren sau privind relația cu părinții. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, evenimente bruște și neașteptate în aceste domenii.

Un alt eveniment important al lunii octombrie este revenirea lui Jupiter, marele benefic, pe 28 octombrie, în mișcare retrogradă, în zodia Pești, unde va mai sta până pe 20 decembrie și apoi va intra în zodia Berbec pentru o perioadă de un an. Așadar, urmează două luni, în care ești invitată să te folosești de oportunitățile care vin în sfera avantajelor materiale, administrarea banilor și bunurilor pe care le deții cu partenerul.

Utimul aspect astral al lunii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în mișcare retrogradă, din 30 octombrie, prin zodia Gemeni, zodie pe care o va traversa în retrogradare până în ianuarie 2023. Așadar, îți vei redirecționa energia spre interior și-ți vei revizui modul în care ai acționat în relațiile de prietenie, în implicarea în proiectele profesionale. Caută ceea ce-ți lipsește și folosește contructiv această energie și nu te lăsa copleșită de anumite evenimente, care au loc în viața prietenilor tăi!

 

Horoscop Fecioară luna octombrie 2022

 

Primul aspect astral al lunii octombrie este revenirea lui Mercur, guvernatorul tău, la mișcarea directă, din 2 octombrie, după trei săptămâni, în care ai încercat să revizuiești anumite planuri personale. Scapi de probleme de comunicare și de confuzia pe care ai experimentat-o, iar lucrurile încep să revină la normal. Pe 11 octombrie, Mercur ajunge în Balanță, pe sectorul financiar, al banilor pe care îl câștigi din muncă sau din alte activități extraprofesionale, iar din 29 octombrie începe să traverseze zodia Scorpion, preocupările tale îndreptându-se spre învățarea unor lucruri noi. Ești determinată să începi niște cursuri, să te perfecționezi profesional, să relaționezi mai mult.

Pe 9 octombrie are loc Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în casa intereselor financiare, a banilor pe care îi deții cu partenerul sau alte persoane sau ai banilor pe care îi poți obține de la alte persoane/instituții. Este poate momentul culegerii roadelor și vei obține o sponsoriare, o finanțare, un buget sau o sumă de bani pentru a investi în cariera ta. Pe 9 octombrie și Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin zodia Capricorn, semn că lucrurile reintră în normal în casa asociată iubirii, aventurilor romantice și copiilor.

Pe 23 octombrie au loc trei evenimente astrologice importante: intrarea Soarelui și a lui Venus, micul benefic, în zodia Scorpion și revenirea lui Saturn la mișcarea directă în zodia Vărsător. Așadar, se activează casa comunicării, învățării, interacționării cu ceilalți, deplasărilor și relațiilor cu rudele. Revenirea lui Saturn la mișcarea directă elimină blocajele și restricțiile pe care le-ai resimțit la serviciu, în activitățile de zi cu zi, dar și-n planul sănătății. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 25 octombrie, care anunță noi începuturi în sectorul comunicării, interacționării cu ceilalți, acumulării de cunoștințe, deplasărilor, relațiilor cu rudele. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, evenimente bruște și neașteptate în aceste domenii.

Un alt eveniment important al lunii octombrie este revenirea lui Jupiter, marele benefic, pe 28 octombrie, în mișcare retrogradă, în zodia Pești, unde va mai sta până pe 20 decembrie și apoi va intra în zodia Berbec pentru o perioadă de un an. Așadar, urmează două luni, în care ești invitată să nu ratezi șansele și oportunitățile, care pot să apară în sfera relațională sau a relațiilor de natură profesională.

Utimul aspect astral al lunii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în mișcare retrogradă, din 30 octombrie, prin zodia Gemeni, zodie pe care o va traversa în retrogradare până în ianuarie 2023. Așadar, urmează o perioadă în care-ți vei reevalua modul în care acționezi în cadrul carierei, sferei profesionale, în relațiile cu superiorii. Ești invitată să te reconectezi cu vocea interioară și să folosești constructiv energia marțiană, să cauți și să găsești rezolvare la unele chestiuni, pe care trebuie să le schimbi în activitatea profesională.

