Horoscopul lunii septembrie 2021. Balanțele pot reactiva o relație de iubire din trecut, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în luna septembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop lunar

Horoscop Berbec luna septembrie 2021

Luna septembrie este o lună activă din punct de vedere relațional, profesional, financiar, al sănătății, privind parteneriatele de afaceri, contractele și asocierile.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează în 7 septembrie în sectorul asociat muncii și sănătății. Cu Soarele și Marte, în prima jumătate de lună, traversând sectorul profesional, vei beneficia de oportunități de a găsi un loc de muncă mai bun, ți se poate propune o altă poziție în firma în care lucrezi sau poți începe o activitate profesională pe cont propriu.

Dacă în prima parte de lună, Venus traversează sectorul relațiilor, aducând armonie, împăcare și interes pentru asocieri, din 10 septembrie Venus, micul benefic, ajunge în zodia Scorpion, favorizând intimitatea, încrederea reciprocă și apropierea sufletească. Atenție însă la tendința de a deveni posesivă sau de a te implica în relații complicate sau aventuri extraconjugale!

Pe 15 septembrie Marte, planeta acțiunii își începe traseul prin zodia Balanței, prin același sector al relațiilor, iar Soarele, energia, ajunge și el în data de 22 septembrie. Așadar, vei depune mai multe eforturi pentru consolidarea relației, iar dacă ești singură, contextul astral te ajută să-ți găsești perechea sau să treci la următorul nivel al relației.

Pe 21 septembrie are loc Luna Plină din zodia Pești, care aduce finalizări, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind o activitate profesională. În ce privește sănătatea este recomandată adoptarea unui regim de viață sănătos și renunțarea la vicii. Posibil să ai și niște revelații legate de proiectele tale personale, să elimini din viața ta persoanele sau situațiile care nu te mai ajută să evoluezi.

Mercur, astrul comunicării, tranzitează zodia Balanței până pe 27 septembrie, când își începe retrogradarea. Așadar, până pe 18 octombrie, ești invitată la o reevaluare a relațiilor. Atenție la comunicarea cu partenerul sau cu cei cu care desfășori activități, pentru că este posibil  interlocutorii tău să nu înțeleagă mesajele transmise și de aici să se iște conflicte sau neplăceri. Totodată, poți aduce în discuție subiecte sau teme care trebuie lămurite, spui lucrurilor pe nume și rezolvi o serie de neînțelegeri.

Horoscop Taur luna septembrie 2021

Luna septembrie este o lună activă din punct de vedere sentimental, profesional, partenerial, al relațiilor de prietenie și proiectelor pe termen lung.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează în 7 septembrie în sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurii, flirtului, copiilor, vocației, creativității și pasiunilor. Așadar se deschide o nouă etapă în aceste domenii și ești invitată să-ți concentrezi atenția pe sfera sentimentală. Cu Soarele și Marte, în prima jumătate de lună, traversând sectorul iubirii, vei beneficia de oportunități, însă fii atentă că poți rata niște șanse dacă ești preocupată mai mult de activitățile profesionale decât de relații!

Pe 10 septembrie Venus, micul benefic, ajunge în zodia Scorpion, respectiv în casa relațiilor, parteneriatelor, căsătoriei și asocierilor. Cum Venus este guvernatorul tău, te vei dedica mai mult partenerului sau încheierii unor contracte/parteneriate. Astrele îți recomandă să nu-ți sufoci partenerul, să nu devii posesivă, să îi lași libertate partenerului, pentru că există neșansa să apară discuții pentru că vrei să îi controlezi viața.

Pe 15 septembrie Marte, planeta acțiunii își începe traseul prin zodia Balanței, prin sectorul profesional și alături de Soare, din 22 septembrie, va favoriza relațiile cu colegii, vei depune eforturi pentru a te face remarcată la serviciu și a obține o poziție mai bună în departamentul/firma în care activezi. Totodată, poți primi și alte oferte, pe care le iei în considerare.

Pe 21 septembrie are loc Luna Plină din zodia Pești, care va aduce finalizări, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri în relația cu un prieten sau un proiect profesional.

Mercur, astrul comunicării, tranzitează zodia Balanței până pe 27 septembrie, când își începe retrogradarea. Așadar, până pe 18 octombrie, este posibil să-ți reevaluezi relațiile sentimentale și modul în care îți exprimi sentimentele. Cum Mercur este guvernatorul casei financiare, a banilor pe care îi câștigi din muncă, s-ar putea să-ți reevaluezi și administrarea resurselor pe care le obții de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale. Totodată, îți poți valorifica și monetiza un talent în perioada următoare.

