A crescut si ii seamana perfect. Imagini induiosatoare cu Angelina Jolie si baiatul ei cel mic, Knox


Desi are sase copii, Angelina Jolie nu se lasa coplesita de indatoririle de mama si incearca sa ofere fiecarui membru al familiei ei atentia de care are nevoie. Recent, paparazzii au surprins-o alaturi de mezinul familiei in oras si i-au admirat aparitia.


Angelina si Knox au fost vazuti intrand intr-un magazin Lego si alegand jucarii pentru cel mai mic dintre baietii famliei Jolie-Pitt. Mai apoi, insotiti de Knox, fiul cel mare al actritei, au mers pe Broadway pentru a urmari cel mai in voga spectacol musical al momentului, "Hamilton".

Imbracata simplu, actrita a fost surprinsa in ipostaza de mama grijulie, ceea ce presa nu are ocazia sa admire prea des. Fotografii au reusit sa o imortalizeze avand grija de Knox si au observat cat de tare seamana acesta cu Angelina in copilarie.

Desi se trag dintr-o familie de artisti, niciunul din copiii cuplului Jolie-Pitt nu isi doreste sa aiba o cariera in actorie. Insasi Angelina a marturisit acest lucru in cadrul unui interviu acordat celor de la BBC Radio 4: "Sunt mai degraba interesati de muzica. Le place procesul realizarii unui film din exterior. Mad e interesat de editare, iar Pax de mixat muzica", a spus vedeta.

Jolie a adoptat trei copii inainte de a se casatori cu Brad Pitt, actualul ei partener. Pe Maddox (14 ani), Pax (12 ani) si Zahara (11 ani). Impreuna cu Brad, are trei copii biologici: Shiloh (9 ani), Vivienne si Knox (7 ani).

  • A crescut si ii seamana perfect. Imagini induiosatoare cu Angelina Jolie si baiatul ei cel mic, Knox

related posts

Modifică setările cookies