 

Horoscop Balanță luna octombrie 2022

 

Primul aspect astral al lunii octombrie este revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă, din 2 octombrie, unde în ultimele trei săptămâni te-a supus la analize, introspecții și revizuiri în activitatea profesională. Pe 11 octombrie, Mercur ajunge în Balanță, pe sectorul personalității, semn că vei avea ajutor în toate formele de comunicare, învățare și demonstrare a abilităților și experienței acumulate, iar din 29 octombrie începe să traverseze zodia Scorpion,  preocupările tale îndreptându-se spre sectorul financiar și spre administrarea sumelor pe care le câștigi. Posibil să aibă loc renegocieri salariale.

Pe 9 octombrie are loc Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Posibil să intervină o criză, să se amplifice niște lucruri, să se încheie o etapă, dar poți culege și roadele unor demersuri relaționale/parteneriale. Pe 9 octombrie și Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin zodia Capricorn, semn că lucrurile pot reintra în normal și-n familie, după ce câteva luni ai experimentat întârzieri și blocaje.

Pe 23 octombrie au loc trei evenimente astrologice importante: intrarea Soarelui și a lui Venus, micul benefic, în zodia Scorpion și revenirea lui Saturn la mișcarea directă în zodia Vărsător. Așadar, se activează casa banilor și-ți dorești o suplimentare a veniturilor. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 25 octombrie, care anunță noi începuturi în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, evenimente bruște și neașteptate în aceste domenii.

Un alt eveniment important al lunii octombrie este revenirea lui Jupiter, marele benefic, pe 28 octombrie, în mișcare retrogradă, în zodia Pești, unde va mai sta până pe 20 decembrie și apoi va intra în zodia Berbec pentru o perioadă de un an. Așadar, urmează două luni, în care ești invitată să te folosești de oportunitățile care vin în sfera muncii, activităților profesionale, sănătății.

Utimul aspect astral al lunii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în mișcare retrogradă, din 30 octombrie, prin zodia Gemeni, zodie pe care o va traversa în retrogradare până în ianuarie 2023. Așadar, este nevoie să-ți redirecționezi energia spre interior și să cauți ce ai nevoie, să-ți reevaluezi modul în care ai acționat în sectorul educației superioare, pregătirii profesionale și privind convingerile și credințele, valorile și principiile. Folosește constructiv această energie marțiană și vei găsi direcția și răspunsurile pe care le cauți!

 

Horoscop Scorpion luna octombrie 2022

 

Primul aspect astral al lunii octombrie este revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă, din 2 octombrie, după trei săptămâni, în care ți-a reevaluat relațiile de prietenie și proiectele de viitor. Pe 11 octombrie, Mercur ajunge în Balanță, pe sectorul subconștientului, introspecției și trecutului, semn că revin persoane din trecut în viața ta sau îți aduci aminte de situații sau persoane care au însemnat ceva pentru tine, iar din 29 octombrie începe să traverseze zodia Scorpion,  preocupările tale îndreptându-se spre propria persoană.

Pe 9 octombrie are loc Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în casa muncii și activităților profesionale, semn că se încheie o etapă, culegi roadele, primești o nouă funcție sau o ofertă. Pe 9 octombrie și Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin zodia Capricorn, prin sectorul comunicării, semn că reiei niște dialoguri, cursuri sau încerci să rezolvi niște chestiuni familiale cu rudele.

Pe 23 octombrie au loc trei evenimente astrologice importante: intrarea Soarelui și a lui Venus, micul benefic, în zodia Scorpion și revenirea lui Saturn la mișcarea directă în zodia Vărsător. Așadar, se activează casa personalității, ai putere, voință, determinare, inițiative și simți că poți să obții tot ce ți-ai propus în planul personal sau profesional. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 25 octombrie, care anunță noi începuturi privind viața personală și cea profesională. Posibil să ai niște revelații, să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, evenimente bruște și neașteptate, dar și schimbarea direcției.