Horoscop Gemeni luna septembrie 2021

Luna septembrie este o lună activă din punct de vedere familial, sentimental și profesional.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează în 7 septembrie în sectorul asociat familiei, unde deschide noi etape în relațiile cu membrii familiei, părinții sau privind administrarea unor bunuri. Cu Soarele și Marte, în prima jumătate de lună, traversând sectorul vieții de familie, ai ajutor astral pentru rezolvarea tuturor chestiunilor administrative sau relaționale. O singură atenționare: folosește constructiv energia lui Marte și stai departe de conflicte!

Pe 10 septembrie Venus, micul benefic, ajunge în zodia Scorpion, respectiv în sectorul muncii și sănătății, aducând mici noroace, șanse de a încheia niște colaborări și relații bune cu colegii. Posibil să-ți găsești jumătatea într-un context profesional dacă ești singură sau apare cineva din trecutul tău, un fost coleg cu care ai lucrat și la momentul respectiv nu ați trecut de stadiul de prietenie. 

Pe 15 septembrie Marte, planeta acțiunii își începe traseul prin zodia Balanței, prin sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurii, copiilor, creativității și distracției. Va fi urmat de către Soare, din 22 septembrie. Așadar, crește interesul tău pentru sfera sentimentală, creativitate, relațiile cu copiii și vrei să te afirmi, să-ți valorifici un talent, să începi o activitate independentă.

Pe fondul acesta astral are loc Luna Plină din zodia Pești, din 21 septembrie, care va aduce culegerea roadelor unor demersuri personale în sfera profesională, încheieri de etape, finalizarea unor proiecte, evenimente care au legătură cu străinătatea sau cu o persoană din străinătate.

Mercur, guvernatorul tău, tranzitează zodia Balanței până pe 27 septembrie, când își începe retrogradarea. Așadar, până pe 18 octombrie, sectorul iubirii intră în vizorul tău, vor avea loc reevaluări și îți dorești să lămurești unele aspecte în relația cu partenerul sau cu un partenerul cu care tatonezi dacă să intri într-o relație sau nu. Astrele te ajută să-ți dai seama ce îți dorești de la o relație și dacă ești dispusă să investești. Totodată, ai nevoie să-ți pui ordine în gânduri.

Horoscop Rac luna septembrie 2021

Luna septembrie este o lună activă din punct de vedere al comunicării, schimburilor de opinii, acumulării de cunoștințe, deplasărilor, vieții de familie, căminului, iubirii, aventurii și copiilor.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează în 7 septembrie în sectorul asociat comunicării, dezbaterilor, informațiilor, cunoștințelor acumulate, deplasărilor și relațiilor cu frații. Așadar, se deschid noi etape în aceste sectoare de viață, ți se cere o nouă abordare a felului în care comunici și transmiți informațiile, iar următoarele două săptămâni ești invitată să-ți dezvolți capacitățile de comunicare și relaționare.

Pe 10 septembrie Venus, micul benefic, ajunge în zodia Scorpion, pe sectorul sentimental, așa că ai toate șansele să te îndrăgostești sau reîndrăgostești de partenerul tău. Dacă ești singură, recomandarea astrelor este să nu fii prea insistentă sau să faci obsesii pentru o persoană, care se poate dovedi a nu fi potrivită pentru tine.

Pe 15 septembrie Marte, planeta acțiunii, își începe traseul prin zodia Balanței și va fi urmat de către Soare, din 22 septembrie. Așadar, crește interesul tău pentru sfera familială și rezolvarea unor chestiuni administrative a locuinței sau a patrimoniului. Cum Marte este guvernatorul casei profesionale, contextul astral ar putea să-ți aducă oportunități de a începe o afacere pe cont propriu. Posibil să te retragi o perioadă din sfera profesională, a afirmării, să-ți faci un bilanț și un plan pe termen lung.

Pe 21 septembrie are loc Luna Plină din zodia Pești, care va aduce finalizări, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind obținerea unor acte de la instituții publice, instituții financiare, obținerea unui credit sau a unui atestat/diploma de recalificare. Urmează o perioadă în care ești deschisă schimbărilor, transformărilor în toate domeniile vieții.

