Horoscopul saptamanii 7 - 13 septembrie 2015. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 7 - 13 septembrie 2015.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Esti din ce in ce mai pretentioasa cand vine vorba despre partenerul tau si ii faci reprosuri pentru fiecare actiune pe care o face, motiv pentru care ajungi sa te certi din ce in ce mai des cu el. 

Bani - Incerci sa faci niste economii si chiar iti reuseste. Ai strans o suma importanta de bani, iar acum iti poti innoi garderoba de toamna asa cum iti doreai. 

Munca - Trebuie sa te ocupi de un proiect nou, insa nu ai niciun fel de satisfactie financiara sau profesionala, de aceea incerci sa discuti cu superiorii despre aceasta problema. 

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Esti intr-o perioada in care nu iti convine nimic si in care comentezi pentru orice, inclusiv pentru gesturile partenerului de viata care nu mai stie cum sa-ti intre in gratii.

Bani - Ai o saptamana buna din punct de vedere financiar si nu trebuie sa iti socotesti fiecare banut. Iti poti face fara probleme poftele, banii nu sunt o problema.

Munca - Este o saptamana linistita la birou, insa lucrul acesta nu te mai multumeste. Esti plictisita de ceea ce faci la munca si iti doresti ceva mai provocator. 

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Astrele iti sunt favorabile in aceasta saptamana din punct de vedere sentimental. Daca esti singura, atunci este posibil sa intalnesti pe cineva interesant si care sa iti atraga atentia. 

Bani - Este o saptamana benefica din punct de vedere financiar, de care ar trebui sa profiti. Fie ca este vorba despre o investitie intr-un proiect sau despre o achizitie importanta, acum este momentul. 

Munca - La job lucrurile sunt destul de linistite pana spre sfarsitul saptamanii cand primesti un proiect important pe care trebuie sa-l termini intr-o perioada scurta de timp, asa ca deja incepi sa-ti organizezi timpul. 

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Partenerul de viata te-a cam ignorat in ultima perioada, iar tu te-ai saturat de aceasta situatie. A venit momentul sa faci ceva in acest sens, iar pentru moment ar fi indicat sa aveti o discutie in acest sens. 

Bani - Cheltui mai multi bani decat ar fi cazul, iar spre sfarsitul saptamanii aproape ca ramai fara bani, de aceea ar trebui ca pe viitor sa fii mai atenta la aceasta problema.  

Munca - Este o saptamana agitata la birou, in care nu reusesti sa te concentrezi la ceea ce ai de facut si te enervezi mai repede decat de obicei pentru orice situatie minora. 

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Simti din nou fluturi in stomac, o senzatie cu care nu te-ai mai intalnit de ceva vreme. Incearca sa analizezi bine situatia pentru a nu suferi, insa nu uita sa te bucuri de aceste momente placute.  

Bani - O prietena draga iti cere ajutorul intr-o problema personala, iar tu o ajuti cu o suma de bani importanta, chiar daca asta inseamna sa renunti la achizitionarea unor lucruri. 

Munca - Te-ai saturat de actualul lor de munca si incepi cautarile pentru o noua provocare pe plan profesional, mai ales ca esti dornica sa intalnesti si oameni noi. 

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Traiesti o frumoasa poveste de dragoste alaturi de partenerul de viata, iar in aceasta saptamana reuseste sa te surprinda cu numeroase cadouri si surprize, motiv pentru care debordezi de energie si ai o stare de spirit foarte buna. 

Bani - Incerci sa te descurci cu banii pe care ii ai, chiar daca asta inseamna sa faci cateva sacrificii legate de micile placeri ale tale. 

Munca - Ai parte de o saptamana dificila la birou, tinand cont ca trebuie sa preiei din sarcinile unei colege care si-a dat demisia, de aceea sacrifici o parte din timpul pe care trebuia sa-l petreci alaturi de prieteni. 