Un alt eveniment important al lunii octombrie este revenirea lui Jupiter, marele benefic, pe 28 octombrie, în mișcare retrogradă, în zodia Pești, unde va mai sta până pe 20 decembrie și apoi va intra în zodia Berbec pentru o perioadă de un an. Așadar, urmează două luni, în care ești invitată să te folosești de oportunitățile, care vin spre tine în sfera sentimentală, în relația de iubire, în relațiile cu copiii, privind valorificarea unui proiect de creație sau valorificarea unei pasiuni.

Utimul aspect astral al lunii este intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă, din 30 octombrie, prin zodia Gemeni, zodie pe care o va traversa în retrogradare până în ianuarie 2023. Așadar, este nevoie să-ți redirecționezi energia spre interior, să-ți asculți vocea interioară și să-ți reevaluezi modul în care ai acționat în sfera financiară și-n sectorul intim, în relațiile apropiate. Dacă folosești constructiv energia guvernatorului tău, vei avea mult de câștigat și vei îndrepta o situație în planul financiar.

 

Horoscop Săgetător luna octombrie 2022

 

Primul aspect astral al lunii octombrie este revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă, din 2 octombrie, după trei săptămâni, în care ți-ai reevaluat proiectele profesionale. Lucrurile se vor mișca mult mai rapid acum și nu vei mai întâmpina blocaje. Pe 11 octombrie, Mercur ajunge în Balanță, pe sectorul planurilor și proiectelor de viitor și prietenilor, când este posibil să te asociezi cu un prieten într-un proiect,  iar din 29 octombrie începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv pe sectorul subconștientului, izolării, introspecției. Posibil să fie nevoie de o reconectare cu vocea interioară, să-ți faci un bilanț, să analizezi ce trebuie să elimini din viața ta pentru a putea avea succes și satisfacții.

Pe 9 octombrie are loc Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în casa asociată iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și valorificării unei pasiuni. Au loc încheieri de etape în sfera sentimentală sau poate culegi roadele unor demersuri privind cucerirea unei persoane sau ai succes cu un proiect profesional. Pe 9 octombrie și Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin zodia Capricorn, semn că se deblochează partea financiară și încep să intre mai ușor banii în conturile tale.

Pe 23 octombrie au loc trei evenimente astrologice importante: intrarea Soarelui și a lui Venus, micul benefic, în zodia Scorpion și revenirea lui Saturn la mișcarea directă în zodia Vărsător. Așadar, se activează casa subconștientului, iar axa sănătății este dinamizată. Este nevoie să te reechilibrezi, să te odihnești mai mult și să te ocupi de starea de sănătate. Posibil să ai niște revelații, să revină persoane din trecutul tău sentimental sau poate doar îți aduci aminte și te răscolește. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 25 octombrie, care anunță noi începuturi în sectorul frământărilor interioare, introspecției, trecutului. Ești invitată la un bilanț și o vindecare emoțională sau fizică, dacă ai avut disfuncții organice. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, evenimente bruște și neașteptate în ce privește stare de sănătate, dar și activitățile profesionale.

Un alt eveniment important al lunii octombrie este revenirea lui Jupiter, marele benefic, pe 28 octombrie, în mișcare retrogradă, în zodia Pești, unde va mai sta până pe 20 decembrie și apoi va intra în zodia Berbec pentru încă o perioadă de un an. Așadar, urmează două luni, în care ești invitată să nu retezi oportunitățile care vin spre tine în sectorul familie, cămin, spațiu de locuit, patrimoniu.

Utimul aspect astral al lunii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în mișcare retrogradă, din 30 octombrie, prin zodia Gemeni, zodie pe care o va traversa în retrogradare până în ianuarie 2023. Așadar, ești invitată să-ți analizezi și reevaluezi modul în care ai acționat în sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Dacă-ți asculți vocea interioară și identifici ce anume îți lipsește să fii fericită în relație, vei reuși să scapi de acele frământări interioare, care ți-au dat bătăi de cap.