Mercur, astrul comunicării, tranzitează zodia Balanței până pe 27 septembrie, când își începe retrogradarea. Așadar, până pe 18 octombrie, ți se oferă șansa să rezolvi o serie de chestiuni familiale, cu locuința, spațiul de locuit, o reamenajare a casei. Totodată, îți vei reevalua relațiile de familie, în special cu părinții, cu care vei avea tot mai dese dialoguri pe teme pe care le-ai evitat până acum. Planurile tale s-ar putea schimba sau revizui, iar o acțiune începută înaintea intrării lui Mercur în retrogradare, privind semnarea unor acte imobiliare ar putea să se rezolve în aceasta perioadă.

Horoscop Leu luna septembrie 2021

Luna septembrie este o lună activă din punct de vedere financiar, al comunicării, deplasărilor, învățării de lucruri noi, începerea unor cursuri, dar și din punct de vedere al vieții de familie sau al preocupărilor pentru spațiul de locuit.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează în 7 septembrie în sectorul asociat banilor pe care îi câștigi din muncă, de la serviciu sau dintr-o activitate extraprofesională. Așadar, se deschide o nouă etapă în care ești invitată să-ți folosești experiența acumulată și abilitățile pentru a obține beneficii financiare. Soarele va fi și el de ajutor până pe 22 septembrie, când ajunge în zodia Balanței. Cum Soarele este guvernatorul tău, folosește oportunitățile și pune-te în valoare pentru a obține ceea ce-ți dorești!

Pe 10 septembrie Venus, micul benefic, ajunge în zodia Scorpion, pe sectorul asociat familiei, locuinței, părinților, trecutului, copilăriei și bazelor emoționale. Așadar, pot reveni în actualitate discuții rămase nelămurite și este nevoie de diplomația cu care ești înzestrată pentru a putea să treci peste anumite obstacole care apar în relațiile tale cu familia.

Pe 15 septembrie Marte, planeta acțiunii, își începe traseul prin zodia Balanței, urmat de Soare, din 22 septembrie. Astfel, sectorul asociat comunicării, opiniilor, dezbaterilor, deplasărilor, schimburilor de experiență, învățării și relației cu rudele se amplifică, înveți lucruri noi, începi cursuri, susții interviuri/prezentări și te faci remarcată la serviciu. 

Pe 21 septembrie are loc Luna Plină din zodia Pești, care va aduce finalizări, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri financiare. S-ar putea să apară și unele blocaje sau încurcături legate de administrarea bugetului sau a unor sume de bani pe care le deții împreună cu partenerul sau cu alte persoane din familie.

Mercur, astrul comunicării, tranzitează zodia Balanței până pe 27 septembrie, când își începe retrogradarea prin sectorul comunicării și negocierilor. Așadar, până pe 18 octombrie, este recomandat doar să discuți termenii unui contract. Ai răbdare să treacă retrogradarea, pentru că este posibil să te răzgândești de mai multe ori privind unii termeni sau decizii pe care le iei. În cele trei săptămâni, cât Mercur retrogradează, vei afla informații, care te pot ajuta să iei decizii în a doua jumătate a lunii octombrie.

Horoscop Fecioară luna septembrie 2021

Luna septembrie este o lună activă din punct de vedere relațional, financiar, profesional și al acumulării de cunoștințe într-un domeniu de care ești interesată.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează în 7 septembrie în sectorul asociat personalității, semn că este momentul tău din an, în care îți poți seta obiective pe termen lung sau face schimbări în planurile personale de viață. 

Pe 10 septembrie Venus, micul benefic, ajunge în zodia Scorpion, pe sectorul casei comunicării, opiniilor, dezbaterilor, învățării, deplasărilor. Așadar, vei fi mai deschisă comunicării. Pentru că Venus este guvernatorul casei banilor, poți avea succese într-o negociere salarială sau o colaborare.

Pe 15 septembrie Marte, planeta acțiunii, își începe traseul prin zodia Balanței, urmat de către Soare din 22 septembrie, ambele prin sectorul asociat banilor pe care îi câștigi din muncă, semn că vei fi preocupată de suplimentarea veniturilor pentru a face economii.

Pe 21 septembrie are loc Luna Plină din zodia Pești, care va aduce finalizări, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri în planul relațional. Ești invitată, ca în următoarele două săptămâni, să te preocupi de situația unei relații, de intimitate, de încrederea reciprocă. Este recomandat să iei decizii relaționale după ce trece Luna Plină, pentru că fenomenul astral poate amplifica sentimente, trăiri, să apară crize relaționale, despărțiri.

