Winnie Harlow, dezbracata de secrete si...de haine. Cum arata cu adevarat trupul modelului cu vitiligo


Winnie este una dintre cele mai urmarite tinere de pe Instagram, iar pielea pe care multi ar considera-o un defect i-a adus celebritatea. Frumoasa creata este acum un model extrem de apreciat.


La 23 de ani cucereste podiumurile cu un corp perfect, un chip de papusica si o trasatura aparte, cara nu face decat sa o transforme intr-o aparitie si mai frumoasa. Poreclita "zebra" in copilarie, Winnie Harlow tine acum fotografii pe urmele ei, la fiecare aparitie fiind pozata in toate ipostazele.

Winnie a fost descoperita de Tyra Banks, care a indemnat-o sa se inscrie intr-un concurs de de frumusete, iar asta i-a schimbat viata. Si ar fi  adus-o si mai aproape de cel care se zvoneste ca e iubitul ei, Lewis Hamilton, fostul iubit al lui Nicole Scherzinger.

Winnie nu se da in laturi de la a poza sexy sau de la a a renunta la o mare parte dintre haine, iar ultimele fotografii ii lasa pe fani sa o vada in toata splendoarea.


 

Bond Girl #007 ????

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) on  • Winnie Harlow, dezbracata de secrete si...de haine. Cum arata cu adevarat trupul modelului cu vitiligo

related posts

Modifică setările cookies