Horoscopul zilnic 1 august 2023. Berbecii au parte de surprize neașteptate în viața sentimentală, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 1 august 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care activează sectorul prietenilor, vieții sociale, organizațiilor, planurile de viitor și grupurilor pe care le frecventezi. Posibil să ai niște realizări, să închei niște contracte importante, de pe urma cărora să-ți mărești veniturile. Totodată, se dinamizează și axa sentimentală și apar surprize neașteptate într-o relație sentimentală.

 

Taur

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care activează sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, imaginii și reputației profesionale și este posibil să înregistrezi un succes, să obții o funcție importantă, un contract, să rezolvi o chestiune birocratică sau care are legătură cu străinătatea. De asemenea, se poate încheia o etapă profesională, să tragi niște concluzii și să schimbi direcția.

 

Gemeni

 

Sectorul asociat călătoriilor, perfecționării profesionale, relației cu străinătatea, studiilor și principiilor de viață este activat, astăzi, de Luna Plină din zodia Vărsător. Posibil să se încheie etape de școlarizare, să iei decizii privind o călătorie, o relație cu cineva din trecut, cu care ai viziuni diferite.

 

Rac

 

Sectorul avantajelor financiare, a banilor pe care îi obții din alte surse decât salariile și a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul este activat, astăzi, de Luna Plină din zodia Vărsător, care aduce surprize și răsturnări de situație într-un context financiar sau profesional.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care activează sectorul relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor profesionale și asocierilor, unde pot avea loc încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri relaționale. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în raport cu cineva din străinătate, o persoană cu putere de decizie, funcție, un șef.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care activează sectorul muncii, rutinei zilnice, programului, sarcinilor, dar și sănătății. Atenție la sănătate, la axa cardio-vasculară, pentru că sunt posibile evenimente în planul sănătății, care să apară neașteptat, dacă nu te odihnești mai mult și pui presiune pe tine! Din punct de vedere profesional, pot să apară surprize sau răsturnări de situație în sarcinile și programul de muncă.

 

Balanță

 

Sectorul sentimental, al aventurilor romantice, creativității, distracției, copiilor și valorificării unui talent este activat, astăzi, de Luna Plină din zodia Vărsător, care poate aduce încheieri de etape în planul amoros, dar și răsturnări de situație în relația cu cineva din grupul din care faci parte. Totodată, s-ar putea să înregistrezi un succes într-un proiect de creație sau dacă ești părinte, copiii să-ți facă o bucurie.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care activează sectorul vieții de familie, locuinței, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții, rădăcinilor. Fenomenul astral aduce încheieri de etape, concluzii și decizii importante privind o mutare sau viața de familie. Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în planul familial.

 

Săgetător

 

Sectorul comunicării, gândirii, negocierilor, învățării, interacționării cu ceilalți, relațiilor cu rudele, este activat, astăzi, de Luna Plină din zodia Vărsător, care anunță încheierea unor negocieri și obținerea unor contracte, finalizarea unor cursuri sau încheierea unor dispute cu frații. Nu este exclus să apară vești sau informații, care să te surprindă sau să-ți răstoarne planurile și deciziile.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care activează sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la muncă, dar și dintr-o activitate extraprofesională, pe care o vei începe curând. Posibil să-ți valorifici un talent, cineva să te recomande și să reușești să-ți suplimentezi veniturile. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în planul financiar.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care activează sectorul identității, unde este posibil să înregistrezi un succes, o realizare, să rezolvi anumite chestiuni, care țin de familie sau de administrarea casei. S-ar putea să ai parte și de surprize sau evenimente neprevăzute, unele dintre ele declanșate chiar de tine.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Vărsător, care activează sectorul subconștientului, izolării, meditații frământărilor interioare și trecutului. Ești invitată la realizarea unui bilanț și la eliminarea din viața ta a tot ce te ține în loc să evoluezi. Nu este exclus să apară vești sau informații surpriză, care să-ți dea peste cap planurile.

 

related posts

Modifică setările cookies