Mercur, guvernatorul tău, tranzitează zodia Balanței până pe 27 septembrie, când își începe retrogradarea. Așadar, până pe 18 octombrie, îți evaluezi activitatea profesională, financiară, însă nu este recomandat să iei decizii, ci doar să faci o analiză. Dacă ai de negociat sau de semnat un contract, mai bine amână, pentru că este posibil să se schimbe de mai multe ori termenii sau să te răzgândești. Ai grijă cum gestionezi finanțele, nu face cheltuieli mari, ci găsește soluții de suplimentare și de economisire!

Horoscop Balanță luna septembrie 2021

Luna septembrie este o lună activă din punct de vedere al relațiilor de prietenie, planurilor de viitor, sferei profesionale, relaționale, planurilor personale și sectorului financiar.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează în 7 septembrie în sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului, frământărilor interioare și introspecției. Ești invitată, în următoarele două săptămâni, să-ți faci un bilanț și să te gândești ce îți dorești în viața personală. Eliberează-te de trecut, de ce te ține în loc să mergi mai departe, încheie o etapă și privește înainte cu încredere, că lucrurile se vor așeza așa cum îți dorești!

Pe 10 septembrie Venus, micul benefic, ajunge în zodia Scorpion, în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă, semn că una dintre preocupările tale principale va fi administrarea banilor și suplimentarea veniturilor. Atenție, că este posibil să fii mai cheltuitoare pe lucruri scumpe sau de lux!

Pe 15 septembrie Marte, planeta acțiunii își începe traseul prin zodia Balanței, urma de Soare din 22 septembrie, prin sectorul personalității. Așadar, cele două planete îți vor aduce energie pentru a te ocupa de tine și planul relațional. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, vei dori să lămurești niște chestiuni pe care le-ai tot amânat. Dacă ești singură, Marte îți aduce initiative privind cucerirea unei persoane pe care o dorești în viața ta. Totodată, poți începe o nouă relație cu cineva cunoscut de curând sau cu o persoană cu care ai avut o relație în trecut.

Pe 21 septembrie are loc Luna Plină din zodia Pești, care va aduce finalizări, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri în planul profesional. Chiar dacă ai parcurs o perioadă dificilă la locul de muncă și îți dorești o schimbare, așteaptă ca lucrurile să se așeze și atunci când o să apară oportunitatea, fii pregătită să faci schimbarea. În ce privește sfera relațională, s-ar putea să ai parte de niște conștientizări în planul sentimental, care vor duce la o vindecare dacă ai suferit în trecut.

Mercur, astrul comunicării, tranzitează zodia Balanței până pe 27 septembrie, când își începe retrogradarea. Așadar, până pe 18 octombrie, vei începe o autoevaluare personală și vei încerca să identifici ce ar trebui să schimbi la tine, astfel încât să nu mai greșești în relații.

Horoscop Scorpion luna septembrie 2021

Luna septembrie este o lună activă din punct de vedere al proiectelor de viitor, relațiilor de prietenie, sferei sentimentale și relațiilor de cuplu.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează în 7 septembrie în sectorul asociat prietenilor și planurilor pe termen lung care privesc activitatea profesională. Posibil, în următoarele două săptămâni, să te preocupe obținerea unui job printr-un prieten sau să fii recomandată într-un proiect. Dacă nu-ți schimbi locul de muncă, te vei bucura de eforturile depuse la actualul loc de muncă, unde ești propusă să preiei conducerea unei echipe.

Pe 10 septembrie Venus, micul benefic, ajunge în zodia Scorpion, în sectorul personalității, unde va opera favorabil în toate demersurile tale personale, relaționale sau profesionale. Micul benefic te va ajuta, iar dacă ești singură, nu vor întârzia să apară și pretendenții, pentru că ai un farmec aparte în această perioadă.

Pe 15 septembrie Marte, planeta acțiunii își începe traseul prin zodia Balanței, urmat de către Soare, din 22 septembrie, pe sectorul subconștientului, izolării, introspecției, trecutului. Marte este guvernatorul tău și poziționat pe o casă ascunsă, vei avea tendința să intri în relații secrete sau poate vei dori să stai departe de toată agitația cotidiană. Și de partenerul de cuplu vei dori să te distanțezi, pentru că simți nevoia să fii doar tu cu gândurile tale, să iei decizii fără să fii influențată.

Pe 21 septembrie are loc Luna Plină din zodia Pești, care va aduce finalizări, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri în sfera sentimentală.

