A trecut de la a fi numita "vaca" si "zebra" la un adevarat model, dar nu vrea sa fie copiata. Cum arata Winnie


A fost descoperita de Tyra Banks, care a indemnat-o sa se inscrie intr-un concurs de de frumusete, iar asta i-a schimbat viata. Winnie Harlow a devenit un model de succes si nimeni nu ar indrazni sa o mai numeasca acum "vaca" sau "zebra", asa cum patea in adolescenta.


La 22 de ani, Winnie se poate mandri cu o cariera de succes in lumea modelingului, pe buna dreptate, pentru ca ceea ce ii aduce multiple neplaceri in adolescenta, o face acum sa fie unica si  apreciata peste masura. Modelul sufera de vitiligo, insa asta nu o face sa se indeparteze prea tare de perfectiune, iar Winnie uimeste de fiecare data cand apare in public.

Ultimele imagini cu ea o arata imbracata in jeans din cap pana in picioare, tanara lasand la vedere portiuni mari de piele, cu ajutorul unei fuste extrem de scurte. 

Nu cu mult timp in urma, modelul povestea pentru cei de la Elle Canada ca nu ii place sa fie considerata un model, pentru ca, dupa parerea ei, oamenii nu ar trebui sa se imite intre ei, ci sa isi gasesca propria cale.

 
"Nu cred ca ar trebui sa fiu un model, cineva pe care sa il imiti. Mama mea ma inspira si iau foarte multe lucruri de la ea, dar sunt anumite lucruri pe care ea le face si pe care eu nu le-as face niciodata", a incercat sa exemplifice Winnie.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • A trecut de la a fi numita vaca si zebra la un adevarat model, dar nu vrea sa fie copiata. Cum arata Winnie

related posts

Modifică setările cookies