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Nori negrii se abat asupra relatiei tale din cauza lipsei de comunicare, dar pana la urma reusesti sa ai o conversatie linistita cu partenerul de viata in urma careia mai remediati situatia dintre voi. 

Bani - Esti pusa pe facut economii si cheltuiesti foarte putini bani saptamana aceasta. Esti totusi exagerat de cumpatata si i-ai putea face pe cei din jur sa creada ca esti zgarcita.

Munca - Esti incantata de task-urile pe care le ai de facut la job saptamana aceasta. Te simti motivata si inspirata si rezultatele muncii tale sunt apreciate. Ai sansa sa iti arati adevarata valoare.

Citeste si: Compatibilitate zodii. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Urmeaza o saptamana in care se vor intampla numeroase lucruri frumoase si in care ti se va dovedi o data in plus ca traiesti o frumoasa poveste de dragoste alaturi de partenerul de viata. 

Bani - Iti organizezi inca de la inceput cheltuielile pentru aceasta saptamana si reusesti sa faci in asa fel incat sa pui deoparte o suma de bani pe care sa o folosesti pentru ceva care iti place. 

Munca - Intri intr-un conflict cu una dintre colegele de la birou din cauza unui proiect la care lucrati impreuna si cu greu reusiti sa ajungeti la o intelegere pana la sfarsitul saptamanii. 

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Esti curtata de un barbat care nu cedeaza refuzurilor tale, iar situatia devine destul de neplacuta tinand cont de faptul ca insistentele sale incep sa te deranjeze. 

Bani - Stai destul de bine din punct de vedere financiar, mai ales ca ti se returneaza o suma de bani pe care nu sperai sa o mai vezi vreodata. 

Munca - Ai de pregatit o serie de prezentari, motiv pentru care trebuie sa petreci mai mult timp la birou si sa renunti la o parte dintre planurile pe care ti le-ai facut pentru aceasta saptamana. 

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Dupa o perioada in care ai avut parte de o serie de esecuri pe plan sentimental, a venit momentul sa te bucuri si de momente fericite alaturi de un barbat pe care l-ai intalnit de curand. 

Bani -  Apar niste cheltuieli neprevazute care iti dau planurile financiare peste cap. Esti nevoita sa apelezi la ajutorul unor apropiati si sa te imprumuti cu o suma de bani destul de mare. 

Munca - Trebuie sa inchei un proiect important cat mai repede, motiv pentru care in aceasta saptamana iti aranjezi programul in asa fel incat sa poti petrece mai mult timp la job. 

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Treci printr-o perioada linistita pe plan sentimental, in care partenerul de viata te trateaza ca pe o printesa, iar tu simti mai mult ca niciodata ca ai luat decizia corecta legata de barbatul din viata ta. 

Bani - Trebuie sa cheltuiesti o suma importanta de bani pentru niste achizitii neprevazute, asa ca ar fi indicat sa fii mai atenta la restul achizitiilor pe care le faci in aceasta perioada.  

Munca - Nu se intampla nimic notabil la job, iti continui activitatea obisnuita si reusesti sa iti finalizezi o parte dintre proiectele la care ramasesei in urma. 

Citeste si: Top 5 zodii care sunt predispuse sa insele in 2015

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Intampini anumite probleme pe plan sentimental, mai ales ca esti destul de irascibila in aceasta perioada si te certi in mod constant cu partenerul de viata. 

Bani - Astrele sunt de partea ta din punct de vedere financiar, insa nu ar fi rau daca ai incerca sa ai mai multa grija atunci cand vine vorba despre cheltuielile nechibzuite. 

Munca - Treci printr-o serie de situatii neprevazute, in care esti nevoita sa-ti arati calitatile organizatorice, dar si pe cele de lider, de aceea ai nevoie sa-ti canalizezi energia pe lucrurile care conteaza cu adevarat. 

related posts

Modifică setările cookies