Mercur, astrul comunicării, tranzitează zodia Balanței până pe 27 septembrie, când își începe retrogradarea. Așadar, până pe 18 octombrie, se răscolește trecutul, frământările interioare, îți revizuiești planurile personale, faci un bilanț și încerci să scapi de lucrurile și persoanele care te țin în loc.

Horoscop Săgetător luna septembrie 2021

Luna septembrie este o lună activă din punct de vedere profesional, al vieții de familie, al proiectelor personale și relațiilor de prietenie/parteneriale.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează în 7 septembrie în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Așadar, următoarele două săptămâni este recomandat să-ți concentrezi atenția pe afirmarea profesională. Pentru că experiența și abilitățile te recomandă, poți să obții o funcție sau să preiei conducerea unui proiect.

Pe 10 septembrie Venus, planeta care îți guvernează sectorul muncii și al sănătății, ajunge în zodia Scorpion, pe sectorul asociat subconștientului, trecutului, lucrurilor ascunse și a introspecției. Așadar, ești invitată să scapi de obiceiurile nesănătoase, să te odihnești mai mult și să-ți faci un bilanț profesional. Cum Venus este planeta iubirii, s-ar putea să ai gânduri să începi o relație ascunsă cu cineva de la serviciu.

Până pe 15 septembrie Marte, planeta acțiunii traversează sectorul profesional și ești dornică să te afirmi. Din a doua jumătate a lunii, Marte își începe traseul prin zodia Balanței, urmat de Soare, din 22 septembrie, prin sectorul prietenilor și proiectelor de viitor. Așadar, cele două planete te ajută să-ți lărgești cercul de cunoștințe, să demarezi proiecte noi.

Pe 21 septembrie are loc Luna Plină din zodia Pești, din sectorul vieții de familie, al relațiilor cu părinții și pot să apară evenimente sau crize în familie, dispute pe diverse teme patrimoniale cu părinții sau cu alte rude.

Mercur, astrul comunicării, tranzitează zodia Balanței până pe 27 septembrie, când își începe retrogradarea. Cum Mercur este guvernatorul casei relațiilor, până pe 18 octombrie, urmează o perioadă de reevaluări, se pot reedita situații din trecut cu scopul de a se rezolva conflicte și tensiuni. Nu sunt excluse rupturi de relații, însă cel mai bine ar fi să nu iei nicio decizie pe retrogradarea lui Mercur, pentru că este posibil să te răzgândești și să intri mai mult în încurcături.

Totodată și relațiile parteneriale de natură profesională pot fi reevaluate.

Horoscop Capricorn luna septembrie 2021

Luna septembrie este o lună activă din punct de vedere profesional, al pregătirii profesionale, călătoriilor, relațiilor de prietenie, comunicării și învățării unor lucruri noi și lărgirii cercului de cunoștințe. 

Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează în 7 septembrie în sectorul asociat perfecționării profesionale, proiectelor personale, studiilor și filosofiei de viață. Așadar, următoarele două săptămâni sunt importante și este recomandat să-ți setezi obiective profesionale, să începi proiecte noi.

Pe 10 septembrie Venus, micul benefic și guvernatorul sectorului sentimental, ajunge în zodia Scorpion, în casa prietenilor, așa că, dacă ești singură, ai șanse să-ți găsești partenerul prin intermediul prietenilor. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, luna septembrie este favorabilă planurilor de viitor.

Pe 15 septembrie Marte, planeta acțiunii își începe traseul prin zodia Balanței, urmat de către Soare din 22 septembrie. Astfel, sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale capătă o importanță deosebită pentru tine, mai ales dacă vrei să te afirmi și să obții rezultate bune.

Pe 21 septembrie are loc Luna Plină din zodia Pești, care îți activează segmentul comunicării, dezbaterilor, cunoștințelor, informațiilor, învățării și deplasărilor. În ajunul fenomenului astral poți culege roadele unor demersuri privind învățarea unor lucruri, finalizezi un curs și obții un atestat sau beneficiezi de o ofertă de job, semnezi un contract sau afli niște informații utile.  

Mercur, astrul comunicării, tranzitează zodia Balanței până pe 27 septembrie, când își începe retrogradarea. Așadar, până pe 18 octombrie, ți se oferă posibilitatea să-ți reevaluezi proiectele profesionale și direcția spre care te îndrepți.