 

Horoscop Capricorn luna octombrie 2022

 

Primul aspect astral al lunii octombrie este revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă, din 2 octombrie, după trei săptămâni, în care ți-ai revizuit planurile privind perfecționarea profesională, schimburile de experiență, studiile. Pe 11 octombrie, Mercur ajunge în Balanță, pe sectorul carierei, iar din 29 octombrie începe să traverseze zodia Scorpion, preocupările tale îndreptându-se spre proiectele și planurile de viitor, care-ți pot aduce satisfacții personale.

Pe 9 octombrie are loc Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în casa vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, părinților, semn că poate interveni o criză, care necesită rezolvare. Totodată, este posibil ca să culegi roadele unor demersuri privind o mutare sau administrarea unui imobil/teren. Pe 9 octombrie și Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin zodia Capricorn, respectiv prin casa personalității, semn că nu vei mai resimți blocaje sau restricții.

Pe 23 octombrie au loc trei evenimente astrologice importante: intrarea Soarelui și a lui Venus, micul benefic, în zodia Scorpion și revenirea lui Saturn la mișcarea directă în zodia Vărsător. Așadar, se activează casa proiectelor de viitor și a relațiilor de prietenie. Revenirea lui Saturn la mișcarea directă se va observa în conturile tale, pentru că vor începe să intre mai mulți bani.

Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 25 octombrie, care anunță noi începuturi în sectorul relațiilor de prietenie, planurilor și proiectelor pe termen lung, vieții sociale.

Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, evenimente bruște și neașteptate în aceste domenii.

Un alt eveniment important al lunii octombrie este revenirea lui Jupiter, marele benefic, pe 28 octombrie, în mișcare retrogradă, în zodia Pești, unde va mai sta până pe 20 decembrie și apoi va intra în zodia Berbec pentru încă o perioadă de un an. Așadar, urmează două luni, în care ești invitată să te folosești de oportunitățile care ți se oferă să înveți lucruri noi, să participi la seminarii, workshopuri, să obții niște atestate.

Utimul aspect astral al lunii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în mișcare retrogradă, din 30 octombrie, prin zodia Gemeni, zodie pe care o va traversa în retrogradare până în ianuarie 2023. Așadar, îți vei reevalua modul în care ai acționat în sectorul muncii, activităților profesionale și sănătății. Dacă vei fi atentă la vocea interioară și folosești constructiv energia lui Marte retrograd, vei găsi soluții la o serie de probleme care țin de serviciu și sănătate.

 

Horoscop Vărsător luna octombrie 2022

 

Primul aspect astral al lunii octombrie este revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă, din 2 octombrie, după trei săptămâni în care ți-a adus revizuiri și analize asupra situației financiară, a banilor proveniți din alte surse decât salariile. Pe 11 octombrie, Mercur ajunge în Balanță, pe sectorul educației superioare, lărgirii orizonturilor cunoașterii, cursurilor și principiilor de viață, iar din 29 octombrie începe să traverseze zodia Scorpion,  preocupările tale îndreptându-se spre carieră, sfera socio-profesională, imaginea și statutul personal. 

Pe 9 octombrie are loc Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în casa comunicării, interacționării cu ceilalți, acumulării de informație, privind deplasărilor și relaționarea cu rudele. Posibil să apară o criză în comunicarea cu cei cu care interacționezi, care va scoate la suprafață lucruri pe care vrei să le îndrepți dacă vrei să reiei legătura cu un prieten, o rudă sau un prieten. Tot pe 9 octombrie și Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin zodia Capricorn, semn că s-a încheiat perioada în care ai analizat și ai căutat răspunsuri la unele întrebări care te frământă.