Horoscop Vărsător luna septembrie 2021

Luna septembrie este o lună activă din punct de vedere financiar, profesional, al pregătirii profesionale, studiilor, călătoriilor, relației cu străinătatea, dar și al relațiilor și parteneriatelor de afaceri.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează în 7 septembrie în sectorul asociat resurselor comune deținute cu partenerul sau alte persoane, a moștenirilor, creditelor, dar și intimității, încrederii reciproce și conectării la nivel profund cu partenerul. Așadar, se deschid noi etape în aceste domenii și ești invitată, în următoarele săptămâni, să rezolvi chestiuni financiare și relaționale.

Pe 10 septembrie Venus, micul benefic, ajunge în zodia Scorpion, în sectorul carierei și ai șanse mari de a demara proiecte importante, să obții rezultate bune și să ți se aprecieze munca. 

Din punct de vedere sentimental, Mercur, astrul care-ți guvernează sectorul iubirii, traversează segmentul străinătății, călătoriilor, principiilor și mentalităților de viață și este posibil să fii atrasă de persoane din străinătate, din alte culturi, cu care să ai pasiuni în comun. Îți dorești să-ți lărgești orizonturile alături de persoana iubită.

Pe 15 septembrie Marte, planeta acțiunii își începe traseul prin zodia Balanței, urmat de către Soare, din 22 septembrie. Cele două planete vor activa, alături de Mercur, același sector al străinătății, călătoriilor, studiilor, activităților intelectuale, perfecționării profesionale.

Pe 21 septembrie are loc Luna Plină din zodia Pești, care va aduce finalizări, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri financiare. Dacă în prima parte din lună ești interesată să te asociezi într-un proiect, să-ți crești veniturile, în jurul datei de 21 septembrie pot să apară și primele rezultate, să încasezi o sumă importantă de bani. Totodată, decizi să deschizi un cont de economii.

Mercur, astrul comunicării, tranzitează zodia Balanței până pe 27 septembrie, când își începe retrogradarea. Așadar, până pe 18 octombrie, ești invitată să-ți reevaluezi pregătirea profesională, relațiile cu străinătatea, dar și filosofia și principiile după care te ghidezi în viață. Este posibil să apară evenimente care să-ți aducă schimbări în mentalitățile și viziunile tale privind un plan de viață. Cum Mercur este guvernatorul unei case financiare, îți vei revizui și obiceiurile financiare.

Horoscop Pești luna septembrie 2021

Luna septembrie este o lună activă din punct de vedere relațional, partenerial, al asocierilor, financiar, privind pregătirea profesională și deciziile privind direcția profesională.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din zodia Fecioarei, care se formează în 7 septembrie în sectorul asociat relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor și asociarilor. Așadar, se deshide o nouă etapă în planul relațional și ești invitată să-ți concentrezi atenția pe relația cu partenerul de cuplu sau pe relațiile de natură profesională, pentru încheierea unor contracte/parteneriate favorabile din punct de vedere financiar. Dacă ești singură, ai șansa să începi o nouă relație sau dacă ești într-o relație mai veche poți să încerci să-ți revitalizezi relația cu partenerul de cuplu.

Pe 10 septembrie Venus, micul benefic, ajunge în zodia Scorpion, în sectorul studiilor, pregătirii profesionale, relației cu străinătatea, proiectelor personale. Așadar, în luna septembrie poți obține mai ușor calificări, certificări, diplome și atestate. Dacă pleci într-o călătorie de relaxare sau într-o delegație, poți cunoaște o persoană de care să te îndrăgostești.

Pe 15 septembrie Marte, planeta acțiunii, își începe traseul prin zodia Balanței, urmat de către Soare, din 22 septembrie, ambele dinamizând un sector important al hărții natale, sectorul financiar, al banilor pe care îi deții în comun cu partenerul sau cu alți terți, moștenirile, creditele, impozitele, finanțările.

Pe 21 septembrie are loc Luna Plină din zodia Pești, care va aduce finalizări, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri personale. Cum fenomenul astral se formează în semnul nașterii tale, așteaptă-te la evenimente și realizări personale.

Mercur, astrul comunicării, tranzitează zodia Balanței până pe 27 septembrie, când își începe retrogradarea. Așadar, până pe 18 octombrie, începi o revizuire a planurilor financiare, a resurselor comune deținute cu partenerul, privind cheltuirea banilor în comun și planurile voastre legate de o achiziție mai mare. Totodată, deschizi subiecte legate de intimitate și încrederea reciprocă și în unele planuri de viitor apar schimbări importante.

related posts

Modifică setările cookies