Pe 23 octombrie au loc trei evenimente astrologice importante: intrarea Soarelui și a lui Venus, micul benefic, în zodia Scorpion și revenirea lui Saturn la mișcarea directă în zodia Vărsător. Așadar, se activează casa carierei și-ți poți seta obiective de viitor. În ce priveste revenirea lui Saturn la mișcarea directă este posibil să nu mai simți presiune pe umerii tăi, să reușești să te detașezi de factori care te frământă. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 25 octombrie, care anunță noi începuturi în sectorul carierei, activităților profesionale, conducerii firmei unde lucrezi, imaginii și statutului personal. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, evenimente bruște și neașteptate în aceste domenii.

Un alt eveniment important al lunii octombrie este revenirea lui Jupiter, marele benefic, pe 28 octombrie, în mișcare retrogradă, în zodia Pești, unde va mai sta până pe 20 decembrie și apoi va intra în zodia Berbec pentru o perioadă de un an. Așadar, urmează două luni, în care ești invitată să nu ratezi oportunitățile de suplimentare a veniturilor.

Utimul aspect astral al lunii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în mișcare retrogradă, din 30 octombrie, prin zodia Gemeni, zodie pe care o va traversa în retrogradare până în ianuarie 2023. Prin urmare, îți vei reevalua modul în care ai acționat în sectorul sentimental, al relațiilor cu copiii, creativității și valorificării unei pasiuni. Va fi nevoie să-ți asculți vocea interioară și să cauți ceea ce ai nevoie în aceste domenii. Dacă vei știi să folosești această energie marțiană, vei descoperi că poți îndrepta anumite greșeli pe care le-ai făcut în relația cu persoanele dragi.

 

Horoscop Pești luna octombrie 2022

 

Primul aspect astral al lunii octombrie este revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă, din 2 octombrie, după trei săptămâni în care ți-ai revizuit relațiile și parteneriatele. Pe 11 octombrie, Mercur ajunge în Balanță, pe sectorul intereselor finaciare și invită la o reoganizare a resurselor comune cu ale partenerului, iar din 29 octombrie începe să traverseze zodia Scorpion,  preocupările tale îndreptându-se spre studii, călătorii, cursuri de perfecționare profesională.

Pe 9 octombrie are loc Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în casa banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă. Este posibil să se încheie o etapă, un proiect de pe urma căruia să încasezi o sumă importantă de bani. Pe 9 octombrie și Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin zodia Capricorn, semn că vei avea parte din nou de întâlniri cu prietenii și o viață socială activă.

Pe 23 octombrie au loc trei evenimente astrologice importante: intrarea Soarelui și a lui Venus, micul benefic, în zodia Scorpion și revenirea lui Saturn la mișcarea directă în zodia Vărsător. Așadar, se activează casa studiilor, perfecționării profesionale, lărgirii orizonturilor. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Scorpion, din 25 octombrie, care anunță noi începuturi în sectorul educației superioare, perfecționării profesionale, proiectelor personale, călătoriilor, relației cu străinătatea și principiilor de viață. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, evenimente bruște și neașteptate în aceste domenii.

Un alt eveniment important al lunii octombrie este revenirea lui Jupiter, marele benefic, pe 28 octombrie, în mișcare retrogradă, în zodia Pești, unde va mai sta până pe 20 decembrie și apoi va intra în zodia Berbec pentru o perioadă de un an. Așadar, urmează două luni, în care ești invitată să nu ratezi oportunitățile pe care Jupiter, guvernatorul tău, ți le va scoate în cale în domeniile în care ai nevoie de o schimbare.

Utimul aspect astral al lunii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în mișcare retrogradă, din 30 octombrie, prin zodia Gemeni, zodie pe care o va traversa până în ianuarie 2023. Așadar, îți vei reevalua modul în care ai acționat în sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Vei observa că-ți vei redirecționa energia spre interior și vei căuta ceea ce-ți lipsește. Dacă folosești constructiv această energie, vei reuși să rezolvi anumite chestiuni, care te frământă și care privesc relațiile cu familia.

 

related posts

Modifică setările cookies